Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά, δυστυχώς ατύχησα και αυτό το μήνα.

Δεν την εγκαινίασα τη 2η λίστα τελικά.. Ελπίζω να την εγκαινιάσει κάποια άλλη από μας και να χαρούμε!!! Η άτιμη με θυμήθηκε τελικά χθες βράδυ... Και ήρθε με άπειρη αιμορραγία και πόνους....:mad::mad::mad:

Την Παρασκευή θα παώ στο γιατρό να δούμε τι γίνεται. Εύχομαι να συνεχίσει να είναι τυχερό το καλοκαίρι και να αυξηθούν οι εγγυούλες και στις 2 λίστες!! Εμείς πάμε πάλι με οργανωμένη προσπάθεια αυτό το μήνα.

:( aspouli μου γλυκό λυπάμαι πολύ, εύχομαι ολόψυχα η Παναγίτσα στην προσπάθεια σου την επόμενη να σου χαρίσει το μωράκι. Μην απογοητευτείς και σε πάρει από κάτω, κάθε δυσκολία ή εμπόδιο μας κάνει πιο δυνατές και θα γινει και το θαύμα για όλες μας. Θα περιμένουμε νέα σου για την Παρασκευή που θα σε δει ο γιατρός.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η γυρη ειναι ετσι ακριβως απλα υπαρχει η νωπη και η αφυδατωμενη.Δεν τα ξερω και πολυ καλα αυτα που τα εχουν πει κι εμενα...Εγω ακομη ψαχνω για νωπη παντως...

Ελπίζω να ναι από την καλή :-)

Θα κατέβω Κρήτη για διακοπές και θα το ψάξω λίγο περισσότερο το θέμα με τους ντόπιους ποια είναι η καλύτερη γύρη και θα σας πω, ελπίζω μέχρι τότε να μην την χρειαστούμε :-)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

μακάρι..μακάρι..άρχισαν και κάτι ψιλοπονάκια....αύριο θα μάθουμε!!!

εσύ πως είσαι???

ασπουλι θέλουμε νέα!!τι έγινε τελικά?????

κορίτσια που είστε????

Το ότι πονάς είναι θετικό σημάδι. Η κοτούλα (άνευ παρεξήγησης) άρχισε να κλωσάει τα αυγουλάκια της. Άντε να μας πεις αύριο τα ευχάριστα. Σιυ εύχομαι πολλά και μεγάλα, αλλά ξέρεις και εσύ ότι μόνο ένα χρειάζεται για να κάνει τη διαφορά;)

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Το ότι πονάς είναι θετικό σημάδι. Η κοτούλα (άνευ παρεξήγησης) άρχισε να κλωσάει τα αυγουλάκια της. Άντε να μας πεις αύριο τα ευχάριστα. Σιυ εύχομαι πολλά και μεγάλα, αλλά ξέρεις και εσύ ότι μόνο ένα χρειάζεται για να κάνει τη διαφορά;)

Μακάρι ..αύριο θα έχω πολλά νέα να σας πω περί του θέματος..μια 2 άποψη θα την έχουμε σίγουρα..δεν ξέρω αν θα καταφέρω να δω τα αυγουλάκια μου...αν δεν τα δούμε αύριο θα τα δω τη Πέμπτη στο γιατρό μου..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Ελπίζω να ναι από την καλή :-)

Θα κατέβω Κρήτη για διακοπές και θα το ψάξω λίγο περισσότερο το θέμα με τους ντόπιους ποια είναι η καλύτερη γύρη και θα σας πω, ελπίζω μέχρι τότε να μην την χρειαστούμε :-)

Σε ζηλευωωωω!!!Εχω χρονια να παω στην Κρητη!!!:cry: Εγω εβαλα τον αδερφο μου που εχει γνωστους μελισσοκομους να μου κανονισει!

Μακάρι ..αύριο θα έχω πολλά νέα να σας πω περί του θέματος..μια 2 άποψη θα την έχουμε σίγουρα..δεν ξέρω αν θα καταφέρω να δω τα αυγουλάκια μου...αν δεν τα δούμε αύριο θα τα δω τη Πέμπτη στο γιατρό μου..

ΟΚ αναμένουμε τα ευχάριστα

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

κορίτσια και τη μαστίχα να μην τη ξεχνάμε!!!άκουσα και κομματάκια δίπλα στο κρεβάτι μας πρέπει να έχουμε...

άναψα και ένα κεράκι στην Αγία Μαρίνα για όλες μας!!

έχει τόσα χρόνια που πάω και όχι μόνο μια φορά το χρόνο και φέτος πρόσεξα πόσα κέρινα μωράκια είχε..πρέπει να βοήθησε πολλές κορίτσια..μακάρι να μας βοηθήσει και εμάς!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Σε ζηλευωωωω!!!Εχω χρονια να παω στην Κρητη!!!:cry: Εγω εβαλα τον αδερφο μου που εχει γνωστους μελισσοκομους να μου κανονισει!

Το σημαντικότερο από όλα είναι να βρεις την νωπή γύρη :-)

Σίγουρα και συ θα πας κάπου καλύτερα :-) ο άντρας μου είναι από κει και πάμε κάθε χρόνο, μια βδομάδα στο χωριό και την άλλη γυρνάμε τους νομούς, ανυπομονώ :-) :-) :-)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

κορίτσια και τη μαστίχα να μην τη ξεχνάμε!!!άκουσα και κομματάκια δίπλα στο κρεβάτι μας πρέπει να έχουμε...

έχει τόσα χρόνια που πάω και όχι μόνο μια φορά το χρόνο και φέτος πρόσεξα πόσα κέρινα μωράκια είχε..πρέπει να βοήθησε πολλές κορίτσια..μακάρι να μας βοηθήσει και εμάς!!!

Βοήθεια σου να ναι γλυκιά μου :-)

για την μαστίχα δεν το ήξερα, τι ακριβώς γίνεται;

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Βοήθεια σου να ναι γλυκιά μου :-)

για την μαστίχα δεν το ήξερα, τι ακριβώς γίνεται;

Μακάρι να μας βοηθήσει όλες!!

δεν ξέρω ακριβώς..θα το ψάξω το άρωμα της είναι..μου το έλεγε μια γιαγιά συνέχεια και το άκουσα και σε μια εκπομπή..όμως δεν θυμάμαι ακριβώς..θα το googlaro και θα σας πω..

1533345xcnw09g7xt.gif

Ανατριχιασα με τα κερακια εγω θα παω αργα οταν σχολαει ο συζυγος!Βοηθεια μας!Αυτο με την μαστιχα δεν το ηξερα...

Το σημαντικότερο από όλα είναι να βρεις την νωπή γύρη :-)

Σίγουρα και συ θα πας κάπου καλύτερα :-) ο άντρας μου είναι από κει και πάμε κάθε χρόνο, μια βδομάδα στο χωριό και την άλλη γυρνάμε τους νομούς, ανυπομονώ :-) :-) :-)

Μακαρι να ειχα κι εγω συγγενεις στην Κρητη.Την λατρευω...Εμεις περιμενουμε τα αποτελεσματα μας γιαυτο δεν κανονιζουμε τιποτα ακομη!Να περασετε καλα και να πιεις μια ρακι και να φας πολλα ρεθυμνιωτικα καλτσουνια με μυζηθρα και μελι για μενα ...πω πω μου τρεχουν τα σαλια...

Μακαρι να ειχα κι εγω συγγενεις στην Κρητη.Την λατρευω...Εμεις περιμενουμε τα αποτελεσματα μας γιαυτο δεν κανονιζουμε τιποτα ακομη!Να περασετε καλα και να πιεις μια ρακι και να φας πολλα ρεθυμνιωτικα καλτσουνια με μυζηθρα και μελι για μενα ...πω πω μου τρεχουν τα σαλια...

Κοπέλα μου γλυκιά σου εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα, θα ρθειτε του χρόνου με το μπεμπέ :-);)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κοπέλα μου γλυκιά σου εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα, θα ρθειτε του χρόνου με το μπεμπέ :-);)

Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ να εισαι καλα κι εσυ ο,τι ποθει η ψυχουλα σου!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...