Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου!!! τι ωραία που θα βρεθείτε σήμερα πολύ ζηλεύω....γιατί να μην μου δίνουν άδεια να έρθω γιατιιιιιιι

Καλημερα!!!!Να εχεις ανοιχτη την τηλεοραση το βραδυ στις ειδησεις του Star θα δειχουν την maria papa να βολταρει στην Αριστοτελους με το μαγιο :D

Την επομενη φορα θα οργανωθουμε για Σαββατοκυριακο και για να μην γκρινιαζουν οι αντρες θα τους παρουμε κι αυτους μαζι θα παμε να τους αφησουμε σε ενα σπορ καφε να πουν τα δικα τους κι εμεις για κρασακι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria v Ξέχασα να ευχηθώ..μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου..να μας ενημερώσεις..την έκανε σε κάποιο κέντρο που ενδιαφέρεσαι και εσύ??

ευαγγελια μου 200 μονάδες θα κάνω για 4 μέρες...

έχουμε και εμείς σταρ..απόψε θα το βάλω να σας δω..η μια με γούνα η άλλη με μαγίο..

να τα βάλεις να τα δούμε...το δικό μου είναι τέλειο...βάζω μέσα το κινητό..και σε θυμάμαι συνέχεια!!!

φιλάκια σε όλες!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ναιιιιιιι!!!! σαβ/κο για να έρθω και εγώ.

αν είναι το star προς τα εκει δεν την γλιτώνετε με τίποτα,θα σας βγάλουν σίγουρα στις ειδήσεις

Ειμαι σιγουρη γιαυτο ειδικα μολις ειδα ηλιο λεω ωχ δεν την γλιτωνουμε με το μαγιο θα ερθει!:D

900 μονάδες από τη πουρεγκον και θα πάω την 6 μέρα να με δει..έχω και άλλες ενέσεις σπίτι αυτές που θα έβαζα στη θέση της πουρεγκον δεν ξέρω όμως αν χρειαστεί να τις βάλω και εκείνες μετά..

δεν θέλει να πάθω υπερδιέγερση και για αυτό μου έδωσε τη πουρεγκον ..800 όμως θα χρειαστώ...αλλα μου είπε να πάρω μια των 900...

τι εννοείς μικρογονιμοποιήση??

εμένα κάτι μου είπε να τρυπήσει το ωάριο για να γίνει η γονιμοποίηση γιατί λέει υποψιάζεται ότι είτε είναι σκληρό το ωάριο είτε το σπερματοζωάριο είναι αδύναμο και δεν μπορεί να τρυπήσει το ωάριο..hostile νομίζω λέγεται...δεν πολύ κατάλαβα..

μικρογονιμοποίηση είναι η διαδικασία που διαλέγουν το καλύτερο σπερματοζωάριο και το βάζουν μέσα στο ωάριο. Κλασική είναι του σωλήνα που λέγανε που τα βάζουν όλα χύμα στο σωλήνα και όποιο γονομοποιηθεί και από όποιο γονιμοποιηθεί, τα αφήνουν αυτά να επιλέξουν. Πλέον από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι προτιμούν τον πρώτο τρόπο γιατί είναι πιο σίγουροι για την ποιότητα των γονιμοποιημένων ωαρίων. Γι αυτό μου είπαν ότι μόνο αν έχουμε άριστο σπέρμα κάνουν τα μισά ωάρια με αυτό τον τρόπο και τα υπόλοιπα με μικρογονιμοποίηση για σίγουρα. Μακάρι να πάρω και εγώ τόσο μικρές δόσεις, μου είπαν για ήπια διέγερση αλλά δεν είπαμε δόσεις. Με εμένα το θέμα είναι ότι δεν έχω καταλήξει ακόμα που θα την κάνω. Επέλεξα 3 κέντρα να δω και μετά να αποφασίσω και αυτό θα κάνω. Τελευταίο ραντεβού μου είναι 31/10 και περνάω επιτροπή 8/11, άρα εκείνη την εβδομάδα πρέπει να έχουμε καταλήξει, να περάσω επιτροπή και να πάρω τα φάρμακα. Μετά περιμένω περίοδο γύρω στις 14/11 και αν δεν έχω καμία κύστη ξεκινάω τώρα που το πήρα ζεστά.

maria v Ξέχασα να ευχηθώ..μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου..να μας ενημερώσεις..την έκανε σε κάποιο κέντρο που ενδιαφέρεσαι και εσύ??

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, δεν θα το κάνω σίγουρα εκεί που το έκανε η ξαδέρφη μου, έζησα από πολύ κοντά όλη την διαδικασία και ήταν απαράδεκτοι σε κάποια σημεία. Με τίποτα δεν θα πήγαινα εκεί.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

ευαγγελια μου 200 μονάδες θα κάνω για 4 μέρες...

έχουμε και εμείς σταρ..απόψε θα το βάλω να σας δω..η μια με γούνα η άλλη με μαγίο..

να τα βάλεις να τα δούμε...το δικό μου είναι τέλειο...βάζω μέσα το κινητό..και σε θυμάμαι συνέχεια!!!

φιλάκια σε όλες!!!!!

Σε ευχαριστω φιλεναδα μου ευχομαι το επομενο που θα σου φιαξω να ειναι μωρουδιακο ;)

Το κακο ειναι πως μου τελειωσαν οι γυαλιστερες οι κλωστες και τα εκανα με οσο φτασανε.Αυτο που δεν μου εφτασε με τιποτα ηταν το ιδιο χρωμα με το δικο σου.Πηγα να το σωσω χθες το συμπληρωσα και με αλλο χρωμα αλλα εγινε πολυ χαλια και τωρα το στολιζω διαφορετικα.Θα τα βγαλω φωτο και θα τα δεις!

Κοριτσαρες μου καλημερα κ απο εμενα! Καλξη ανταμωση στα βορεια! Σισσακι κ μαριεττα θα σας στειλ πμ μπας κ βρεθουμε το σκ αν ειμαι εδω! Ειστε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημερα κ απο μενα!!!!! αντε σιγα σιγα πλησγιαζει η ωρα για το ανταμωμα εχω ετοιμασει μαγιο ομπρελα κ αντιλιακο μμμμ μια χαρα ολα σας ερχομε κοριτσιαααα!!!

ηρθε η μανα μου με τον αδερφο μου τωρα αν προλαβο θα σε απαντησω μαρια V η μοναδες που με ειπαν οτι θα κανω ειναι η 2590 ή 200 δεν θυμαμαι καλα .απλα ειχε γινει λαθος με τα δικα μου φαρμακα στην σπερ/χη κ στην αρχη με δωσανε 2 δικα τουςπου ειχαν κ μετα απ 2 μηνες ηρθε το 3 κουτι κ ετσι ειχαν περασει ειδη η 4 μηνες σεμενα κ τωρα εχω ειδη 1 κουτι στο ψυγειο 900 αθικτο κ τα 3 που περιμενο 4 κουτια ο Χρηστος με ειπε οτι φτανουν κ περισσευουν .

καλημερααααααααααα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

έφτασε κορίτσια η ΩΡΑ!!!

ζηλεύουμε όλες!!!!

να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

θα περιμένουμε με αγωνία!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια οι βορειες να περασετε τελεια να βγαλετε και πολλες φωτο να μας στειλετε!

Σισσακι για πλακα το ειπα ηθελα να σε πειραξω:tongue:, εννοειται οτι θα παμε ολες μαζι. Μαρια σταρ εγω μπορω σαβ/κο στειλε πμ να συνεννοηθουμε.

Τινκερ δεν πειραζει να το καθυστερησεις λιγο οντως με την εξωσωματικη παιρνεις αρκετα κιλα οποτε καλα κανεις και προετοιμαζεσαι σωματικα και ολα θα πανε καλα.

Τινα πως νιωθεις την αλλη βδομαδα θα κανεις χοριακη?

Τα αλλα κοριτσια τι κανετε Λια, Λολιτα, Μινα, Αλεξουλι?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...