Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Evangeliapan σε καλοπιανει η Georgkat τωρα :D:D:D:D

χαχαχαχχαχαχα

Κοριτσια επιφυλασσομαι αλλη φορα που θα εχω περισσοτερο χρονο για κατι καλυτερο!Τωρα παω να ξεραθω γιατι πρεπει να τα τελειωσω το πρωι για να μπορεσω να τα φερω!Σας φιλω και καλη ανταμωση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evangeliapan,καλε, τι φτιαχνεις τετοια ωρα; Εγω βαριεμαι και να κουνηθω! Ακου εκει πλεξιμο μες στη νυχτα!

Georgkat, εσενα το νυχτοπουλι θα σκεφτηκαν και ειπαν να διανυκτερευσει ο ναος! Τοσο δρομο κανεις, να μη σε βολεψουν και με το ωραριο; Αν θελεις να ξαναρωτησουμε αυριο για επιβεβαιωση!

maria papa, εγω εχω κολησει τελευταια με το 90210 (κατι επεμβασεις πλστικης χειρουργικης) που δειχνει στο νοβα κατα τις 2 και! Βλεπω λιγο "κοπτοραπτικη" και κοιμαμαι!

Παω να σηκωσω τα καρφακια μου τωρα, μπας και δειξουν λιγο μακρυτερα!;)

χαχαχα εισαι ρε μουρλα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

χαχαχαχχαχαχα

Κοριτσια επιφυλασσομαι αλλη φορα που θα εχω περισσοτερο χρονο για κατι καλυτερο!Τωρα παω να ξεραθω γιατι πρεπει να τα τελειωσω το πρωι για να μπορεσω να τα φερω!Σας φιλω και καλη ανταμωση!

καλο βραδυ φιλεναδα τα λεμε αυριο απο κοντα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεωργια μου ναι, ας ρωτησουμε και αυριο καλυτερα...εννοειται πως για μενα το εκαναν..... για τα καρφακια μην ανησυχεις αν δεν μακρυνουν......ευαγγελιααααα στην γεωργια πλεξε extensions......

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Τρωω γιαουρτακι με μελι (το τελευταιο διαιτητικο μου πιατο) κι ετοιμαζομαι αυριο να ορμησω σε κολουθοκεφτεδες, μελιτζανομπουρεκακια και τα συναφη!!

Καληνυχτουδια κουκλες μου, καλο δρομο αυριο και με το καλο να τα πουμε!

καλημέρα!!!

καλό ταξίδι στα κοριτσάκια που θα ταξιδέψουν!!

να περάσετε τέλεια!!!θα περιμένουμε νέα!!και φώτο!!!

μην ξεχάσετε να μας ανάψετε και εμάς κανένα κεράκι!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, καλό δρόμο να έχετε όσες ταξιδεύετε και να περάσετε τέλεια!!! Sissy2012 μου και tinkerbell!24 πολύ καλημέρα σας, πάντα πρωινές!!

μαρια v μακαρι να αποφυγεις την επιτροπη οπως την απεφυγα κ εγω ρωτα ποιες ενεσεις θα σου δωσον κ αν μπορεις να κανεις την διαδικασια που εκανα κ εγω .

καλα ε περιτο να πω οτι της εχω παραγγειλει στις 20/09/2012 κ σημερα μετα απο 1 μηνα πηρα τηλ κ μου λενε α δεν εχουν ερθει εμεις ακομα περιμενουμε φαρμακα απο τον Αυγουστο τρελαθηκα!!!!:evil::evil::evil: παρε απο βδομαδα:evil::evil:

Πόσες μονάδες σου είπαν ότι χρειάζονται για την εξωσωματική? Το πρόβλημα είναι ότι για την σπερματέγχυση το όριο είναι 2500 μονάδες και έχεις δικαίωμα κάθε 4 μήνες να πάρεις φάρμακα, έτσι διάβασα. Εγώ τελευταία φορά που πήρα φάρμακα ήταν 28/8, δηλαδή πέρασαν σχεδόν 2 μήνες. Μπορώ μόνο να πάρω συμπληρωματικά, μέχρι δηλαδή να φτάσω στις 2500 μονάδες και ήδη έχω πάρει 900, άρα μας περισσεύουν 1500 μονάδες. Θα φτάσουν? Για τα λεφτά της επιτροπής δεν με νοιάζει καθόλου, εξάλλου κάποιες εδώ και 9 μήνες τα περιμένουν και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα πάρουν. Αύριο που έχω ραντεβού θα ρωτήσω, αλλά λίγες μου φαίνονται. Tink εσύ πόσες μονάδες πήρες? Επίσης για τα φάρμακα και εμένα εδώ κάτι τέτοια μου είπαν, ότι θα κάνουν στην καλύτερη 20 μέρες και ότι έρχονται από την Αθήνα και όχι από την Θεσσαλονίκη που είναι δίπλα, οπότε πήγα στο φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ στην Θεσσαλονίκη, με μια τσαντούλα ψυγειάκι με παγοκύστες και τις πήρα αμέσως, και τις 2 φορές, εννοείται πως αυτό θα κάνω και τώρα!

maria_v ευχομαι να πανε ολα καλα με την ξαδερφη σου και να μεινει εγκυουλα αυτη τη φορα.Αν την γλιτωσω με μερικες συμφυσεις αντε και κανεναν πολυποδα θα ειμαι πολυ τυχερη!Θα σου κρατησω εγω μηλαρακι!

Ολα θα πανε καλα θα δεις!

Μακάρι, τις βάλανε τα παγωτά της, από 3 τα δύο προχώρησαν και ο Θεός βοηθός! Σε ευχαριστώ πολύ για το μηλαράκι!!!! Θα ανταλλάξουμε τηλ και θα συνεννοηθούμε.

Εγώ κορίτσια μου αύριο το πρωί πάω για υστεροσκόπιση....

Έχω λίγο άγχος άλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά!

Όσο για την εξωσωματική...Πήρα ήδη τις ενέσεις από τον ΕΟΠΥΥ και πήγα να αγοράσω και τα υπόλοιπα φάρμακα από το φαρμακείο... Δυστυχώς κάποια από αυτά είναι σε έλλειψη οπότε περιμένω... Κανονικά θα μου έρθει περίοδος στις 8 Νοεμβρίου και πρέπει να ξεκινήσω τις ορμόνες στισ 9 Νοεμβρίου... Ελπίζω ότι θα τα έχω βρει μέχρι τότε...

Καλή επιτυχία κοριτσάκι, όλα να πάνε καλά, περιμένουμε νέα σου!!! Πόσες μονάδες puregon σου έγραψαν, πέρασες από επιτροπή ή τα πήρες σαν πρόκληση ωορρηξίας?

Maria – v από τιμές τι συζητήσατε στο new life για την κλασική εξωσωματική?

για να κάνουν κλασική πρέπει να έχουν τέλειο σπέρμα, αν το σπέρμα είναι μέτριο, κάνουν μικρογονιμοποίηση. Η τιμή είναι η ίδια 3200 και 350 η κατάψυξη αν περισσέψουν εμβρυάκια.

αχχχχχ λιγο νωριτερα να μου το ελεγες θα σου εφερνα κι εσενα φρεσκο...πριν λιγο γυρισα απο το μοναστηρι....ακου ομως τι θα γινει...εχω εγω στην καταψυξη δικο μου μηλαρακι. θα σου φερω αυτο να το φατε μισο μισο με τον αντρα σου και θα παω να παρω για μενα καποια αλλη στιγμη... οποτε μην ανησυχεις....

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με την Ευαγγελία συνεννοηθήκαμε, οπότε οκ!! Καλά να περάσετε!

HvAnp3.png

900 μονάδες από τη πουρεγκον και θα πάω την 6 μέρα να με δει..έχω και άλλες ενέσεις σπίτι αυτές που θα έβαζα στη θέση της πουρεγκον δεν ξέρω όμως αν χρειαστεί να τις βάλω και εκείνες μετά..

δεν θέλει να πάθω υπερδιέγερση και για αυτό μου έδωσε τη πουρεγκον ..800 όμως θα χρειαστώ...αλλα μου είπε να πάρω μια των 900...

τι εννοείς μικρογονιμοποιήση??

εμένα κάτι μου είπε να τρυπήσει το ωάριο για να γίνει η γονιμοποίηση γιατί λέει υποψιάζεται ότι είτε είναι σκληρό το ωάριο είτε το σπερματοζωάριο είναι αδύναμο και δεν μπορεί να τρυπήσει το ωάριο..hostile νομίζω λέγεται...δεν πολύ κατάλαβα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Kαλημερα κοριτσια μου!

Εβαλα ξυπνητηρι και σηκωθηκα απο τις 8 για να προλαβω.Προσπαθω να διορθωσω αυτο που επλεξα γιατι η Τινα ρεζιλι θα με κανει οταν το δει χαχαχχαχαχχα

maria_v χαιρομαι πολυ για την ξαδερφη σου ευχομαι να καταληξουν ολα θετικα και τωρα η σειρα σου!

tink εγω επαθα υπερδιεγερση με 75 μοναδες την η μερα σημαδι πως οι ωοθηκες μου δουλευουν μια χαρα.Οποτε εσυ λογικα θα κανεις 100 μοναδες περιπου για 8 μερες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...