Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Α εγω βλέπω ευτυχισμένοι μαζί!!εχω πολύ δουλειά αυτές τις μέρες κ γυρνάω πτώμα... Στο σκαι ειναι αυτό που βλέπεις;

κ εγω αυτο βλεπω τωρα , οχι στο σταρ ειναι κ αρχιζει 12:30

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ειμαι πτωμα θα τελειωσω το πρωι το πλεξιμο παω κι εγω να δω ανεξιχνιαστε υποθεσεις να παρω και την θερμοφορα μου και νανακια!

Καλο ξημερωμα και καλη συναντηση!Σμουτς

Διαφημίσεις

πως πανε οι ετοιμασιες?

Δεν θα με παρεξηγησετε αυτο που εκανα τελευταιο εγινε λιγο χαλια οποια το παρει να με συγχωρησει .Το πρωι θα βαλω και τα κουμπωματα μετα θα ετοιμαστω και θα σας ερθω!

Δεν θα με παρεξηγησετε αυτο που εκανα τελευταιο εγινε λιγο χαλια οποια το παρει να με συγχωρησει .Το πρωι θα βαλω και τα κουμπωματα μετα θα ετοιμαστω και θα σας ερθω!

θα σε μαλωσουμε ετσι δεν τα εχεις καλα κανονισε αλλιως δεν θα σε κανουμε παρεα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεωργια πολυ ωραια τα νεα σου..... 2 το πρωι για προσκυνημα θα ειναι σουπερ....ουτε πολυς κοσμος και πιο κατανυκτικα θα ειναι..... περα απο καθε πλακα νομιζω πως αυτη η ωρα μου αρεσει παρα παρα πολυ.....

ευαγγελια μου τί ετοιμάζεις??? εγω μόλις τελειωσα τα πακετακια σας με τα καλουδια της αγιας ειρηνης... ετοιμα και τα πραγματακια μου....καλου κακού πήρα και ενα ελαφρυ πλεκτουδάκι μήπως παρακρυώσω...ετσι κι αλλιως υπάρχει χώρος στην τσαντα.....

maria papa....εγω με τις ανεξιχνιαστες υποθεσεις νευριαζω πολυ....βρισκω στο μισαωρο τον δολοφονο και ξενερωνω απιστευτα....

αθηναικά μου κοριτσάκια....απο την άλλη εβδομάδα κανονιστε να παμε κι εμεις οι αθηναιες για καφε επιτελους!!!!!!

δεν θυμαμαι κιολας ποιες ειστε αθηνα....σισσυ εσενα σε θυμαμαι.....και την μαρια σταρ....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

ναι για μην το δωσεις σε μενα χαχαχαχα!!!!

χαχαχχαχαχαχαχχαα

Georgkat σε εσενα θα δωσω το τελευταιο που εγινε λιγο χαλια με την προυποθεση οτι θα το αντικαταστησω συντομα γιατι η Μινα με μαλωνει :(

χαχαχχαχαχαχαχχαα

Georgkat σε εσενα θα δωσω το τελευταιο που εγινε λιγο χαλια με την προυποθεση οτι θα το αντικαταστησω συντομα γιατι η Μινα με μαλωνει :(

δεν εχω κανενα προβλημα....σε εμενα να το δωσεις....... και που μπηκες στον κοπο να ετοιμασεις κατι για να με τιμησεις, ειναι υπερ υπερ αρκετο!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

χαχαχχαχαχαχαχχαα

χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν εχω κανενα προβλημα....σε εμενα να το δωσεις....... και που μπηκες στον κοπο να ετοιμασεις κατι για να με τιμησεις, ειναι υπερ υπερ αρκετο!!!!

Evangeliapan σε καλοπιανει η Georgkat τωρα :D:D:D:D

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Evangeliapan,καλε, τι φτιαχνεις τετοια ωρα; Εγω βαριεμαι και να κουνηθω! Ακου εκει πλεξιμο μες στη νυχτα!

Georgkat, εσενα το νυχτοπουλι θα σκεφτηκαν και ειπαν να διανυκτερευσει ο ναος! Τοσο δρομο κανεις, να μη σε βολεψουν και με το ωραριο; Αν θελεις να ξαναρωτησουμε αυριο για επιβεβαιωση!

maria papa, εγω εχω κολησει τελευταια με το 90210 (κατι επεμβασεις πλστικης χειρουργικης) που δειχνει στο νοβα κατα τις 2 και! Βλεπω λιγο "κοπτοραπτικη" και κοιμαμαι!

Παω να σηκωσω τα καρφακια μου τωρα, μπας και δειξουν λιγο μακρυτερα!;)

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...