Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Koριτσια ηρθα!

Απο τις 3 το μεσημερι προσκυνησα 6.30.Πριν μια βδομαδα που πηγαμε δεν ειχε τοσο κοσμο.Σημερα ειχαν βγαλει και τα οστα του Αγιου Δημητριου μυροβολησε ο τοπος εγραψα και ονοματα για παρακληση προσευχηθηκα για εγκυουλες και μετα πηγα μια βολτα και απο τον γιατρο και τωρα μολις μπηκα.Πρεπει να κανω μπανακι και να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα...

Εγω περιμενω απο την Κατερινα να μας πει ποτε τελικα θα προσκυνησει να ξερουμε που θα παμε στην Εκκλησια,στην πλατεια,...?

άξιο το προσκύνημα σου..

μακάρι σύντομα η Παναγίτσα να ακούσει τις προσευχές μας

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσια ηρθα!

Απο τις 3 το μεσημερι προσκυνησα 6.30.Πριν μια βδομαδα που πηγαμε δεν ειχε τοσο κοσμο.Σημερα ειχαν βγαλει και τα οστα του Αγιου Δημητριου μυροβολησε ο τοπος εγραψα και ονοματα για παρακληση προσευχηθηκα για εγκυουλες και μετα πηγα μια βολτα και απο τον γιατρο και τωρα μολις μπηκα.Πρεπει να κανω μπανακι και να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα...

Εγω περιμενω απο την Κατερινα να μας πει ποτε τελικα θα προσκυνησει να ξερουμε που θα παμε στην Εκκλησια,στην πλατεια,...?

θα σε πω εγω που μιλαω τωρα μαζι της θα βρεθουμε στην εκκλησια γιατι θα παει να δει αμα δεν εχει πολυ κοσμο θα παει να προσκυνηση εαν εχει δεν θα παει κ επειδη κ εγω θελω να παω να δω τι παιζει οποτε θα βρεθουμε εκει απλα να δουμε την ωρα εγω λεω να ξεκινησω 12:00 ε κατα της 1 θα ειμαι εκει εσυ ποση ωρα μακρια εισαι απο την εκκλησια?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

θα σε πω εγω που μιλαω τωρα μαζι της θα βρεθουμε στην εκκλησια γιατι θα παει να δει αμα δεν εχει πολυ κοσμο θα παει να προσκυνηση εαν εχει δεν θα παει κ επειδη κ εγω θελω να παω να δω τι παιζει οποτε θα βρεθουμε εκει απλα να δουμε την ωρα εγω λεω να ξεκινησω 12:00 ε κατα της 1 θα ειμαι εκει εσυ ποση ωρα μακρια εισαι απο την εκκλησια?

Εγω μενω Τουμπα παιρνω το 14 και σε 15 λεπτα ειμαι κεντρο.Θα ερθω κι εγω εκει θελω να παρω κι αλλες εικονιτσες ,εχρι να ερθω σπιτι τις μοιρασα ολες μεχρι και στο γιατρο εδωσα!

βρε κορίτσια τι μου κάνετε??το 14 ε???κλαψ κλαψ..το πήρα αμέτρητες φορές..

το ουράνιο τόξο υπάρχει??

εγώ κέντρο έμενα κοντά στον άγιο δημήτριο

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσακια μην ξεχασετε να αναψετε και κανενα κερακι και για μας, να πιειτε, να γελασετε και να διασκεδασετε και για μας :D:D:D! Ευχομαι να περασετε ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡ!

Σισσυ μια κανεις τα γλυκα ματια σε μενα και μια στη Μαρια σταρ?:tongue: Επειδη αργισα να απαντησω εστριψες αλλου την προσκληση?Δεν τη γλιτωνεις, θα ερθω και εγω μαζι σας!;)

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια τι μου κάνετε??το 14 ε???κλαψ κλαψ..το πήρα αμέτρητες φορές..

το ουράνιο τόξο υπάρχει??

εγώ κέντρο έμενα κοντά στον άγιο δημήτριο

Εμενα μονο το 14 με βολευει απο Λαμπρακη για να κατεβω κεντρο!

προς το παρον σταματησαν τα καφε , καλυτερα γιατι δεν θελω να μπερδευτει ο κυκλος μου μια ετσι μια αλλιως θα πρεπει να παρω ολοκληρη κουτα με τεστ για να βρω την οωρρηξια μεχρι να κανω την εξωσωματικη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ηρθα κι εγω!

Κουκλες, η μαμα μου τηλεφωνησε στον Αη Δημητρη και της ειπαν οτι απο σημερα μεχρι την 28η ο ναος θα ειναι ανοιχτος ολο το 24ωρο για προσκυνημα!! εμπρος νυχτοπουλια μου, σουρωμενες θα παμε....:D

Ηρθα κι εγω!

Κουκλες, η μαμα μου τηλεφωνησε στον Αη Δημητρη και της ειπαν οτι απο σημερα μεχρι την 28η ο ναος θα ειναι ανοιχτος ολο το 24ωρο για προσκυνημα!! εμπρος νυχτοπουλια μου, σουρωμενες θα παμε....:D

Ωραια να η ευκαιρια για την τριτη φορα που θελω να προσκυνησω!

Διαφημίσεις

Κορίτσια κ εγω τώρα γύρισα από τη δουλειά! Βρε συνάντηση που ετοιμάζεται αύριο.. Να μπαινεται κ να μας ενημερώνετε εντάξει;; Μαριεττα κ τις 3 μας εννοουσα να πάμε..:oops:

Τοξοτακι μου τι κανείς; Ακόμα να πας για Νάνι;;

απο τωρα καλε νανι? οχι αρχιζουν οι ανεξιχνιαστες υποθεσεις κ μετα κοιμαμαι με αυτες νανουριζομαι εσυ τι κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

απο τωρα καλε νανι? οχι αρχιζουν οι ανεξιχνιαστες υποθεσεις κ μετα κοιμαμαι με αυτες νανουριζομαι εσυ τι κανεις?

Α εγω βλέπω ευτυχισμένοι μαζί!!εχω πολύ δουλειά αυτές τις μέρες κ γυρνάω πτώμα... Στο σκαι ειναι αυτό που βλέπεις;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...