Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μην ανυσηχείς δεν θα χαθείτε...!!!

δεν χρειάζεται να πω να βγάλετε και καμία φώτο να δούμε και εμείς!!

καλα αυτο εννοητε η φωτογραφικη εχει μπει απο σημερα στην τσαντα !!!

τελικα σε εμενα η καφε σταγονες συνεχιζονται ακομα η κοιλιτσα μου με ποναει αλλα περιοδο κανονικη δεν ειδα ακομα μου φαινετε θα επαθα παλι οπως τοτε που γυρισα απο το γαμηλιο ταξιδι παλι ετσι ειχα καφε 1εβομαδα πιο νωρις για 2 με 3 μερες κ μετα αδιαθετησα κονικα αλλα θα φανει να δω κ μεχρι το βραδυ εαν εχει αλλαξει κατι.

εσυ πως εισαι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακάρι να σταματήσουν..

εμένα αρχίσαν τα πονάκια...

άρχισα και τη δίαιτα μου χθες...πλεόν αυτό θα είναι ο στόχος μου και θα ξεχάσω τα υπόλοιπα..κουράστηκα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μακάρι να σταματήσουν..

άρχισα και τη δίαιτα μου χθες...πλεόν αυτό θα είναι ο στόχος μου και θα ξεχάσω τα υπόλοιπα..κουράστηκα...

αυτα τα πονακια ειναι πολυ σπαστικα ρε συ !!!

κανει οτι καλυτερο για σενα να νιωσεις ποιο καλα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μακάρι να σταματήσουν..

Tinker σκέψου ότι σε 6 μήνες θα είσαι μια θεά με τουρλωτη κοιλίτσα !!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

εσυ θα παρεις το αεροπλανακι κ θα ερθεις να μας βρεις , καστε να δεις τι συνεννοηση θα κανουμε εγω λεω στον Αγιο Δημητριο η αλλη λεει αριστοτελους καστε να δεις μας βλεπω να χανομαστε χαχα

Εγώ λέω να αρχίσω να τρέχω αύριο κατά της 2 γύρω – γύρω στην Αριστοτέλους και να φωνάζω γιουυυυυυυυυυχου ………γιουυυυυυυυυυυχου…………..που θα πάει θα συναντηθούμε. Και εμείς και τα κανάλια……….χαχαχαχα.

Εγώ πάντως είμαι έτοιμη για φωτογράφηση. Οι φωτογραφίες και τα φλάς πριν τον μπακλαβά παρακαλώ.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Tinker σκέψου ότι σε 6 μήνες θα είσαι μια θεά με τουρλωτη κοιλίτσα !!!

αυτό θέλω να είμαι μια καλλονή με μια ωραία κοιλίτσα!!αχ μακάρι κοριτσάκια μου σύντομα να έχουμε τις κοιλίτσες μας γεμάτες με μωράκια...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εγώ λέω να αρχίσω να τρέχω αύριο κατά της 2 γύρω – γύρω στην Αριστοτέλους και να φωνάζω γιουυυυυυυυυυχου ………γιουυυυυυυυυυυχου…………..που θα πάει θα συναντηθούμε. Και εμείς και τα κανάλια……….χαχαχαχα.

Εγώ πάντως είμαι έτοιμη για φωτογράφηση. Οι φωτογραφίες και τα φλάς πριν τον μπακλαβά παρακαλώ.

καταλαβα ρεζιλη θα γινουμε αυριο εγω θα κανω πως δεν σε ξερω χαχαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καταλαβα ρεζιλη θα γινουμε αυριο εγω θα κανω πως δεν σε ξερω χαχαχαχα!!

Και εγώ θα σε κυνηγάω από πίσω και θα φωνάζω ΑΥΤΗΗΗ …….ΑΥΤΗΗΗΗ…..έψαχνα !!!

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας αφήνω, φεύγω σε λίγο και μάλλον δεν θα έχω internet το βράδυ. Ότι αποφασίσετε στείλτε μου μήνυμα στο κινητό ή πάρτε με τηλέφωνο αύριο το πρωί. Georgekat και Maria papa καλό ταξίδι να έχετε και να προσέχετε στο δρόμο. Φιλάκια σε όλες, τα λέμε αύριο και από κοντά.

9aXep2.png

Κορίτσια σας αφήνω, φεύγω σε λίγο και μάλλον δεν θα έχω internet το βράδυ. Ότι αποφασίσετε στείλτε μου μήνυμα στο κινητό ή πάρτε με τηλέφωνο αύριο το πρωί. Georgekat και Maria papa καλό ταξίδι να έχετε και να προσέχετε στο δρόμο. Φιλάκια σε όλες, τα λέμε αύριο και από κοντά.

ευχαριστουμε κ αμα σε θυμηθουμε θα σε παρουμε τηλ αχαχα!!

οκ φιλακια τα λεμε αυριο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Koριτσια ηρθα!

Απο τις 3 το μεσημερι προσκυνησα 6.30.Πριν μια βδομαδα που πηγαμε δεν ειχε τοσο κοσμο.Σημερα ειχαν βγαλει και τα οστα του Αγιου Δημητριου μυροβολησε ο τοπος εγραψα και ονοματα για παρακληση προσευχηθηκα για εγκυουλες και μετα πηγα μια βολτα και απο τον γιατρο και τωρα μολις μπηκα.Πρεπει να κανω μπανακι και να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα...

Εγω περιμενω απο την Κατερινα να μας πει ποτε τελικα θα προσκυνησει να ξερουμε που θα παμε στην Εκκλησια,στην πλατεια,...?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...