Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

tinkerbell!24 απίστευτη η ιστορία, η αληθινή πίστη είναι μεγάλη υπόθεση, θέλει πολύ ανιδιοτέλεια, θέλει πολύ δουλειά, όπως και η προσευχή.

Evangeliapan να είναι καλά η νύφη σου και άλλο κακό να μην σας βρει! Πραγματικά αυτά τα θαύματα είναι καλό που τα μοιραζόμαστε, παίρνουμε κουράγιο. Την υγεία μας να έχουμε όλες, και όλα καλά θα πάνε. Η ξαδέρφη μου είχε λεπτό ενδομήτριο, έκανε εξωσωματική (γιατί είχαν πρόβλημα μεγάλο με το σπέρμα) με 6, απέτυχε. Μετά έκανε υστεροσκόπηση και είχε συμφύσεις στο ενδομήτριο, την καθάρισαν και τώρα κάνει μια προσπάθεια με κατεψυγμένα, από 6 που ήταν το ενδομήτριο, τώρα πήγε 7,9. Μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημα και να ξεμπερδεύεις. Σήμερα βάζει τα κατεψυγμένα και προσεύχομαι να εμφυτευτεί ένα!!!

mina-ni καλά αποτελέσματα να έχεις, όλες τελικά έχουμε την δική μας ιστορία. Μακάρι να μην κρατήσει πολύ ακόμα αυτό το ταξίδι και να φτάσουμε γρήγορα στον προορισμό μας όλες!! Εκείνη την ημέρα που θα κάνεις σπερματέγχυση δεν γίνεται να μην πας στη δουλειά; Τα ποσοστά η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι πολύ αισιόδοξα, αλλά είναι θέμα Θεού, κάποια κορίτσια τα κατάφεραν.

maria papa ήρθε η καταραμένη? Και εγώ είχα ένα κύκλο με 23 μέρες και έναν με 30 ανάμεσα στις σπερματεγχύσεις. Τι να κάνει και ο οργανισμός μας, ξεσπάει. Ο γιατρός μου, μου είπε να μην ανησυχώ, είναι από τις επεμβάσεις που κάνουμε επάνω του. Και εγώ δεν έχω γιατρό εδώ και πηγαινοερχόμαστε Θεσσαλονίκη, μας έχουν φάει οι βενζίνες :(.

Georgkat ψάχνω εδώ και πολύ καιρό μηλαράκι και δεν μπορώ να βρω, μήπως μπορείς να δώσεις και για μένα ένα πολύ μικρό κομματάκι σε κάποιο από τα κορίτσια που είναι Θεσσαλονίκη και κάποια στιγμή να βρεθούμε να μου το δώσουν?

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 1/11

Ποσοστό: 5/29

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. maria papa 28/10
  7. georgia69
  8. sissy 2012 26/10
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24 28/1O
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. maria_v
  16. Stardustmg

Λοιπόν τώρα τα δικά μου νέα. Πήγαμε χθες στο New Life και μας άρεσε πάρα πολύ, ήταν πολύ καλοί και ο γυναικολόγος και η εμβρυολόγος. Απάντησαν σε ότι ερωτήσεις είχα και αν καταφέρω να περάσω επιτροπή γρήγορα και να πάρω τα φάρμακα μου είπαν ότι μπορώ να προχωρήσω στον επόμενο κύκλο. Μιλήσαμε για ήπια διέγερση των ωοθηκών με μικρές δόσεις, ουσιαστικά κάνεις ενέσεις για 12 μέρες το πολύ, μετά ωοληψία και μετά εμβρυομεταφορά και τέλος! Θα πάω όπως είπα από την αρχή και σε άλλους 2 και 31 Οκτωβρίου που θα είναι το τελευταίο ραντεβού μου, θα αποφασίσω που θα την κάνω. Μετά πήγαμε στον γυναικολόγο μου, μιλήσαμε, μου είπε ότι συμφωνεί, μου είπε την γνώμη του και φύγαμε. Νεώτερα την Πέμπτη.

αχχχχχ λιγο νωριτερα να μου το ελεγες θα σου εφερνα κι εσενα φρεσκο...πριν λιγο γυρισα απο το μοναστηρι....ακου ομως τι θα γινει...εχω εγω στην καταψυξη δικο μου μηλαρακι. θα σου φερω αυτο να το φατε μισο μισο με τον αντρα σου και θα παω να παρω για μενα καποια αλλη στιγμη... οποτε μην ανησυχεις....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχχχ λιγο νωριτερα να μου το ελεγες θα σου εφερνα κι εσενα φρεσκο...πριν λιγο γυρισα απο το μοναστηρι....ακου ομως τι θα γινει...εχω εγω στην καταψυξη δικο μου μηλαρακι. θα σου φερω αυτο να το φατε μισο μισο με τον αντρα σου και θα παω να παρω για μενα καποια αλλη στιγμη... οποτε μην ανησυχεις....

Please........Please.........

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Αχ κοριτσια και εγω εχω δοκιμασει ολα τα σεναρια και δεν εχουμε και πολυ σοβαρα ζητηματα αλλα και παλι φως δεν ειδα τι να το σκεφτομαι τι μα μην το σκεφτομαι ενα και το α'υτο.παλιοτερα οταν ακουγα για μια εγκυμονινη με ενοχλουσε αλλα μετα αλαξα πολυ το σκεπτικο μου,λεω γιατι επειδη ταλαιπορουμε εγω πρεπει να ταλαιπορουνται ολες οι κοπελες και αν θα εμενα και εγω θα ηθελα αυτος που εχω απεναντη μου να χαρει πραγματικα με την χαρα μου.επεισης παλαιοτερα με ενοχλουσε οταν μου λεγανε ανται τι καθεσται καντε και εσεις ενα παιδι και ελαγα ναι-ναι και εσκυβα το κεφαλι σαν κακομοιρο ενω τωρα το ριχνω στην πλακα του τιπου και (βεβαια θελουμε πολυ αλλα ο πελαργος εχει χασει τον δρομο)νωμιζω οσο πιο καλαρει εισαι τοσο σταματανε να σε ρωτανε!!!;);)

Κοριτσάκι τέτοιους ηλίθιους (που προσπαθούν να κόψουν αντιδράσεις βλακωδώς……..για να κουτσομπολέψουν ) που ρωτάνε πότε θα κάνετε και εσείς ένα παιδάκι, και γιατί το σκέφτεστε, ωραία είναι……….κτλ …..κτλ….., αντιμετωπίζουμε όλες μας. Μην μασάς !!

Μια ξεδοντιάρα βλαχάρα θεία του άντρα μου σε ένα γάμο, ήρθε και με ρώτησε με θράσος γιατί δεν κάναμε παιδί ακόμα. Εεεεε και εγώ της απάντησα με ένα μεγάλο χαμόγελο ότι από τους πολλούς γάμους και τα βαφτίσια δεν προλαβαίνουμε να π……….ούμε. Κάγκελο η γριά κότα. Να μάθει να ρωτάει άλλη φορά.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

αστα λεει33 στην τσιτα ειμασται ο ανδρα μου εχει κιαλει δουλεια δικη του το courier το ανοιξαμε γαι να το δουλευω εγω κυριος και ο ανδρας μου gest star φαντασου τωρα 2 ανθροπους ο ενας ελευθερος επαγγελματιας και ο αλλος με μικρη επιχειρισει,οταν πειγαμε διαποπες τον αυγουστο για 4 μονο μερες ολο στο τηλεφονο ειμασταν.και να πεις οτι βγαζουμε λεφτα παει στο καλο,ωρες ωρες νωμιζω οτι δουλευουμε γαι να κανουμε κυκλο τα λεφτα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Please........Please.........

μην αγχωνεσαι καλη μου σε εχω υπολογισει.....και μηλαρακι σου φερνω και ζωνιτσα και λαδακι και εικονιτσα....και βιβλιαρακι....

εγω μολις φτασω θεσσαλονικη θα σας παρω ολες τηλεφωνο, οποτε θα συνεννοηθουμε....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια !!! Αχ πολύ χαίρομαι που θα σας γνωρίσω αύριο !

Με μπερδέψατε όμως, τελικά τι ώρα θα βρεθούμε? Εγώ κανόνισα να μείνω σήμερα το βράδυ σε μια φίλη μου στο κέντρο για να είμαι δίπλα, γιατί μένω στα περίχωρα και θέλω κάποια σεβαστή ώρα να κατέβω μεσημεριάτικο στο κέντρο. Επίσης δεν ξέρω αν θα έχω internet το βράδυ, οπότε αν θέλετε ενημερώστε με………

Stardust εγω facebook δεν έχω και γιʼαυτό κάνω τον κινέζο. Δεν είχα ποτέ και δεν μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα………..sorry.

Georgekat αν καταφέρεις να μας φέρεις μηλαράκι, υποκλίνομαι……….το θέλω παααααρα πολύ. Να πω την αμαρτία μου, μου είχανε δώσει πριν 5 χρόνια και το είχα στη κατάψυξη. Μετακομίσαμε όμως και το πέταξα……η ανεκδιήγητη………τώρα νιώθω ενοχές και σκεφτόμουνα πως είναι αμαρτία αυτό που έκανα…….μην βαράτε.

Maria – v από τιμές τι συζητήσατε στο new life για την κλασική εξωσωματική?

Lolita καλό κουράγιο και καλή επιτυχία κοριτσάκι μου. Η σκέψη μας μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά. Να είναι και η τελευταία ταλαιπωρία……

Alexouli αν καταλαβαίνουμε λέει……….μια από τα ίδια όλες μας. Εφόσον όμως είχατε 3 αποβολές με χάλια σπέρμα, αυτό είναι θαύμα από μόνο του κοριτσάκι…….. Σημαίνει ότι μένεις έγκυος και θα συμβεί πάλι πολύ σύντομα. Αλλά ποια είναι η αιτία των αποβολών, μάθατε?

Mina – ni μόνο που σε διάβασα αγχώθηκα. Δεν γίνονται αυτές οι δουλειές βρε πουλάκι μου με προκαταβαλλόμενο άγχος…………….Δώστε και λίγο χρόνο στον εαυτό σας σαν ζευγάρι, έστω και 2 ώρες. Σε λίγο που θα έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε?

Evangelia θα σου ρίξουμε ένα μασαμπούκωμα αύριο, που θα γυρίσεις σπίτι 3 κιλά βαρύτερη. Θαύμα !!! Θαύμα !!!…….θα φωνάζει ο γιατρός.

Εγώ κορίτσια με τόσο πιώμα και κραιπάλη αυτό το μήνα, - εχθές πάλι τα κοπάνησα – πάω για τρίδυμα…………ή τουλάχιστον προς το παρόν τρία πουλάκια κάθονταν………..

Δεν ξερω ποτε θα προσκυνησει τελικα η Κατερινα.Θα μιλησουμε τηλεφωνικα σιγουρα αυριο το μεσημερι Εκει γυρω Αριστοτελους-Αθωνος μαλλον θα την πεσουμε!Ποσο να φαω με την μια μπαμ και κατω δεν εχω και χωρο απο κατασκευαστικης αποψης...

Το δικο μου μηλαρακι τοτε μοιραστειτε το με την maria_v εγω νηστεψα και εφαγα μηλαρακι την Κυριακη!

μην αγχωνεσαι καλη μου σε εχω υπολογισει.....και μηλαρακι σου φερνω και ζωνιτσα και λαδακι και εικονιτσα....και βιβλιαρακι....

εγω μολις φτασω θεσσαλονικη θα σας παρω ολες τηλεφωνο, οποτε θα συνεννοηθουμε....

Οποτε το δικο μου θα δωσουμε στην Μαρια που δεν την εχεις υπολογισει!

Εγω κατα τις 13.00 θα ειμαι κατω!

Διαφημίσεις

Μα το θεμα ειναι οτι τρωω παρα πολυ αλλα δεν βαζω πολλα κιλα μονο η κοιλια μου ξεχειλιζει προχθες ειπαμε να βγουμε το μεσημερι να φαμε και περιμενανε εμενα που πασχιζα να κουμπωσω το κουμπι του τζην για να φυγουμε...

Παρεπιμπτοντως καπου διαβασα πως αν η γυναικα πινει ενα ποτηρι κρασι την ημερα βοηθαει πολυ στην γονιμοτητα της!

Λέγε μου τέτοια!! Θα το καθιερωσω τότε.. Βέβαια μετα οπως λέει κ η μαρια σταρ θα καταλήξουμε στους ανώνυμους αλκοολικους!!!

ηρθε κ η τρελη με τα μπαλκονια χαχαχα!!!

λοιπον για αυριο κ εγω θα ξεκινησω κατα της 11:30 με 12 παρα για να ειμαι εκει στης 1 .

Evangeliapan δεν γινετε να βρεθουμε στον Αγιο Δημητριο απο εξω να παω να αναψω ενα κερακι κ μετα να δουμε που θα βρεθουνε με την Κατερινα αφου 1 η ωρα θα φτασει .αριστοτελους να βρεθουμε που ομως?

η μηπως να τα πουμε απο το τηλ το απογευμα να δουμε κ η γεωργια ποτε θα ερθει .

τι λες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μα το θεμα ειναι οτι τρωω παρα πολυ αλλα δεν βαζω πολλα κιλα μονο η κοιλια μου ξεχειλιζει προχθες ειπαμε να βγουμε το μεσημερι να φαμε και περιμενανε εμενα που πασχιζα να κουμπωσω το κουμπι του τζην για να φυγουμε...

Παρεπιμπτοντως καπου διαβασα πως αν η γυναικα πινει ενα ποτηρι κρασι την ημερα βοηθαει πολυ στην γονιμοτητα της!

το έχω ακούσει και εγώ αλλά δεν το ακολούθησα...νομίζω να το αρχίσουμε!!!

κορίτσια ζηλεύω....

εγώ με ποια θα βρεθώ μου λέτε??:(:(:(:(:(:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

το έχω ακούσει και εγώ αλλά δεν το ακολούθησα...νομίζω να το αρχίσουμε!!!

κορίτσια ζηλεύω....

εγώ με ποια θα βρεθώ μου λέτε??:(:(:(:(:(:(:(

εσυ θα παρεις το αεροπλανακι κ θα ερθεις να μας βρεις , καστε να δεις τι συνεννοηση θα κανουμε εγω λεω στον Αγιο Δημητριο η αλλη λεει αριστοτελους καστε να δεις μας βλεπω να χανομαστε χαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εσυ θα παρεις το αεροπλανακι κ θα ερθεις να μας βρεις , καστε να δεις τι συνεννοηση θα κανουμε εγω λεω στον Αγιο Δημητριο η αλλη λεει αριστοτελους καστε να δεις μας βλεπω να χανομαστε χαχα

μην ανυσηχείς δεν θα χαθείτε...!!!

δεν χρειάζεται να πω να βγάλετε και καμία φώτο να δούμε και εμείς!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...