Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

tinkerbell μολις μου την εστειλε ο πατερ!

Του Γέροντος Ιωσήφ

Σ' αγαπώ, Χριστέ μου!

Σ' αγαπώ, Χριστέ μου, γιατί είσαι ο Σωτήρας μου, που θέλεις και ξέρεις και μπορείς και με σώζεις: Από κάθε κίνδυνο, σώματος και ψυχής. Από τον αμαρτωλό εαυτό μου.

Από τον μισόκαλλο διάβολο. Από τους κακούς ανθρώπους. Από τον αιώνιο θάνατο , που φέρνει η έμμονη στην αμαρτία.

Σ' αγαπώ, Χριστέ μου, γιατί είσαι το Φως, το αληθινό, το γλυκό, το ζωογόνο. Το φως, που φέγγει μέσα μου και γύρω μου και ομορφαίνει την πλάση και τα πρόσωπα των ανθρώπων π' αγαπώ. Το φως, πού μου δίνει τη δυνατότητα να περπατήσω με ασφάλεια, να τρέξω, ν' ανέβω, να συγκρίνω, να προτιμήσω. Το φως της ζωής!

Σ' αγαπώ, Χριστέ μου, γιατί είσαι η Αλήθεια, η κατακάθαρη, η αισιόδοξη, η ελπιδοφόρα, η ζωογόνα, η λυτρωτική. Η αλήθεια για όλα χθες, σήμερα, αύριο και στους αιώνες.

Σ' αγαπώ, Χριστέ μου, γιατί είσαι η Αγάπη, η πιο μεγάλη, η πιο θερμή, η πιο σοφή, η πιο δυνατή, η πιο αληθινή, η πιο προσωπική. Η Αγάπη που σταυρώθηκε για μένα!...

πολύ ωραία προσευχή!!!:P

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια! Ετοιμαζεστε για την αυριανη συναντηση? Καλα περασετε και πιειτε και κανα τσιπουρακι και για μας, πολυ ζηλευω που θα βρεθειτε :(!

Εμεις εδω ακομα πινουμε τον καφε ακους Σισσυ και Μαρια Σταρ?

Ευαγγελια μου για το λεπτο ενδομητριο βοηθαει παρα πολυ η ζεστη στα ποδια και στην κοιλια δηλαδη ζεστα ποδολουτρα και θερμοφορα στην κοιλια αυξανει την κυκλοφορια του αιματος και παχαινει το ενδομητριο, αυτο το λεω σε περιπτωση που δεν σου βρει τιποτα στην υστεροσκοπηση που ευχομαι να ειναι πολυ καλη.

Καλημερα κοριτσια! Ετοιμαζεστε για την αυριανη συναντηση? Καλα περασετε και πιειτε και κανα τσιπουρακι και για μας, πολυ ζηλευω που θα βρεθειτε :(!

Εμεις εδω ακομα πινουμε τον καφε ακους Σισσυ και Μαρια Σταρ?

Ευαγγελια μου για το λεπτο ενδομητριο βοηθαει παρα πολυ η ζεστη στα ποδια και στην κοιλια δηλαδη ζεστα ποδολουτρα και θερμοφορα στην κοιλια αυξανει την κυκλοφορια του αιματος και παχαινει το ενδομητριο, αυτο το λεω σε περιπτωση που δεν σου βρει τιποτα στην υστεροσκοπηση που ευχομαι να ειναι πολυ καλη.

Σε ευχαριστω πολυ γλυκουλα μου αλλα μιλας στον μονο ανθρωπο που κοιμαται με καλτσακια 9 μηνες το χρονο.Την θερμοφορα την βαζω συχνα στην μεση γιατι εχω ενα προβληματακι αλλα τωρα που μου το ειπες θα το κανω πιο εντατικα.Σε ευχαριστω πολυ !!!

Θα πιουμε στην υγεια ολων σας αυριο!

Σε ευχαριστω πολυ γλυκουλα μου αλλα μιλας στον μονο ανθρωπο που κοιμαται με καλτσακια 9 μηνες το χρονο.Την θερμοφορα την βαζω συχνα στην μεση γιατι εχω ενα προβληματακι αλλα τωρα που μου το ειπες θα το κανω πιο εντατικα.Σε ευχαριστω πολυ !!!

Θα πιουμε στην υγεια ολων σας αυριο!

Δεν θυμομουνα οτι ειχες λεπτο ενδομητριο και εχθες που το αναφερες σκεφτηκα να στο πω, επισης πως ειναι η ροη της περιοδου σου γιατι απο εκει καταλαβαινεις αν ειναι κρυα η περιοχη της κοιλια σου.

Διαφημίσεις

Δεν θυμομουνα οτι ειχες λεπτο ενδομητριο και εχθες που το αναφερες σκεφτηκα να στο πω, επισης πως ειναι η ροη της περιοδου σου γιατι απο εκει καταλαβαινεις αν ειναι κρυα η περιοχη της κοιλια σου.

Τωρα θα την καθιερωσω την θερμοφορα μαζι της θα κοιμαμαι!

Μαριεττα μου σκεφτομουνα αν θες να πάμε στην εκκλησία της Αγίας ειρήνης στην Κηφισια κ μετα για καφεδάκι!αχ κορίτσια ήρθε μια καινούργια κοπέλα στη δουλεια κ μου έλεγε οτι εχει 3 μερες καθυστερηση κ μπορεί να ειναι έγκυος.. Ειλικρινά όλος μου ο περιγυρος εγκυμονεί!δεν μπορω να το πιστέψω.. Κ να μου λένε όλοι ποσο μεγάλη ευτυχία ειναι κ ολα αυτα! Επειδη δεν ξέρουν οτι προσπαθω εκφράζονται ελεύθερα κ με παροτρύνουν να ξεκινήσω προσπάθειες.. Εκείνη την ώρα θέλω να ουρλιαξω! Οσο για το ενδομητρι Ευαγγελία μου να βάζεις ζεστά στην κοιλιτσα σου να ο μεγαλώσουμε!!

Μαριεττα μου σκεφτομουνα αν θες να πάμε στην εκκλησία της Αγίας ειρήνης στην Κηφισια κ μετα για καφεδάκι!αχ κορίτσια ήρθε μια καινούργια κοπέλα στη δουλεια κ μου έλεγε οτι εχει 3 μερες καθυστερηση κ μπορεί να ειναι έγκυος.. Ειλικρινά όλος μου ο περιγυρος εγκυμονεί!δεν μπορω να το πιστέψω.. Κ να μου λένε όλοι ποσο μεγάλη ευτυχία ειναι κ ολα αυτα! Επειδη δεν ξέρουν οτι προσπαθω εκφράζονται ελεύθερα κ με παροτρύνουν να ξεκινήσω προσπάθειες.. Εκείνη την ώρα θέλω να ουρλιαξω! Οσο για το ενδομητρι Ευαγγελία μου να βάζεις ζεστά στην κοιλιτσα σου να ο μεγαλώσουμε!!

Ναι θα το κανω κι αυτο αν και με τοσα cyclacur και με puregon παλι δεν ειδαμε προκοπη δεν εχω να χασω τιποτα ειμαι και κρυουλιαρα και τα ζεστα ειναι η καλυτερη μου!

Να χαιρεσαι κι εσυ με την χαρα τους και θα ρθει και η σειρα μας!Εγω να δεις τι επαθα οταν μου ειπε η κολλητη μου πως ειναι εγκυος και δεν ειναι καν παντρεμενη πηγανε μια βδομαδα διακοπες με τον δικο της τον ιουνιο ηπιανε ξενυχτησανε χορεψανε και κανανε και παιδακι...Οχι πως δεν χαρηκα τρελλαθηκα απο την χαρα μου η κολλητουλα μου θα γινει μανουλα...

Αλλα απο την αλλη εμεις τοσο κοπο τοσα φαρμακα και δεν γινεται τιποτα μηπως να το ριξουμε λιγο εξω μπας και δουμε φως?

Ναι θα το κανω κι αυτο αν και με τοσα cyclacur και με puregon παλι δεν ειδαμε προκοπη δεν εχω να χασω τιποτα ειμαι και κρυουλιαρα και τα ζεστα ειναι η καλυτερη μου!

Να χαιρεσαι κι εσυ με την χαρα τους και θα ρθει και η σειρα μας!Εγω να δεις τι επαθα οταν μου ειπε η κολλητη μου πως ειναι εγκυος και δεν ειναι καν παντρεμενη πηγανε μια βδομαδα διακοπες με τον δικο της τον ιουνιο ηπιανε ξενυχτησανε χορεψανε και κανανε και παιδακι...Οχι πως δεν χαρηκα τρελλαθηκα απο την χαρα μου η κολλητουλα μου θα γινει μανουλα...

Αλλα απο την αλλη εμεις τοσο κοπο τοσα φαρμακα και δεν γινεται τιποτα μηπως να το ριξουμε λιγο εξω μπας και δουμε φως?

Ευαγγελία μου κ εγω το καλοκαίρι Χαλαρωσα τελείως!! Επινα τα κρασακια μου αλλα οπως βλέπεις τίποτα.. Εχω εφαρμόσει ολα τα σενάρια αλλα.. Πραγματικά περιμένω να κανω κάτι πιο δραστικό!! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.. Βάζει τα ζεστά σου κ να τρως καλα! Για να σου λέει ο γιατρος να πάρεις κιλά κάτι ξέρει..

Διαφημίσεις

Ευαγγελία μου κ εγω το καλοκαίρι Χαλαρωσα τελείως!! Επινα τα κρασακια μου αλλα οπως βλέπεις τίποτα.. Εχω εφαρμόσει ολα τα σενάρια αλλα.. Πραγματικά περιμένω να κανω κάτι πιο δραστικό!! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.. Βάζει τα ζεστά σου κ να τρως καλα! Για να σου λέει ο γιατρος να πάρεις κιλά κάτι ξέρει..

Μα το θεμα ειναι οτι τρωω παρα πολυ αλλα δεν βαζω πολλα κιλα μονο η κοιλια μου ξεχειλιζει προχθες ειπαμε να βγουμε το μεσημερι να φαμε και περιμενανε εμενα που πασχιζα να κουμπωσω το κουμπι του τζην για να φυγουμε...

Παρεπιμπτοντως καπου διαβασα πως αν η γυναικα πινει ενα ποτηρι κρασι την ημερα βοηθαει πολυ στην γονιμοτητα της!

Κοριτσακια μου γεια σας!! Επεσε δουλεια σημερα για αυτο αργησα να μπω!

Σισσυ μονο με τη Μαριεττα θες να πας για καφε? Εμενα δε με θελετε? Ενταξει λοιπον, κ εγω θα κλαιω.. :(

ποσο ζηλευω που θα βρεθειτε ολες αυριοοοοοοοοοοοοοο!!!

Αλεξουλι καλη επιτυχια και σε σενα!

Κοριτσια κ εμενα για προκληση ωοθυλακορρηξιας μου τις εγραψε τις ενεσεις και στο τσακ μπαμ της πηρα απο της Νεας Ιωνιας το φαρμακειο!

Μαρια Παπα δεν παιζεσαι κοριτσι μου!! Μα με το πεπλο να πλυνεις τα μπαλκονια? Αμα το χεις τοσο βιτσιο, ελα να πλυνεις και τα δικα μου που δεν τα μπορω καθολου! Εγω θα σου κανω αλλη δουλεια!

Ευαγγελια μου πολυ ωραια προσευχηηηηηηηη!! Ευχαριστουμε!

Στα υπολοιπα κοριτσακια ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Μα το θεμα ειναι οτι τρωω παρα πολυ αλλα δεν βαζω πολλα κιλα μονο η κοιλια μου ξεχειλιζει προχθες ειπαμε να βγουμε το μεσημερι να φαμε και περιμενανε εμενα που πασχιζα να κουμπωσω το κουμπι του τζην για να φυγουμε...

Παρεπιμπτοντως καπου διαβασα πως αν η γυναικα πινει ενα ποτηρι κρασι την ημερα βοηθαει πολυ στην γονιμοτητα της!

Κατάλαβα.. τώρα και στους ανωνυμους αλκοολικους! :D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Αχ κοριτσια και εγω εχω δοκιμασει ολα τα σεναρια και δεν εχουμε και πολυ σοβαρα ζητηματα αλλα και παλι φως δεν ειδα τι να το σκεφτομαι τι μα μην το σκεφτομαι ενα και το α'υτο.παλιοτερα οταν ακουγα για μια εγκυμονινη με ενοχλουσε αλλα μετα αλαξα πολυ το σκεπτικο μου,λεω γιατι επειδη ταλαιπορουμε εγω πρεπει να ταλαιπορουνται ολες οι κοπελες και αν θα εμενα και εγω θα ηθελα αυτος που εχω απεναντη μου να χαρει πραγματικα με την χαρα μου.επεισης παλαιοτερα με ενοχλουσε οταν μου λεγανε ανται τι καθεσται καντε και εσεις ενα παιδι και ελαγα ναι-ναι και εσκυβα το κεφαλι σαν κακομοιρο ενω τωρα το ριχνω στην πλακα του τιπου και (βεβαια θελουμε πολυ αλλα ο πελαργος εχει χασει τον δρομο)νωμιζω οσο πιο καλαρει εισαι τοσο σταματανε να σε ρωτανε!!!;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημέρα κοριτσάκια !!! Αχ πολύ χαίρομαι που θα σας γνωρίσω αύριο !

Με μπερδέψατε όμως, τελικά τι ώρα θα βρεθούμε? Εγώ κανόνισα να μείνω σήμερα το βράδυ σε μια φίλη μου στο κέντρο για να είμαι δίπλα, γιατί μένω στα περίχωρα και θέλω κάποια σεβαστή ώρα να κατέβω μεσημεριάτικο στο κέντρο. Επίσης δεν ξέρω αν θα έχω internet το βράδυ, οπότε αν θέλετε ενημερώστε με………

Stardust εγω facebook δεν έχω και γιʼαυτό κάνω τον κινέζο. Δεν είχα ποτέ και δεν μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα………..sorry.

Georgekat αν καταφέρεις να μας φέρεις μηλαράκι, υποκλίνομαι……….το θέλω παααααρα πολύ. Να πω την αμαρτία μου, μου είχανε δώσει πριν 5 χρόνια και το είχα στη κατάψυξη. Μετακομίσαμε όμως και το πέταξα……η ανεκδιήγητη………τώρα νιώθω ενοχές και σκεφτόμουνα πως είναι αμαρτία αυτό που έκανα…….μην βαράτε.

Maria – v από τιμές τι συζητήσατε στο new life για την κλασική εξωσωματική?

Lolita καλό κουράγιο και καλή επιτυχία κοριτσάκι μου. Η σκέψη μας μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά. Να είναι και η τελευταία ταλαιπωρία……

Alexouli αν καταλαβαίνουμε λέει……….μια από τα ίδια όλες μας. Εφόσον όμως είχατε 3 αποβολές με χάλια σπέρμα, αυτό είναι θαύμα από μόνο του κοριτσάκι…….. Σημαίνει ότι μένεις έγκυος και θα συμβεί πάλι πολύ σύντομα. Αλλά ποια είναι η αιτία των αποβολών, μάθατε?

Mina – ni μόνο που σε διάβασα αγχώθηκα. Δεν γίνονται αυτές οι δουλειές βρε πουλάκι μου με προκαταβαλλόμενο άγχος…………….Δώστε και λίγο χρόνο στον εαυτό σας σαν ζευγάρι, έστω και 2 ώρες. Σε λίγο που θα έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε?

Evangelia θα σου ρίξουμε ένα μασαμπούκωμα αύριο, που θα γυρίσεις σπίτι 3 κιλά βαρύτερη. Θαύμα !!! Θαύμα !!!…….θα φωνάζει ο γιατρός.

Εγώ κορίτσια με τόσο πιώμα και κραιπάλη αυτό το μήνα, - εχθές πάλι τα κοπάνησα – πάω για τρίδυμα…………ή τουλάχιστον προς το παρόν τρία πουλάκια κάθονταν………..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...