Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Οι φαρμακοβιομηχανιες διαμρτυρονται γιατι αποφασιστηκε να πεσουν οι τιμες στα φαρμακα και δεν προμηθευουν τα φαρμακεια.Κατι τετοιο μου ειπε ο φαρμακοποιος...

οι φαρμακοβιομηχανιες να πανε να γαργαληθουν το ενα κουτι πουρεγκον εχει 470? αν θυμαμαι καλα τι ειναι αυτα κ ειναι λιγα. τομαρια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αμα σε πω τι εκανα την ημερα που ντυνομουν νυφη θα γελασεις , λες κ πηγαινα για καφε ημουν δεν με ενοιαζε τιποτα κ το αλλο το κορυφαιο μολις ειχα γυρισει απο την κομωτρια με το πεπλο5 μετρα δεμενο στην τιραντα τις μπλουζας μου τι μπορει να εκανα οχι πες τι ? επλενα μπαλκονια χαχαχαχ!! μεχρι να ερθει η αισθητικος να με βαψει επρεπε με κατι να περασει η ωρα

χαχαχαχαχα ελεος με τα μπαλκονια τι βιτσιο ειναι αυτο?

οι φαρμακοβιομηχανιες να πανε να γαργαληθουν το ενα κουτι πουρεγκον εχει 470? αν θυμαμαι καλα τι ειναι αυτα κ ειναι λιγα. τομαρια

Ειπανε οτι θα πεσουνε οι τιμες και καποια φαρμακα θα τα παιρνουμε και απο σουπερ μαρκετ.Καποια οχι ολα!Εγω οταν ειχα παραγγειλει κανανε 5 μερες να μου τις φερουνε.Ενω η maria_v ειχε παει πριν απο μενα αν θυμαμαι καλα και τις ειχε παρει κατευθειαν!

Κορίτσια μου καλημέρα κι από εμένα!

Δεν σας προλαβαίνω!!! Να καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου τα καινούρια κορίτσια και να σας πω υπομονή κι επιμονή!!! Όλες θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή!!

Τινκ μου πολύ ωραία η ιστορία σου και συγκινητική!

Αμάν βρε maria papa είχαμε όλες τις ελπίδες μας σε σένα, μπας και γίνει το θαύμα! Δεν πειράζει τον άλλο μήνα!

Εγώ κορίτσια μου αύριο το πρωί πάω για υστεροσκόπιση....

Έχω λίγο άγχος άλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά!

Όσο για την εξωσωματική...Πήρα ήδη τις ενέσεις από τον ΕΟΠΥΥ και πήγα να αγοράσω και τα υπόλοιπα φάρμακα από το φαρμακείο... Δυστυχώς κάποια από αυτά είναι σε έλλειψη οπότε περιμένω... Κανονικά θα μου έρθει περίοδος στις 8 Νοεμβρίου και πρέπει να ξεκινήσω τις ορμόνες στισ 9 Νοεμβρίου... Ελπίζω ότι θα τα έχω βρει μέχρι τότε...

Τα φαρμακα αν τα γραψεις για προκληση ωορρηξιας και οχι για εξωσωματικη δεν χρειαζεται να περασεις απο επιτροπη πας μονο ενα υπερηχογραφημα σαπλιγγογραφια και σπερμοδιαγραμμα!

έτσι μου είπε κ ο γιατρός μου γιαυτό ρωτάω, αν πάμε σε εξωσωματική θα μου τα γράψει για πρόκληση κ θα τα πάρω δωρεάν...καναδύο μήνες νωρίτερα όμως γιατί είναι κ πολύ γρήγοροι στον εοππυ....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Ειπανε οτι θα πεσουνε οι τιμες και καποια φαρμακα θα τα παιρνουμε και απο σουπερ μαρκετ.Καποια οχι ολα!Εγω οταν ειχα παραγγειλει κανανε 5 μερες να μου τις φερουνε.Ενω η maria_v ειχε παει πριν απο μενα αν θυμαμαι καλα και τις ειχε παρει κατευθειαν!

α καλε εμεις εδω κανουμε 1 μηνα κ κατι να ερθουν κ αν ερθουν κ σωστα ε? παραγγελνεις πουρεγκον κσου ερχετε γκοναλ τι λες τωρα εμεις εδω ειμαστε μοναδικη στην βλακεια αλλα κ στην αθηνα που τα στελνουν οι αγραμματη που δεν διαβαζουν τη γραφει η συνταγη βλαμενη ολου του κοσμου ενωθητε ειναι ασε ασε.

ελα ρε 9 ιουλιου παντρευτηκα ποτισα κ τα λουλουδακια μου πως ετσι θα τα αφηνα χαχαχαχ

λοιπον θα σας αφησω παω να κανω μαλι φιλακια θα τα πυμε το μεσημερι κ κοιτα μην μου χαθητε εγω τι θα κανω μετα με ποιο θα κανω παρεα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

lolita καλη επιτυχια για αυριο!Την αλλη βδομαδα θα ειναι η σειρα μου.Καλα αποτελεσματα να εχεις!

tina32 εψαχνα σε ολη την ανατολικη Θεσσαλονικη απο τις 7 το απογευμα εως τις 11 το βραδυ να βρω pregnyl και δεν ειχε κανενας βρηκα τελικα σε ενα μικρο φαρμακειο μεσα σε ενα στενο και μου λεει τυχερη εισαι τελευταια ειναι.

Δεν υπαχουν χρηματα οποτε δεν γινονται και οι προμηθειες!Οσο πιο νωρις τοσο το καλυτερο!

α καλε εμεις εδω κανουμε 1 μηνα κ κατι να ερθουν κ αν ερθουν κ σωστα ε? παραγγελνεις πουρεγκον κσου ερχετε γκοναλ τι λες τωρα εμεις εδω ειμαστε μοναδικη στην βλακεια αλλα κ στην αθηνα που τα στελνουν οι αγραμματη που δεν διαβαζουν τη γραφει η συνταγη βλαμενη ολου του κοσμου ενωθητε ειναι ασε ασε.

ελα ρε 9 ιουλιου παντρευτηκα ποτισα κ τα λουλουδακια μου πως ετσι θα τα αφηνα χαχαχαχ

λοιπον θα σας αφησω παω να κανω μαλι φιλακια θα τα πυμε το μεσημερι κ κοιτα μην μου χαθητε εγω τι θα κανω μετα με ποιο θα κανω παρεα

Επειδη μαλλον ειχαν ελλειψη σε puregon στειλανε gonal για να σε βολεψουνε ο,τι θελουν κανουν.Εγω το μεσημερι παω να προσκυνησω θα τα πουμε το βραδακι πρεπει να ξεκινησω να φιαχνω και τα δωρακια σας !!!

εμείς εδώ πάμε τη συνταγή για pregnyl στο φαρμακείο κ την στέλνουν απο τη Θεσ/νικη με το κτέλ και την πέρνεις την άλλη μέρα...λέω στο φαρμακείο δεν παραγγέλνεις 4-5 να βρίσκονται γιατί θα σου έρχομαι συχνά....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

tinkerbell μολις μου την εστειλε ο πατερ!

Του Γέροντος Ιωσήφ

Σ' αγαπώ, Χριστέ μου!

Σ' αγαπώ, Χριστέ μου, γιατί είσαι ο Σωτήρας μου, που θέλεις και ξέρεις και μπορείς και με σώζεις: Από κάθε κίνδυνο, σώματος και ψυχής. Από τον αμαρτωλό εαυτό μου.

Από τον μισόκαλλο διάβολο. Από τους κακούς ανθρώπους. Από τον αιώνιο θάνατο , που φέρνει η έμμονη στην αμαρτία.

Σ' αγαπώ, Χριστέ μου, γιατί είσαι το Φως, το αληθινό, το γλυκό, το ζωογόνο. Το φως, που φέγγει μέσα μου και γύρω μου και ομορφαίνει την πλάση και τα πρόσωπα των ανθρώπων π' αγαπώ. Το φως, πού μου δίνει τη δυνατότητα να περπατήσω με ασφάλεια, να τρέξω, ν' ανέβω, να συγκρίνω, να προτιμήσω. Το φως της ζωής!

Σ' αγαπώ, Χριστέ μου, γιατί είσαι η Αλήθεια, η κατακάθαρη, η αισιόδοξη, η ελπιδοφόρα, η ζωογόνα, η λυτρωτική. Η αλήθεια για όλα χθες, σήμερα, αύριο και στους αιώνες.

Σ' αγαπώ, Χριστέ μου, γιατί είσαι η Αγάπη, η πιο μεγάλη, η πιο θερμή, η πιο σοφή, η πιο δυνατή, η πιο αληθινή, η πιο προσωπική. Η Αγάπη που σταυρώθηκε για μένα!...

εμείς εδώ πάμε τη συνταγή για pregnyl στο φαρμακείο κ την στέλνουν απο τη Θεσ/νικη με το κτέλ και την πέρνεις την άλλη μέρα...λέω στο φαρμακείο δεν παραγγέλνεις 4-5 να βρίσκονται γιατί θα σου έρχομαι συχνά....

Και πως τις στελνουν με το λεωφορειο?Σε ψυγειακι?

έτσι μου είπε κ ο γιατρός μου γιαυτό ρωτάω, αν πάμε σε εξωσωματική θα μου τα γράψει για πρόκληση κ θα τα πάρω δωρεάν...καναδύο μήνες νωρίτερα όμως γιατί είναι κ πολύ γρήγοροι στον εοππυ....

Κι εγώ έτσι έκανα. Μου τα έγραψε ο γιατρός για πρόκληση ωορηξίας και πήγα την ίδια στιγμή στον ΕΟΠΥΥ και μου τα έδωσαν αμέσως. Δεν με καθυστέρησαν καθόλου. Από τον ΕΟΠΥΥ της Νέας Ιωανίας.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...