Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

tinkerbell!24 απίστευτη η ιστορία, η αληθινή πίστη είναι μεγάλη υπόθεση, θέλει πολύ ανιδιοτέλεια, θέλει πολύ δουλειά, όπως και η προσευχή.

Evangeliapan να είναι καλά η νύφη σου και άλλο κακό να μην σας βρει! Πραγματικά αυτά τα θαύματα είναι καλό που τα μοιραζόμαστε, παίρνουμε κουράγιο. Την υγεία μας να έχουμε όλες, και όλα καλά θα πάνε. Η ξαδέρφη μου είχε λεπτό ενδομήτριο, έκανε εξωσωματική (γιατί είχαν πρόβλημα μεγάλο με το σπέρμα) με 6, απέτυχε. Μετά έκανε υστεροσκόπηση και είχε συμφύσεις στο ενδομήτριο, την καθάρισαν και τώρα κάνει μια προσπάθεια με κατεψυγμένα, από 6 που ήταν το ενδομήτριο, τώρα πήγε 7,9. Μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημα και να ξεμπερδεύεις. Σήμερα βάζει τα κατεψυγμένα και προσεύχομαι να εμφυτευτεί ένα!!!

mina-ni καλά αποτελέσματα να έχεις, όλες τελικά έχουμε την δική μας ιστορία. Μακάρι να μην κρατήσει πολύ ακόμα αυτό το ταξίδι και να φτάσουμε γρήγορα στον προορισμό μας όλες!! Εκείνη την ημέρα που θα κάνεις σπερματέγχυση δεν γίνεται να μην πας στη δουλειά; Τα ποσοστά η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι πολύ αισιόδοξα, αλλά είναι θέμα Θεού, κάποια κορίτσια τα κατάφεραν.

maria papa ήρθε η καταραμένη? Και εγώ είχα ένα κύκλο με 23 μέρες και έναν με 30 ανάμεσα στις σπερματεγχύσεις. Τι να κάνει και ο οργανισμός μας, ξεσπάει. Ο γιατρός μου, μου είπε να μην ανησυχώ, είναι από τις επεμβάσεις που κάνουμε επάνω του. Και εγώ δεν έχω γιατρό εδώ και πηγαινοερχόμαστε Θεσσαλονίκη, μας έχουν φάει οι βενζίνες :(.

Georgkat ψάχνω εδώ και πολύ καιρό μηλαράκι και δεν μπορώ να βρω, μήπως μπορείς να δώσεις και για μένα ένα πολύ μικρό κομματάκι σε κάποιο από τα κορίτσια που είναι Θεσσαλονίκη και κάποια στιγμή να βρεθούμε να μου το δώσουν?

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 1/11

Ποσοστό: 5/29

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. maria papa 28/10
  7. georgia69
  8. sissy 2012 26/10
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24 28/1O
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. maria_v
  16. Stardustmg

Λοιπόν τώρα τα δικά μου νέα. Πήγαμε χθες στο New Life και μας άρεσε πάρα πολύ, ήταν πολύ καλοί και ο γυναικολόγος και η εμβρυολόγος. Απάντησαν σε ότι ερωτήσεις είχα και αν καταφέρω να περάσω επιτροπή γρήγορα και να πάρω τα φάρμακα μου είπαν ότι μπορώ να προχωρήσω στον επόμενο κύκλο. Μιλήσαμε για ήπια διέγερση των ωοθηκών με μικρές δόσεις, ουσιαστικά κάνεις ενέσεις για 12 μέρες το πολύ, μετά ωοληψία και μετά εμβρυομεταφορά και τέλος! Θα πάω όπως είπα από την αρχή και σε άλλους 2 και 31 Οκτωβρίου που θα είναι το τελευταίο ραντεβού μου, θα αποφασίσω που θα την κάνω. Μετά πήγαμε στον γυναικολόγο μου, μιλήσαμε, μου είπε ότι συμφωνεί, μου είπε την γνώμη του και φύγαμε. Νεώτερα την Πέμπτη.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

alexouli καλώς μας ήρθες και καλή επιτυχία!!! Οι αποβολές που λες, ήταν σε φυσικούς κύκλους? Για πιο λόγο συνέβαιναν, βγάλατε άκρη?

καλημερα,οταν λες αργα τι εννοεις μπορει να γινει και στο ιατρειο του?γιατι παλιοτερα που το ειχαμε σηζητησει μου ειπαι οτι θα γινει στι ιασω (γιατι εκει ειναι ο γιατρος μου)θα δωση σπερμα ο αντρα μου θα κανουν επεξεργασια και θα μου το τοποθετησουν αμεσως.

Ναι μπορεί να γίνει στο ιατρείο του. Εμείς πήγαμε στο κέντρο, δώσαμε σπέρμα, το επεξεργάστηκαν, το βάζουν σε ειδική συσκευασία, πήγαμε στο ιατρείο και μου το έβαλε.

HvAnp3.png

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε!!

μαρια v μακαρι να αποφυγεις την επιτροπη οπως την απεφυγα κ εγω ρωτα ποιες ενεσεις θα σου δωσον κ αν μπορεις να κανεις την διαδικασια που εκανα κ εγω .

καλα ε περιτο να πω οτι της εχω παραγγειλει στις 20/09/2012 κ σημερα μετα απο 1 μηνα πηρα τηλ κ μου λενε α δεν εχουν ερθει εμεις ακομα περιμενουμε φαρμακα απο τον Αυγουστο τρελαθηκα!!!!:evil::evil::evil: παρε απο βδομαδα:evil::evil:

Γεωργια ετσι ακριβως οπως τα λεει η κατερινα αμα σε παιρναω για εκεινη δεν θα μεινεις απο απουσιες χιχιχι!!!

alexouli καλως μας ηρθες

κ καλημερα σε ολες της ζουρζουνες εγω θα παω σε λιγο νακανω τα μαλακια μπου να ειναι ομορφη για αυριο :tongue::tongue::tongue: εμ θα ειμαι η ποιο χοντρη στην παρεα ας ξεχωριζω λιγο απο τα μαλια!!

κ τα δικα μου τα νεα ακομα καφε εχω δεν κατεβηκε ακομα καλα θα δουμε μεχρι το βραδυ τι θα γινει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσια δεν θυμαμαι αν ξανα εγραψα εδω,ελπιζω να ειστε ολες καλα ,και καλη δυναμη.την αλλη εβδομαδα εχω ραντεβου με τη γυναικολογο μου και σιγα σιγα μπαινω κι εγω στον αγωνα της σπερματεγχυσης.3 αποβολες μια επεμβαση κιρσοκηλης και δυστυχως χαλια μορφολογια σπερματος δε μας αφηνουν κι αλλα περιθωρια αναμονης.εχθες πηγα στον αγιο δημητριο και προσκυνησα την παναγια ελπιζοντας κι εγω για ολα τα κοριτσια που ταλαιπωρουμαστε για το ιδιο θεμα.ευχομαι ο θεος να μας εχει καλα και να μας δινει δυναμη στο δυσκολο αγωνα που δινουμε καθημερινα.καλη επιτυχια σε ολες μας.θα σας ενημερωνω και χαιρομαι που βρισκω ανθρωπους που καταλαβαινουν τι περναω.φιλακια σε ολες.

καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!!

μόνο με τη μορφολογία έχετε θέμα??

λοιπάμαι πολύ για τις αποβολές:( ήταν φυσιολογική σύλληψη?έμαθες το λόγο??

πολλές ερωτήσεις..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Koριτσια μου καλημερα!

georgia69 να εισαι καλα φιλεναδα να μας φυλαει ολους η Παναγιτσα και ολοι οι Αγιοι!Για υστεροσκοπηση και υπερηχο μαστου θα κλεισω ραντεβου μολις αδιαθετησω μεχρι την Παρασκευη υπολογιζω να εχει ερθει!

Ειχα λλεπτο ενδομητριο και πριν τα κλομιφαιν και ο γιατρος αυτο φοβαται να μην υπαρχει προβλημα στους υποδοχεις αρα θεμα συγχρονισμου ωοθηκων και ενδομητριου.

maria_v ευχομαι να πανε ολα καλα με την ξαδερφη σου και να μεινει εγκυουλα αυτη τη φορα.Αν την γλιτωσω με μερικες συμφυσεις αντε και κανεναν πολυποδα θα ειμαι πολυ τυχερη!Θα σου κρατησω εγω μηλαρακι!

Ολα θα πανε καλα θα δεις!

mina-ni εμεις επειδη ο αντρας μου εργαζεται ζητησαμε απο τον γιατρο να την κανουμε αργουτσικα.Τελικα δεν πηγε στη δουλεια λογω κολικου αλλα εδωσε σπερμα στις 5 το απογευμα και στις 7.30 εγινε η διαδικασια.Εμεινα μεχρι τις 8 ξαπλωμενη στο ιατρειο και μετα πηγα και ξαπλωσα στο σπιτι μεχρι την επομενη μερα το πρωι!

alexouli καλη επιτυχια και ο,τι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω!

Georgkat μην αγχωνεσαι καλο μου χαλαρα ολα θα πανε κατευχην και ολα θα τα προλαβεις!Εδω παντως χαλια ο καιρος σημερα!

tina32 δεν εισαι μακρια ελα κι εσυ μια βολτα!!!

tinkerbell εχω ξαναδιαβασει ομιλιες του Μητροπολιτη Λεμεσου και ειναι πραγματικα απιστευτος!

Sissy φιλιαααααα

maria papa που εισαι κοριτσακι μου?

Διαφημίσεις

evangelia μου δεν είμαι μακριά 2 ωρίτσες δρόμος είναι αλλά δεν μπορώ να πάρω άδεια απο τη δουλεία...πήρα την προηγούμενη εβδομάδα γιατι έπρεπε να κάνω τη σπερματέγχυση πρωί κ δεν μπορώ να ξαναπάρω δυστυχώς

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε!!

μαρια v μακαρι να αποφυγεις την επιτροπη οπως την απεφυγα κ εγω ρωτα ποιες ενεσεις θα σου δωσον κ αν μπορεις να κανεις την διαδικασια που εκανα κ εγω .

καλα ε περιτο να πω οτι της εχω παραγγειλει στις 20/09/2012 κ σημερα μετα απο 1 μηνα πηρα τηλ κ μου λενε α δεν εχουν ερθει εμεις ακομα περιμενουμε φαρμακα απο τον Αυγουστο τρελαθηκα!!!!:evil::evil::evil: παρε απο βδομαδα:evil::evil:

Γεωργια ετσι ακριβως οπως τα λεει η κατερινα αμα σε παιρναω για εκεινη δεν θα μεινεις απο απουσιες χιχιχι!!!

alexouli καλως μας ηρθες

κ καλημερα σε ολες της ζουρζουνες εγω θα παω σε λιγο νακανω τα μαλακια μπου να ειναι ομορφη για αυριο :tongue::tongue::tongue: εμ θα ειμαι η ποιο χοντρη στην παρεα ας ξεχωριζω λιγο απο τα μαλια!!

κ τα δικα μου τα νεα ακομα καφε εχω δεν κατεβηκε ακομα καλα θα δουμε μεχρι το βραδυ τι θα γινει

Κι εγω ανησυχησα που αργησες!!!

Μια χαρα κουκλιτσα εισαι κι αν ειναι ετσι οι χοντρες ....:tongue:

Εγω θα παω να προσκυνησω το μεσημερι και δεν ξερω τι ωρα θα γυρισω σπιτι θα τα φιαξω μονη μου τα μαλλακια μου!

Koριτσια μου καλημερα!

georgia69 να εισαι καλα φιλεναδα να μας φυλαει ολους η Παναγιτσα και ολοι οι Αγιοι!Για υστεροσκοπηση και υπερηχο μαστου θα κλεισω ραντεβου μολις αδιαθετησω μεχρι την Παρασκευη υπολογιζω να εχει ερθει!

Ειχα λλεπτο ενδομητριο και πριν τα κλομιφαιν και ο γιατρος αυτο φοβαται να μην υπαρχει προβλημα στους υποδοχεις αρα θεμα συγχρονισμου ωοθηκων και ενδομητριου.

maria_v ευχομαι να πανε ολα καλα με την ξαδερφη σου και να μεινει εγκυουλα αυτη τη φορα.Αν την γλιτωσω με μερικες συμφυσεις αντε και κανεναν πολυποδα θα ειμαι πολυ τυχερη!Θα σου κρατησω εγω μηλαρακι!

Ολα θα πανε καλα θα δεις!

mina-ni εμεις επειδη ο αντρας μου εργαζεται ζητησαμε απο τον γιατρο να την κανουμε αργουτσικα.Τελικα δεν πηγε στη δουλεια λογω κολικου αλλα εδωσε σπερμα στις 5 το απογευμα και στις 7.30 εγινε η διαδικασια.Εμεινα μεχρι τις 8 ξαπλωμενη στο ιατρειο και μετα πηγα και ξαπλωσα στο σπιτι μεχρι την επομενη μερα το πρωι!

alexouli καλη επιτυχια και ο,τι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω!

Georgkat μην αγχωνεσαι καλο μου χαλαρα ολα θα πανε κατευχην και ολα θα τα προλαβεις!Εδω παντως χαλια ο καιρος σημερα!

tina32 δεν εισαι μακρια ελα κι εσυ μια βολτα!!!

tinkerbell εχω ξαναδιαβασει ομιλιες του Μητροπολιτη Λεμεσου και ειναι πραγματικα απιστευτος!

Sissy φιλιαααααα

maria papa που εισαι κοριτσακι μου?

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!!!!! αντε αυριο θα γινει το μεγαλο μπαμ !! κ εδω συνεφια εχουμε καλα εχω πως θα βαλω τα στραπλες μου για αυριο με τετοιο καιρο? ε? να δω τι παπουτσια θα βαλω εχω ενα θεμα με αυτο με χτηπανε ολα κ με κανουν φουσκαλες να φανταστεις τωρα ε νυφη εγω κ μεσα στο μυστηριο εβγαζα της γοβες μου τα ξεκουαζα κ τα ξαναφορουσα μιλαμε για νουμερο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

evangelia μου δεν είμαι μακριά 2 ωρίτσες δρόμος είναι αλλά δεν μπορώ να πάρω άδεια απο τη δουλεία...πήρα την προηγούμενη εβδομάδα γιατι έπρεπε να κάνω τη σπερματέγχυση πρωί κ δεν μπορώ να ξαναπάρω δυστυχώς

Κοριτσακι μου σορυ επειδη καναδυο εδω ειμαστε ανεργες δεν πηγε το μυαλο μου οτι υπαρχει και κοσμος που εργαζεται...Την επομενη φορα θα κανονισουμε Σαββατοκυριακο!

Διαφημίσεις

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!!!!! αντε αυριο θα γινει το μεγαλο μπαμ !! κ εδω συνεφια εχουμε καλα εχω πως θα βαλω τα στραπλες μου για αυριο με τετοιο καιρο? ε? να δω τι παπουτσια θα βαλω εχω ενα θεμα με αυτο με χτηπανε ολα κ με κανουν φουσκαλες να φανταστεις τωρα ε νυφη εγω κ μεσα στο μυστηριο εβγαζα της γοβες μου τα ξεκουαζα κ τα ξαναφορουσα μιλαμε για νουμερο

χαχαχχαχαχα εισαι μοναδικη!!!Μονο εσυ μπορουσες να το κανεις αυτο!:D

maria papa τι φάρμακα σου δώσανε για την εξωσωματική? θα τα πάρεις απο εοππυ χώρις να έχεις περάσει επιτροπή? τι έκανες? τους έδειρες? χαχα

ρε το φαρκακειο θα τους πλακωσω στο ξυλο .

οχι απλα θα κανω της πουρεγκον 900 τις οποιες με αυτες εκανα την σπερμ/χη κ σιγα μην κατσω να περασω επιτροπη κ αμα με αποριψουν να ξανακανω ενστασ κτλ κ γιατι για ναπαρω 300? πισω δεν τρελαθηκα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria papa τι φάρμακα σου δώσανε για την εξωσωματική? θα τα πάρεις απο εοππυ χώρις να έχεις περάσει επιτροπή? τι έκανες? τους έδειρες? χαχα

Τα φαρμακα αν τα γραψεις για προκληση ωορρηξιας και οχι για εξωσωματικη δεν χρειαζεται να περασεις απο επιτροπη πας μονο ενα υπερηχογραφημα σαπλιγγογραφια και σπερμοδιαγραμμα!

ρε το φαρκακειο θα τους πλακωσω στο ξυλο .

οχι απλα θα κανω της πουρεγκον 900 τις οποιες με αυτες εκανα την σπερμ/χη κ σιγα μην κατσω να περασω επιτροπη κ αμα με αποριψουν να ξανακανω ενστασ κτλ κ γιατι για ναπαρω 300? πισω δεν τρελαθηκα

Οι φαρμακοβιομηχανιες διαμρτυρονται γιατι αποφασιστηκε να πεσουν οι τιμες στα φαρμακα και δεν προμηθευουν τα φαρμακεια.Κατι τετοιο μου ειπε ο φαρμακοποιος...

χαχαχχαχαχα εισαι μοναδικη!!!Μονο εσυ μπορουσες να το κανεις αυτο!:D

αμα σε πω τι εκανα την ημερα που ντυνομουν νυφη θα γελασεις , λες κ πηγαινα για καφε ημουν δεν με ενοιαζε τιποτα κ το αλλο το κορυφαιο μολις ειχα γυρισει απο την κομωτρια με το πεπλο5 μετρα δεμενο στην τιραντα τις μπλουζας μου τι μπορει να εκανα οχι πες τι ? επλενα μπαλκονια χαχαχαχ!! μεχρι να ερθει η αισθητικος να με βαψει επρεπε με κατι να περασει η ωρα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...