Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

παμε για νανι ποναει κ η κοιλιτσα μου παω για ξαπλα!!

καλο βραδυ καλο ξημερωμα να εχουμε κ αυριο με υγεια!!!

φιλακια!!!

αα κ να μην ξεχνιομαστε Γεωργια εχεις απουσια σημερα.

φιλακια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλες, ηρθα κι εγω! Καλε 5 σελιδες σημερα; Δε σας φτανω!

mina-ni, καλως ορισες! Στα 30 εισαι φρεσκο φρουτακι, μην ανησυχεις! Αφου λύσατε και τα προβληματακια που προεκυψαν ειναι θεμα χρονου απο δω και περα! Καλη και φουσκωτη επετειο σου ευχομαι!

maria_v, κι εγω με σκονακια παω! Εχω κιτρινα ποστ-ιτ και τα βγαζω πανω στο γραφειο, σημειωνω και ποια μου απαντησε για να μη μου ξεφυγει τιποτα!!:D Περιμενουμε νεα και εντυπωσεις απ΄το New Life, καθε αποψη χρησιμη ειναι!

Evangeliapan, τρελλαθηκα με τη νυφη σου! Να ΄ναι καλα και να μας δινει δυναμη κι ελπιδα! Κι η ευλογια του Παΐσιου να ΄ναι παντα μαζι της! Η πιστη τελικα κινει βουνα! Ποτε τελικα θα κανεις υστεροσκοπηση; Μυστηριο τρενο αυτο το ενδομητριο! Το δικο μου παραπαχαινει και δε συγχρονιζεται, το δικο σου την εχει δει τεμπελιά, δεν βγαζεις ακρη! Παντως ζημια μπορει να κανει μια αποξεση ή τα κλομιφεν! Για υστεροσκοπηση δεν εχω ακουσει αναλογες παρενεργειες!

Tinkerbell!24, χαλλλλαρα κοριτσι μου! προλαβαινεις και το αεροπλανακι για μια μπουγατσα! (πριν ή μετα το προσκυνημα, εσυ διαλεγεις);)! Οι φεγγαροπετρες ειναι ημιπολυτιμες πετρες, ημιδιαφανες, λευκωπες, με γαλαζιες λαμψεις! Ειναι πολυ ομορφες, ρομαντικες θα ΄λεγα, δες τες στο ιντερνετ. Ειχαν κεντησει το νυφικο μ΄αυτες κι εφτιαξα κι εγω την κουαφ σαν κλαδι με διαφανες γαλαζιες λαμψεις! Η ιστορια με το αντιδωρο ηταν τοσο εντονη... Δες τι μπορει να προκαλεσει μια μικρη ευλογημενη λεπτομερεια!

maria papa, χαρηκα προς στιγμην! Θα μπορουσε ημερολογιακα να ειναι εμφυτευσης (και θα το γιορταζαμε, ουουου!). Αφου ομως λες οτι κατεβαινει, τοτε η ωορηξια ηταν οντως 22-14=8, την 8η μερα! Στο τσακ ξεφυγε το χαμογελο! Πανε για εναν υπερηχο ομως, εμενα οταν μου κανει τετοια τρελλά, καποιες φορες βρισκουμε κυστουλα! Αν (φτου-φτου) παιζει κατι τετοιο, πρεπει να ξεκινησεις αμεσα αντισυλληψη για να μη σε καθυστερησει με την νεα προσπαθεια! Α, ευχαριστω και για την απουσια, θα αρχισω να τις γραφω!

maria1981 και sissy2012, καλο διαβασμα κουκλες! Τι να κανουμε, αυτα εχουν τα νιατα...;)

Georgkat, τηλεφωνησε σημερα η μαμα μου στον Αη-Δημητρη και της ειπαν οτι οι καλυτερες ωρες ειναι 12 το βραδυ ή 6 το πρωι!!!:shock: Τι λες, πριν ή μετα τα τσιπουρα;

Εγω τρεχω παλι για χαζοδουλειες (εφοριες κι αηδιες) και χαιρομαι που αυτη θα ειναι μικρη βδομαδουλα! Χρειαζεται και λιγη τεμπελια!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα απο την βροχερή αττικη.............

απο οτι εχω καταλαβει οι πιο πολλες μενεται απο κατερινη και πανω,εγω μενω 40χιλ.εξω απο την αθηνα εδω βρεχει απο εχθες δεν εχει σταματισει καθολου.:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

καλημερα,οταν λες αργα τι εννοεις μπορει να γινει και στο ιατρειο του?γιατι παλιοτερα που το ειχαμε σηζητησει μου ειπαι οτι θα γινει στι ιασω (γιατι εκει ειναι ο γιατρος μου)θα δωση σπερμα ο αντρα μου θα κανουν επεξεργασια και θα μου το τοποθετησουν αμεσως.

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

http://www.imlemesou.org/

εδώ μπορείτε να ακούσετε μέσω του ραδιοφώνου ομιλίες του μητροπολίτη Λεμεσού..

έχω αρκετές δεν ξέρω πως μπορώ να σας τις στείλω ηλεκτρονικά..θα το ψάξω..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια. Σημερα μπορείτε να με αποκαλειτε Βεγγο μιας και έχω τόσες δουλειές και τόσες εκκρεμότητες να λύσω για να φύγω αύριο ήρεμη και άνετη.

Γεωργία μου με προβληματισες με το 12 το βράδυ. Ξέρεις εγω ειμαι νυχτοπουλι οπότε να προσκυνησω κατα τις 12 το βράδυ θα ειναι σούπερ για μένα. Αν και δεν πιστεύω πως θα γίνεται τέτοιος πανικός 1 το μεσημέρι. Είπα στον εαυτό μου πως θα πάω να Δω τι γίνεται και αν ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα πάω ειτε πολυ αργά ειτε ξημερώματα της Πέμπτης. Οσο για τις απουσίες μην ανησυχείς, τωρα που η Μαρία παπά λέει εμένα Γεωργία, δεν απουσιαζεις καθόλου !!!!!

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια !!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα κοριτσια δεν θυμαμαι αν ξανα εγραψα εδω,ελπιζω να ειστε ολες καλα ,και καλη δυναμη.την αλλη εβδομαδα εχω ραντεβου με τη γυναικολογο μου και σιγα σιγα μπαινω κι εγω στον αγωνα της σπερματεγχυσης.3 αποβολες μια επεμβαση κιρσοκηλης και δυστυχως χαλια μορφολογια σπερματος δε μας αφηνουν κι αλλα περιθωρια αναμονης.εχθες πηγα στον αγιο δημητριο και προσκυνησα την παναγια ελπιζοντας κι εγω για ολα τα κοριτσια που ταλαιπωρουμαστε για το ιδιο θεμα.ευχομαι ο θεος να μας εχει καλα και να μας δινει δυναμη στο δυσκολο αγωνα που δινουμε καθημερινα.καλη επιτυχια σε ολες μας.θα σας ενημερωνω και χαιρομαι που βρισκω ανθρωπους που καταλαβαινουν τι περναω.φιλακια σε ολες.

κατερινάκι μου χαλαραααα,δεν θα αγχωθούμε κ για τις δουλειές εεε? να σκέφτεσαι το ταξιδάκι σου κ την ωραία παρεούλα που θα συναντήσεις....να πιειτε ενα καφεδάκι κ για εμάς!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...