Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

να 'χαμε ρακομελο και συνοδεια κρητικη λυρα και μαντιναδες για εγκυους και μωρακια!εε ρε γλεντια !εγω προσωπικα τυφλα θα γινομουν!

Αχ ναι και μυζηθροπιτακια με μελι....λατρευω κρητη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι το παρατηρησα και γω αν κλικαρεις απευθειας δεν μπαινει ,ενω αν την πληκτρολογησεις μπαινει!για δοκιμασε!

Ναι την ανοιξα και λεει αυτο ακριβως 'γυρη παντα νωπη και πολυχρωμη (ψημενη μονο κατοπιν παραγγελιας)'.Σωστος!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στα όμορφα κορίτσια!! 2 μέρες έλειψα και πιάσατε τις μαντινάδες και τη ρακή!! :lol: :lol: :lol:

Ασπούλι περιμένουμε νέα σου σήμερα!!!

καλή αναμονή στα υπόλοιπα κορίτσια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στα όμορφα κορίτσια!! 2 μέρες έλειψα και πιάσατε τις μαντινάδες και τη ρακή!! :lol: :lol: :lol:

Ασπούλι περιμένουμε νέα σου σήμερα!!!

καλή αναμονή στα υπόλοιπα κορίτσια!!

Καλη εβδομαδα με χαρα και τσαχπινια!

Με καλα και τσαχπινικα αυγουλακια ευχομαι :P ετοιμα να στολιστουν με μπεμπεδοσκονη!!Περιμενουμε νεα!

μακάρι..μακάρι..άρχισαν και κάτι ψιλοπονάκια....αύριο θα μάθουμε!!!

εσύ πως είσαι???

ασπουλι θέλουμε νέα!!τι έγινε τελικά?????

κορίτσια που είστε????

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μακάρι..μακάρι..άρχισαν και κάτι ψιλοπονάκια....αύριο θα μάθουμε!!!

εσύ πως είσαι???

ασπουλι θέλουμε νέα!!τι έγινε τελικά?????

κορίτσια που είστε????

Καλα ειμαι νεραιδακι μου.Αν εξαιρεσεις την υπνηλια που μου φερνουν τα utrogestan και ειναι σαν αποχαυνωμενο κατα τα αλλα μια χαρα!Την Αγιας Μαρινας αυριο ας βαλει το χερακι της και να σε βοηθησει να πανε ολα κατευχην!

Μακάρι να μας βοηθήσει όλες μας!!

θα πάω σήμερα ή αύριο!!

θα ανάψω για όλες ένα κεράκι!!

πολλές γιορτές έχουμε αυτό το μήνα και μακάρι να μας βοηθήσουν οι Αγίοι, η Παναγίτσα και ο καλός Θεούλης να τελειώσουν εδώ τα πάθη μας και να γίνει το Θαύμα

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Μακάρι να μας βοηθήσει όλες μας!!

θα πάω σήμερα ή αύριο!!

θα ανάψω για όλες ένα κεράκι!!

πολλές γιορτές έχουμε αυτό το μήνα και μακάρι να μας βοηθήσουν οι Αγίοι, η Παναγίτσα και ο καλός Θεούλης να τελειώσουν εδώ τα πάθη μας και να γίνει το Θαύμα

Και εγω θα παω το βραδυ που θα γυρισει ο αντρουλης μου.Το εχουμε κανονισει.Γιορταζει η διπλανη ενορια και θα παμε να προσκυνησουμε και θα αναψω κερακι για ολες μας και εγω!Μονο ο Θεουλης μπορει να μας χαρισει το θαυματακι μας!

Κοριτσάκια μου γλυκά, δυστυχώς ατύχησα και αυτό το μήνα.

Δεν την εγκαινίασα τη 2η λίστα τελικά.. Ελπίζω να την εγκαινιάσει κάποια άλλη από μας και να χαρούμε!!! Η άτιμη με θυμήθηκε τελικά χθες βράδυ... Και ήρθε με άπειρη αιμορραγία και πόνους....:mad::mad::mad:

Την Παρασκευή θα παώ στο γιατρό να δούμε τι γίνεται. Εύχομαι να συνεχίσει να είναι τυχερό το καλοκαίρι και να αυξηθούν οι εγγυούλες και στις 2 λίστες!! Εμείς πάμε πάλι με οργανωμένη προσπάθεια αυτό το μήνα.

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Δεν την εγκαινίασα τη 2η λίστα τελικά.. Ελπίζω να την εγκαινιάσει κάποια άλλη από μας και να χαρούμε!!! Η άτιμη με θυμήθηκε τελικά χθες βράδυ... Και ήρθε με άπειρη αιμορραγία και πόνους....:mad::mad::mad:

Την Παρασκευή θα παώ στο γιατρό να δούμε τι γίνεται. Εύχομαι να συνεχίσει να είναι τυχερό το καλοκαίρι και να αυξηθούν οι εγγυούλες και στις 2 λίστες!! Εμείς πάμε πάλι με οργανωμένη προσπάθεια αυτό το μήνα.

Κριμα Asprouli μου και περιμεναμε με λαχταρα ...Δεν πτοουμαστε ομως συνεχιζουμε...Καλη επιτυχια στην επομενη προσπαθεια και η Παναγιτσα να βοηθησει!

Λυπάμαι ασπουλι..Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου και μακάρι να έρθει αυτό το μήνα το μπεμπε..

1533345xcnw09g7xt.gif

Ειλικρινά λυπάμε, γιατί την απογοήτευση αυτήν την έχω βιώσει όχι λίγες φορές (7 με το συμπάθειο). Αλλά ανασκουμπωνόμαστε και πάμε ακάθεκτες για την τελευταία ;). Άντε τώρα που είναι και καλοκαιράκι θα μας φύγει και το άγχος (που λέει ο λόγος) και θα μας έρθει το μπεμπε.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...