Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλε απο την 9 μερα ξεκινησα τα τεστ οωρρηξιας μεχρι την 17 μερα κ ολο αρνητικα ηταν ε ποτε την εκανα την οωρρηξια?

14 μέρες πριν δλδ την 8 -9 μέρα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 μέρες πριν δλδ την 8 -9 μέρα...

δηλαδη μεσα σε 8 μερες τι οωθυλακιο μεγαλωσε κ εσπασε ? λιγο περιεργο δεν ειναι?

τελος παντων θα παω αυριο ναπαρω κ τις ενεσεις μου γιατι ηρθαν λογικα κ να ξεκινησουμε σιγα σιγα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσια σας βρηκα απο την τινκερ! Σας ευχαριστω που με αποδεχτηκατε! Οποια αλλη θελει μου λεει!

Τα νευρα μου κουρελι σημερα χωρις λογο.. οπως ειπε και η Ευαγγελια, ενα φορτηγο ορμονες εχω παρει.. λογικο να ειμαι ετσι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσια σας βρηκα απο την τινκερ! Σας ευχαριστω που με αποδεχτηκατε! Οποια αλλη θελει μου λεει!

Τα νευρα μου κουρελι σημερα χωρις λογο.. οπως ειπε και η Ευαγγελια, ενα φορτηγο ορμονες εχω παρει.. λογικο να ειμαι ετσι!

αχ αυτες οι ορμονες αχ αυτες οι ορμονες !!! τι μας κανουν , ετσι ημουν κ εγω τρελα νευρα καλα για να πω κ την ψιλο αληθεια τα ειχω κ απο μονη μου τα νευρα λιγο χιχιχ!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

maria papa κι εμενα πριν 3 μηνες τα ιδια μου εκανε ο κυκλος μου....μην σε αγχωνει..αν σου ερθει κανονικα περιοδος ειναι η περιοδος του μηνα σου....αλλαζει ο κυκλος σε ολες καποιες εποχες....

stardust εσυ εισαι η μαρια venus??? καλε τι ονοματα ειναι αυτα που εχετε βαλει??? κι εγω σου εκανα αποδοχη...

evangelia μου αν πιστευεις πως η υστεροσκοπηση θα σε βοηθησει να την κανεις...το ενστικτο μας πολλες φορες μας δειχνει τον δρομο που η λογικη μας φραζει...

εγω μολις γυρισα απο τον χορο και ειμαι πτωμα.....παω να κοιμηθω γιατι αυριο εχω ενα καρο δουλειες πριν φυγω για επανω....θα παω στην αγια ειρηνη να παρω σε ολες μηλαρακι, ζωνιτσα και λαδακι...ακομα κι αν εχετε παρει μηλο, το βαζετε στην καταψυξη σας και δεν παθαινει τιποτα....

φιλακια πολλα πολλα πολλα

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσια εγω οταν εκανα τις 'θεραπειες' ημουν σε κακα χαλια εκτος του οτι ειχα νευρα ηθελα συνεχεια να κλαιω τα εβλεπα ολα μαυρα...Και επισης πολυ φοβαμαι πως η κυστη που μου δημιουργηθηκε στο στηθος εχει να κανει με τις ορμονες που πηρα γιατι την τελευταια φορα που εκανα ψηλαφιση ηταν τον Μαρτιο και δεν υπηρχε τιποτα!

Τι να κανουμε ομως...Ολα θα τα αντεξουμε...

maria papa κι εμενα πριν 3 μηνες τα ιδια μου εκανε ο κυκλος μου....μην σε αγχωνει..αν σου ερθει κανονικα περιοδος ειναι η περιοδος του μηνα σου....αλλαζει ο κυκλος σε ολες καποιες εποχες....

stardust εσυ εισαι η μαρια venus??? καλε τι ονοματα ειναι αυτα που εχετε βαλει??? κι εγω σου εκανα αποδοχη...

evangelia μου αν πιστευεις πως η υστεροσκοπηση θα σε βοηθησει να την κανεις...το ενστικτο μας πολλες φορες μας δειχνει τον δρομο που η λογικη μας φραζει...

εγω μολις γυρισα απο τον χορο και ειμαι πτωμα.....παω να κοιμηθω γιατι αυριο εχω ενα καρο δουλειες πριν φυγω για επανω....θα παω στην αγια ειρηνη να παρω σε ολες μηλαρακι, ζωνιτσα και λαδακι...ακομα κι αν εχετε παρει μηλο, το βαζετε στην καταψυξη σας και δεν παθαινει τιποτα....

φιλακια πολλα πολλα πολλα

Θα την κανω αναγκαστικα για να ξερω τι συμβαινει δεν μπορει με τοσες ορμονες να μην παχαινει το ενδομητριο.Οι εξωσωματικοι ειπαν στον γιατρο μου πως απο την στιγμη που επαθα υπερδιεγερση με μικρη δοση σημαινει πως οι ωοθηκες λειτουργουν αψογα αλλα αφου εκτιναχτηκε η οιτραδιολη θα επρεπε να εκτιναχτει και το ενδομητριο γιατι η οιστραδιολη δρα στην ενισχυση του ενδομητριου.Το δικο μου ομως μουλαρωμενο.

Θα το κανω κι αυτο να δουμε τι γινεται και μετα ο Θεος βοηθος!

Ευχαριστουμε πολυ πολυ κυριως για το λαδακι γιατι εγω δεν εχω...

Εχω κι εγω την ζωνιτσα σου να σου δωσω!

καλησπερα και παλι κοριτσια, λεια33 δεν εχω τετοιες αυταπατες οτι θα γινει και θα μεινω αμεσως ειμαι πολη προσγιωμενη δεν παω με αυτη την προοπτηκη απλα πρωχοραω παραμερα εξαντησαμε ενα μεγαλο διαστημα για φισιολογικη συληψη.πιο πολυ βρε κοριτσια με αγχονη η διαδικασια διοτι με το ανδρα μου εχουμε courier και δεν εχω χρονο δουλευω στο μαγαζι μας 12 με 13 ωρες παιρναναι ολα απο τα χαιρια μου και εκεινη την στιγμη που θα φυγουμε και οι δυο θα αφησουμε καποιον στο μαγαζι και ο ανδρασ μου θα δωσει το σπερμα και θα φυγει για να γυρυσει γρηγορα στο μαγαζι και εμενα μολις θα τελειωσει η διαδικασια θα ξανα γυρισω στο μαγαζι.φοβαμαι πως ολα θα γινουν με το αγχως.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

καλησπερα και παλι κοριτσια, λεια33 δεν εχω τετοιες αυταπατες οτι θα γινει και θα μεινω αμεσως ειμαι πολη προσγιωμενη δεν παω με αυτη την προοπτηκη απλα πρωχοραω παραμερα εξαντησαμε ενα μεγαλο διαστημα για φισιολογικη συληψη.πιο πολυ βρε κοριτσια με αγχονη η διαδικασια διοτι με το ανδρα μου εχουμε courier και δεν εχω χρονο δουλευω στο μαγαζι μας 12 με 13 ωρες παιρναναι ολα απο τα χαιρια μου και εκεινη την στιγμη που θα φυγουμε και οι δυο θα αφησουμε καποιον στο μαγαζι και ο ανδρασ μου θα δωσει το σπερμα και θα φυγει για να γυρυσει γρηγορα στο μαγαζι και εμενα μολις θα τελειωσει η διαδικασια θα ξανα γυρισω στο μαγαζι.φοβαμαι πως ολα θα γινουν με το αγχως.:rolleyes:

Εγω την εκανα τελευταια στιγμη εχουμε δεν εχουμε ενδομητριο επεσε δεν επεσε η οιστραδιολη εγινε δεν εγινε η ωορρηξια συν οτι ο συζυγος πηγε να δωσει σπερμα με κολικο νεφρου..

Οποτε μην αγχωνεσαι υπαρχουν και χειροτερα.Καλο θα ηταν ομως να την κανατε αργα ωστε να πας σπιτι να ξαπλωσεις !

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τωρα γύρισα απο τη δουλεια!! Ουφ είχε πολυ δουλεια σημερα.. Τοξοτακι τι έγινε με την παλιοπεριοδο τελικά;;Ευαγγελία μου δεν παίρνεις κανένα κιλό πουλάκι μου μήπως ειναι κ απ αυτο; Μινα μου ποτε θα πας για σπερματεγχυση; Κατερινακι τι χορό κανεις;;

Κοριτσακια μου τωρα γύρισα απο τη δουλεια!! Ουφ είχε πολυ δουλεια σημερα.. Τοξοτακι τι έγινε με την παλιοπεριοδο τελικά;;Ευαγγελία μου δεν παίρνεις κανένα κιλό πουλάκι μου μήπως ειναι κ απ αυτο; Μινα μου ποτε θα πας για σπερματεγχυση; Κατερινακι τι χορό κανεις;;

Καλη ξεκουραση Σισακι μου!

Δεν ειμαι και τοσο αδυνατη βρε ενταξει μια χαρα λιπαρα τρωω και με το παραπανω.Υπομονη λιγες μερες μεινανε θα ξερουμε...

Λοιπα κοριτσι μολις γυρισε ο συζυγος απο την δουλεια και μου λεει στον Αγιο Δημητριο εχει κοσμο ουρα μεχρι εξω στον δρομο!Υποθετω πως μπορει να δωσουν καμια παραταση γιατι ηρθαν μεχρι και καρδιναλιοι απο ιταλια να προσκυνησουν!

συνεχιζονται τα καφε μια χαρα κ αυριο θα κατεβει κανονικα , αντε πες το παλι στο παλικαρι αντε εγω το εχω συνηθίσει κ περιμενω να κανουμε την εξωσωματικη μηπως δουμε αποτελεσμα μακαρι.

γεωργια ευχαριστουμε γιαυτα που θα μας φερεις!! κ τα ηθελα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλη ξεκουραση Σισακι μου!

Δεν ειμαι και τοσο αδυνατη βρε ενταξει μια χαρα λιπαρα τρωω και με το παραπανω.Υπομονη λιγες μερες μεινανε θα ξερουμε...

Λοιπα κοριτσι μολις γυρισε ο συζυγος απο την δουλεια και μου λεει στον Αγιο Δημητριο εχει κοσμο ουρα μεχρι εξω στον δρομο!Υποθετω πως μπορει να δωσουν καμια παραταση γιατι ηρθαν μεχρι και καρδιναλιοι απο ιταλια να προσκυνησουν!

Λογικό ειναι τέτοια ώρα να έχει κόσμο. Αύριο 1 το μεσημέρι ο κόσμος δουλεύει και δεν θα έχει τόση ουρά για την εκκλησία.

Sissy μου παραδοσιακούς χορούς κανω.

Maria papa αν Γεωργία εννοείς εμένα, παρακαλω!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Λογικό ειναι τέτοια ώρα να έχει κόσμο. Αύριο 1 το μεσημέρι ο κόσμος δουλεύει και δεν θα έχει τόση ουρά για την εκκλησία.

Sissy μου παραδοσιακούς χορούς κανω.

Maria papa αν Γεωργία εννοείς εμένα, παρακαλω!!!!

α καλα το χω χασει ! ναι εσενα λεω γεωργια χαχαχα!!! σορυ ρε φιλεναδα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...