Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Evangelia, tina, maria papa, georgkat σας εκανα add στο φατσοβιβλιο!! Αν θελετε με αποδεχεστε! Οποια αλλη θελει ας μου στειλει πμ να την κανω ή να με κανει

απο περιεργια πως μας βρηκες στο φατσοβολιο? ειδικα εμενα που το εχω κλειδωμενο ? σε δεχτηκα ειδη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή το μόνο πρόβλημα που φαίνεται είναι το λεπτό ενδομήτριο, και η υστεροσκόπηση ουσιαστικά είναι διαγνωστική. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως θα βοηθήσει όλη αυτή η ταλαιπωρία στο ενδομήτριο……….δεν είναι πιο λογικό να σου δώσει κάποια φαρμακευτική βοήθεια για πάχυνση του ενδομητρίου?

Πηρα 3 μηνες cyclacur πηρα βιταμινες Eviol E 6 την ημερα αλλα τιποτα.Με τις puregon εφτασε μολις 6,8.Ενω το ιδανικο για να γινει η εμφυτευση του εμβρυου ειναι απο 8 και πανω.Ο δικος μου ευελπιστουσε να φτασουμε τουλαχιστον 7 και κατι.Η εξεταση θα ξεκινησει διαγνωστικη αλλα αν βρει μεσα συμφυσεις η πολυποδες θα γινει επεμβατικη.Αν παλι δεν βρει τιποτα μου ειπε πως υπαρχει πιθανον προβλημα στους υποδοχεις και θα χρειαστει να παμε σε πρωτοκολλο.

Εγω βεβαια δεν εχω καμια τετοια δυνατοτητα οποτε ελπιζω να ισχυει το πρωτο σεναριο και να ξεμπερδευουμε!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

29. Stardustmg

30. tina32 1/11

Ποσοστό: 5/28

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. maria papa 28/10
  7. georgia69
  8. sissy 2012 26/10
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24 28/1O
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. maria_v

νομιζω αυτες ειμαστε αν δεν κανω λαθος. εαν εσβησα καποια καταλαθος σορυ ας βαλει ξανα το ονομα της

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

οχι οχι τιποτα απλα μια σταγονα ηταν ποιος ξερει μπορει να κρυωσα γιατι με ποναει κ η μεση μου κ λιγο η κοιλια μου.

Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να ηταν εμφυτευση?Εγω οσες φορες κρυωσα ποτε δεν ειχα μια σταγονα αιμα.Μονο 4 μερες μετα την σπερματεγχυση το ειχα αλλα ηταν επειδη μου ανοιξε τον τραχηλο....

Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να ηταν εμφυτευση?Εγω οσες φορες κρυωσα ποτε δεν ειχα μια σταγονα αιμα.Μονο 4 μερες μετα την σπερματεγχυση το ειχα αλλα ηταν επειδη μου ανοιξε τον τραχηλο....

ποια εμφυτευση περιοδος μου ηρθε τωρα πηγα ειδα σταγονα παλι καθε κ ερχεσε να κατεβαινει καλα ε τα χει παιξει ο κυκλοςμου ουτε εγω δεν ξερω τι μου γινετε πλεον κ σε ποιον γιατρο να παω εδω εναν ειχα κ αυτος ο καημενος πεθανε σε εναν αλλον που ειναι πολυ καλος κ καινουργιος μπορει να σε κλεισει κ ραντεβου στις 12 το βραδυ τοσο κοσμο εχει ε αμαν πια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Evangelia, οπότε την δοκίμασες και την φαρμακευτική αγωγή……..τι να σου πώ βρε κοριτσάκι μου…..εγώ πιστεύω δεν θα σου βρει τίποτα. Λεπτό ενδομήτριο είχες ανέκαθεν, ή το τελευταίο χρόνο σου προέκυψε?

Maria papa καμιά καλτσούλα βάλαμε, ή ακόμα ξυποληταρία είσαι? Πλάκα με κάνεις??? Τόσο νωρίς σου ήρθε.........?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ποια εμφυτευση περιοδος μου ηρθε τωρα πηγα ειδα σταγονα παλι καθε κ ερχεσε να κατεβαινει καλα ε τα χει παιξει ο κυκλοςμου ουτε εγω δεν ξερω τι μου γινετε πλεον κ σε ποιον γιατρο να παω εδω εναν ειχα κ αυτος ο καημενος πεθανε σε εναν αλλον που ειναι πολυ καλος κ καινουργιος μπορει να σε κλεισει κ ραντεβου στις 12 το βραδυ τοσο κοσμο εχει ε αμαν πια

Αμαν βρε κοριτσακι μου κι ηθελα τοσο πολυ να ακουσω το ευχαριστο!!!

Κοιτα να προσεχεις να μην κρυωνεις.Δεν λεω να φορας παλτο και μποτες αλλα μην πλενεις και τα μπαλκονια ξυπολητη.Εχουμε ταλαιπωρησει τοσο τον οργανισμο μας με διαδικασιες και ορμονες που ειναι ευαισθητος ....Δεν μπορεις να μιλησεις στο τηλεφωνο με τον γιατρο που σε παρακολουθει και να τον ρωτησεις?

για αυτό δεν έδειξε το τεστ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Evangelia, οπότε την δοκίμασες και την φαρμακευτική αγωγή……..τι να σου πώ βρε κοριτσάκι μου…..εγώ πιστεύω δεν θα σου βρει τίποτα. Λεπτό ενδομήτριο είχες ανέκαθεν, ή το τελευταίο χρόνο σου προέκυψε?

Maria papa καμιά καλτσούλα βάλαμε, ή ακόμα ξυποληταρία είσαι? Πλάκα με κάνεις??? Τόσο νωρίς σου ήρθε.........?

ναι ρε συ τι εγινε παλι ποτε δεν ειχα τετοια τρελα με τον κυκλο μου

Αμαν βρε κοριτσακι μου κι ηθελα τοσο πολυ να ακουσω το ευχαριστο!!!

Κοιτα να προσεχεις να μην κρυωνεις.Δεν λεω να φορας παλτο και μποτες αλλα μην πλενεις και τα μπαλκονια ξυπολητη.Εχουμε ταλαιπωρησει τοσο τον οργανισμο μας με διαδικασιες και ορμονες που ειναι ευαισθητος ....Δεν μπορεις να μιλησεις στο τηλεφωνο με τον γιατρο που σε παρακολουθει και να τον ρωτησεις?

με παντοφλες τα πλενω αλλα πολυ κουφο ρε συ 22 μερες κυκλος?

τι να τον παρω τον Χρηστο να τον πω θα με πει πανε σε καποιον απο εκει που μενεις να σε δει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τι εννοεις?

το τεστ ωορρηξίας..έκανες πολύ νωρίς ωορρηξία..δεν ξέρω γιατί..μπορεί να είναι και απότο άγχος??νομίζω πως αν είναι ένα μεμονομένο περιστατικό δεν υπάρχει πρόβλημα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εγω την αμαρτια μου την λεω πιστευω πως ο προηγουμενος γιατρος μου την εκανε την ζημια μετα το χειρουργειο ξαφνικα δεν παχαινε το ενδομητριο και δεν ειχα περιοδο.Και καλα επειδη αγχωθηκα πολυ.Ειχα παρει ενα φορτηγο ορμονες τοτε για να αδιαθετησω.Ο νυν γιατρος βεβεια δεν παιρνει θεση.Μου λεει θα κανουμε την εξεταση και θα δουμε....Και ευτυχως αλλαξα γιατρο εδω και 8 μηνες και εχω μπει σε σειρα!

το τεστ ωορρηξίας..έκανες πολύ νωρίς ωορρηξία..δεν ξέρω γιατί..μπορεί να είναι και απότο άγχος??νομίζω πως αν είναι ένα μεμονομένο περιστατικό δεν υπάρχει πρόβλημα..

καλε απο την 9 μερα ξεκινησα τα τεστ οωρρηξιας μεχρι την 17 μερα κ ολο αρνητικα ηταν ε ποτε την εκανα την οωρρηξια?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...