Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρωινη ποσο πρωινη πριν σηκωθω απο το κρεββατι? χαχαχ!! ο καλοςμου φευγει 7:15 κ ειμαι ξυπνια θες εκεινη την ωρα ?

Κανε ενα καφε στο σύζυγο κ μετα!!!παντως πολυ καλο σημάδι εχουμε..;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

29. Stardustmg 18/10

30. tina32 1/11

Ποσοστό: 5/28

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/1O
  17. deni..29
  18. Λια33
  19. lolita 78
  20. mar1981
  21. maria_v

την βρηκα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

επ κ εμεις τι κανουμε εδω? εδω μαζι θα μοιραστουμε το ανχος .

καλε η λιστα μας που ειναι?

Προς το παρον ειμαι μια χαρα απλα επειδη την προηγουμενη φορα οταν με ξυπνησανε απο την ναρκωση επεσε η πιεση μου 7 με 4 και νομιζα πως θα πεθανω κι ολοι τρεχανε πανικοβλητοι με ορους και ενεσεις μου εχει μεινει τραυμα ειμαι και λιγο φοβιτσιαρα κι οπως λεει κι ο γιατρος μου 'εσυ εισαι να σε πιασουν οι Τουρκοι και να τους τα ξερασεις ολα τα μυστικα του κρατους' :D

Μου ειπαι να ξεκινησω τα κλομιφριν 5-9 μερα 1 τον 50mg και οταν θα πλησιαζω στην 12 μερα να τον παρω τηλ. να δουμε το ωοθηλακιο και μετα θα μου πει τη θα κανουμε,αυτα δεν μου ειπαι τιποτε αλλο!!!!εντομεταξι ο γιατρος μου εκτος οτι ειναι μικρος σε ηλιακια τον εμπιστευομαι πολυ αυτος μου εκανε το χειρουργειο και απο τοτε τον εκανα και γυναικολο μου γιατι ειχα αλον στην αρχη γενικοτερα εχουμε μια καλη σχεση μηλαμε σαν φιλη και μαρεσει που ειναι χαλαρος δεν μας ανχωνει!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Μου ειπαι να ξεκινησω τα κλομιφριν 5-9 μερα 1 τον 50mg και οταν θα πλησιαζω στην 12 μερα να τον παρω τηλ. να δουμε το ωοθηλακιο και μετα θα μου πει τη θα κανουμε,αυτα δεν μου ειπαι τιποτε αλλο!!!!εντομεταξι ο γιατρος μου εκτος οτι ειναι μικρος σε ηλιακια τον εμπιστευομαι πολυ αυτος μου εκανε το χειρουργειο και απο τοτε τον εκανα και γυναικολο μου γιατι ειχα αλον στην αρχη γενικοτερα εχουμε μια καλη σχεση μηλαμε σαν φιλη και μαρεσει που ειναι χαλαρος δεν μας ανχωνει!!!!!

Κι εγω με κλομιφαινη των 50 ειχα ξεκινησει και ειχα κανει πολλα αυγουλακια εγω ειχα προβλημα με το ενδομητριο ομως και σαυτο η κλομιφαινη δεν με βοηθησε καθολου!Ειναι σημαντικο να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου κι εγω με τον γιατρο μου ειμαι πολυ χαλαρη!

Διαφημίσεις

Οι ωραιότερες θάλασσες, είναι αυτές, που δεν αρμενίσαμε ακόμα…

Τα πιο όμορφα παιδιά, δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα …

Το πιο όμορφο τραγούδι, δεν έχει ακόμη τραγουδηθεί …

Τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις έχουμε ακόμα ζήσει …

Κι αυτό που θέλω να σου πω, το πιο όμορφο απʼ όλα, δεν στο ʽχω πει ακόμα … Μάθε να περιμένεις με υπομονή, τα ωραιότερα , ειν΄ αυτά που έρχονται ! … “

Ναζίμ Χικμέτ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Οι ωραιότερες θάλασσες, είναι αυτές, που δεν αρμενίσαμε ακόμα…

Τα πιο όμορφα παιδιά, δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα …

Το πιο όμορφο τραγούδι, δεν έχει ακόμη τραγουδηθεί …

Τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις έχουμε ακόμα ζήσει …

Κι αυτό που θέλω να σου πω, το πιο όμορφο απʼ όλα, δεν στο ʽχω πει ακόμα … Μάθε να περιμένεις με υπομονή, τα ωραιότερα , ειν΄ αυτά που έρχονται ! … “

Ναζίμ Χικμέτ

σωστηηηη!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεια σας τσούπρες !! Έκανα καφέ, έκατσα, και μέχρι να σας διαβάσω τον ρούφηξα. Εγώ λέω στο τέλος της χρονιάς να δίνουμε και εξετάσεις με τόσο διάβασμα που κάνουμε……..

Mina – ni που είσαι βρε ψυχή???? Κοίτα να δεις………..μην ξανακούσω για ηλικίες και χαζά………Και εγώ στα 30 ξεκίνησα να γίνω μάνα γιατί νόμιζα πως στενεύουν τα περιθώρια και τώρα που μπαίνω στα 34, καταλαβαίνω πως όλα αυτά είναι μπούρδες. Αν είναι έρθει, θα έρθει σε ότι ηλικία και να είσαι. Το σημαντικό είναι πως ψαχτήκατε νωρίς, λύσατε ότι προβλήματα είχατε και κάνετε δυναμικό come back !!

Η προσωπική μου εμπειρία με 4 μήνες κλομιφαίνη και 2 μήνες σπερματεγχύσεις με ενέσεις δεν είναι πολύ καλή, γιατί δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα παρόλο που κάναμε πολλά αυγά.

Δηλαδή μην περιμένεις την όλη διαδικασία σαν σωτηρία και τέλος στα προβλήματα σου. Απλά έχεις λίγο περισσότερες πιθανότητες. Όπως βλέπεις μέσα στα forum, κάποιες τα καταφέρανε, αλλά οι περισσότερες όχι. Και όλα αυτά στα λέω για να μην απογοητευτείς. Επιμονή, κουράγιο και μπορεί να είσαι τυχερή. Αρκεί να βρίσκεις τον τρόπο να γελάς, να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου και να αγαπάς τον άνθρωπο σου.

Tinker………tinker………είσαι εδώ? Να σου πω κούκλα……..καλά κάνεις και δεν προχωράς σε εξωσωματική εν βρασμώ ψυχής. Έχουμε διανύσει όλες πολύ δρόμο και χάσαμε τον εαυτό μας στη διαδρομή. Φρόντισε το σώμα σου και την ψυχούλα σου, και όταν θα ισορροπήσεις, όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα και εύκολα. Δίκιο έχεις, τα καλύτερα έρχονται. Σήμερα σε σκεφτόμουν………

Maria – v στο new life έκανα και τις 2 σπερματεγχύσεις και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συμπεριφορά και την εξυπηρέτηση. Τώρα για εξωσωματική δεν ξέρω, αλλά μόλις μάθεις λεπτομέρειες θέλω ενημέρωση, γιατί και εγώ λέω εκεί να την κάνω με το καλό.

Ένα ευχάριστο βρε παιδιά…………..να κλείσει καλά ο μήνας, ας είναι και πέντε ευχάριστα, καλύτερα!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Προς το παρον ειμαι μια χαρα απλα επειδη την προηγουμενη φορα οταν με ξυπνησανε απο την ναρκωση επεσε η πιεση μου 7 με 4 και νομιζα πως θα πεθανω κι ολοι τρεχανε πανικοβλητοι με ορους και ενεσεις μου εχει μεινει τραυμα ειμαι και λιγο φοβιτσιαρα κι οπως λεει κι ο γιατρος μου 'εσυ εισαι να σε πιασουν οι Τουρκοι και να τους τα ξερασεις ολα τα μυστικα του κρατους' :D

Evangelia επειδή είμαι και λίγο ξανθιά………ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί μπαίνεις για υστεροσκόπηση. Τι είδαμε στον υπέρηχο?

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Evangelia, tina, maria papa, georgkat σας εκανα add στο φατσοβιβλιο!! Αν θελετε με αποδεχεστε! Οποια αλλη θελει ας μου στειλει πμ να την κανω ή να με κανει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Γεια σας τσούπρες !! Έκανα καφέ, έκατσα, και μέχρι να σας διαβάσω τον ρούφηξα. Εγώ λέω στο τέλος της χρονιάς να δίνουμε και εξετάσεις με τόσο διάβασμα που κάνουμε……..

Mina – ni που είσαι βρε ψυχή???? Κοίτα να δεις………..μην ξανακούσω για ηλικίες και χαζά………Και εγώ στα 30 ξεκίνησα να γίνω μάνα γιατί νόμιζα πως στενεύουν τα περιθώρια και τώρα που μπαίνω στα 34, καταλαβαίνω πως όλα αυτά είναι μπούρδες. Αν είναι έρθει, θα έρθει σε ότι ηλικία και να είσαι. Το σημαντικό είναι πως ψαχτήκατε νωρίς, λύσατε ότι προβλήματα είχατε και κάνετε δυναμικό come back !!

Η προσωπική μου εμπειρία με 4 μήνες κλομιφαίνη και 2 μήνες σπερματεγχύσεις με ενέσεις δεν είναι πολύ καλή, γιατί δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα παρόλο που κάναμε πολλά αυγά.

Δηλαδή μην περιμένεις την όλη διαδικασία σαν σωτηρία και τέλος στα προβλήματα σου. Απλά έχεις λίγο περισσότερες πιθανότητες. Όπως βλέπεις μέσα στα forum, κάποιες τα καταφέρανε, αλλά οι περισσότερες όχι. Και όλα αυτά στα λέω για να μην απογοητευτείς. Επιμονή, κουράγιο και μπορεί να είσαι τυχερή. Αρκεί να βρίσκεις τον τρόπο να γελάς, να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου και να αγαπάς τον άνθρωπο σου.

Tinker………tinker………είσαι εδώ? Να σου πω κούκλα……..καλά κάνεις και δεν προχωράς σε εξωσωματική εν βρασμώ ψυχής. Έχουμε διανύσει όλες πολύ δρόμο και χάσαμε τον εαυτό μας στη διαδρομή. Φρόντισε το σώμα σου και την ψυχούλα σου, και όταν θα ισορροπήσεις, όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα και εύκολα. Δίκιο έχεις, τα καλύτερα έρχονται. Σήμερα σε σκεφτόμουν………

Maria – v στο new life έκανα και τις 2 σπερματεγχύσεις και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συμπεριφορά και την εξυπηρέτηση. Τώρα για εξωσωματική δεν ξέρω, αλλά μόλις μάθεις λεπτομέρειες θέλω ενημέρωση, γιατί και εγώ λέω εκεί να την κάνω με το καλό.

Ένα ευχάριστο βρε παιδιά…………..να κλείσει καλά ο μήνας, ας είναι και πέντε ευχάριστα, καλύτερα!!!

Παρούσα!!!

ναι είναι καιρός να ασχοληθώ με εμένα!!!:)

θα μου περάσει!!!θα ασχοληθώ και λίγο με τον αντρούλη μου γιατί τον έχω παραμελήσει!!!σε ένα μηνα ξαναξεκινά άλλος κύκλος..που να μην έρθει φυσικά η ακατανόμαστη...:P:p

τώρα άκουσα και μια ωραία ευχή που τη λένε στο μυστήριο του γάμου...

μακάρι να έχεις πάντα τη χαρά πο είχε η Αγία Ελένη όταν βρήκε το Τίμιο Σταυρό...

κορίτσια θα προσπαθήσω εντός των ημερών να βρω τρόπο να σας στείλω..(όσες θέλετε) τις ομιλίες του Μητροπολίτη Λεμεσού..είναι πραγματικά πολύ ωραίες και δίνουν πολύ δύναμη...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Evangelia επειδή είμαι και λίγο ξανθιά………ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί μπαίνεις για υστεροσκόπηση. Τι είδαμε στον υπέρηχο?

Λια μου εγω εχω μια χαρα αυγουλακια πλεον.Οταν πηγα για υπερηχο χωρις ορμονες και φαρμακα μονο με νωπη γυρη που παιρνω ειχα ενα ωοθυλακιο απο αριστερα 19,2 9η μερα.Εμενα το προβλημα μου ειναι το ενδομητριο που ειναι πολυ λεπτο.4,6 ηταν 9η μερα.Απαραδεκτο.Κι οταν εκανα τις ενεσεις παρολο που επαθα και υπερδιεγερση πηγε μονο 6,8.Πριν 4 χρονια ειχα ξανακαει υστεροσκοπηση με τον προηγουμενο γιατρο και μου αφαιρεσε πολυποδα.

Ο νυν γιατρος λεει πως πρεπει να μπει παλι να δει τι γινεται γιατι καπου υπαρχει προβλημα...

Evangelia, tina, maria papa, georgkat σας εκανα add στο φατσοβιβλιο!! Αν θελετε με αποδεχεστε! Οποια αλλη θελει ας μου στειλει πμ να την κανω ή να με κανει

Εσυ εισαι η μανιακη που παιζει pioneer trail?:D

Πριν κανα χρονο το παρατησα εγω μου εσπασε τα νευρα εχανα πεταλα μου μηδενιζε τις αποστολες και δεν ξανα ασχοληθηκα.Εγω κι αλλα θεματα να με εκνευριζουν :tongue:

Λια μου εγω εχω μια χαρα αυγουλακια πλεον.Οταν πηγα για υπερηχο χωρις ορμονες και φαρμακα μονο με νωπη γυρη που παιρνω ειχα ενα ωοθυλακιο απο αριστερα 19,2 9η μερα.Εμενα το προβλημα μου ειναι το ενδομητριο που ειναι πολυ λεπτο.4,6 ηταν 9η μερα.Απαραδεκτο.Κι οταν εκανα τις ενεσεις παρολο που επαθα και υπερδιεγερση πηγε μονο 6,8.Πριν 4 χρονια ειχα ξανακαει υστεροσκοπηση με τον προηγουμενο γιατρο και μου αφαιρεσε πολυποδα.

Ο νυν γιατρος λεει πως πρεπει να μπει παλι να δει τι γινεται γιατι καπου υπαρχει προβλημα...

Δηλαδή το μόνο πρόβλημα που φαίνεται είναι το λεπτό ενδομήτριο, και η υστεροσκόπηση ουσιαστικά είναι διαγνωστική. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως θα βοηθήσει όλη αυτή η ταλαιπωρία στο ενδομήτριο……….δεν είναι πιο λογικό να σου δώσει κάποια φαρμακευτική βοήθεια για πάχυνση του ενδομητρίου?

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...