Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσακια μου!!!!!! τι να πρωτοπρολαβω να σχολιασω παλι...

mina καλως μας ηρθες στην παρεα μας... με το καλο καθε σου προσπαθεια....οι προσευχες ολων εδω μεσα ειναι για ολες!!

evangelia μου..... μακαρι η κοπελα να αναρρωσει πληρως, να ηρεμησει απο την ταλαιπωρια και να συνεχισει την ζωη της...οι δοκιμασιες ειναι σκληρο πραγμα αλλα κι εγω πιστευω πως οπως ο θεος μας τα στελνει ολα ετσι μπορει και να μας τα γιατρεψει.....

Με την γουνα θα ερθεις??? Καλα τί καιρο εχει επανω???? να παρω μπουφαν????? με τρομαξατε!!!

maria papa μια χαρα, ελα εσυ με το ξωπλατο, η αλλη με την γουνα και θα μας γραψουν κι οι τοπικες εφημεριδες..... μια χαρα ολα....

maria_v οπως και να το πεις το ονομα εγω καταλαβαινω....φιλακια πολλα κοριτσακι μου!!!!

sissy μου αισιοδοξια θελω αυτην την εβδομαδα ενταξει??????

tinker αν σας ξανακουσω με τα κιλα, θα στειλω σε ολες ενα κουτι μπακλαβαδακια!!!! ηρεμιαααααααααααααααα. πολυ ομορφη η ιστοριουλα σου!!!

georgia μου ψαχνεις για extensions? ειπαμε παραφυλαει ο αντρας της maria papa....

βρε βορειοελλαδιτακια μου, λετε να παω να προσκυνησω την πεμπτη το πρωι κατα τις 7?

λεει η μια θα ερθουν ρωσσοι την τεταρτη για προσκυνημα, λεει η αλλη εχουν κλεισει τους δρομους, λεει παλι καποια δεν θυμαμαι πως θα περιμενουμε κανενα 3ωρο......

αναρωτιεμαι.....

Ευχαριστω κοριτσακι μου κι εσενα για τις ευχες ο Θεος ειναι μεγαλος και εχει το σχεδιο Του για ολους μας!

Ο καιρος ειναι μια χαρα εδω αλλα εγω ενα μπουφανακι το φοραω οταν βγαινω.Κατεβασα και τα χειμερινα για παν ενδεχομενο ειπαν οτι θα χαλασει ο καιρος κι εγω ειμαι και κρυουλιαρα και δεν μπορω...

Εγω θα παω αυριο με την νυφη μου να ξαναπροσκυνησουμε.Εσυ ο,τι νομιζεις!Εμεις δεν εχουμε προβλημα να σε περιμενουμε κι αν αργησεις αλλωστε γιαυτο το λογο ανεβαινεις...Αν θελεις να πας Πεμπτη πηγαινε τοτε ...Υπομονη να εχεις κι ολα γινονται!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την καλυτερη δουλεια θα κανεις να πας το πρωι 7 η ωρα θα εχει κ υσηχια κ θα προσκυνησης ποιο ανετα .

εγω ειπα για το 3ωρο η evangelia ειπε οτι εχουν κλεισει η δρομοι κ για τους ρωσους

κοιτα παρε ενα μπουφανακι μαζι σου για το βραδυ ποιο πολυ το πρωι εχει ζεστα για μενα .

Για τους δρομους το ειπε η Λια χθες το βραδυ για τους Ρωσσους το διαβασα εδω

http://www.agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/11217-prokunites-apo

Ευχαριστω κοριτσακι μου κι εσενα για τις ευχες ο Θεος ειναι μεγαλος και εχει το σχεδιο Του για ολους μας!

Ο καιρος ειναι μια χαρα εδω αλλα εγω ενα μπουφανακι το φοραω οταν βγαινω.Κατεβασα και τα χειμερινα για παν ενδεχομενο ειπαν οτι θα χαλασει ο καιρος κι εγω ειμαι και κρυουλιαρα και δεν μπορω...

Εγω θα παω αυριο με την νυφη μου να ξαναπροσκυνησουμε.Εσυ ο,τι νομιζεις!Εμεις δεν εχουμε προβλημα να σε περιμενουμε κι αν αργησεις αλλωστε γιαυτο το λογο ανεβαινεις...Αν θελεις να πας Πεμπτη πηγαινε τοτε ...Υπομονη να εχεις κι ολα γινονται!

οποτε εαν θα πας αυριο εσυ να ξανα προσσκυνησης οποτε εγω να παω μονη μου την τεταρτη κ να βρεθουμε στην εκκλησια απο εξω ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Λοιπον να σας πω το προφιλ μας (οπωσ ειπαι και η tinkrbell)ειμαι 30 χρονων και ο αντρασ μου 32 οταν παντρευτικα ημουν 26 και αντοιστυχα 28 ο αντρας μου αφου εχουμε 2 χρονια διαφορα.τον πρωτο χρονο σαν παντρεμενη το ειχα πολυ στο μυαλο μου το οτι θελω να κανω παιδι για την ακρηβια ειχα μονο αυτο ειχα μου ειχαι γινει εμμονη απο την ωρα που περνουσαν οι γονιμες μερες σκεφτομουν ποτε θα κανω τεστ,ακουγα για μια εγκυμοσυνη και στεναχωριομουνα γιατι οχι και εγω.ε αφου κλεισαμε ενα χρονο παω στον γυναικολογο μου βρεισκει 2 κυστες ενομενες 5,5 εκατοστα ενδομητριωση μου λεει μου ικοπικαν τα ποδια μεσα σε 2 μηνες της ειχα αφαιρεσει και μου κοβει την περιοδο για 6 μηνες προφανος γι'αυτο δεν εμενες εγκυος οταν θα σου ξανα ερθει η περιοδος μεσα σε εξι μηνες ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις μεινη.εντομεταξη το διαστημα που δεν ειχα περιοδο λειτουργεισε και σαν ψυχοθεραπεια επειδη εννιωθα χαλια μετης ορμονες μου ειχα πολες εξαψεις πρηξιμο και γενικοτερα χαλια ελεγα μετα παναγιτσα μου να ειμαι καλα να εχω περιοδο και οποτε θελει να ερθει.αφου περασε το διατημα και αδιαθετησα(πρωτη φορα χαρικα τοσο πολυ που ειδα αιμα) και περασανε και η 6 μηνες και φως δεν ειδαμε λεω στον ανδρα μου πρεπει να εξεταστης και εσυ τωρα,το πρωτο σπερμοδιαγραμμα ηταν μετριο απο της μας ειπαν και εκει και ο γιατρος και εκανε μια θεραπεια για ενα μηνα αφεισαμε 1 χρονο γαιτι νε μεν θελαμε πολυ αλλα ειμαστε και μικρη λεγαμε να εξαντησουμε τα περιθωρια του φυσιολογικου ξανα κενει ενα σπερμοδιαγραμμα ο ανδρα μου και βγενει αψογει κινητικοτητα σε σχεση μετην αλλη φορα αλλα βρεθηκε ενα μικροβιο χλαμιδια τραχοματικ ξανα κανει θεραπεια μαζι και εγω αυτη την φορα για 1 μηνα και μετα ξανα κανει εξετασει και ηταν πενταχαθαρα ολα κανω και εγω μια σαλπιγγογραφει για να ειμαστε σιγουρι γιατι ειχαν περασει 2 χρονια απο το χειρουργειο και ηθελε να ηταν σιγουρος ο γιατροσ και για εμενα και τωρα αφου παλι αφησαμε ενα 5μηνω μπας και γινει φισιολογικα αλλα τιποτα.δεν μπεικα στην διαδηκασια νωριτερα γιατι μας ελεγε ο γιατρος δεν εχετε τιποτα το σοβαρο και εισαται και μικρη αλλα τωρα που εκλεισα τα 30 λεω στον ανδρα μου μαλλον πρεπει να προχωρισουμε παραπερα σε αλλες μεθοδους.αυτο που ορκειστηκα στον ευατο μου οσο δεν ειχα περιοδο ειναι πως δεν θα ξαναστεναχωριθω οταν θα μου ερχετε η περιοδος και πως δεν θα με στιγματισει αυτο το γεγονος με υπομονη και αιοδοξια ολα θα γινουμε η επιθεια υπαρχει και θα υπαρχει παντα δυνατα μεσα την καρδια μου αλλα δεν θα αησω να με επειρεαζει στην καθημερινοτητα μου!!!!!!!συγνωμη εαν σας κουρασα αλλα για να ξερετε τωρα και την δικια μου ιστορια οπως ξερω και εγω τησ δικιες σας!!!!!!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Ευαγγελια μου να ειναι παντα καλα η νυφη σου κοριτσι μου και αλλο κακο να μη σας βρει!! Ο Θεος να σας χαριζει την υγεια!

Τινκ τι μου κανες μεσημεριατικα! Εχω πλανταξει στο κλαμμα!

Μαρια Παπα τι λες? θα μας το κανεις κ εσυ το θαυμα σου σημερα? Αν εισαι εγκυος εχω να ριξω κλααααααμαααααα απο τη χαρα μου(το χω και δυσκολο βλεπεις!)! χοροπηδωντας ομως εεεεεε! να το ξερεις!

Μινανι καλωσηρθες και καλη επιτυχια κοριτσακιιιιιιι!!

Παιδια εγω το πιστευω οτι ολα γινονται για καποιο λογο.. ολα μα ολα! Το μονο που δεν μπορω να δεχτω εγω, δεν ξερω αν κανω λαθος ή σωστα, είναι οταν χανονται ανθρωποι του οικογενειακου ή φιλικου περιβαλλοντος αδικα και σε μικρη ηλικια.. εκει συγνωμη αλλα δεν μπορω να βρω καποιο λογο. ο Θεος ας με συγχωρεσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Ευαγγελια μου να ειναι παντα καλα η νυφη σου κοριτσι μου και αλλο κακο να μη σας βρει!! Ο Θεος να σας χαριζει την υγεια!

Μαρια Παπα τι λες? θα μας το κανεις κ εσυ το θαυμα σου σημερα? Αν εισαι εγκυος εχω να ριξω κλααααααμαααααα απο τη χαρα μου(το χω και δυσκολο βλεπεις!)! χοροπηδωντας ομως εεεεεε! να το ξερεις!

Παιδια εγω το πιστευω οτι ολα γινονται για καποιο λογο.. ολα μα ολα! Το μονο που δεν μπορω να δεχτω εγω, δεν ξερω αν κανω λαθος ή σωστα, είναι οταν χανονται ανθρωποι του οικογενειακου ή φιλικου περιβαλλοντος αδικα και σε μικρη ηλικια.. εκει συγνωμη αλλα δεν μπορω να βρω καποιο λογο. ο Θεος ας με συγχωρεσει.

θα σου πω αυτο που μου ειπε η μαμα μου οτι ο Θεος θελει κ της μικρες ηλικιες κοντα Του κ της μεγαλες .

ασε με ποναει η κοιλια μου κ η μεση μου τωρα την εχω πεσει στον καναπε.

εχεις φατσοβολιο εσυ? η μηπως ειμαστε φιλες κ δεν το ξερω παλι κανωκατι τετοια τωρα τελευταια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οποτε εαν θα πας αυριο εσυ να ξανα προσσκυνησης οποτε εγω να παω μονη μου την τεταρτη κ να βρεθουμε στην εκκλησια απο εξω ?

Ε θα μπω να αναψω κι ενα κερακι αλλα θα προσκυνησω αυριο ναι!

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου κι εσενα να εισαι καλα κι εσυ και αυτο που ποθει η καρδουλα σου να το αποκτησεις συντομα!

mina άστα όλα πίσω κ ξεκίνα με αισιοδοξία την νέα σου προσπάθεια!! θα σε έχουμε εδώ να μας μαλώνεις οταν έρχεται η περίοδος και στεναχωριόμαστε

θα συμφωνήσω με την τινα , ολα εδω μαζι θα τα περασουμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

mina-ni οι ηλικιες σας ειναι μια χαρα.Κανατε τις θεραπειες σας ολα ειναι επισης μια χαρα.Δεν υπαρχει λογος να πιεζοσαστε.Απο την στιγμη που πλεον ολα ειναι καλα ειναι θεμα χρονου να ερθει το μωρακι σας!

Σε καταλαβαινουμε και σε στηριζουμε απολυτα και ο,τι χρειαστεις ειμαστε εδω αλλα αν αγχωνεσαι εσυ τοσο που εισαι 30 τι πρεπει να κανουμε εμεις που ειμαστε μεγαλυτερες?

Θα κανετε σπερματεγχυση σε φυσιολογικο κυκλο η με φαρμακα?

Έλειψα 3 ωρεσ κ γράψετε 3 σελίδες!!

Ευαγγελία μου τι ευχάριστα και αισιόδοξα νεα ειναι αυτα;;πολυ χαίρομαι.. Μπράβο να ειναι πάντα υγιής η νυφουλα σου!!

Τοξοτακι μου προσευχόμαστε το καφε να ειναι η εμφυτευση του μπεμπε σου! Α και για να μην ξεχνιόμαστε θέλω καθημερινή πρωινή θερμοκρασια!!

Νεραιδουλα μου ωραία ιστορία.. Πολυ συγκινητική και διδακτική!!

Μαριεττα κ εγω βασανίζομαι με μαθήματα στη σχολη.. Εχουμε τον καημό μας εχουμε κ διάβασμα!!

Κατερινα αισιοδοξία αυτή τη βδομάδα.. Μονο που στο τέλος βδομάδας εχω επίσκεψη της κοκκινοσκουφιτσας..:(

Τινα μου πως είσαι εσυ;;

Μινα ολα καλα θα πανε.. Εδω είμαστε μια ωραία παρεουλα πόλη μια βοηθάει την άλλη..

Ευαγγελία μου τι ευχάριστα και αισιόδοξα νεα ειναι αυτα;;πολυ χαίρομαι.. Μπράβο να ειναι πάντα υγιής η νυφουλα σου!!

Τοξοτακι μου προσευχόμαστε το καφε να ειναι η εμφυτευση του μπεμπε σου! Α και για να μην ξεχνιόμαστε θέλω καθημερινή πρωινή θερμοκρασια!!

Μαριεττα κ εγω βασανίζομαι με μαθήματα στη σχολη.. Εχουμε τον καημό μας εχουμε κ διάβασμα!!

Κατερινα αισιοδοξία αυτή τη βδομάδα.. Μονο που στο τέλος βδομάδας εχω επίσκεψη της κοκκινοσκουφιτσας..:(

Τινα μου πως είσαι εσυ;;

Μινα ολα καλα θα πανε.. Εδω είμαστε μια ωραία παρεουλα πόλη μια βοηθάει την άλλη..

Να εισαι καλα Σισακι μου αυτο προσευχομαστε κι εμεις!

Εγω κοντα στις 26 περιμενω και μολις ερθει κλεινω ραντεβου για την υστεροσκοπηση...Μεχρι τωρα δεν το σκεφτομαι πολυ πολυ οταν μου ερθει και θα πρεπει να παρω τηλ εκει θα με πιασουν τα αγχη μου και τα διαολια μου!

Τινα μου πως είσαι εσυ;;

πρωινη ποσο πρωινη πριν σηκωθω απο το κρεββατι? χαχαχ!! ο καλοςμου φευγει 7:15 κ ειμαι ξυπνια θες εκεινη την ωρα ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Να εισαι καλα Σισακι μου αυτο προσευχομαστε κι εμεις!

Εγω κοντα στις 26 περιμενω και μολις ερθει κλεινω ραντεβου για την υστεροσκοπηση...Μεχρι τωρα δεν το σκεφτομαι πολυ πολυ οταν μου ερθει και θα πρεπει να παρω τηλ εκει θα με πιασουν τα αγχη μου και τα διαολια μου!

επ κ εμεις τι κανουμε εδω? εδω μαζι θα μοιραστουμε το ανχος .

καλε η λιστα μας που ειναι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...