Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι ειναι καλε?

α κ στον κορμο κλωστη ειναι, χαντρες εχει τα φυλλα κ στα στα ανθη

Ασχετη παιδι μου εγω νομιζα ηταν σταμπα κι οχι κλωστη!!!

Μηπως εχουμε καμια εμφυτευση σημερα?Λεω εγω τωρα....

πολύ συγκινητικές οι ιστορίες των κοριτσιων, μακάρι να μας βοηθήσει όλες μας η Παναγία

Για καποιο λογο που μονο ο Θεος ξερει πρεπει να δοκιμαστουμε αν υπομενουμε και επιμενουμε και δεν χασουμε την πιστη μας θα μας ανταμοιψει!

Ασχετη παιδι μου εγω νομιζα ηταν σταμπα κι οχι κλωστη!!!

Μηπως εχουμε καμια εμφυτευση σημερα?Λεω εγω τωρα....

maria μήπως είναι αιματάκι εμφύτευσης? ταιριαζουν οι μέρες πάντως

καλε σημερα εμφυτευση αφου περιμενω περιοδο ή στης 28 του μηνος βλεπεις παω μαζι με τον μηνα κ εγω ή στης 30 δεν ξεω τι κυκλο θα με κανει τωρα.

αλλα τωρα που πηγα δεν ειχα τιποτα ουτε σταγονα ουτε τιποτα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

η εμφύτευση γίνεται μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία δηλαδή μια εβδομάδα πρίν την αναμενόμενη περίοδο...μακάρι βρε μαράκι να κάνεις την αρχή!!! όταν είχα μείνει έγκυος κ εγώ είχα μια σταγόνα πολύ μικρή κ μετά τίποτα....αντε να ακούσουμε ευχάριστα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλε σημερα εμφυτευση αφου περιμενω περιοδο ή στης 28 του μηνος βλεπεις παω μαζι με τον μηνα κ εγω ή στης 30 δεν ξεω τι κυκλο θα με κανει τωρα.

αλλα τωρα που πηγα δεν ειχα τιποτα ουτε σταγονα ουτε τιποτα .

Η εμφυτευση δεν γινεται την ημερα που περιμενεις περιοδο.

Γινεται 6-12 μερες μετα την συλληψη αναλογα τον οργανισμο.Αντε και η μερα μου ξεκινησε υπεροχη τρελλανε με!!!!

η εμφύτευση γίνεται μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία δηλαδή μια εβδομάδα πρίν την αναμενόμενη περίοδο...μακάρι βρε μαράκι να κάνεις την αρχή!!! όταν είχα μείνει έγκυος κ εγώ είχα μια σταγόνα πολύ μικρή κ μετά τίποτα....αντε να ακούσουμε ευχάριστα

πρειπει να κρυωσα εγω μα ολοι μερα ειμαι ξυπολητη δεν φοραω καλτσες μονο πατοφλες καλοκαιρινες, εκει που καθομαι μου την καρφωνει σηκωνωμαι πλενο μπαλκονια , κ φυσικα ακομα με σορτσακια κ τιραντε μπλουζες ειμαι

ασε που με ποναει κ η κοιλιτσα μου τωρα ,

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

πω πω θα κατεβω κατω κ θα την σπασω στο ξυλο με εχει σπασει τα νευρα η ηλιθια που μενε απο κατω ετσι που με ποναει η κοιλια μου τωρα με ανεβαινουν τα νευρα απο το πρωι εχει η βλαμενη το μωρο της εκλαιγε κ αυτη συνεχισε να ουρλιαζει τωρα περπαταει λες κ ειναι ελεφαντας

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Maria papa..είπαμε αλλά εσύ το παράκανες!!!:)

είσαι θερμόαιμη γυναίκα!!!

μακάρι να μην συνεχίσει και να σταματησει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

maria πρόσεχε βρε κορίτσι μου,δεν είναι καιρός τώρα να πατάς ξυπόλητη κ να πλένεις μπαλκόνια....

α καλα ξες ποσες φορες εχω πει δεν θα ξανακανω βλακειες δεν θα σκαω για δουλειες κτλ αλλα στου κουφου την πορτα παρε την πορτα κ φυγε ειμαι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πρειπει να κρυωσα εγω μα ολοι μερα ειμαι ξυπολητη δεν φοραω καλτσες μονο πατοφλες καλοκαιρινες, εκει που καθομαι μου την καρφωνει σηκωνωμαι πλενο μπαλκονια , κ φυσικα ακομα με σορτσακια κ τιραντε μπλουζες ειμαι

ασε που με ποναει κ η κοιλιτσα μου τωρα ,

Εισαι με τα καλα σου?Προσπαθεις να κανεις μωρακι και περπατας τετοια εποχη ξυπολητη και πλενεις μπαλκονια?Εγω επιμενω πως μπορει να ειναι εμφυτευση.Τα πονακια ειναι κι αυτα συμπτωμα της εμφυτευσης.

Που ειναι η Sissy να σου βαλει κι ενα θερμομετρο αν εχεις και δεκατα ειμαστε μια χαρα!

Maria papa..είπαμε αλλά εσύ το παράκανες!!!:)

είσαι θερμόαιμη γυναίκα!!!

μακάρι να μην συνεχίσει και να σταματησει...

σταματησε μια σταγονα ηταν εκεινη την ωρα , τωρα αμα θα δω αλλη θα σας πω.

τι λεει εσυ πως εισαι?

τωρα που το θυμηθηκα ποια κιλα καλε να χασεις θα με ζουρλανεις κ εσυ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...