Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Koριτσια μου καλημερα και καλη εβδομαδα!

Μολις γυρισαμε απο Θεαγενειο!Θα σας τα πω εν ολιγοις.Η νυφη μου μετα απο πολλες ταλαιπωριες λαθη γιατρων και κινδυνο συψαιμιας πριν 2 χρονια εκανε ολικη αφαιρεση λογω καρκινου.Το καλοκαιρι που ηρθε για τις καθιερωμενες εξετασεις της ειπαν πως θα χρειαστει επανελεγχος τον Οκτωβρη γιατι οι εξετασεις δειχνουν μετασταση στο συκωτι.Δεν το βαλαμε κατω ομως ειπαμε υπομονη και θα δουμε κι ο Θεος θα μας βοηθησει.Ο αδερφος μου στο παρελθον ειδε βοηθεια απο τον Γεροντα Παισιο και πιστευει πολυ!Του ειπα να παρει την νυφη μου μαζι με τον φακελο των εξετασεων και να τα σταυρωσει πανω στον ταφο του Γεροντα.Αυτο εγινε τον προηγουμενο μηνα.Σημερα οι εξετασεις της ηταν απιστευτες!Καρκινικοι δεικτες κατω του φυσιολογικου και την ρωτησανε αν μικρη περασε ικτερο και γιαυτο εχει αυτη την εικονα το συκωτι...Εχουμε τρελλαθει ολοι!Φυσικα ο ενας μας εστελνε στον αλλον γιατι δεν καταλαβαινανε τι εχει γινει εκει που συζητησουνε να την βαλουν σε λιστα μεταμοσχευσης εχουν ερθει τα πανω κατω!!!

Πρεπει ειπαν να την παρακολουθησουν και να κανει κι αλλες εξετασεις και να την δει και ο καθηγητης οταν γυρισει!

Εχετε πιστη κοριτσια μου θα το λεω καθε μερα!!Πιστη και υπομονη!

mina-ni καλωσηρθες!Να εχεις καλα αποτελεσματα και ολα να πανε θετικα με την πρωτη σου σπερματεγχυση!

maria_v και κρασακι και θετικη ενεργεια απο εμας για σενα...Την επομενη φορα σε περιμενουμε ακομη κι αν εχεις φουσκωμενη κοιλιτσα και δεν θα κανει να πιεις θα σου στιψουμε χυμουλη ;)

maria papa πολυ ωραιο το κεντημα χρυσοχερα μου εσυ!!!

μου σήκωσες τη τρίχα κάγκελο!!!

μακάρι να είναι καλά πάντα καλά η νύφη σου και ο Θεός να τη προσέχει πάντα!!!

πήρα χθες για πρώτη φορά ένα βιβλίο του γέροντα!!

θα πέσει μελέτη!!!;););)

πρέπει να αφεθούμε στα χέρια Του θεού και όλα θα πάνε τέλεια!!!

θα γίνουμε μάνες σύνομα..τώρα με πιο τρόπο μόνο Εκείνος ξέρει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tink μου πολυ καλα θα κανεις!Αυτο ηταν και η δικη μου αποψη δεν υπαρχει λογως πιεσης και βιασυνης!Πρεπει πανω απο ολα να εισαι εσυ καλα και ηρεμη!

Ειδα ενα τοπικ στο parents.gr 'μανα θα γινεις...το ποτε το οριζει ο Θεος' ριξτε του μια ματια!

Koριτσια μου καλημερα και καλη εβδομαδα!

Μολις γυρισαμε απο Θεαγενειο!Θα σας τα πω εν ολιγοις.Η νυφη μου μετα απο πολλες ταλαιπωριες λαθη γιατρων και κινδυνο συψαιμιας πριν 2 χρονια εκανε ολικη αφαιρεση λογω καρκινου.Το καλοκαιρι που ηρθε για τις καθιερωμενες εξετασεις της ειπαν πως θα χρειαστει επανελεγχος τον Οκτωβρη γιατι οι εξετασεις δειχνουν μετασταση στο συκωτι.Δεν το βαλαμε κατω ομως ειπαμε υπομονη και θα δουμε κι ο Θεος θα μας βοηθησει.Ο αδερφος μου στο παρελθον ειδε βοηθεια απο τον Γεροντα Παισιο και πιστευει πολυ!Του ειπα να παρει την νυφη μου μαζι με τον φακελο των εξετασεων και να τα σταυρωσει πανω στον ταφο του Γεροντα.Αυτο εγινε τον προηγουμενο μηνα.Σημερα οι εξετασεις της ηταν απιστευτες!Καρκινικοι δεικτες κατω του φυσιολογικου και την ρωτησανε αν μικρη περασε ικτερο και γιαυτο εχει αυτη την εικονα το συκωτι...Εχουμε τρελλαθει ολοι!Φυσικα ο ενας μας εστελνε στον αλλον γιατι δεν καταλαβαινανε τι εχει γινει εκει που συζητησουνε να την βαλουν σε λιστα μεταμοσχευσης εχουν ερθει τα πανω κατω!!!

Πρεπει ειπαν να την παρακολουθησουν και να κανει κι αλλες εξετασεις και να την δει και ο καθηγητης οταν γυρισει!

Εχετε πιστη κοριτσια μου θα το λεω καθε μερα!!Πιστη και υπομονη!

mina-ni καλωσηρθες!Να εχεις καλα αποτελεσματα και ολα να πανε θετικα με την πρωτη σου σπερματεγχυση!

maria_v και κρασακι και θετικη ενεργεια απο εμας για σενα...Την επομενη φορα σε περιμενουμε ακομη κι αν εχεις φουσκωμενη κοιλιτσα και δεν θα κανει να πιεις θα σου στιψουμε χυμουλη ;)

maria papa πολυ ωραιο το κεντημα χρυσοχερα μου εσυ!!!

Aνατριχιασα παντα καλα αποτελεσματα να εχει .

καλο ε? το κεντημα αντε να το τελειωσω να του βαλω κ δαντελιτσα να γινει ποιο ομορφο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μου σήκωσες τη τρίχα κάγκελο!!!

μακάρι να είναι καλά πάντα καλά η νύφη σου και ο Θεός να τη προσέχει πάντα!!!

πήρα χθες για πρώτη φορά ένα βιβλίο του γέροντα!!

θα πέσει μελέτη!!!;););)

πρέπει να αφεθούμε στα χέρια Του θεού και όλα θα πάνε τέλεια!!!

θα γίνουμε μάνες σύνομα..τώρα με πιο τρόπο μόνο Εκείνος ξέρει...

Εμεις να δεις τι σοκ παθαμε το θετικο ειναι πως η νυφη μου ειναι τρομερα θετικος ανθρωπος και ολο μας ελεγε εγω δεν νιωθω αρρωστη ειμαι μια χαρα...Θα δουμε τι θα πει και ο καθηγητης που περιμενουν να ερθει αν και εγω ειμαι σιγουρη πως ο Θεος μας ακουσε και εκανε το θαυμα Του!

Εχω παρει δωρο στον αδερφο μου το βιβλιο του Ιερομοναχου Ισαακ 'Βιος Γεροντος Παισιου Αγιοριτου' και αλλα δυο απο την Σουρωτη 'Λογοι' Πνευματικη αφυπνιση και Οικογενειακη ζωη!!!

Καλη μελετη και να δεις ποσο θα σε βοηθησει!

tink μου πολυ καλα θα κανεις!Αυτο ηταν και η δικη μου αποψη δεν υπαρχει λογως πιεσης και βιασυνης!Πρεπει πανω απο ολα να εισαι εσυ καλα και ηρεμη!

Ειδα ενα τοπικ στο parents.gr 'μανα θα γινεις...το ποτε το οριζει ο Θεος' ριξτε του μια ματια!

αν μπορείς βάλε μου το λινκ...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Aνατριχιασα παντα καλα αποτελεσματα να εχει .

καλο ε? το κεντημα αντε να το τελειωσω να του βαλω κ δαντελιτσα να γινει ποιο ομορφο

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου μακαρι ο Θεουλης να ειναι παντα διπλα της!

Εχω μια ενσταση για το κεντημα.Νομιζω πως αν κεντουσες το κλωναρι θα πιο εντυπωσιακο.Τα χρωματα παντως τελεια!

Εμεις να δεις τι σοκ παθαμε το θετικο ειναι πως η νυφη μου ειναι τρομερα θετικος ανθρωπος και ολο μας ελεγε εγω δεν νιωθω αρρωστη ειμαι μια χαρα...Θα δουμε τι θα πει και ο καθηγητης που περιμενουν να ερθει αν και εγω ειμαι σιγουρη πως ο Θεος μας ακουσε και εκανε το θαυμα Του!

Εχω παρει δωρο στον αδερφο μου το βιβλιο του Ιερομοναχου Ισαακ 'Βιος Γεροντος Παισιου Αγιοριτου' και αλλα δυο απο την Σουρωτη 'Λογοι' Πνευματικη αφυπνιση και Οικογενειακη ζωη!!!

Καλη μελετη και να δεις ποσο θα σε βοηθησει!

εμείς πήραμε την οικογενειακή ζώη..σιγά σιγά θα πάρουμε και τα άλλα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

evangelia μου να είναι πάντα καλά η νύφη σου κ να τη βοηθάει ο Θεός,πολύ συγκινούμε όταν ακούω τέτοια θαυματα

Ευχαριστω πολυ Τινα μου μακαρι ο Θεος να βοηθαει ολους οσους τον εχουν αναγκη!Και καποια στιγμη θα ερθει και σειρα μας!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου μακαρι ο Θεουλης να ειναι παντα διπλα της!

Εχω μια ενσταση για το κεντημα.Νομιζω πως αν κεντουσες το κλωναρι θα πιο εντυπωσιακο.Τα χρωματα παντως τελεια!

να βαλω χαντρα κ στο κλωναρακι ή με κλωστη εννοεις?

τωρα ειναι με χαντρουλα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

να βαλω χαντρα κ στο κλωναρακι ή με κλωστη εννοεις?

τωρα ειναι με χαντρουλα.

Χαντρουλες εχεις στα φυλλα και στα ανθη στον κορμο εννοω αν κεντουσες με κλωστη θα εδειχνε πιο γεματο.Αποψη μου ε δεν εχω ιδεα απο κεντημα με χαντρες απλα θεωρω πως θα ηταν πιο ουαου.

καλε θα τρελαθω ειναι δυνατον στις 22 μερες περιοδος? πως γινετε αυτο? πηγα για τσισα κ στο σκουπισμα μια μικρη σταγονα καφε . μα πως 30 μερες κυκλο ο προηγουμενος καθε μηνα 28 μερες κ τωρα 22 τα χει παιξει το συστημα μου φαινετε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλε θα τρελαθω ειναι δυνατον στις 22 μερες περιοδος? πως γινετε αυτο? πηγα για τσισα κ στο σκουπισμα μια μικρη σταγονα καφε . μα πως 30 μερες κυκλο ο προηγουμενος καθε μηνα 28 μερες κ τωρα 22 τα χει παιξει το συστημα μου φαινετε

Φιλεναδααααα μηπως δεν ειναι περιοδος???????

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...