Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

τρώω πολύ φαγητό και το τελευταίο καιρό τρώω και κάτι ώρες...άστα να πάνε πρέπει να χάσω πολλά κιλά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλημερα με θελεται στην παραια σας?σας παρακολουθω πολυ καιρο.χωρις να σας γνωριζω σας συμπαθω ισως γιατι εχουμε τους ιδιους σκοπους..........τησ ιδιες επιθυμιες........τα ιδια ονειρα,εχω μηλησει παλαιοτερα με την stardust και την λεια33 στο 3 χρονια και κατι.τον νοεμβριο κλεινω 4 χρονια γαμου και απο σιμερα ξεκιναω τα κλομιφειν για να κανω την πρωτη μου σπερματενγχυση μακαρι να μου κανει δωρο ο θεος για την επετειο μας ενα μωρο,το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο και ουτε ειμαι σιγουρι οτι θα γινει με την μια απλα προχοραω σε ενα επιπλεον σταδιο και ελπιζω......καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Kαλημερα κ απο μενα!!!

μινα καλωε ηρθες στην παρεα μας!!

τινκ μας βλεπω μαζι να την κανουμεειπαμε εγω θα τηνκανω τελη Νοεμβριου για να εχω τελειωσει μεσα Δεκεμβριου .

κ καλα εκανες καστε χαλαρωσε κ ηρεμησε κ οταν εισαι ετοιμη.

καλημερα σε ολες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα με θελεται στην παραια σας?σας παρακολουθω πολυ καιρο.χωρις να σας γνωριζω σας συμπαθω ισως γιατι εχουμε τους ιδιους σκοπους..........τησ ιδιες επιθυμιες........τα ιδια ονειρα,εχω μηλησει παλαιοτερα με την stardust και την λεια33 στο 3 χρονια και κατι.τον νοεμβριο κλεινω 4 χρονια γαμου και απο σιμερα ξεκιναω τα κλομιφειν για να κανω την πρωτη μου σπερματενγχυση μακαρι να μου κανει δωρο ο θεος για την επετειο μας ενα μωρο,το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο και ουτε ειμαι σιγουρι οτι θα γινει με την μια απλα προχοραω σε ενα επιπλεον σταδιο και ελπιζω......καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα!!!!!!!

καλημέρα!!!πολύ καλή επιτυχία!!!

για πες μας λίγες πληροφορίες για το προφίλ σας!!

μακάρι στην επέτειο σας να είσαι εγκυούλα!!!

εβαλα φωτο στο φαστοβολιο απο το κεντημα το αριστουργημα μου!! αχαχα!!

το απόγευμα δεν μπορώ να μπαίνω από τη δουλεία!!!:P:p

ναι νομίζω όλες μαζί θα τη κάνουμε!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα σε όλες!!

Από το πρωί σας διαβάζω, είχα να μπω μέρες, χθες πήγαμε σε μια βάφτιση στην Λάρισα και περάσαμε πολύ ωραία! Σήμερα λοιπόν ξεκινάει η έρευνά μου. Έχω στις 6 ραντεβού στο newLIfe και στις 8:30 στον γιατρό μου να το συζητήσουμε λίγο, να του πω τι αποφάσεις πήρα, γιατί αυτός πιστεύει ότι θα κάνω κι άλλη σπερματέγχυση. Κορίτσια, έχω γράψει σε ένα χαρτί τις ερωτήσεις που θέλω να κάνω στο κέντρο εξωσωματικής, είναι κακό να το βγάλω εκείνη την ώρα. Σιγά να μην τα θυμηθώ αλλιώς, αλλά θα με περάσουν για ψυχάκια? Από την άλλη λέω τόσα λεφτά θα πάρουν, όπου και αν την κάνω, δεν πρέπει να είμαι πλήρως ενημερωμένη και να μην έχω απορίες?

tina32 θυμάμαι που μου είπες να σου μεταφέρω τις πληροφορίες, μείνε ήσυχη, αν και ελπίζω να μην τις χρειαστείς!!!:-P

Sissy2012 μου και εσύ θα μπεις στο κλαμπ της σπερματέγχυσης σιγά σιγά! Σου εύχομαι να είσαι από τις τυχερές και να μας δώσεις εσύ ελπίδα. Ο άντρας σου άρχισε να το συζητάει?

tinkerbell!24 αλήθεια ή ψέμματα, η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, όταν είσαι εσύ έτοιμη κορίτσι, τότε θα το κάνεις, δεν έγινε και κάτι να το αργήσεις λίγο.

Stardustmg καλή εβδομάδα και σε εσένα!! Καλό είναι να είμαστε με κόσμο, εγώ αυτό το σκ δεν κατάλαβα πότε πέρασε, είχα πολύ καλή διάθεση, βέβαια στη βάφτιση που πήγαμε, ήταν όλοι συμφοιτητές του άντρα μου με τις γυναίκες τους, είχαν όλες 2 παιδιά και μία μάλιστα είχε 4 και όταν μας ρώτησαν αν είχαμε εμείς και είπα όχι, μου λέει να σου δώσω εγώ ένα... δεν το σχολίασα αλλά γύρισε λίγο το μάτι μου.

georgia69 τι τυχερή που είσαι που έχεις άντρα μου μαγειρευει, εμένα στα πολύ επάνω του, να κάνει ένα τοστ!

mariapapa και εγώ θέλω να προλάβω να την κάνω τέλη Νοεμβρίου, οπότε μέσα στις γιορτές ή να έχουμε χαρές ή να είμαστε όσο το δυνατόν πιο χαλαροί. Έρχονται και τα αδέρφια του άντρα μου από μακριά με τα παιδιά τους τα Χριστούγεννα και θέλω να έχω ξεμπερδέψει μέχρι τότε. Μακάρι να προλάβω, σήμερα θα πάρω μια γεύση, να δω τι θα μου πουν.

mina-ni καλώς ήρθες στην παρέα μας, καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!!!

Evangeliapan, Λια33, mariapapa, georgia69 και Georkat (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά, εσείς πάντως καταλάβατε!) να περάσετε σούπερ, να πιείτε και ένα κρασάκι και για εμάς και ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι και εγώ στην παρέα σας!!!

HvAnp3.png

λοιπόν μαριγούλα καθόλου ντροπή δεν είναι ...αυτό κάνω και εγώ..και με λέει πολύ ίντερνετ διαβάζεις!!χι χι που να ήξερε!!!

να τις βάλεις και εδώ να ρωτήσουμε και εμείς!!!

το Σάββατο που πήγα στη Παναγία τη Τροοδότισσα (την εικόνα την έχει ζωγραφίσει ο Απόστολος Λουκάς) και έγραψα τα ονόματα για παράκληση του είπα ότι όλες το ίδιο πρόβλημα έχουμε!!

μου λέει να μου τις φέρεις να τους βάλω τη ζώνη!!ιγι αυτό όποτε έρθετε θα πάμε εκδρομούλα!!!!του είπα ότι είστε Ελλάδα και όταν έρθετε Κύπρο θα σας πάρω

1533345xcnw09g7xt.gif

Maria v εφάρμοζε σχέδιο Μαρίας παππα κ δεν το συζητάω καθόλου.. Το μόνο που μου είπε προχθές είναι ότι μετά τα Χριστούγεννα αν θέλω να πάμε στον παντο.. Τοσαββατο θα πάμε σε μια γιορτή κ θα είναι ο γυναικολογος μου! Θα τον ζαλίσω...ΧΑΧαχαχαχαχα

Koριτσια μου καλημερα και καλη εβδομαδα!

Μολις γυρισαμε απο Θεαγενειο!Θα σας τα πω εν ολιγοις.Η νυφη μου μετα απο πολλες ταλαιπωριες λαθη γιατρων και κινδυνο συψαιμιας πριν 2 χρονια εκανε ολικη αφαιρεση λογω καρκινου.Το καλοκαιρι που ηρθε για τις καθιερωμενες εξετασεις της ειπαν πως θα χρειαστει επανελεγχος τον Οκτωβρη γιατι οι εξετασεις δειχνουν μετασταση στο συκωτι.Δεν το βαλαμε κατω ομως ειπαμε υπομονη και θα δουμε κι ο Θεος θα μας βοηθησει.Ο αδερφος μου στο παρελθον ειδε βοηθεια απο τον Γεροντα Παισιο και πιστευει πολυ!Του ειπα να παρει την νυφη μου μαζι με τον φακελο των εξετασεων και να τα σταυρωσει πανω στον ταφο του Γεροντα.Αυτο εγινε τον προηγουμενο μηνα.Σημερα οι εξετασεις της ηταν απιστευτες!Καρκινικοι δεικτες κατω του φυσιολογικου και την ρωτησανε αν μικρη περασε ικτερο και γιαυτο εχει αυτη την εικονα το συκωτι...Εχουμε τρελλαθει ολοι!Φυσικα ο ενας μας εστελνε στον αλλον γιατι δεν καταλαβαινανε τι εχει γινει εκει που συζητησουνε να την βαλουν σε λιστα μεταμοσχευσης εχουν ερθει τα πανω κατω!!!

Πρεπει ειπαν να την παρακολουθησουν και να κανει κι αλλες εξετασεις και να την δει και ο καθηγητης οταν γυρισει!

Εχετε πιστη κοριτσια μου θα το λεω καθε μερα!!Πιστη και υπομονη!

mina-ni καλωσηρθες!Να εχεις καλα αποτελεσματα και ολα να πανε θετικα με την πρωτη σου σπερματεγχυση!

maria_v και κρασακι και θετικη ενεργεια απο εμας για σενα...Την επομενη φορα σε περιμενουμε ακομη κι αν εχεις φουσκωμενη κοιλιτσα και δεν θα κανει να πιεις θα σου στιψουμε χυμουλη ;)

maria papa πολυ ωραιο το κεντημα χρυσοχερα μου εσυ!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...