Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις μίλησα με μια φίλη μου που μένει κέντρο και μου είπε ότι έχουν κλείσει οι δρόμοι από τον πανικό που γίνεται στον Άγιο Δημήτριο. Μην το γελάτε καθόλου με τα ταπεράκια. Γαλλλακτομπούρεκο, μπακλλλαβά, μπουγάτσα…………..Θα στρωθούμε σαν τους γύφτους στο προαύλιο της εκκλησίας σε μια φλοκάτη , θα φέρει και η Evangelia το κατιτίς να πουλήσουμε, θα χτυπάμε και κανένα φραπεδάκι να περάσει η ώρα, τζάμι θα την περάσουμε ………

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κοριτσάκια σας αφήνω γιατί το κεφάλι μου γυρνάει ακόμα από το πιώμα. Είμαι σκέτη παρακμή με μαύρους κύκλους σήμερα. Μόλις ήπια και ένα τσαγάκι να στρώσει το στομάχι μου……Ταινία, αγκαλίτσες και καμιά τσιμπιά στα μαλακά……Το αγόρι μου κάτι κάνει στη κουζίνα, ελπίζω να μην δηλητηριαστούμε. Θα τα πούμε αύριο, σας φιλώ.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Μόλις μίλησα με μια φίλη μου που μένει κέντρο και μου είπε ότι έχουν κλείσει οι δρόμοι από τον πανικό που γίνεται στον Άγιο Δημήτριο. Μην το γελάτε καθόλου με τα ταπεράκια. Γαλλλακτομπούρεκο, μπακλλλαβά, μπουγάτσα…………..Θα στρωθούμε σαν τους γύφτους στο προαύλιο της εκκλησίας σε μια φλοκάτη , θα φέρει και η Evangeliaτο κατιτίς να πουλήσουμε, θα χτυπάμε και κανένα φραπεδάκι να περάσει η ώρα, τζάμι θα την περάσουμε ………

ωχ καταλαβα την τεταρτη που θα παμε κ εμεις μας βλεπω κανα 3ωρω ορθοστασια εδω 7:30 το πρωι πηγα κ ειχε 30 ατομα στην σειρα κ ποσα μεσα στην εκκλησια .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσια κι εμεις σκασαμε στο φαγητο ωρα για ταινιουλα και αγκαλιτσες ουτε πλεξιμο ουτε τιποτα.Ζουζουνιες δεν κανει κανω θεραπεια για κολπιτιδα ακομη αλλες 2 μερες...

Την Τεταρτη την φοαβαμαι εγω το ειπαδιαβασα για γκρουπ Ρωσων που θα ερθει να προσκυνησει ειναι και προπαραμονη Αγιου Δημητριου και εναν χαμο θα τον υποστουμε....Χαλαλι ομως αν θελετε νοικιαζουμε και Ντατσουν και το στρωνουμε στην καροτσα μην μας πιασουν και τα γυναικολογικα στο τσιμεντο...

Σας φιλω καλο ξημερωμα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα!!! Ειχα κοσμο κ το σαββατο το βραδυ κ χθες ολη μερα κ δειν προλαβα καθολου να μπω. Το πα? θα το ξαναπω!!! Ποσο ζηλευω που θα βρεθειτεεεεεε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημέρα κορίτσια!!!

τι μου κάνετε??

τελικά αποφασίσαμε σε μια μινι σύσκεψη το Σάββατο να μην πάμε αυτό το μήνα για εξωσωματική...πρέπει να ηρεμήσω πρώτα και να πάω ήρεμη..να χάσω και τα κιλάκια μου που έχω πολλά...!!!:)

τα φιλία μου σε όλες!!!

γεωργία μου δεν κατάλαβα τι είναι οι φεγγαρόπετρες!!!

κοριτσάκια μου καλά κάνατε και βγήκατε έξω και το διασκεδάσετε!!

εγώ αυτές τις μέρες είμαι λίγο down γιατί δεν μου αρέσει καθόλου ο καιρός...θέλω είτε ζέστη είτε κρύο...αυτό το πράγμα το πρωί κρύο το μεσημέρι καύσωνας και τη νύχτα παγωνία δεν το μπορώ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μπράβο νεραιδακι μου όταν είσαι έτοιμη να πας.. Πάντως εγώ μετά από αυτό το μήνα το σκέφτομαι για σπερματεγχυση.. Βέβαια αν μείνει μια κοπέλα με σπερματεγχυση θα πάρω τα πάνω μου!! Θα δούμε τώρα τι θα κάνουμε..το αφήνω για ακόμα μια φορά λίγο στην τύχη όλο αυτό!

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!!!!

νεραιδούλα μου καλά θα κάνεις,η ηρεμία είναι σημαντική σε αυτό το θέμα,όποτε νιώσεις έτοιμη να πας,όσο για τα κιλάκια πώς να τα χάσουμε?μας κολάζουν όλες με γαλακτομπούρεκα,πίτσες κτλ...έφαγα τόσο πολύ το σαβ/κο που νομίζω πρέπει όλη την εβδομάδα να τη βγάλω με σαλάτες!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Μπράβο νεραιδακι μου όταν είσαι έτοιμη να πας.. Πάντως εγώ μετά από αυτό το μήνα το σκέφτομαι για σπερματεγχυση.. Βέβαια αν μείνει μια κοπέλα με σπερματεγχυση θα πάρω τα πάνω μου!! Θα δούμε τώρα τι θα κάνουμε..το αφήνω για ακόμα μια φορά λίγο στην τύχη όλο αυτό!
καλημέρα σε όλες!!!!

νεραιδούλα μου καλά θα κάνεις,η ηρεμία είναι σημαντική σε αυτό το θέμα,όποτε νιώσεις έτοιμη να πας,όσο για τα κιλάκια πώς να τα χάσουμε?μας κολάζουν όλες με γαλακτομπούρεκα,πίτσες κτλ...έφαγα τόσο πολύ το σαβ/κο που νομίζω πρέπει όλη την εβδομάδα να τη βγάλω με σαλάτες!!

ναι πρέπει να ηρεμήσω!!

σίσσυ μου να πας ,και να είναι η τυχερή σου προσπάθεια!!!

εγώ αυτή τη βδομάδα είπα να κόψω τους υδατάνθρακες...θα δείξει τι θα κάνω..

1533345xcnw09g7xt.gif

ναι πρέπει να ηρεμήσω!!

σίσσυ μου να πας ,και να είναι η τυχερή σου προσπάθεια!!!

εγώ αυτή τη βδομάδα είπα να κόψω τους υδατάνθρακες...θα δείξει τι θα κάνω..

Μην τους κόβεις τελείως δεν κάνει!! Απλά μείωσε τους και μην τρως μετά τις 6 υδατάνθρακες..

Μην τους κόβεις τελείως δεν κάνει!! Απλά μείωσε τους και μην τρως μετά τις 6 υδατάνθρακες..

μια βδομάδα μόνο...μετά θα κάνω πιο σωστή διατροφή...οκ???

το κακό είναι ότι το βράδυ κατά τις 8 έτρωγα πολλά κορνφλακες

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...