Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα βγαλω κ εγω φωτογραφια το κεντημα που κανω το μισο ειναι ετοιμο αλλα ειπα μεχρι τα χρσιτουγγενα θα ειναι ετοιμο για να το στρωσω.

Θελω πολυ να το δω εγω ποτε θα αξιωθω να το μαθω κι αυτο???Κανει η κουμπαρα μου καταπληκτικα τετοια κεντηματα.

Εσυ θα φερεις τα pets σκαντζοχοιρους χελωνες κροκοδειλους οτιδηποτε εχεις ευκαιρο στην γειτονια τελοσπαντων!:D

κοιτα τον σκυλακι σου το πηγα κ το ταισα σημερα παιδακια μπριζολιτσες.

μεχρι κ χελωνες σας φερνω μικρες μεγαλες οτι θελετε.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κοιτα τον σκυλακι σου το πηγα κ το ταισα σημερα παιδακια μπριζολιτσες.

μεχρι κ χελωνες σας φερνω μικρες μεγαλες οτι θελετε.

Ασε να μπορεσουμε να φαμε εμεις μην εχουμε να ταισουμε και ζωα...

Πλακα εκανα για το γαλακτομπουρεκο μην ερθετε ολες με τα ταπερ?Μας βλεπω σε παγκακι στην Αριστοτελους με τα ταπερ τους κεφτεδες τις πιτες και τα γαλακτομπουρεκα!

Το σκυλακι μου να το ταιζεις το καημενο κριμα ειναι και εξηγησε του για ποιο λογο δεν μπορω να το υιοθετησω δεν θελω να νομιζει πως φταει εκεινο σε κατι.:tongue:

Ασε να μπορεσουμε να φαμε εμεις μην εχουμε να ταισουμε και ζωα...

Πλακα εκανα για το γαλακτομπουρεκο μην ερθετε ολες με τα ταπερ?Μας βλεπω σε παγκακι στην Αριστοτελους με τα ταπερ τους κεφτεδες τις πιτες και τα γαλακτομπουρεκα!

Το σκυλακι μου να το ταιζεις το καημενο κριμα ειναι και εξηγησε του για ποιο λογο δεν μπορω να το υιοθετησω δεν θελω να νομιζει πως φταει εκεινο σε κατι.:tongue:

μην στεναχωριεσαι θα του το πω . να σε γιατι οχι τα ταπερακια μια χαρα τα βλεπω θα παρουμε κ ενα μια κουβερτουλα για στρωματσαδα κ ενα τραπεζομαντηλο ουουου μια χαρα περασουμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μην στεναχωριεσαι θα του το πω . να σε γιατι οχι τα ταπερακια μια χαρα τα βλεπω θα παρουμε κ ενα μια κουβερτουλα για στρωματσαδα κ ενα τραπεζομαντηλο ουουου μια χαρα περασουμε

χαχαχαχαχαχα θα μαζευτουν και ολα τα αδεσποτα της πλατειας γυρω γυρω θα εχουμε και παρεα!!!:D

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ευαγγελια, καλη η ιδεα σου, αλλα εγω δεν ξερω να φτιαχνω τιποτα! Βεβαια ειχα φτιαξει την κουαφ για το γαμο μου (λεπτο ασημενιο συρμα με φεγγαροπετρες) και λαμπαδες και μπουμπουνιερες για τη μικρη βαφτιστικια μου, αλλα αυτα δεν ειναι πραγματα που τα φτιαχνεις για πωλησεις στο ιντερνετ! Βασιζονται κυριως στο γουστο και το στυλ της παραληπτριας! Πιο πολυ δωρα ειναι και θα χαρω παααααρα πολυ να τα φτιαξω για τα βαφτισια των μπουμπουκιων σας!

Κι οταν με το καλο μπει το μπεμπακι μου στο δρομο, θα σε αγκαρεψω να μου μαθεις το βασικο πλεξιμο! Πολυ θα ΄θελα να του πλεξω μια απαλη λευκη κουβερτουλα! Να ΄χει και κατι απο τη μαμα του!

Απο μαγειρικη δε σκιζω, οποτε μην περιμενετε ταπερακι απο μενα την Τεταρτη! Ειμαι καλη γευσιγνωστρια ομως, χε,χε!

Αχ βρε Ευαγγελια, καλη η ιδεα σου, αλλα εγω δεν ξερω να φτιαχνω τιποτα! Βεβαια ειχα φτιαξει την κουαφ για το γαμο μου (λεπτο ασημενιο συρμα με φεγγαροπετρες) και λαμπαδες και μπουμπουνιερες για τη μικρη βαφτιστικια μου, αλλα αυτα δεν ειναι πραγματα που τα φτιαχνεις για πωλησεις στο ιντερνετ! Βασιζονται κυριως στο γουστο και το στυλ της παραληπτριας! Πιο πολυ δωρα ειναι και θα χαρω παααααρα πολυ να τα φτιαξω για τα βαφτισια των μπουμπουκιων σας!

Κι οταν με το καλο μπει το μπεμπακι μου στο δρομο, θα σε αγκαρεψω να μου μαθεις το βασικο πλεξιμο! Πολυ θα ΄θελα να του πλεξω μια απαλη λευκη κουβερτουλα! Να ΄χει και κατι απο τη μαμα του!

Απο μαγειρικη δε σκιζω, οποτε μην περιμενετε ταπερακι απο μενα την Τεταρτη! Ειμαι καλη γευσιγνωστρια ομως, χε,χε!

Περιμενω να φουσκωσουν κοιλιτσες και τα του πλεξιματος αφηστε τα σε εμενα!Λιγο πολυ παντως ολες εχουμε μια κλιση μπραβο κοριτσια μου!

Τη Σασα δεν τη φτανει κανεις! Ενα ολοκληρο ταψι παστιτσιο ειχε φαει μια μερα το λιχουδικο! Το βρηκε αναλατο ο δικος μου και το χαρηκε η λουλου!!

ε οχι ρε συ ολοκληρο ταψι χαχαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...