Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

αααχ καλα που μου το ειπες κοριτσι!σημερα το πρωι πηρα το βασιλικο πολτο και μετα το μεσημεριανο φαγητο πηρα και τη βιταμινη!να προσεχω δηλαδη.να 'σαι καλα κοπελα μου που μου το πες.πως το πες αυτο??ρεικομελο 'η μηπως εννοεις ρακομελο?

:):):) Ρεικόμελο! Δες τι έγραψα στην tinkerbell. (Καλό και το ρακόμελο, δε λέω...)

Ο γιατρός μου ήταν κατηγορηματικός: ένα από τα δύο! Είναι κακό πράγμα η υπερβιταμίνωση. Σε όλα χρειάζεται μέτρο.

Χαίρομαι αν σε βοήθησα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το αρθρο για την γυρη και την μελισσοθεραπεια γενικοτερα το ανακαλυψα πριν κανενα μηνα περιπου.Την προηγουμενη βδομαδα ειχαμε βγει με γνωστους και ενα ζευγαρι πανω στην συζητηση μας εξομολογηθηκε πως μετα απο 6 σπερματεγχυσεις και πριν καταφυγουν στην εξωσωματικη δοκιμασανε την νωπη γυρη.Κανανε το παιδακι τους φυσιολογικοτατα.Νωπη γυρη ομως για να εχει ολα τα θρεπτικα συστατικα της και οχι αποξηραμενη.Εγω νωπη ακομη δεν μπορεσα να βρω παντως ακομη...

εμένα μου έφεραν ένα βαζάκι με γύρη από την Κρήτη.

Δεν ξέρω εάν είναι νωπή αυτό που έχω, αλλά είναι κόκοι σε διάφορα χρώματα, ελπίζω να βοηθήσει, μόνο εγώ τρώγω ένα κουταλάκι κάθε πρωί.

Ο άντρας μου ξεχνιέται :( και δεν τρώει συστηματικά..

Λογικά θα υπάρχει στα βιολογικά προιόντα.;)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Ρεικόμελο είναι ένα μέλι που παράγουν οι μέλισσες από το ρείκι. Είναι σκουρόχρωμο και η γεύση του θυμίζει καραμέλα. Δεν το βρίσκεις εύκολα, αλλά αξίζει τον κόπο, γιατί είναι θρεπτικότατο. Googlαρέ το και θα δεις!

οκ!!νομίζω κατάλαβα..

εγώ προσπαθώ να βρω κηρήθρα και δεν βρίσκω..νομίζω σε ένα βιολογικό θα τα βρω όλα..!!! όλα θα τα κάνουμε να δούμε τι θα πιάσει!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

(Καλό και το ρακόμελο, δε λέω...)

Νά'χαμε τώρα μια ρακή, αλλά πού! Του χρόνου τώρα!

[κορίτσια ακόμη σας παρακολουθώ και στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια, περιμένω τις αυριανές χοριακές;)]

Διαφημίσεις

λοιπον εχθες ο μελισσοκομος μας εδωσε διαφημιστικο φυλλαδιο και βλεπω εχει φτιαξει και ιστοσελιδα !η οποια ειναι www.melopolio.com τυπος μου φανηκε ψαγμενος.

Δεν μου την ανοιγει την σελιδα :cry: Εγω ειχα βρει αυτην http://apistherapy.blogspot.gr/2010/09/blog-post.html Οι υπηρεσιες της μελισσας στην εγκυμοσυνη τον τοκετο και την λοχεια και τα οσα γραφει μου τα επιβεβαιωσαν και οι γνωστοι μας που μετα απο τοσο κοπο με λιγη γυρη απεκτησαν το μωρακι τους χωρις φαρμακα και διαδικασιες ψυχοφθορες!!!Γενικα οι μελισσοκομοι που αγαπανε αυτο που κανουν ειναι ψαγμενοι.Εγω απο αυτον που πηρα τον βασιλικο πολτο πηρα και κρεμα προσωπου μονο με κερι μελισσας μελι και λεβαντα.Ειναι βεβαια λιπαρη και δεν εχει τιποτα χημικο μεσα την βαζω το βραδυ γιατι δεν εχει δεικτη προστασιας για τον ηλιο και πηρα και σαπουνακι με προπολη.Ειχα παραγγειλει νωπη γυρη αλλα δεν ειχε ειπε θα μου βρει αλλα ακομη περιμενω...:cry:

εμένα μου έφεραν ένα βαζάκι με γύρη από την Κρήτη.

Δεν ξέρω εάν είναι νωπή αυτό που έχω, αλλά είναι κόκοι σε διάφορα χρώματα, ελπίζω να βοηθήσει, μόνο εγώ τρώγω ένα κουταλάκι κάθε πρωί.

Ο άντρας μου ξεχνιέται :( και δεν τρώει συστηματικά..

Λογικά θα υπάρχει στα βιολογικά προιόντα.;)

Η γυρη ειναι ετσι ακριβως απλα υπαρχει η νωπη και η αφυδατωμενη.Δεν τα ξερω και πολυ καλα αυτα που τα εχουν πει κι εμενα...Εγω ακομη ψαχνω για νωπη παντως...

αααχ καλα που μου το ειπες κοριτσι!σημερα το πρωι πηρα το βασιλικο πολτο και μετα το μεσημεριανο φαγητο πηρα και τη βιταμινη!να προσεχω δηλαδη.να 'σαι καλα κοπελα μου που μου το πες.πως το πες αυτο??ρεικομελο 'η μηπως εννοεις ρακομελο?

Να χαμε ενα ρακομελο τωρα να γουσταρουμε :tongue::P

αν θελεις ντε και καλα αυτες τις βιταμινες να σου της στειλω με courier με αντικαταβολη!

Ευχαριστώ κοπέλα μου για το ενδιαφέρον!!! θα ψάξω λίγο ακόμα και αν δεν τις βρω θα σου πω να μου τις στείλεις ή θα ακολουθήσω κάποια από τις υπόλοιπες πολύτιμες συμβουλές των κοριτσιών...

Αχ Θεέ μου να βοηθήσουμε λίγο εμείς λίγο να βάλεις και εσύ το χεράκι σου και να οι φουσκωμένες κοιλίτσες!!!

Ελπίζω και εύχομαι για όλες μας να τελειώσει εδώ αυτή η ταλαιπωρία...Σας φιλώ γλυκά όλες...

Διαφημίσεις

Μαρακι μου καλυτερα να παιρνεις φολικο οξυ και βιταμινη Ε.Εγω παιρνω και προγεστερονη απο το στομα 2χ3 την ημερα και οχι κολπικα.Χθες η κολλητη μου μου ειπε πως εκεινη επαιρνε και καψουλες μουρουνελαιου που εχουν Ω3 λιπαρα και βοηθανε πολυ στη συλληψη.Seven seas λεγονται!Να σε ρωτησω κατι εσενα εχει πρηστει το στηθος σου?Εμενα μερα με την μερα γινεται τουμπανο και επειδη συνηθως πρηζεται μια βδομαδα πριν την περιοδο αυτη τη φορα φοβαμαι μηπως προεκυψε καμια ορμονικη διαταραχη και τζαμπα ο κοπος και το τρεξιμο...Δεν απελπιζομαι ομως το εχω παρει πολυ ψυχραιμα στο κατω κατω η πρωτη ειναι.Γερες να ειμαστε να συνεχιζουμε!

και μένα τούμπανο το στήθος!!!μέχρι χθες ήταν πρησμένη και η κοιλιά μου αλλά σήμερα ξεπρήστηκε μάλλον από την προγεστερόνη θα είναι...μην αγχώνεσαι, δεν βγαίνει τίποτα με το άγχος και σου μιλάω εγώ που πριν λίγες μέρες χρειαζόμουν ψυχολόγο!!

Πολύ καλά το είπες δεν απελπιζόμαστε και συνεχίζουμε όποιο και να είναι το αποτέλεσμα κάποια στιγμή θα μας κάτσει δεν θα μας κάτσει και μας!!!!!!!!!!

και μένα τούμπανο το στήθος!!!μέχρι χθες ήταν πρησμένη και η κοιλιά μου αλλά σήμερα ξεπρήστηκε μάλλον από την προγεστερόνη θα είναι...μην αγχώνεσαι, δεν βγαίνει τίποτα με το άγχος και σου μιλάω εγώ που πριν λίγες μέρες χρειαζόμουν ψυχολόγο!!

Πολύ καλά το είπες δεν απελπιζόμαστε και συνεχίζουμε όποιο και να είναι το αποτέλεσμα κάποια στιγμή θα μας κάτσει δεν θα μας κάτσει και μας!!!!!!!!!!

Αν αγχωνομουν θα ειχα τρελλαθει με ολα οσα μας συμβαινουν.Κι εμενα πρηστηκε η και η κοιλια και το απογευμα ειχα λιγη βλεννα με καφε.Εγω αταραχη ο αντρας μου κοντεψε να τρελλαθει.Εψαχνε τον γιατρο κυριακατικα στο κινητο.Δεν ειναι τιποτα του ειπε ειναι απο τον καθετηρα και ηρεμησε.Εγω σε νιρβανα εντελως αταραχη.Πηγε να δει το ματς και με εχει παρει 3 φορες να με ρωτησει πως ειμαι.Εγω το εχω αφησει στον Θεο.Αν θελει Εκεινος θα γινει.Εγω οφειλω να προσπαθω και να ειμαι καλα!

Πιστη κοριτσια υπομονη και επιμονη!

Δεν μου την ανοιγει την σελιδα :cry: Εγω ειχα βρει αυτην http://apistherapy.blogspot.gr/2010/09/blog-post.html Οι υπηρεσιες της μελισσας στην εγκυμοσυνη τον τοκετο και την λοχεια και τα οσα γραφει μου τα επιβεβαιωσαν και οι γνωστοι μας που μετα απο τοσο κοπο με λιγη γυρη απεκτησαν το μωρακι τους χωρις φαρμακα και διαδικασιες ψυχοφθορες!!!Γενικα οι μελισσοκομοι που αγαπανε αυτο που κανουν ειναι ψαγμενοι.Εγω απο αυτον που πηρα τον βασιλικο πολτο πηρα και κρεμα προσωπου μονο με κερι μελισσας μελι και λεβαντα.Ειναι βεβαια λιπαρη και δεν εχει τιποτα χημικο μεσα την βαζω το βραδυ γιατι δεν εχει δεικτη προστασιας για τον ηλιο και πηρα και σαπουνακι με προπολη.Ειχα παραγγειλει νωπη γυρη αλλα δεν ειχε ειπε θα μου βρει αλλα ακομη περιμενω...:cry:

ναι το παρατηρησα και γω αν κλικαρεις απευθειας δεν μπαινει ,ενω αν την πληκτρολογησεις μπαινει!για δοκιμασε!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Αν αγχωνομουν θα ειχα τρελλαθει με ολα οσα μας συμβαινουν.Κι εμενα πρηστηκε η και η κοιλια και το απογευμα ειχα λιγη βλεννα με καφε.Εγω αταραχη ο αντρας μου κοντεψε να τρελλαθει.Εψαχνε τον γιατρο κυριακατικα στο κινητο.Δεν ειναι τιποτα του ειπε ειναι απο τον καθετηρα και ηρεμησε.Εγω σε νιρβανα εντελως αταραχη.Πηγε να δει το ματς και με εχει παρει 3 φορες να με ρωτησει πως ειμαι.Εγω το εχω αφησει στον Θεο.Αν θελει Εκεινος θα γινει.Εγω οφειλω να προσπαθω και να ειμαι καλα!

Πιστη κοριτσια υπομονη και επιμονη!

Έτσι....ακριβώς όπως τα λες!!

Να χαμε ενα ρακομελο τωρα να γουσταρουμε :tongue::P

να 'χαμε ρακομελο και συνοδεια κρητικη λυρα και μαντιναδες για εγκυους και μωρακια!εε ρε γλεντια !εγω προσωπικα τυφλα θα γινομουν!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...