Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αχ, βρε Λια33, καλα που μπηκες!!! Κι ελεγα 5 θα ειμαστε, αλλα ποια ειναι η πεμπτη; Σου στελνω το τηλεφωνο μου, κατα το μεσημερακι λεμε να βρεθουμε κι οπου μας βγαλει...

προφεσορα να σε ρωτησω κατι. εξωσωματικη σε φισικο κυκλο μπορεις να κανεις? να κρατας καθε μηνα το αυγουλακι σου κ οταν μαζευτουν να στα βαλουν? επισης γονιμοποιημενα τα καταψυχουν? επισης το σπερμα μπορουν τα καταψυξουν κ καθε φορα να γπνιμοποιουν το καθε αυγουλακι ή καθε φορα δινει καινουριο σπερμα?

θα σε πω γιατι ρωταω .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς τώρα μόλις γυρίσαμε! Ναι λια μου σήμερα είμαι καλά.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Γεωργία μου έχω λίπος.. Απλά ειναι η κατασκευή του σώματος μου έτσι..Σαν την Ευαγγελία κ εγώ έχω καλό μεταβολισμό!προς το παρόν δηλαδή..τοξοτακι τι έγινε τελικ; Χορεψατε καθόλου;;τι καλά που θα συναντήθητε όλες μαζί.

Και εμείς τώρα μόλις γυρίσαμε! Ναι λια μου σήμερα είμαι καλά.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Γεωργία μου έχω λίπος.. Απλά ειναι η κατασκευή του σώματος μου έτσι..Σαν την Ευαγγελία κ εγώ έχω καλό μεταβολισμό!προς το παρόν δηλαδή..τοξοτακι τι έγινε τελικ; Χορεψατε καθόλου;;τι καλά που θα συναντήθητε όλες μαζί.

οχι δεν χορεψαμε αλλα ριξαμε ενα γελιο τους τρελο με πονασαν τα νεφρα η μεση ολα απο το γελιο απο μενα γελουσαμε απο τα χαζα που ελεγα καθε φορα που μαζευομαστε στην μανα μου για φαγητο ριχνουμε γελιο οταν τρωμε στα πεθερικα μου εκει ειναι αλλη φαση ολοι με μια εφημεριδα στα χερια ολα για οικονομικα μιλανε κτλ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οχι δεν χορεψαμε αλλα ριξαμε ενα γελιο τους τρελο με πονασαν τα νεφρα η μεση ολα απο το γελιο απο μενα γελουσαμε απο τα χαζα που ελεγα καθε φορα που μαζευομαστε στην μανα μου για φαγητο ριχνουμε γελιο οταν τρωμε στα πεθερικα μου εκει ειναι αλλη φαση ολοι με μια εφημεριδα στα χερια ολα για οικονομικα μιλανε κτλ

Τότε άμα με καλεσεις για φαγητό στη μαμά σου θα πάμε να γελάσουμε!! Τις οικονομικοπολιτικες συζητήσεις της βαριεμαι...

Κοριτσια εγω σιγουρα εβαλα 2 κιλα με 3 μερες νηστεια εφαγα 3 κιλα κριτσινια 'εστια' και σημερα μολις ξεκινησαμε να τρωμε τελος λεω δεν εχω χωρο εκλεισε το στομαχι μου.Το αγορι μου πηγε 'plaisir' τωρα να μας φερει γλυκακια βασικα αυτος λυσσαξε για lemon pie ...

Λια μου θα σου στειλω και εγω το δικο μου τηλ .Δεν μιλαμε δεν ακουμε καλα σημερα ...πωπω ποσο μακρινο μου φαινεται οτι τα καναμε κι εμεις αυτα...Πολυ καλα εκανες και το εριξες εξω...

Οσο για τα εξοδα της προσπαθειας μας οσον αφορα εμενα προσωπικα πιο πολυ εχει κοπο παρα εξοδα .Εχω καρτα μελους πια στον Γιαννοπουλο :D

Η καθεμια θα προσφερει ο,τι μπορει!

Εντωμεταξυ εχω παραγγελια μια τσαντα σαν την ασπρομαυρη που εχω φωτο αλλα η κοπελα την θελει μεγαλυτερη μονο που το σκεφτομαι αγχωνομαι.Αυριο πρεπει οπωσδηποτε να την ξεκινησω!Και θελω να βρω χρονο να σας φερω κι εσας της συναντησης κατιτις στο ποδι θα τα φιαξω μην φανταστειτε τιποτα ιδιαιτερο.Η νεραιδα ξερει...;)

Αν δεν προλαβω θα σας χρωσταω!!!

Διαφημίσεις

Παπαγαλια εμαθα κι εγω μην νομιζεις :D το youtube να ναι καλα!

παω για ενα μπακανι κ ερχομε .

αντε καλε που θα καστεις να μας κανεις κατι τις σιγα τωρα .

κανε της παραγγελειες που εχεις .

ερχομε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παω για ενα μπακανι κ ερχομε .

αντε καλε που θα καστεις να μας κανεις κατι τις σιγα τωρα .

κανε της παραγγελειες που εχεις .

ερχομε

Μαλλον πρεπει να ξεκινησω απο τωρα ξεχασα οτι αυριο θα παω παρεα με την νυφη μου στο γιατρο να την εχω απο κοντα γιατικι αυτη τραβαει μεγαλα ζορια!!!

γεια σας κοριτσάκια μου!!!

κ εμείς το ξενυχτήσαμε χθές κ ακόμη να συνέλθω....όλη μέρα στον καναπέ σέρνομαι!

καλέ εσείς όλες αδύνατες είστε εγώ 65 κ προσπαθώ να χάσω 5 κιλά εδώ και ενα χρόνο χωρίς αποτέλεσμα γιατί ειμαι κ λιχούδα, πάντως κορίτσια κ εγώ όλα στην κοιλια τα παίρνω είναι γενικό το κακό μάλλον...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

κ εμείς το ξενυχτήσαμε χθές κ ακόμη να συνέλθω....όλη μέρα στον καναπέ σέρνομαι!

καλέ εσείς όλες αδύνατες είστε εγώ 65 κ προσπαθώ να χάσω 5 κιλά εδώ και ενα χρόνο χωρίς αποτέλεσμα γιατί ειμαι κ λιχούδα, πάντως κορίτσια κ εγώ όλα στην κοιλια τα παίρνω είναι γενικό το κακό μάλλον...

Εγω παλαιοτερα δεν ειχα ουτε κοιλια.Ειχα κανει καποια στιγμη μια θεραπεια με αντισυλληπτικα γιατι δεν ηταν σταθερος ο κυκλος μου και απο τοτε η κοιλιτσα μου εμεινε ενθυμιο!Δεν πειραζει γοητεια στην ανατολη η κοιλιτσα θεωρειται σεξυ!

ε οχι κ ολες εδω εγω 65 κ εγω 5 θελω αλλα πες τα στον δικο μου που λεει εμενα η γυναικα μου θελω να εχει καμπυλες. ( ξεχιλομενες λεω εγω χιχιχι)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ε οχι κ ολες εδω εγω 65 κ εγω 5 θελω αλλα πες τα στον δικο μου που λεει εμενα η γυναικα μου θελω να εχει καμπυλες. ( ξεχιλομενες λεω εγω χιχιχι)

Και τι σκας αγαπη μου αφου του αντρουλη του αρεσεις ετσι?Αν δεν μου ελεγε ο γιατρος να βαλω κιλα ουτε κι εμενα θα με ενοιαζε αφου του δικου μου του αρεσω...

Χτυπησα κι ενα σουφλε σοκολατας τωρα κολασηηηηηηηηηη ξεκιναω και πλεξιμο και μου κανετε παρεα.Τα παιδια βλεπουν ταινια στο σαλονι η αθλητικα δεν εχω ιδεα.

Και τι σκας αγαπη μου αφου του αντρουλη του αρεσεις ετσι?Αν δεν μου ελεγε ο γιατρος να βαλω κιλα ουτε κι εμενα θα με ενοιαζε αφου του δικου μου του αρεσω...

Χτυπησα κι ενα σουφλε σοκολατας τωρα κολασηηηηηηηηηη ξεκιναω και πλεξιμο και μου κανετε παρεα.Τα παιδια βλεπουν ταινια στο σαλονι η αθλητικα δεν εχω ιδεα.

θα βγαλω κ εγω φωτογραφια το κεντημα που κανω το μισο ειναι ετοιμο αλλα ειπα μεχρι τα χρσιτουγγενα θα ειναι ετοιμο για να το στρωσω.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Και θελω να βρω χρονο να σας φερω κι εσας της συναντησης κατιτις στο ποδι θα τα φιαξω μην φανταστειτε τιποτα ιδιαιτερο.Η νεραιδα ξερει...;)

Αν δεν προλαβω θα σας χρωσταω!!!

Να φτιάξω και εγώ ένα γαλακτομπούρεκο να φέρω στα γρήγορα..???........χαχαχαχα.....

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...