Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια!! Μπουγατσα Θεσσαλονίκης.. Αχ το τέλειο πρωινο!!! Κ εμεις τοξοτακι θα πάμε στη Μαμα για φαγητό αλλα ψαρακι θα εχει το μενού..κ εγω Ευαγγελία δεν παίρνω ποτε κιλά μονο στην κοιλιτσα! Τωρα ειμαι 49 κιλά αλλα εχω παει κ 52 με πολυ κρεπαλη!!

ΠΟΣΑ? 52 ? ασε μας ρε μπουμπου ακου εκει 52 κιλα πω πω δεν σε μιλαω νοιωθω σαν την χοντρη συγγενη τωρα χαχαχαχα!!

Evangeliapan εσυ ποσα κιλα εισαι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΟΣΑ? 52 ? ασε μας ρε μπουμπου ακου εκει 52 κιλα πω πω δεν σε μιλαω νοιωθω σαν την χοντρη συγγενη τωρα χαχαχαχα!!

Evangeliapan εσυ ποσα κιλα εισαι?

Ευχαριστω για την προσκληση θα την τιμησω καποια αλλη φορα τωρα εχω κοσμο κι εμεις θα βγουμε για φαγητο!Θελω παρειτσα και χορο οπωσδηποτε!

Κι εγω εκει γυρω ειμαι 50-52 οταν με γνωρισε ο αντρας μου ημουν 48 του αρσεουν οι καχεκτικες :D

Καλημερα στις ομορφες!

Καλε ολες εκκλησια πηγατε; Μονο εγω κοιμομουν μεχρι τωρα:tongue:!

tinkerbell!24, ανταποδιδω το χαμογελο!! Προβλεπεται πολυ ομορφη μερα!!

sissy2012, μονο 49 κιλα εισαι; Εγω ειχα φτασει τα 48-49 σε μια κριση ανορεξιας οταν σπουδαζα και εβλεπες ολα τα κοκαλα μου! Μαθηματα ανατομιας εκανες επανω μου τοτε! Αφου με σταματουσαν διαφοροι στο δρομο και μου λεγαν να με κερασουν κατι για φαγητο!!! Βαλε κανα γραμμαριο γιατι οι ορμονες θελουν και λιπος για να παραχθουν και να λειτουργησουν φυσιολογικα!

maria papa, τον δικο μου οσο κι αν τον εκραξαν στο κεντρο για το τσιγαρο, παραμενει απτοητος! Με πολυ δακρυ, καυγα, απειλες, το ειχε κοψει για τρεις μηνες, αλλα κοντεψε να παθει καταθλιψη! Κι επειδη ειπα, τον θελω δυνατο και χαρουμενο, δεχτηκα το καπνισμα και τον πλακωσα στα αντιοξειδωτικα για αντισταθμισμα! Τωρα πια καπνιζουμε παρεα και ό,τι βρεξει ας κατεβασει! Τοσα χρονια παει αυτη η ψυχολογικη πιεση, θα κλαταρουμε στο τελος!

evangeliapan, τι τυχερη να εχεις καλο μεταβολισμο! Ειχα μια φιλη που ετρωγε 7-8 γεμιστα και δεν εβαζε γραμμαριο!

Εγω αισιως εφτασα σημερα τα 61 και την Τεταρτη σταματαω επισημως τη διαιτα για να το γιορτασουμε παρεα! Ελπιζω να μη βαλω δυο κιλα σε μια μερα!!!

Καλημερα στις ομορφες!

Καλε ολες εκκλησια πηγατε; Μονο εγω κοιμομουν μεχρι τωρα:tongue:!

tinkerbell!24, ανταποδιδω το χαμογελο!! Προβλεπεται πολυ ομορφη μερα!!

sissy2012, μονο 49 κιλα εισαι; Εγω ειχα φτασει τα 48-49 σε μια κριση ανορεξιας οταν σπουδαζα και εβλεπες ολα τα κοκαλα μου! Μαθηματα ανατομιας εκανες επανω μου τοτε! Αφου με σταματουσαν διαφοροι στο δρομο και μου λεγαν να με κερασουν κατι για φαγητο!!! Βαλε κανα γραμμαριο γιατι οι ορμονες θελουν και λιπος για να παραχθουν και να λειτουργησουν φυσιολογικα!

maria papa, τον δικο μου οσο κι αν τον εκραξαν στο κεντρο για το τσιγαρο, παραμενει απτοητος! Με πολυ δακρυ, καυγα, απειλες, το ειχε κοψει για τρεις μηνες, αλλα κοντεψε να παθει καταθλιψη! Κι επειδη ειπα, τον θελω δυνατο και χαρουμενο, δεχτηκα το καπνισμα και τον πλακωσα στα αντιοξειδωτικα για αντισταθμισμα! Τωρα πια καπνιζουμε παρεα και ό,τι βρεξει ας κατεβασει! Τοσα χρονια παει αυτη η ψυχολογικη πιεση, θα κλαταρουμε στο τελος!

evangeliapan, τι τυχερη να εχεις καλο μεταβολισμο! Ειχα μια φιλη που ετρωγε 7-8 γεμιστα και δεν εβαζε γραμμαριο!

Εγω αισιως εφτασα σημερα τα 61 και την Τεταρτη σταματαω επισημως τη διαιτα για να το γιορτασουμε παρεα! Ελπιζω να μη βαλω δυο κιλα σε μια μερα!!!

καλα μην νωμιζεις κ ο δικος μου απλα στην αρχη εκανε 1 με 2 τσαγαρα κ μετα ολοι μερα με το χαζοηλεκτρονικο στο χερι κερατα εβγαζα τωρα εχει 1 εβδομαδα κ κατι που το εκοψε τελειως αντε να δουμε , η αρχη ειναι δυσκολη εγω την 1 εβδομαδα ζοριστηκα μετα το ερικξα στο φαι κ εχει σαν βαδι μμουουου μουουουο βοσκουσα ολοι μερα χαχαχ!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Εγω το κοβω κατα διαστηματα, χωρις μεγαλη δυσκολια! Η πρωτη μερα με ζοριζει, αντε λιγο και η δευτερη! Το αγορι ομως δεν τα καταφερνει και δε θελω να τον φορτωσω κι αλλο! Περσασαμε τοσα ολα αυτα τα χρονια, τουλαχιστον ας ειναι ηρεμος! Εγω το κοβω σε καθε νεα προσπαθεια, αλλα μετα....

Εγω το κοβω κατα διαστηματα, χωρις μεγαλη δυσκολια! Η πρωτη μερα με ζοριζει, αντε λιγο και η δευτερη! Το αγορι ομως δεν τα καταφερνει και δε θελω να τον φορτωσω κι αλλο! Περσασαμε τοσα ολα αυτα τα χρονια, τουλαχιστον ας ειναι ηρεμος! Εγω το κοβω σε καθε νεα προσπαθεια, αλλα μετα....

πραγματικα εχω βρει την υγεια μου χωρις το τσιγαρο αλλα κ στο πορτοφολι μου ειχα λεφτα .

με τοσες βιταμινες που του δινεις το τσιγαρο χανεται !!!!

αντε 3 κ σημερα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλα, αυτο με τα λεφτα αστο! Χθες ξεμειναμε και μαζευαμε τα κερματα απ΄τον κουμπαρα για να παρουμε τσιγαρα! Μαζεψαμε 40 εικοσαλεπτα και καναμε την παπια για το ποιος θα παει στο μαγαζακι με το πουγκι!

Κοριτσια εγω ο,τι βαζω σε κιλα παει στην κοιλια κατευθειαν...Τι να κανω ειναι κατασκευαστικο το θεμα και αυτο μου ελεγε τωρα και νυφη μου.Μπορει το ενδομητριο μου να ειναι λεπτο λογω κατασκευης επειδη ειμαι μικροκαμωμενη...Περισσοτερα θα δειξει η υστεροσκοπηση!

Ζυγαρια δεν εχουμε στο σπιτι μονο στο φαρμακειο ζυγιζομαστε ο δικος μου βεβαια ολο το παιζει οτι βιαζεται για να φυγουμε αλλα δεν την γλιτωνει!

Και ο δικος μου 3 μηνες την εβγαλε με το ηλεκτρονικο τσιγαρο μεχρι που του εσπασε και δεν αντεξε αρχισε παλι το καπνισμα.Ο γιατρος του ειπε να παιρνει καθημερινα trebon αναβραζοντα ειναι βλεννολυτικα-αποχρεμπτικα και βοηθανε να πηγαινει και λιγο οξυγονο στα κυτταρα.Συν τις βιταμινες και ο,τι αλλο θυμηθω του το δινω και το παιρνει αδιαμαρτυρητα γιατι νιωθει τυψεις που δεν μπορει να το κοψει!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου. Κάθε φορά για να σας διαβάσω κάνω καφέ και στήνομαι καμιά ώρα στην οθόνη. Τόσο διάβασμα ούτε στο σχολείο δεν έκανα.

Σήμερα αναρρώνουμε από απίστευτη κραιπάλη. Εχθές βγήκαμε, χορέψαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, φάγαμε βρώμικο σε καντίνα στις 4 το πρωί και σήμερα έχει μια απίστευτη ησυχία στο σπίτι, γιατί μιλάμε με το ζόρι και δεν ακούμε και καλά…………….Ξύπνησα στις 1 και έχω πιει ήδη 2 μπουκάλια νερό. Είχαμε πολύ καιρό να βγούμε. Θυμήθηκα τις εποχές που δεν μας ένοιαζε τίποτα παρά να περνάμε καλά.

Δεν ξέρω ούτε σε ποια μέρα του κύκλου είμαι, ούτε πότε περιμένω περίοδο. Πραγματικά αυτή τη φορά δεν με νοιάζει. Νιώθω ότι ξυπνάω από εφιάλτη και φοβάμαι μήπως ξανακοιμηθώ………

Το συζητήσαμε από δω…… το συζητήσαμε από κει…….και το ηθικό δίδαγμα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Για εξωσωματική θα πάμε σίγουρα, αλλά κατά τον Ιανουάριο αν καταφέρουμε να μαζέψουμε τα μισά τουλάχιστον χρήματα.

Και με δεμένα τα χέρια προς το παρόν, προσπαθώ να το δω σαν ευκαιρία να ασχοληθώ επιτέλους με τον εαυτό μου που τον έχω παραμελήσει. Οπότε :

1ον Άλλαξα λούκ στο μαλλί μετά από χρόνια και μʼαρέσει πολύυυυυυ.

2ον Κάνω εδώ και 5 μέρες μετατροπές στην ντουλάπα μου και πέφτει πολύ κοπτική – ραπτική. Φέτος πρέπει να μου ανέβει η αυτοπεποίθηση, έστω και με μεταποιημένα ρούχα.

3ον Πρέπει και εγώ να χάσω μερικά κιλάκια για να μπώ στη διαδικασία της εξωσωματικής. Τώρα είμαι 64 και θέλω να φτάσω τα 57 – 58. Αλλά κυριότερος στόχος είναι η κυταρρίτιδα. ΤΗΝ ΜΙΣΩ με όλη μου την ψυχή και πρέπει να τη βγάλω από τη ζωή μου επειγόντως.

Stardust πολύ ωραία η ιδέα σου και θα ήθελα και εγώ να συμβάλλω εννοείται. Αλλά δεν ξέρω πως. Σίγουρα έχω και εγώ πράγματα άχρηστα αλλά με χειροτεχνία δεν τα πάω καλά γιατί ότι πιάνω το παρατάω. Έχω όμως αντικείμενα εργασίας, ρούχα, τσάντες, ζώνες, διακοσμητικά κτλ που κάθονται. Πριν το απορρίψουμε σαν ιδέα πρέπει να το συζητήσουμε διεξοδικά πιστεύω και να το κάνουμε να λειτουργήσει. Για παράδειγμα είναι άδικο να δουλεύει με τις ώρες και να αγοράζει υλικά η Evangelia για να πάρω τα χρήματα εγώ που θα έχω διαθέσει μόλις 10 ρούχα και 5 τσάντες. Ρίξτε ιδέες να δούμε πως θα το κάνουμε να λειτουργήσει. Όλες χρειαζόμαστε τα χρήματα είτε σήμερα, είτε αύριο.

Για την Τετάρτη όοοοολο με ξεχνάτε…….κλάψ……κλάψ. Εγώ πάντως ααααααν με θέλετε είμαι διαθέσιμη ότι ώρα πείτε……….

Sissy πως είσαι σήμερα κοριτσάκι ? Χαμογέλασες? Να…..να……χαμογελάς σε βλέπω……..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

καλε ειστε 50-55-60 κιλα και εχετε και αγχος να χασετε κιλα???? εγω δηλαδη που ειμαι 70+ τι πρεπει να κανω? να παω να αυτοκτονησω???? ημαρτον!!!!!

λια μου 1000 συγνωμη.....δεν ειχα συνδεσει καθολου το οτι εισαι κι εσυ απο θεσσαλονικη!!!

φυσικά και θα χαρουμε να εισαι στην παρεα μας...θα σου στειλω με πμ το τηλεφωνο μου..

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Γεια σας κορίτσια μου. Κάθε φορά για να σας διαβάσω κάνω καφέ και στήνομαι καμιά ώρα στην οθόνη. Τόσο διάβασμα ούτε στο σχολείο δεν έκανα.

Σήμερα αναρρώνουμε από απίστευτη κραιπάλη. Εχθές βγήκαμε, χορέψαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, φάγαμε βρώμικο σε καντίνα στις 4 το πρωί και σήμερα έχει μια απίστευτη ησυχία στο σπίτι, γιατί μιλάμε με το ζόρι και δεν ακούμε και καλά…………….Ξύπνησα στις 1 και έχω πιει ήδη 2 μπουκάλια νερό. Είχαμε πολύ καιρό να βγούμε. Θυμήθηκα τις εποχές που δεν μας ένοιαζε τίποτα παρά να περνάμε καλά.

Δεν ξέρω ούτε σε ποια μέρα του κύκλου είμαι, ούτε πότε περιμένω περίοδο. Πραγματικά αυτή τη φορά δεν με νοιάζει. Νιώθω ότι ξυπνάω από εφιάλτη και φοβάμαι μήπως ξανακοιμηθώ………

Το συζητήσαμε από δω…… το συζητήσαμε από κει…….και το ηθικό δίδαγμα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Για εξωσωματική θα πάμε σίγουρα, αλλά κατά τον Ιανουάριο αν καταφέρουμε να μαζέψουμε τα μισά τουλάχιστον χρήματα.

Και με δεμένα τα χέρια προς το παρόν, προσπαθώ να το δω σαν ευκαιρία να ασχοληθώ επιτέλους με τον εαυτό μου που τον έχω παραμελήσει. Οπότε :

1ον Άλλαξα λούκ στο μαλλί μετά από χρόνια και μʼαρέσει πολύυυυυυ.

2ον Κάνω εδώ και 5 μέρες μετατροπές στην ντουλάπα μου και πέφτει πολύ κοπτική – ραπτική. Φέτος πρέπει να μου ανέβει η αυτοπεποίθηση, έστω και με μεταποιημένα ρούχα.

3ον Πρέπει και εγώ να χάσω μερικά κιλάκια για να μπώ στη διαδικασία της εξωσωματικής. Τώρα είμαι 64 και θέλω να φτάσω τα 57 – 58. Αλλά κυριότερος στόχος είναι η κυταρρίτιδα. ΤΗΝ ΜΙΣΩ με όλη μου την ψυχή και πρέπει να τη βγάλω από τη ζωή μου επειγόντως.

Stardust πολύ ωραία η ιδέα σου και θα ήθελα και εγώ να συμβάλλω εννοείται. Αλλά δεν ξέρω πως. Σίγουρα έχω και εγώ πράγματα άχρηστα αλλά με χειροτεχνία δεν τα πάω καλά γιατί ότι πιάνω το παρατάω. Έχω όμως αντικείμενα εργασίας, ρούχα, τσάντες, ζώνες, διακοσμητικά κτλ που κάθονται. Πριν το απορρίψουμε σαν ιδέα πρέπει να το συζητήσουμε διεξοδικά πιστεύω και να το κάνουμε να λειτουργήσει. Για παράδειγμα είναι άδικο να δουλεύει με τις ώρες και να αγοράζει υλικά η Evangelia για να πάρω τα χρήματα εγώ που θα έχω διαθέσει μόλις 10 ρούχα και 5 τσάντες. Ρίξτε ιδέες να δούμε πως θα το κάνουμε να λειτουργήσει. Όλες χρειαζόμαστε τα χρήματα είτε σήμερα, είτε αύριο.

Για την Τετάρτη όοοοολο με ξεχνάτε…….κλάψ……κλάψ. Εγώ πάντως ααααααν με θέλετε είμαι διαθέσιμη ότι ώρα πείτε……….

Sissy πως είσαι σήμερα κοριτσάκι ? Χαμογέλασες? Να…..να……χαμογελάς σε βλέπω……..

καλα εκανες κ βγηκες χθες θελει μουρλα η ζωη τι να κανουμε .

μην λες για κιλα ποναει πολλυ κ εγω στην κοιλια τα βαζω κ στομαχι στα ποδια μια χαρα ειμαι .

ναι βρε θα σε πουμε για την τεταρτη μην κλαις .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλε ειστε 50-55-60 κιλα και εχετε και αγχος να χασετε κιλα???? εγω δηλαδη που ειμαι 70+ τι πρεπει να κανω? να παω να αυτοκτονησω???? ημαρτον!!!!!

λια μου 1000 συγνωμη.....δεν ειχα συνδεσει καθολου το οτι εισαι κι εσυ απο θεσσαλονικη!!!

φυσικά και θα χαρουμε να εισαι στην παρεα μας...θα σου στειλω με πμ το τηλεφωνο μου..

πες τα ρε Georgkat κλαιμε εμεις κλαινε κ οι 50-55-60 κιλα μας δουλευουν .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αχ, βρε Λια33, καλα που μπηκες!!! Κι ελεγα 5 θα ειμαστε, αλλα ποια ειναι η πεμπτη; Σου στελνω το τηλεφωνο μου, κατα το μεσημερακι λεμε να βρεθουμε κι οπου μας βγαλει...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...