Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου πολυ συγκινητικες οι ιστοριες σας! Καθημερινα γινονται θαυματα κ το πιστευω ακραδαντα!

Σισσακι μου ετσι ημασταν με τον αντρα μου ολο το καλοκαιρι.. Τωρα εχει γινει σαν της μαριας παπα! Ποτε θα κανουμε παιδι κ να παμε για εξωσωματικη, σημερα πηρε τις βιταμινες μονος του! Μιλαμε για εξελιξη! Προχθες που βγηκε το αρνητικο αποτελεσμα μου ειπε: κριμα γιατι το πρωι σηκωθηκα με ονειρα πως επιτελους θα γινω πατερας.. Τρελλαθηκα που το ακουσα!!

Εμενα με χει παρει απο κατω αλλο γεγονος.. Εχω φουσκωσει πολυ ρε κοριτσια.. Δεν μου κανει τιποτε.. Πηγα πηρα σημερα ενα παντελονι για να χω να φοραω στη δουλεια κ μια φουστα. Ανεβηκα κ στη ζυγαρια.. Απελπιστηκα.. Πρεπει να χασω οπωσδηποτε 5 κιλα πριν την εξωσωματικη.. Τι θα κανω? το σκεφτομαι κ τρελλαινομαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσια μου πολυ συγκινητικες οι ιστοριες σας! Καθημερινα γινονται θαυματα κ το πιστευω ακραδαντα!

Σισσακι μου ετσι ημασταν με τον αντρα μου ολο το καλοκαιρι.. Τωρα εχει γινει σαν της μαριας παπα! Ποτε θα κανουμε παιδι κ να παμε για εξωσωματικη, σημερα πηρε τις βιταμινες μονος του! Μιλαμε για εξελιξη! Προχθες που βγηκε το αρνητικο αποτελεσμα μου ειπε: κριμα γιατι το πρωι σηκωθηκα με ονειρα πως επιτελους θα γινω πατερας.. Τρελλαθηκα που το ακουσα!!

Εμενα με χει παρει απο κατω αλλο γεγονος.. Εχω φουσκωσει πολυ ρε κοριτσια.. Δεν μου κανει τιποτε.. Πηγα πηρα σημερα ενα παντελονι για να χω να φοραω στη δουλεια κ μια φουστα. Ανεβηκα κ στη ζυγαρια.. Απελπιστηκα.. Πρεπει να χασω οπωσδηποτε 5 κιλα πριν την εξωσωματικη.. Τι θα κανω? το σκεφτομαι κ τρελλαινομαι!

Οτι βοήθεια θες από διατροφικές συμβουλές πες μου!! Θα ακολουθήσω κ εγώ (αν τα καταφέρω) αυτή την τακτική κ θα σας πω..

Ειναι φυσιολογικο να πρηστηκες απο τις ορμονες.Ετσι ημουν κι εγω μετα την σπερματεγχυση ειχαν πρηστει μεχρι και τα μαγουλα μου τωρα επανηλθα παλι.

Περυσι το καλοκαιρι σε 1 μηνα ο δικος μου εχασε 8 κιλα με τσαι λιπτον λινεα.Ενα το πρωι ενα το βραδυ και βραδυνο ετρωγε μεχρι τις 9 μετα τελος.Τωρα με τα ωραρια που δουλευει τρωει 11 το βραδυ και τα εχει ξαναπαρει ολα τα κιλα.Ειναι η νυφη μου εδω και ο αδερφος μου κι αυτη αυτο μου λεει πρεπει να χασω κιλα και της εκανα ενα τσαγακι ;)

Ειναι φυσιολογικο να πρηστηκες απο τις ορμονες.Ετσι ημουν κι εγω μετα την σπερματεγχυση ειχαν πρηστει μεχρι και τα μαγουλα μου τωρα επανηλθα παλι.

Περυσι το καλοκαιρι σε 1 μηνα ο δικος μου εχασε 8 κιλα με τσαι λιπτον λινεα.Ενα το πρωι ενα το βραδυ και βραδυνο ετρωγε μεχρι τις 9 μετα τελος.Τωρα με τα ωραρια που δουλευει τρωει 11 το βραδυ και τα εχει ξαναπαρει ολα τα κιλα.Ειναι η νυφη μου εδω και ο αδερφος μου κι αυτη αυτο μου λεει πρεπει να χασω κιλα και της εκανα ενα τσαγακι ;)

Εχεις παρεουλα δηλαδή;; Εμείς είχαμε παει για φαγητάκι κ τώρα γυρίσαμε! Εχω ξαπλώσει,πήρα κ το iPad αγκαλιά!!ποιο Lipton αυτό που είναι σε φακελάκι η το μπουκάλι;

Διαφημίσεις

Εχεις παρεουλα δηλαδή;; Εμείς είχαμε παει για φαγητάκι κ τώρα γυρίσαμε! Εχω ξαπλώσει,πήρα κ το iPad αγκαλιά!!ποιο Lipton αυτό που είναι σε φακελάκι η το μπουκάλι;

Ναι ηρθαν τα παιδια εχουν κατι δουλειες εδω απο Δευτερα θα πανε να προσκυνησουν κιολας αλλα ετοιμαζονται να βγουν μια βολτιτσα.

Το μπουκαλι ειναι ακριβο δεν συμφερει.Παιρνω την συσκευασια με τα φακελακια και βαζω και 2 ζαχαρινες και παγακια το καλοκαιρι γιατι αλλιως δεν πινεται!

Ναι ηρθαν τα παιδια εχουν κατι δουλειες εδω απο Δευτερα θα πανε να προσκυνησουν κιολας αλλα ετοιμαζονται να βγουν μια βολτιτσα.

Το μπουκαλι ειναι ακριβο δεν συμφερει.Παιρνω την συσκευασια με τα φακελακια και βαζω και 2 ζαχαρινες και παγακια το καλοκαιρι γιατι αλλιως δεν πινεται!

Κ εγω τα φακελάκια εχω! Θα το ξεκινήσω..;)

Κ εγω τα φακελάκια εχω! Θα το ξεκινήσω..;)

Και εγω υγιεινα τρωω μολις πηρα πουρακια να φαω .

που να με αφησει ο δικος μου να χασω κιλα ξες τι ειναι να εισαι 70 κιλα κανω διατριφη φτανω 61 κιλα κ να αρχιζει να με μαλωνει κ πως εγινα ετσι κ αμα χασω ακομα 1 κιλο θα με χωρισει τρελαθηκααα!!!

κ τι καταλαβαι εβαλα τα 4 κ εφτασα 65 κιλα μοσχαρακι .

κ πριν λιγο αυτη την συζητηση ειχαμε κ παλι τα ιδια γκιρ γκιρ μουρμουραει

γιαυτο κ εγω το εριξα στα πουρακια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Και εγω υγιεινα τρωω μολις πηρα πουρακια να φαω .

που να με αφησει ο δικος μου να χασω κιλα ξες τι ειναι να εισαι 70 κιλα κανω διατριφη φτανω 61 κιλα κ να αρχιζει να με μαλωνει κ πως εγινα ετσι κ αμα χασω ακομα 1 κιλο θα με χωρισει τρελαθηκααα!!!

κ τι καταλαβαι εβαλα τα 4 κ εφτασα 65 κιλα μοσχαρακι .

κ πριν λιγο αυτη την συζητηση ειχαμε κ παλι τα ιδια γκιρ γκιρ μουρμουραει

γιαυτο κ εγω το εριξα στα πουρακια

Εμενα ο δικος μου απο την μια μπροστα στο γιατρο με μαλωνει οτι πρεπει να τρωω και καλα και μολις ερθουμε σπιτι μια χαρα μου λεει εισαι μωρο μου να τρως αλλα μην τυχον και παχυνεις νατα μας λεω μπροστα στο γιατρο ομως ναιναι ...Δεν βγαζεις ακρη!

Καλημέρα κορίτσια!!!σας παραμέλησα χθες και σήμερα ξύπνησα από τις 5.30 να σας διαβάσω!!!!

Θαύματα γίνονται καθημερινά μερικά από αυτά τα καταλαβαίνει ο ανθρώπινος νους και μερικά άλλα όχι!!

πολύ συγκινητικές οι ιστορίες σας!!!

θα σας πω και εγώ ένα θαύμα από πολλά μικρά που μου έχουν συμβεί...δεν θυμάμαι όμως αν σας το έχω ξαναναφέρει...

όταν ήμουνα μικρή έσπαζε πάρα μα πάρα πολύ συχνά η μύτη μου..δεν θυμάμαι και εγώ πόσες φορές πήγα στο γιατρό για να μου κάνει καυστηρίαση..πραγματικά είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά με αυτό το θέμα..η μαμά τότε απόφάσισε και με έταξε στη Παναγία την Ιαματική και από τότε Δοξάζω το όνομα Της δεν έχει ξανασπάσει ποτέ..

μια γειτόνισα μου είχε και εκείνη το ίδιο πρόβλημα και έτσι έκανε και εκείνη τάμα..να πηγαίνει κάθε χρόνο στη γιορτή της...αυτά έγινα όταν ήμασταν μικρές..γυμνάσιο..πριν μερικά χρόνια είχε ξεχάσει να πάει στη γιορτή Της και η Παναγία της θύμισε το τάμα της...η μύτη της γειτόνισσας μου είχε σπάσει και αμέσως θυμήθηκε το τάμα της και πήγε και προσκύνησε!

θέλω μπογάτσα!!!κορίτσια πολύ ζηλεύω που θα βρεθείτε και που θα βρεθείτε θεσνίκη...κοντά στον Άγιο Δημήτριο ήταν το σπίτι μου, τη Κυριακή πηγαίναμε εκκλησία είτε στον Άγιο Δημήτριο είτε στη Παναγία Δέξια..

Εγώ αποφεύγω το χυμό ανανά έξω από το σπίτι...

Ευαγγελία μου λίγα κιλάκια πρέπει να πάρεις..να είσαι φυσιλογικά επίπεδα...

και εγώ πρέπει να χάσω αρκετά...

και εμένα έτσι μου λέει ότι μου έγινε εμμονή αυτό το θέμα...δεν έχει και άδικο...όμως το δικό του το κομμάτι το κάνει χωρίς παράπονο...

χθες πήγαμε 2 εκδρομούλες!!

πρώτα πήγαμε στη Παναγία τη Τροοδίτισσα όπου υπάρχει εκεί η ζώνη Της Παναγίας..σας έκανα παράκληση...και όταν έρθετε Κύπρο θα πάμε σίγουρα εκεί να προσκυνήσουμε!!! και μετά πήγαμε σε κάτι συγγενείς...

καλή μέρα να έχουμε !!

και μην ξεχνάτε!!

Χαμογελάστε παρακαλώ....!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!! σημερα Κυριακη καλο καιρο εχει μας βλεπω να εξαφανοζομαστε ολες . καλα εμεις θα παμε για φαγητο στην μανα μου εχει μπαρμπεκιου σημερα θα βρωμισουμε τσικνα χιχιχι!!!

Θαυματα γινοντε κ πρεπει να πιστευουμε σε αυτα .

φιλακια!!!!!

Evangeliapan κατσε τωρα που θα παμε στον γιατρο μου ξανα θα τον εχω παρη τηλ πριν κ θα τον πω να πει μπροστα του οτι τωρα που θα ξεκινησουμε την εξωσωματικη πρεπει να χασω κανα 4 κιλακια!! χιχιχι παντα ετσι κανω κ με το τσιγαρο ετσι εκανα τους πηρα τηλ κ τους λεω τρομοκρατηστετον γιατι μονο ετσι θα το κοψει και ετσι εγινε ον ειπαν κανα 2 πραγματακια κιετσι το εκοψε ουτε ηλεκτρονικο που το ειχε ολοι μερα στο χερι ουτε τιποτα μου λεει παρτο κ κρυψτω κ μην μου το δωσεις ποτε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Kαλημερα κι απο μενα!

Μολις γυρισα απο την εκκλησια ηπια αγιασμο εφαγα και το μηλαρακι μου και μας εγραψα για παρακληση στην Αγια Βαρβαρα!Δοξα το Θεο!

Νεραιδακι μου μηπως θελεις καμια μεριδα μπουγατσα με το κουριερ?:D

Εγω τρωω παρα πολυ αλλα δεν βαζω κιλα ολα τα βαζω στην κοιλια και οταν κανω διαιτες μονο για να μου πεσει η κοιλια κανω πουθενα αλλου δεν βαζω ειμαι τσιλιβιθρα σαν τον μπαμπα μου :tongue:

26-10 07.45 για ενα τεταρτο θα χτυπανε οι καμπανες σε Μακεδονια Κρητη και Κυπρο.Μην τρομαξετε δεν γινεται πολεμος!Θα ειναι για τον γιορτασμο του Αγιου Δημητριου και την επετειο των 100 χρονων απο την απελευθερωση της Θεσσαλονικη!

maria papa να ερθω κι εγω μια επισκεψη?Δεν με πειραζει καθολου η τσικνα:D

Εμενα ο δικος μου ο,τι και να του ειπε ο γιατρος ναι μεν το εχει ελαττωσει πολυ εκει που εκανε 1,5 πακετο την ημερα τωρα κανει 10 τσιγαρα αλλα δεν μπορει να το κοψει η μαλλον δεν θελει τι να πω.Ολα τα δοκιμασα με το καλο με το αγριο με αδιαφορια...τιποτα...

Οταν ειχα ξεπρηστει μετα την σπερματεγχυση μου λεει ευτυχως ηταν κατακρατηση δεν ηταν κιλα ειχες γινει πολυ στρουμπουλη.Κοιτα λεω ποιος μιλαει εσυ που περασες τα 100 κιλα?Αλλο εγω μου λεει ...

Καλημέρα κοριτσακια!! Μπουγατσα Θεσσαλονίκης.. Αχ το τέλειο πρωινο!!! Κ εμεις τοξοτακι θα πάμε στη Μαμα για φαγητό αλλα ψαρακι θα εχει το μενού..κ εγω Ευαγγελία δεν παίρνω ποτε κιλά μονο στην κοιλιτσα! Τωρα ειμαι 49 κιλά αλλα εχω παει κ 52 με πολυ κρεπαλη!!

Kαλημερα κι απο μενα!

Μολις γυρισα απο την εκκλησια ηπια αγιασμο εφαγα και το μηλαρακι μου και μας εγραψα για παρακληση στην Αγια Βαρβαρα!Δοξα το Θεο!

Νεραιδακι μου μηπως θελεις καμια μεριδα μπουγατσα με το κουριερ?:D

Εγω τρωω παρα πολυ αλλα δεν βαζω κιλα ολα τα βαζω στην κοιλια και οταν κανω διαιτες μονο για να μου πεσει η κοιλια κανω πουθενα αλλου δεν βαζω ειμαι τσιλιβιθρα σαν τον μπαμπα μου :tongue:

26-10 07.45 για ενα τεταρτο θα χτυπανε οι καμπανες σε Μακεδονια Κρητη και Κυπρο.Μην τρομαξετε δεν γινεται πολεμος!Θα ειναι για τον γιορτασμο του Αγιου Δημητριου και την επετειο των 100 χρονων απο την απελευθερωση της Θεσσαλονικη!

maria papa να ερθω κι εγω μια επισκεψη?Δεν με πειραζει καθολου η τσικνα:D

Εμενα ο δικος μου ο,τι και να του ειπε ο γιατρος ναι μεν το εχει ελαττωσει πολυ εκει που εκανε 1,5 πακετο την ημερα τωρα κανει 10 τσιγαρα αλλα δεν μπορει να το κοψει η μαλλον δεν θελει τι να πω.Ολα τα δοκιμασα με το καλο με το αγριο με αδιαφορια...τιποτα...

Οταν ειχα ξεπρηστει μετα την σπερματεγχυση μου λεει ευτυχως ηταν κατακρατηση δεν ηταν κιλα ειχες γινει πολυ στρουμπουλη.Κοιτα λεω ποιος μιλαει εσυ που περασες τα 100 κιλα?Αλλο εγω μου λεει ...

ελα ελα παρε λεοφωριο κ ελα βασικα παρε τον καλο σου κ ελα να φαμε να πιουμε να χορεψουμε εμεις το διασκεδαζουμε το ψησιμο αμα πιω κιολας εγω εκει να δεις γελιο ολοι με εμενα γελανε .

μπα που να με πει εμενα χασε κιλα μου μια χαρα εισαι εκει 65 κιλα να μεινεις βρε του λεω δεν μπαινω στα ρουχα μου κ που τι λεω τζαμπα παει.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...