Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Να προσπαθησεις να εχεις πιστη μεσα σου και να μην κανεις ασχημες σκεψεις!!!Πριν μερικες μερες αναθεωρησα κι εγω πολλα σχετικα με θεραπειες και γιατρους.Εμαθα για μια γνωστη την ειχα γνωρισει μια φορα σε φιλικο σπιτι την κοπελα αλλα εμαθα πως ειχε κανει τα παντα για να αποκτησει παιδακι.Η κοιλια της ειχε γινει σουρωτηρι απο τις ενεσεις και προσπαθουσαν χρονια με σπερματεγχυσεις και εξωσωματικες.Αφου τα χρηματα τελειωσαν και αλλη εξωσωματικη δεν σηκωνε ουτε η τσεπη ουτε το σωμα της οι γιατροι της ειπαν να το παρει αποφαση και να το σκεφτει για υιοθεσια.Η κοπελα εκανε ταμα στην Παναγια Σπηλια και πριν 3 μηνες εμαθε πως ειναι εγκυος.Η φιλη μου μου το ειπε πριν 4 μερες γιατι την ειχε παρει τηλ και της ειπε πως παει να κανει το ταμα της και να ευχαριστησει την Παναγια.

Γιαυτο σου λεω ηρεμησε και αφεσου στο Θεο Εκεινος θα τα κανονισει ολα.Αν δεν εχεις προβλημα σταματα να σκεφτεσαι πως εχεις δεν ειναι σωστο!

Σου στελνω μια ζεστη αγκαλια να παρεις κουραγιο στην δουλιτσα σου και να μην μου στεναχωριεσαι!

αχ μ εχουν παρει τα ζουμια..θα σου πω μια ιστορια που πιστεψε με ειναι κατι που θεωρειται ανεξηγητο!οταν ημουν 12 χρονων ειχα βγαλει διπλα στο μαγουλο ενα ογκιδιο που συνεχιζε σε πιο μικρουλια πλαι στο λαιμο!οταν με πηγε η μαμα μου στο γιατρο τησ ειπαν οτι ηταν πιθανον ογκοσ!σταματησα το σχολειο κ ημουν καθε μερα σε γιατρουσ..μαλιστα ειχα παει κ στον πουλατζα(πρωτο ονομα γιατροσ τησ βουγιουκλακησ) κ μασ το ειχε επιβεβαιωσει..θα πηγαινα στη γερμανια για αφαιρεση κ βιοψια!οι λαμφαδενεσ ειναι κατι που σε μικρη ηλικια εμφανιζεται..οι γονεισ μου δεν μου ελεγαν τιποτα κ ο μπαμπασ μου ειχε να κοιμηθει μερεσ!ειχε μια εικονα τησ παναγιασ κ καθοταν με τη θεια μου κ προσευχονταν ολη μερα!ο μπαμπασ μου λεει οτι ενα βραδυ η εικονα εκανε σαν να ετριξε το τζαμι..την επομενη μερα ολεσ οι εξετασεισ βγηκαν καθαρεσ κ αυτο μου εφυγε με μια απλη αντιβιωση!μαλιστα το περιστατικο μου το ξαναελεγε ο μπαμπασ μου την προγηγουμενη βδομαδα!αλλοι το ερμηνευουν σαν ιατρικο λαθοσ αλλα εγω σαν θαυμα τησ παναγιασ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το γελιο με τους αντρες ξες ποιο ειναι οτι οταν ξεκολησεις εσυ απο αυτο το θεμα μετα κολανε αυτη κ ειναι χειροτερη απο εμας το βλεπω κ εγω στον δικο μου στην αρχη ημουν κ εγω ετσι μην ακουγα για εγκυμοσυνη τρελα με επιανε και ειδικα μην ακουγα την ηλιθιοτηα καταλαθος εγινε κτλ εκει να δεις πως γινομουμε κ μια μερα με φωναζε ο δικος ΞΕΚΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΑ κ ετσι εγινε ξεκολησα εγω κ κολησε εκεινος!!! οχι μην σηκωνεσαι απο το κρεββατι κατσε εκει που εισαι , θα κανουμε εξωσωματικη , γιατι οι αλλοι κανουν παιδια κ εμεις δεν μπορουμε αφου ειμαστε οκ κ τωρα ηρθε η σειρα μου κ γελαω κ του λεω ΞΕΚΟΛΑΑΑΑ!!!

οποτε πες τα εδω σε μας κ θα ερθουν τα πανω κατω σε λιγο

δηλαδη να μην του ξαναπω τιποτα κ να μπαινω εδω μεσα κ να ξεσπαω???

αχ μ εχουν παρει τα ζουμια..θα σου πω μια ιστορια που πιστεψε με ειναι κατι που θεωρειται ανεξηγητο!οταν ημουν 12 χρονων ειχα βγαλει διπλα στο μαγουλο ενα ογκιδιο που συνεχιζε σε πιο μικρουλια πλαι στο λαιμο!οταν με πηγε η μαμα μου στο γιατρο τησ ειπαν οτι ηταν πιθανον ογκοσ!σταματησα το σχολειο κ ημουν καθε μερα σε γιατρουσ..μαλιστα ειχα παει κ στον πουλατζα(πρωτο ονομα γιατροσ τησ βουγιουκλακησ) κ μασ το ειχε επιβεβαιωσει..θα πηγαινα στη γερμανια για αφαιρεση κ βιοψια!οι λαμφαδενεσ ειναι κατι που σε μικρη ηλικια εμφανιζεται..οι γονεισ μου δεν μου ελεγαν τιποτα κ ο μπαμπασ μου ειχε να κοιμηθει μερεσ!ειχε μια εικονα τησ παναγιασ κ καθοταν με τη θεια μου κ προσευχονταν ολη μερα!ο μπαμπασ μου λεει οτι ενα βραδυ η εικονα εκανε σαν να ετριξε το τζαμι..την επομενη μερα ολεσ οι εξετασεισ βγηκαν καθαρεσ κ αυτο μου εφυγε με μια απλη αντιβιωση!μαλιστα το περιστατικο μου το ξαναελεγε ο μπαμπασ μου την προγηγουμενη βδομαδα!αλλοι το ερμηνευουν σαν ιατρικο λαθοσ αλλα εγω σαν θαυμα τησ παναγιασ...

Ακου τωρα και τη δικη μου εξομολογηση!

Οταν γεννηθηκα ημουν καχεκτικο μωρο (απο τοτε :tongue:) δεν ετρωγα τιποτα δεν θηλαζα εκανα συνεχεια εμετο δεν κοιμομουν ξενυχτουσαν οι γονεις μου πανω μου καθε βραδυ.Οι γιατροι στη Γερμανια γιατι εκει γεννηθηκα με ειχαν σε αποστειρωμενο θαλαμο και μου κανανε συνεχεια εξετασεις!

Ενα βραδυ κουρασμενος και στεναχωρεμενος ο πατερας μου με παιρνει στα χερια με σηκωνει ψηλα στο εικονοστασι και λεει στην Παναγια 'Παναγια μου η παρτο μου τωρα να μην ταλαιπωρειται η αστο μου να το χαρω γερο και δυνατο κι εγω το ταζω στον Ευαγγελισμο σου'

Την επομενη μερα αρχισα να ηρεμω,να τρωω,να κοιμαμαι και ο μπαμπακας μου εκανε το ταμα του και πριν με βαφτισουν γνωρισαν και την νονα μου που εχει και το ιδιο ονομα με εμενα.

Με πιστη και υπομονη θα τα καταφερουμε μην σε παιρνει απο κατω!

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!!

τι να πρωτοσχολιασω?????

ας αρχισω με τα ζωακια..... georgia κι εχω ηθελα εναν σκαντζοχοιρο...αλλα να σε ενημερωσω πως μυριζουν αρκετα ασχημα...ειδικα αν τα θελεις μεσα στο σπιτι...αστα να πανε..... παρε κατι αλλο....

evangelia μου μια φιλη μου εχει ζευγαρωσει το μαλτεζακι της και μου ειχε πει αν θελω πριν κανενα μηνα....θελεις να την ρωτησω αν δεν τα εχει δωσει να τα παρεις?? ειναι στην θεσσαλονικη αυτη η κοπελα....

εγω εχω 2 σκυλακια στο εξοχικο μου και θελω να παρω κι ενα yorkshire τωρα εδω στην αθηνα....το εχω μεγαλη αναγκη....δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο σε χαλαρωνει ενα σκυλι... περιμενω εναν φιλο που θα ζευγαρωσει το δικο του σε 2 μηνες...βεβαια εχω λυσσαξει και θα τα σκασω τα 300 ευρουλακια για να παρω απο αλλου γιατι με εχει πιασει λυσσα... ακομα δεν το πηρα και λεω στον αντρα μου "πού θα βαλουμε το κρεβατακι του παιδιου"?

evangellia...αντε μην πω τιποτα για τους ρωσσους.....να ερθουν μετα τις 2 για προσκυνημα.... πηγα εγω στην μοσχα να τους ταλαιπωρησω??? ε?? ε???

georgia μου οτι ωρα θελεις ελα....η evangelia μπορει μεχρι τις 4....αλλα μου ειπε πως μπορει και βραδακι....να βρεθουμε να παμε να φαμε και τιποτις (εχω παρει αδεια απο την διαιτολογο) γιατι θα ειμαι νηστικη κι απο το ταξιδι....ή θελετε να παμε το βραδυ για κανενα φαγακι που μπορεί κι η evangelia??? ακουστε οδηγιες διαιτολογου..."να φας οπωσδηποτε πιτα με γυρο και φυσικά μπουγατσα με κιμα και μπουγατσα με κρεμα"!!!

καλα της λεω πας στα καλα σου? οτι εχασα σε εναν μηνα θα το παρω σε 1 μερα??? πως θα τα φαω ολα αυτα??? εγνοια σου , μου λεει, μην ανησυχεις....ωχχχ το φανταζομαι να γυριζω αθηνα και να τρωω νερο με νερο και νερο με νερο ....

georgia με περουκα να ερθεις με μακριες μπουκλιτσες, μην μας την εχει στησει πισω απο κανεναν θαμνο ο αντρας της maria papa !!! χαχαχαχαχαχα....για να γνωριστουμε να κραταμε ενα κοκκινο γαρυφαλο που ελεγε κι ο παριος....

ανηφορα εχει για τον αγιο δημητριο????? ταξι??? ταξι???? ναι το ξενοδοχειο το ειδα κι εγω μου αρεσε πολυ, σαμπως θα μεινω και καθολου? ενας υπνος μονο....

star πεθανα στο γελιο.....η maria papa υπευθυνη για τα ζωακια και ολος ο επαγγελματικός προσανατολισμός ήταν σουπερ.....

πολύ ομορφη η κίνηση που σκεφτηκες, αλλα πώς θα μπορουσαμε να την αξιοποιησουμε? δεν το εχω καταλαβει ιδιαιτερα για να πω την αληθεια..

sissy μου....κοριτσακι μου μην στεναχωριεσαι σε παρακαλω παρα παρα πολυ!!!!!!!

οι αντρες εχουν δικο τους τροπο....κι εμενα ο δικος μου στην αρχη λογω του οτι στεναχωριοταν δεν ηθελε να του τα λεω....μετα που ειδε πως κι εγω ημουν πιο χαλαρη, αρχισε να μου λεει εκεινος!!!! καθολου κουραστικη δεν εχεις γινει σε εμας, νομιζω πως εδω τα εχουμε περασει και τα εχουμε νοιωσει ολες ολα, αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο, οποτε να μην στεναχωριεσαι....απλα προσπαθησε να ηρεμησεις λιγο γιατι αυτο το αγχος σε ταλαιπωρει παρα πολυ!!! ειναι κριμα να μην μπορεις να ευχαριστηθεις κι αλλα πραγματα στην ζωη σου!!!! σχετικά με ομοιοπαθητική, εγω κανω και εχω δει πολλές μεγαλες καλές διαφορες...η θεια μου ειναι ομοιοπαθητικός και μου κανει εκεινη....η θεια μου ομως ειναι εκτος αθηνων και η ομοιοπαθητικη χρειαζεται επαφη, εμεις λογω συγγενειας μπορουμε και το εφαρμοζουμε....μια αλλη κοπελα απο το φορουμ εδω που μιλαμε και μου ζητησε ομοιοπαθητικο, της συστησε η θεια μου μια φοβερη ομοιοπαθητικο και μου λεει πως ειναι παρα παρα πολυ ευχαριστημενη....αν θελεις σου δινω ονομα και τηλεφωνο...θα σε βοηθησει γενικα!!! περα απο το θεμα της γονιμοτητας...θα σε βοηθησει να ηρεμησεις και να χαλαρωσεις.... μολις ερθω αθηνα θα βρεθουμε να τα πουμε απο κοντα!!!!!!!!!

αχχ δεν θυμαμαι κατι αλλο....

εγω σημερα ειμαι πολυ καλυτερα....την δηλητηριαση την επαθα απο χυμο ανανα που πηρα σε ενα καφε....φρεσκος χυμος ανανα τρομαρα του....τι να πω....ημιλιποθυμη οδηγησα απο το μετρο στο σπιτι μου...ενας θεος ξερει πως εφτασα....ευτυχως τα ειχα βγαλει ολα και καταφερε να ηρεμησει το στομαχι μου...σημερα ειμαι μια χαρα.....απλα ειπα να μην φαω μαρουλια και γενικα πρασινη σαλατα....θα την βγαλω με ψωμακι, τυρακι, κοτοπουλακι και τετοια ωραια.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Οταν γεννηθηκα ημουν καχεκτικο μωρο (απο τοτε :tongue:) δεν ετρωγα τιποτα δεν θηλαζα εκανα συνεχεια εμετο δεν κοιμομουν ξενυχτουσαν οι γονεις μου πανω μου καθε βραδυ.Οι γιατροι στη Γερμανια γιατι εκει γεννηθηκα με ειχαν σε αποστειρωμενο θαλαμο και μου κανανε συνεχεια εξετασεις!

Ενα βραδυ κουρασμενος και στεναχωρεμενος ο πατερας μου με παιρνει στα χερια με σηκωνει ψηλα στο εικονοστασι και λεει στην Παναγια 'Παναγια μου η παρτο μου τωρα να μην ταλαιπωρειται η αστο μου να το χαρω γερο και δυνατο κι εγω το ταζω στον Ευαγγελισμο σου'

Την επομενη μερα αρχισα να ηρεμω,να τρωω,να κοιμαμαι και ο μπαμπακας μου εκανε το ταμα του και πριν με βαφτισουν γνωρισαν και την νονα μου που εχει και το ιδιο ονομα με εμενα.

εχω συγκινηθεί κ ανατριχιαση συγχρονος με τις ιστοριες σας , τελικα ο καθε ανθρωπως εχει κ την δικια του ιστορια .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Georgkat ησουν χειμαρρος και περιεκτικοτατη :D

Εγω εβαλα τον δικο μου και κανονισε με την μανα της μικρης να κανει εκει τα μαθηματα οποτε μπορω να μεινω μεχρι τις 7-8 να φυγω μετα να παω να την κανω μπανιο που θα γυρισει απο το χορο κι αν θελετε για συνεχεια μετα τις 9 ειμαι παλι διαθεσιμη!

Για το σκυλακι ενημερωνω το συζυγο και σου απαντω!

Ολες θα μας βοηθησει η παναγια γιατι ειναι

Μαμα κ καταλαβαινει...

Διαφημίσεις

καλε το μεσημερι θα παμε για φαγητο αφου θα ειμαστε ολες κ η γεωργια κ εσυ κ εσυ κ εγω χαχαχα!!

απο την ορθοστασια θα μας ανοιξη κ η ορεξη , εγω μεχρι το απογευμα θα κατσω κ μετα θα φυγω οποτε εσεις τσουπρες μπορειτε να το γλεντισετε κιαλλο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Georgkat ησουν χειμαρρος και περιεκτικοτατη :D

Εγω εβαλα τον δικο μου και κανονισε με την μανα της μικρης να κανει εκει τα μαθηματα οποτε μπορω να μεινω μεχρι τις 7-8 να φυγω μετα να παω να την κανω μπανιο που θα γυρισει απο το χορο κι αν θελετε για συνεχεια μετα τις 9 ειμαι παλι διαθεσιμη!

Για το σκυλακι ενημερωνω το συζυγο και σου απαντω!

αμα δεν σε κανει ο σκυλος της Georgkat η δικια μου η προταση ακομα ισχυει εξω ειναι ο σκυλος θα τον πλυνω εαν καταφερω κ τον πιασω γιατι βλεπει ανθρωπω κ φευγει αλλα για σενα θα τρεξω να τον πιασω χααχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ολες θα μας βοηθησει η παναγια γιατι ειναι

Μαμα κ καταλαβαινει...

Θα σας πω ακομη μια ιστορια και τελος οι συγκινησεις για σημερα.

Η μαμα μου πριν γενννηθει η αδερφη μου ειχε πετρα στο νεφρο το οποιο δεν ειχε συμπτωματα και δεν το ειχε καταλαβει.Καποια στιγμη το νεφρο καταστραφηκε η πετρα εγινε βραχος και αρχισε να κατουραει αιμα.Εκανε 2 φορες πυελογραφια πηρε ενα σωρο φαρμακα και αποφασιζουν οι γιατροι να της αφαιρεσουν το νεφρο.Η μαμα μου μεσα σε ολη της τη στεναχωρια λεει στον γιατρο πως εχει καθυστερηση αλλα οφειλεται στην κλιμακτηριο.Ο γιατρος την στελνει αμεσως για χοριακη.Η μαμα μου ηταν εγκυος!Ο γιατρος επιασε με τα χερια του το κεφαλι και ιδρωσε.Θα με βαλεις φυλακη της λεει πρεπει να σου παρουμε το παιδι με τοση ακτινοβολια και τοσα φαρμακα δεν μπορει να γεννηθει.Η μαμα μου αρχισε να κλαιει και του λεει θα μιλησω πρωτα με τον αντρα μου.Ο πατερας μου πελαγωσε κι αυτος οταν το εμαθε.Η μαμα μου ειχε συχνα καθυστερησεις και ο γυναικολογος τις ειχε πει πως μπαινει στην κλιμακτηριο και δεν δωσανε σημασια.

Την αλλη μερα παει η μαμα μου καμαρωτη στο γιατρο και του λεει.Γιατρε το χειρουργειο αναβαλεται.Ουτε το παιδι θα ριξω ουτε εσυ θα πας φυλακη.Ειδα την Παναγια στον υπνο μου και μου ειπε πως θακανω πολυ ομορφο μωρο!

Ετσι κι εγινε η μαμα μου γεννησε την αδερφη μου υγιεστατη και κουκλα και μετα αφαιρεσε το νεφρο της και δεν υπηρξε ποτε κανενα προβλημα ουτε σε εκεινη ουτε στην αδερφη μου!

Οποια ειδε την μικρη μου αδερφη στο φατσομπουκ θα ειδε οτι ειναι μια κουκλα οπως ειπε η Παναγιτσα!Εχουμε 8 χρονια διαφορα και δεν θα ξεχασω ποτε την πρωτη φορα που την ειδα στο νοσοκομειο και την πηρα αγκαλια ηταν πραγματικα αγγελουδι!

Πιστη κοριτσια μου και υπομονη!

αμα δεν σε κανει ο σκυλος της Georgkat η δικια μου η προταση ακομα ισχυει εξω ειναι ο σκυλος θα τον πλυνω εαν καταφερω κ τον πιασω γιατι βλεπει ανθρωπω κ φευγει αλλα για σενα θα τρεξω να τον πιασω χααχαχα

χαχαχσαχα ελεγα στον αντρα μου χθες για το σκυλο και τι ρατσα ειναι και μου λεει μην καθεστε πολυ ωρα στον υπολογιστη δεν σας βλεπω καλα χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα

α εχουμε ενα σκυλακι στην πισω μερια της οικοδομης στο πισω οικοπεδο ειναι λιγο μισο μαλι κ μισο με μπολικο μαλι αμα θες να τον πιασω να στο φερω κ σε σενα την τεταρτη

χαχαχαχαχαχαχα εισαι θεα!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...