Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα επιχειρηματικα μου μυαλα!! τι κανετε?

Stardustmg καλη η ιδεα σου αλλα σαν τι να πουλαμε εγω δεν ξερω να κανω κατι περα απο το κεντημα που κανω τωρα τι αλλο?

Sissy2012 γεια σου ρε σισσυ μετη γατα σου την παχουλοκομψη χαχαχαχ!!

Evangeliapan με βλεπω να ξεκιναω παλι πρωι πρωι να πηγαινω να θα προσκυνησο κ μετα θα απο αποιρους καφεδες που θα εχω πιει εχετε ερθει κ εσεις κ αν με δειτε με τα μαλλια ορθια απο τους καφεδες θα ειναι.

tinkerbell!24 τι κανεις? μας χαθηκες χθες που ησουν κ τι εκανες?

καλημερα σε ολες !!!

Φιλεναδα σημερα ποσους καφεδες ηπιες?Σε εγρηγορση σε βλεπω ηδη με ποση ταχυτητα εγραψες?:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια ακουστε τι εγινε! μια φιλημου

Προσπαθει με τον αντρα της του οποιου το

Σπερμα ηταν πολυ ασχημα.. Την αλλη βδομαδα

Θα κανανε χειρουργειο κιρσοκληλης κ

Μετα θα καναν σπερματεγχυση.. Με πηρε τωρα

Τηλ οτι ειναι εγκυος!ειδατε που ολα γινονται;;

Κοριτσακια ακουστε τι εγινε! μια φιλημου

Προσπαθει με τον αντρα της του οποιου το

Σπερμα ηταν πολυ ασχημα.. Την αλλη βδομαδα

Θα κανανε χειρουργειο κιρσοκληλης κ

Μετα θα καναν σπερματεγχυση.. Με πηρε τωρα

Τηλ οτι ειναι εγκυος!ειδατε που ολα γινονται;;

Δοξα το Θεο και την Παναγια!Τετοια νεα θελουμε να ακουμε!

Η αληθεια ειναι πως εμας ο ουρολογος μας ειχε πει να μην κανουμε εγχειρηση για κιρσοκηλη γιατι την εχουμε κι εμεις μια,στις 5 περιπτωσεις η 1 λεει βλεπει βελτιωση στο σπερμα μετα την εγχειρηση.Μας ειπε οτι ειναι πεταμενα λεφτα και ειναι και συχνο το φαινομενο επανεμφανισης.Με καλη διατροφη βιταμινες και οχι τσιγαρο μπορουμε να εχουμε καλυτερα αποτελεσματα!

Ο Θεος ειναι μεγαλος και θα βιωσουμε κι εμεις το θαυματακι μας!

Δοξα το Θεο και την Παναγια!Τετοια νεα θελουμε να ακουμε!

Η αληθεια ειναι πως εμας ο ουρολογος μας ειχε πει να μην κανουμε εγχειρηση για κιρσοκηλη γιατι την εχουμε κι εμεις μια,στις 5 περιπτωσεις η 1 λεει βλεπει βελτιωση στο σπερμα μετα την εγχειρηση.Μας ειπε οτι ειναι πεταμενα λεφτα και ειναι και συχνο το φαινομενο επανεμφανισης.Με καλη διατροφη βιταμινες και οχι τσιγαρο μπορουμε να εχουμε καλυτερα αποτελεσματα!

Ο Θεος ειναι μεγαλος και θα βιωσουμε κι εμεις το θαυματακι μας!

Η τελευταια εξεταση ηταν 80 % νεκρα κ προωθητικη 0 !!

Γινονται θαυματα....

Διαφημίσεις

πωπω πόσα γράψατε????

εγώ χθες ήμουν σε σπίτι φίλων και έχασα την κουβεντούλα...

τα κατοικίδια είναι τέλεια,τα λατρεύω αλλά ο άντρας μου δεν τα θέλει ετσι πάω στην αδερφή μου κ παίζω με το μαλτεζάκι της...καλά βρε γεωργία πάπια???πρώτη φορά το ακούω,τέλεια θα ήταν!

maria star συμφωνώ κ εγώ με την ιδέα σου,οργάνωσε μας να αρχίσουμε!!μπορούμε να μαζέψουμε τα χρήματα κ μόλις τα χρειαστεί κάποια τα παίρνει.

sissy μου τι έπαθες?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Αλλη μια φορα ο Θεος εδειξε το μεγαλειο Του κ εκανε το θαυμα Του! Τετοια θελουμε να ακουμε να παιρνουμε δυναμη!

Σισσυ μου τι εχεις κοριτσακι μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Πηρα τον αντρα μου κ του ελεγα δεν θα το

Πιστεψεις τι εγινε κ του είπα για τη φιλη μου

Που σας ειπα.. Κ μου ειπε οτι το θεμα εμμονη

Μου εχει γινει εμμνονη κ οτι ασχολουμαι μονο μ αυτο!

Εσεις με καταλαβενεται οτι δεν μου εχει γινει

Εμμονη κ οτι ειναι κατι που θελω οσο τιποτααλλο στον

Κοσμο κ γι αυτο ασχολουμαι τοσο πολυ.. Μηπως εχω γινει

Κουραστικη κ δεν το καταλβαινω;

Πηρα τον αντρα μου κ του ελεγα δεν θα το

Πιστεψεις τι εγινε κ του είπα για τη φιλη μου

Που σας ειπα.. Κ μου ειπε οτι το θεμα εμμονη

Μου εχει γινει εμμνονη κ οτι ασχολουμαι μονο μ αυτο!

Εσεις με καταλαβενεται οτι δεν μου εχει γινει

Εμμονη κ οτι ειναι κατι που θελω οσο τιποτααλλο στον

Κοσμο κ γι αυτο ασχολουμαι τοσο πολυ.. Μηπως εχω γινει

Κουραστικη κ δεν το καταλβαινω;

Πιεζεται κι αυτος κοριτσακι μου γιαυτο αντιδραει ετσι...Εξηγησε του πως δεν το εβγαλες απο το μυαλο σου για να το θεωρει εμμονη ειναι ενα κανονικατατο και χαρουμενο γεγονος που η φιλη σου μοιραστηκε μαζι σου.Μην πτοεισαι αντρες αγαπη μου!Αντρες!

Διαφημίσεις

Πιεζεται κι αυτος κοριτσακι μου γιαυτο αντιδραει ετσι...Εξηγησε του πως δεν το εβγαλες απο το μυαλο σου για να το θεωρει εμμονη ειναι ενα κανονικατατο και χαρουμενο γεγονος που η φιλη σου μοιραστηκε μαζι σου.Μην πτοεισαι αντρες αγαπη μου!Αντρες![/QUO

εγω ομωσ ετσι γινομαι χειροτερα!δηλαδη αν δεν ξεσπασω σε εκεινον σε ολο αυτο που γινεται που θα τα λεω?να βγαινω εξω στουσ δρομουσ κ να φωναζω με λενε σισσυ κ θελω παιδι??!!επειδη ειμαι ανθρωποσ που τα ξεχναω γρηγορα μεχρι το βραδυ θα ειμαι καλα..ενταξει με πιανει κ αυτο το παραπονο οτι ολοι διπλα μου εγκυμονουν κ εγω απλα περιμενω..ωχ!!παλι μαυρα τα βλεπω ολα!κ αντε παλι να μου καρφωνονται ιδεεσ οτι εχω καποιο γυναικολογικο κ δεν μου το βρισκουνε..πραγματικα ερχονται καποιεσ στιγμεσ που δεν μπορω!!οπωσ τωρα.. συγνωμη αν σασ ψυχοπλακωνω μ αυτα που λεω αλλα δεν εχω να τα πω πουθενα γιατι δεν θελω να τουσ στεναχωρησω!

Πιεζεται κι αυτος κοριτσακι μου γιαυτο αντιδραει ετσι...Εξηγησε του πως δεν το εβγαλες απο το μυαλο σου για να το θεωρει εμμονη ειναι ενα κανονικατατο και χαρουμενο γεγονος που η φιλη σου μοιραστηκε μαζι σου.Μην πτοεισαι αντρες αγαπη μου!Αντρες![/QUO

εγω ομωσ ετσι γινομαι χειροτερα!δηλαδη αν δεν ξεσπασω σε εκεινον σε ολο αυτο που γινεται που θα τα λεω?να βγαινω εξω στουσ δρομουσ κ να φωναζω με λενε σισσυ κ θελω παιδι??!!επειδη ειμαι ανθρωποσ που τα ξεχναω γρηγορα μεχρι το βραδυ θα ειμαι καλα..ενταξει με πιανει κ αυτο το παραπονο οτι ολοι διπλα μου εγκυμονουν κ εγω απλα περιμενω..ωχ!!παλι μαυρα τα βλεπω ολα!κ αντε παλι να μου καρφωνονται ιδεεσ οτι εχω καποιο γυναικολογικο κ δεν μου το βρισκουνε..πραγματικα ερχονται καποιεσ στιγμεσ που δεν μπορω!!οπωσ τωρα.. συγνωμη αν σασ ψυχοπλακωνω μ αυτα που λεω αλλα δεν εχω να τα πω πουθενα γιατι δεν θελω να τουσ στεναχωρησω!

Πες τα σε εμας να ξαλαφρωσεις δεν μας ψυχοπλακωνεις καθολου ολες βρισκομαστε σαυτη τη θεση και σε καταλαβαινουμε απολυτα...Πες τα εδω να χαλαρωσεις και αφου ο συζυγος δεν μπορει να αντεξει το βαρος της καταστασης τοτε μην του το φορτωνεις ελα να το μοιραζομαστε μαζι.Και σταματα να σκεφτεσαι οτι εχεις προβλημα.Εδω εγω που εχω προφανως προβλημα και δεν θελω να το σκεφτομαο κανω την προσευχη μου και ελπιζω κι εγω στο θαυματακι μου!

Μην στεναχωριεσαι οπως ειπες κι εσυ θαυματα γινονται!!!

Πες τα σε εμας να ξαλαφρωσεις δεν μας ψυχοπλακωνεις καθολου ολες βρισκομαστε σαυτη τη θεση και σε καταλαβαινουμε απολυτα...Πες τα εδω να χαλαρωσεις και αφου ο συζυγος δεν μπορει να αντεξει το βαρος της καταστασης τοτε μην του το φορτωνεις ελα να το μοιραζομαστε μαζι.Και σταματα να σκεφτεσαι οτι εχεις προβλημα.Εδω εγω που εχω προφανως προβλημα και δεν θελω να το σκεφτομαο κανω την προσευχη μου και ελπιζω κι εγω στο θαυματακι μου!

Μην στεναχωριεσαι οπως ειπες κι εσυ θαυματα γινονται!!!

αχ τι μου τα γραφεισ αυτα... ειμαι στη δουλεια κ εβαλα τα κλαματα..με συγκινησεσ!σ ευχαριστω πολυ και ολεσ σασ ευχαριστω..θα προσπαθησω να ισορροπησω μεσα μου..

αχ τι μου τα γραφεισ αυτα... ειμαι στη δουλεια κ εβαλα τα κλαματα..με συγκινησεσ!σ ευχαριστω πολυ και ολεσ σασ ευχαριστω..θα προσπαθησω να ισορροπησω μεσα μου..

Να προσπαθησεις να εχεις πιστη μεσα σου και να μην κανεις ασχημες σκεψεις!!!Πριν μερικες μερες αναθεωρησα κι εγω πολλα σχετικα με θεραπειες και γιατρους.Εμαθα για μια γνωστη την ειχα γνωρισει μια φορα σε φιλικο σπιτι την κοπελα αλλα εμαθα πως ειχε κανει τα παντα για να αποκτησει παιδακι.Η κοιλια της ειχε γινει σουρωτηρι απο τις ενεσεις και προσπαθουσαν χρονια με σπερματεγχυσεις και εξωσωματικες.Αφου τα χρηματα τελειωσαν και αλλη εξωσωματικη δεν σηκωνε ουτε η τσεπη ουτε το σωμα της οι γιατροι της ειπαν να το παρει αποφαση και να το σκεφτει για υιοθεσια.Η κοπελα εκανε ταμα στην Παναγια Σπηλια και πριν 3 μηνες εμαθε πως ειναι εγκυος.Η φιλη μου μου το ειπε πριν 4 μερες γιατι την ειχε παρει τηλ και της ειπε πως παει να κανει το ταμα της και να ευχαριστησει την Παναγια.

Γιαυτο σου λεω ηρεμησε και αφεσου στο Θεο Εκεινος θα τα κανονισει ολα.Αν δεν εχεις προβλημα σταματα να σκεφτεσαι πως εχεις δεν ειναι σωστο!

Σου στελνω μια ζεστη αγκαλια να παρεις κουραγιο στην δουλιτσα σου και να μην μου στεναχωριεσαι!

το γελιο με τους αντρες ξες ποιο ειναι οτι οταν ξεκολησεις εσυ απο αυτο το θεμα μετα κολανε αυτη κ ειναι χειροτερη απο εμας το βλεπω κ εγω στον δικο μου στην αρχη ημουν κ εγω ετσι μην ακουγα για εγκυμοσυνη τρελα με επιανε και ειδικα μην ακουγα την ηλιθιοτηα καταλαθος εγινε κτλ εκει να δεις πως γινομουμε κ μια μερα με φωναζε ο δικος ΞΕΚΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΑ κ ετσι εγινε ξεκολησα εγω κ κολησε εκεινος!!! οχι μην σηκωνεσαι απο το κρεββατι κατσε εκει που εισαι , θα κανουμε εξωσωματικη , γιατι οι αλλοι κανουν παιδια κ εμεις δεν μπορουμε αφου ειμαστε οκ κ τωρα ηρθε η σειρα μου κ γελαω κ του λεω ΞΕΚΟΛΑΑΑΑ!!!

οποτε πες τα εδω σε μας κ θα ερθουν τα πανω κατω σε λιγο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...