Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

κατερινάκι μου, τι έπαθες καλέ???ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα!!

πάπια για κατοικίδιο??!!!πρώτη φορά ακούω..καλά εγώ πάντα είχα κουνελάκι για πετ..ακόμη και στη θεσνικη!!!

εμείς είχαμε μια χελωνίτσα..και τώρα δεν έχουμε τίποτα...

σκυλακι θέλει να πάρει..αλλά εγώ δεν θέλω..μέχρι να αποφασίσει τη ράτσα θα του περάσει!!!

σταρ μου, τέλεια η ιδέα σου..αυτό με την Ευαγγελία της το είπα και εγώ..αλλά τέλεια να μπορούσαμε να βοηθήσουμε όλες!!!

να οργανωθούμε σιγά σιγά..!!

Τινκ μου κ σε σενα αρεσε η ιδεα μου! Τελεια! Ας οργανωθουμε λοιπον να δουμε τι μπορουμε να κανουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου καλημερα!

Stardustmg με εκανες και γελασα πρωι πρωι να εισαι καλα κοριτσακι μου!Να δεις που η maria papa σιγα σιγα θα αρχισει να μας ξεδιπλωνει κι αλλα ταλεντα :D

Επισης ταλεντο ειναι και η tink φιαχνει πολλα ομορφα πραγματακια!

Η ιδεα ειναι πολυ καλη.Εγω αυτη τη στιγμη παντως χωρις να εχω σελιδα εχω 4 παραγγελιες απο γνωστους και πλεκω πυρετωδως.Ο,τι εκανα δωρακια τους εκανα.Ειπα και στον αντρα μου αυτα τα χρηματα θα μπαινουν στην ακρη για γιατρους η εγκυμοσυνη (πρωτα ο Θεος).

Οπουδηποτε μπορω να βοηθησω να μου πειτε!Και ολες εχουμε σιγουρα πραγματα η ρουχα που δεν χρησιμοποιουμε πια και μπορουμε να τα βαλουμε σε ενα e-bazaar!

Πριν 4 χρονια δουλευα με μια κοπελα απο Αρμενια!Καθε μηνα ολοι οι συγγενεις και φιλοι βαζανε σε λογαριασμο απο 50 ευρω.Καθε μηνα τα επαιρνε ενας μεχρι που εκανε κυκλο και ξανα απο την αρχη.Τρομερη αλληλεγγυη μιλαμε!Αφου οταν ηταν η σειρα της πηγε πηρε τσαντα λουι βουτον γιατι λεει το ειχε απωθημενο...

maria papa και Georgkat μολις διαβασα πως την Τεταρτη ερχεται γκρουπ Ρωσων για προσκυνημα στην Παναγια Αξιον Εστι .

Δεν ξερω τι ωρα αλλα ας οπλιστουμε με υπομονη !!!

Κοριτσια μου πολυ χαιρομαι που βρισκω κ αλλους οπαδους της ιδεας μου!!! Μπορουμε σιγα σιγα να ξεδιαλεξουμε τι δε χρειαζομαστε κ να αρχισουμε να βγαζουμε φωτογραφιες. Οταν καποια ειναι ετοιμη με ενημερωνει κ ξεκιναμε! Επισης για να υπαρχει αξιοκρατια στο πως θα μοιρασουμε τα εσοδα, προτεινω να ορισουμε μια κοπελα συγκεκριμενη για αρχη, να πουμε οτι απο την πρωτη μερα που θα ξεκινησουμε και για 1 μηνα οτι λεφτα μαζευτουν ειναι δικα της. Τον αλλο μηνα αλλη κοπελα κ.ο.κ. Εγω σας δηλωνω απο την αρχη οτι βγαζω τον εαυτο μου απ΄ εξω, οχι γιατι σνομπαρω την οποιαδηποτε κατασταση, προς Θεου! Απλα γιατι αλλες κοπελες τα εχουν περισσοτερη αναγκη απο εμενα. Ας προτεινουμε λοιπον ποια να ειναι η πρωτη κοπελα κ να ξεκινησουμε. Τι λετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου πολυ χαιρομαι που βρισκω κ αλλους οπαδους της ιδεας μου!!! Μπορουμε σιγα σιγα να ξεδιαλεξουμε τι δε χρειαζομαστε κ να αρχισουμε να βγαζουμε φωτογραφιες. Οταν καποια ειναι ετοιμη με ενημερωνει κ ξεκιναμε! Επισης για να υπαρχει αξιοκρατια στο πως θα μοιρασουμε τα εσοδα, προτεινω να ορισουμε μια κοπελα συγκεκριμενη για αρχη, να πουμε οτι απο την πρωτη μερα που θα ξεκινησουμε και για 1 μηνα οτι λεφτα μαζευτουν ειναι δικα της. Τον αλλο μηνα αλλη κοπελα κ.ο.κ. Εγω σας δηλωνω απο την αρχη οτι βγαζω τον εαυτο μου απ΄ εξω, οχι γιατι σνομπαρω την οποιαδηποτε κατασταση, προς Θεου! Απλα γιατι αλλες κοπελες τα εχουν περισσοτερη αναγκη απο εμενα. Ας προτεινουμε λοιπον ποια να ειναι η πρωτη κοπελα κ να ξεκινησουμε. Τι λετε?

Εγω στην παρουσα φαση δεν τα χρειαζομαι...Εχω κανονισει για την υστεροσκοπηση και μετα θα δω τι θαγινει...Τα χρηματα για την υστεροσκοπηση εχουμε ηδη ξεκινησει να τα μαζευουμε βοηθησε λιγο και η μαμα και θα τα καταφερουμε...

Αφου η ιδεα ηταν δικη σου μπορεις δικαιωματικα να εισαι και η διαχειριστρια!

να μου πείτε και εμένα πως πρέπει να γίνει η όλη κατάσταση...

για να αρχίσω να φτίαχνω σκολαρίκια..και βραχιολάκια..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εγω στην παρουσα φαση δεν τα χρειαζομαι...Εχω κανονισει για την υστεροσκοπηση και μετα θα δω τι θαγινει...Τα χρηματα για την υστεροσκοπηση εχουμε ηδη ξεκινησει να τα μαζευουμε βοηθησε λιγο και η μαμα και θα τα καταφερουμε...

Αφου η ιδεα ηταν δικη σου μπορεις δικαιωματικα να εισαι και η διαχειριστρια!

Ενταξει θα ειμαι εγω η διαχειριστρια, κανενα απολυτως προβλημα κ ευχαριστω για την προτιμηση! Ευαγγελια μου μην βγαζεις τον εαυτο σου απ' εξω εντελως, ειπαμε ολες οι κοπελες θα περασουν με τη σειρα. μπορει τωρα να εχεις βρει μια ακρη με την υστεροσκοπηση και ευχομαι ολα να σου πανε τελεια, αλλα επειδη δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει δεν ειναι κακο να σκεφτομαστε μελλοντικα! Ακουω προτασεις για το ποια θα ειναι η πρωτη κοπελα. χωρις ντροπες και περιστροφες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενταξει θα ειμαι εγω η διαχειριστρια, κανενα απολυτως προβλημα κ ευχαριστω για την προτιμηση! Ευαγγελια μου μην βγαζεις τον εαυτο σου απ' εξω εντελως, ειπαμε ολες οι κοπελες θα περασουν με τη σειρα. μπορει τωρα να εχεις βρει μια ακρη με την υστεροσκοπηση και ευχομαι ολα να σου πανε τελεια, αλλα επειδη δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει δεν ειναι κακο να σκεφτομαστε μελλοντικα! Ακουω προτασεις για το ποια θα ειναι η πρωτη κοπελα. χωρις ντροπες και περιστροφες.

Γιαυτο το ειπα επειδη εγω θα τα βολεψω στην παρουσα φαση και υπαρχουν κοριτσια που ξεκινουν διαδικασια εξωσωματικης σιγουρα εχουν μεγαλυτερη αναγκη απο μενα.Οταν ερθει η σειρα μου θα σας πω κι εγω...

Διαφημίσεις

Μαρια σταρ κ εμεις δόξα το Θεό δεν αντιμετωπίζουμε καποια δυσκολία..εχω κ μεγάλη στήριξη απο την οικογένεια! Οποτε θα βοηθήσω όπως μπορω άλλα σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δώσετε σ εμένα το ποσο. Το λέω απο τωρα για να είμαστε εντάξει..

καλημερα επιχειρηματικα μου μυαλα!! τι κανετε?

Stardustmg καλη η ιδεα σου αλλα σαν τι να πουλαμε εγω δεν ξερω να κανω κατι περα απο το κεντημα που κανω τωρα τι αλλο?

Sissy2012 γεια σου ρε σισσυ μετη γατα σου την παχουλοκομψη χαχαχαχ!!

Evangeliapan με βλεπω να ξεκιναω παλι πρωι πρωι να πηγαινω να θα προσκυνησο κ μετα θα απο αποιρους καφεδες που θα εχω πιει εχετε ερθει κ εσεις κ αν με δειτε με τα μαλλια ορθια απο τους καφεδες θα ειναι.

tinkerbell!24 τι κανεις? μας χαθηκες χθες που ησουν κ τι εκανες?

καλημερα σε ολες !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα κοριτσια ποσα γραψατε δεν προλαβαινα να διαβασω!

Τι ωραια που ειναι τα ζωα, εγω με τον αντρα μου ταιζουμε τις γατες της γειτονιας και οταν παμε στο χωριο επειδη εχει πολλες γατες γυρω απο το σπιτι τρελενομαι τους δινω 3 φορες τη μερα φαγητο και εχουν γινει ολες παχουλουλες :tongue:!

Μαρια Σταρ πολυ ωραια η ιδεα σου, εγω βεβαια δεν ξερω να φτιαχνω κατι αλλα θα βοηθησω οπως μπορω. Επισης θελω και εγω να ξεκαθαρισω οτι δεν θελω τα χρηματα προς το παρον δοξα το Θεο ειμαστε καλα, συμφωνω να τα παρει καποια κοπελα που ξεκιναει εξωσωματικη.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...