Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Το θεμα με τα ντοπια σκαντζοχοιρακια ειναι οτι πεφτουν σε χειμερεια ναρκη! Αυτα που πουλανε ειναι κατι αφρικανικα νομιζω, που μενουν ξυπνια ολο το χρονο. Φοβαμαι μονο οτι θα μου χαλασει τους δερματινους καναπεδες (το θελω να τριγυρναει ελευθερο) κι ετσι κολλαω λιγακι (ασε που αν ειχα 170 ευρω θα πληρωνα και την ΔΕΗ)!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α εχουμε ενα σκυλακι στην πισω μερια της οικοδομης στο πισω οικοπεδο ειναι λιγο μισο μαλι κ μισο με μπολικο μαλι αμα θες να τον πιασω να στο φερω κ σε σενα την τεταρτη

χαχαχαχαχα Γεωργια μηπως να μετακομισουμε κοντα στο σπιτι της maria papa?Ολο αβαντες εχει!

Κοριτσάκια μου μόλις γύρισα και δεν έχω κουράγιο να διαβάσω όλα αυτά που έχετε γράψει τώρα, θα τα διαβάσω αύριο γιατι είμαι χάλια. έπαθα δηλητηρίαση και ο θεοσ ξέρει πως οδήγησα και ήρθα σπίτι μου μισό λιποθυμη. αύριο που θα ειμαι λίγο καλύτερα θα σας απαντήσω σε όλα. φιλάκια πολλά

Περαστικα κοριτσακι μου!Ξεκουρασου και τα λεμε αυριο!Πηρα και τις ζωνιτσες μολις μου τις εφερε ο συζυγος!Περαστικα και να προσεχεις!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα Γεωργια μηπως να μετακομισουμε κοντα στο σπιτι της maria papa?Ολο αβαντες εχει!

ελατε ελατε εχουμε κ αδεια διαμερισματα στην πολυκατοικια μια χαρα θα περασουμε κ αμα θελετε κ αλλα ζωακια εδω εγω μεχρι κ φιδακια εχουμε αμε !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάκια μου μόλις γύρισα και δεν έχω κουράγιο να διαβάσω όλα αυτά που έχετε γράψει τώρα, θα τα διαβάσω αύριο γιατι είμαι χάλια. έπαθα δηλητηρίαση και ο θεοσ ξέρει πως οδήγησα και ήρθα σπίτι μου μισό λιποθυμη. αύριο που θα ειμαι λίγο καλύτερα θα σας απαντήσω σε όλα. φιλάκια πολλά

μπιτζαμουλες κ ξαπλα γρηγορα περαστικα σου , πως την πατησες ετσι ρε κοριτσι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Για την ωρα τα ψαρια μας και πολλα ειναι ευτυχως δεν εχουν εξοδα μονο το ρευμα απο το ενυδρειο και η τροφη τους κραταει πολυ καιρο!!

Να δω ποτε θα αρχισουμε να τα λιγουρευομαστε!

Διαφημίσεις

Να πω στον καλο μου για σκαντζοχοιρο, κι αμα πετυχεις κανεναν...:D

οκ αμα θα δω κανεναν θα σε παρω τηλ να σε πω

Καλα, την Σασα πολλοι την ονειρευτηκαν με πορτοκαλι!! Η μαμα μου ετοιμαζε και τη γαστρα...

καλα ρε μουρλα παπια στο διαμερισμα?

Για την ωρα τα ψαρια μας και πολλα ειναι ευτυχως δεν εχουν εξοδα μονο το ρευμα απο το ενυδρειο και η τροφη τους κραταει πολυ καιρο!!

Να δω ποτε θα αρχισουμε να τα λιγουρευομαστε!

κ εγω ψαρακια εχω αν κ θα ηθελα ενα σκυλακι γιατι μεγαλωσα με σκυλακι μεσα στο σπιτι το πηραμε ημερων κ εζησε 18 χρονια κανις ηταν φοβερο ερχοταν καθε πρωι κ μας ξυπνουσε για το σχολειο δεν εφευγε αν δεν μας ξυπνουσε δημοτικο ημουν οταν το πηραμε δευτερα αν θυμαμαι καλα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...