Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aυτο το παιδι ειναι το παιδακι μου!Εχουμε μοναδικη σχεση την πρωτη φορα που με ρωτησε αν μπορει να με λεει μαμα κοντεψα να λιποθυμησω...Εχει τοσο καλη ψυχουλα την λατρευω!

Κανε ενα λογαριασμο στο φατσομπουκ δεν ειναι δυσκολο!

Ξανθια ημουν πριν πολλα πολλα χρονια και δεν σκεφτομαι να τα ξανακανω τα χρωματα μου ειναι πιο γηινα και το καστανο τελικα μου παει πολυ!

Είσαι πολύ τυχερή.. Οταν θα κανεισ το μωρακι σου θα σε βοηθάει και η μικρή σου!κ εγώ τα έχω κάνει πιο ξανθιά μέλι.. Πριν 3 χρόνια τα είχα τέρμα ξανθο!

Είσαι πολύ τυχερή.. Οταν θα κανεισ το μωρακι σου θα σε βοηθάει και η μικρή σου!κ εγώ τα έχω κάνει πιο ξανθιά μέλι.. Πριν 3 χρόνια τα είχα τέρμα ξανθο!

Να ναι καλα το κοριτσακι μου και οταν ερθει εκεινη η ωρα δεν το βλεπω να αφηνω αλλον να ασχοληθει με το μωρο.Ο αντρας μου μου λεει αν μας δωσει ο Θεος αγορι με εχεις διαγραψει μετα ειμαι σιγουρος θα εχεις αλλον αντρα να αγαπας!!!:D

Αχ, ακουγα ενα γατι απ΄εξω και νομιζα οτι ητανε μωρο! Παει, χαζεψα η δολια!

Εμας ο ακαλυπτος απο πισω ειναι γεματος γατια οταν εχουμε ψαρια ο αντρας μου τους πεταει να φανε.Αλλα οντως οταν αρχιζουν αυτο το περιεργο νιαουρισμα ειναι σαν να κλαιει μωρο και να το ακους και χαραματα μεσα στον υπνο και να πεταγεσαι....εκει να δεις εγω πως χαζευω!

Διαφημίσεις

Ειπα κι εγω, μηπως φταιει η μπυρα! Μωρα δεν εχει η γειτονια κι απο γατια σπανια! Μονο εμεις ειχαμε μια παπια, το Σασακι, αλλα κι αυτο πηγε αγροκτημα!

Εμεις εχουμε ενυδρειο και τωρα που το θυμηθηκα αυριο που δεν δουλευει πρεπει να τον βαλω να το καθαρισει.Η μικρη εχει λυσσαξει για σκυλακι μαλτεζακι αλλα ο καιρος τωρα δεν ειναι και για αυτο το εξοδο!!

Καλα, κι εμας η Σασα ετρωγε καθημερινα μιση κατσαρολα μακαρονια, μια μπανανα, μια ντοματα, μια χουφτα φιστικια, τυρακι, ζαμπον και κανα παστιτσιο, αν περισσευε! Το σουπερ παπι! Αφου την πηγαμε σε λιμνη και βουλιαξε!!!!

Καλα, κι εμας η Σασα ετρωγε καθημερινα μιση κατσαρολα μακαρονια, μια μπανανα, μια ντοματα, μια χουφτα φιστικια, τυρακι, ζαμπον και κανα παστιτσιο, αν περισσευε! Το σουπερ παπι! Αφου την πηγαμε σε λιμνη και βουλιαξε!!!!

χαχαχαχα που το εβαζε τοσο φαι το παπι?:D

να σαι καλα ρε με εκανες κ γελασα αυτο ηταν το σουπερ παπι !!

ακου εκει βουλιαξε? χαχαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Μα την φανταζεσαι να παει να κολυμπησει και να βουλιαζει στο νερο; Μονο το ραμφος της ειχε μεινει εξω κι εκρωζε! Για το you tube ητανε! Παπι γουρουνοπουλο! Αλλα ηταν πανεξυπνο! Μες στα ματια σε κοιταζε και αντιδρουσε σε ολα! Μαζι βλεπαμε τηλεοραση, διπλα μας ηταν οταν παιζαμε σκραμπλ, κι ετσι κι εκανε ο καλος μου να με χαϊδεψει ή να μου βαλει καμια φωνη ορμουσε και τον τσιμπαγε! Το σουπερ παπι λεμε! Τωρα σκεφτομασταν να παρουμε σκαντζοχοιρο, αλλα κατι ακουσαμε για 170 ευρω και μας κοπηκε η ορεξη!

Μα την φανταζεσαι να παει να κολυμπησει και να βουλιαζει στο νερο; Μονο το ραμφος της ειχε μεινει εξω κι εκρωζε! Για το you tube ητανε! Παπι γουρουνοπουλο! Αλλα ηταν πανεξυπνο! Μες στα ματια σε κοιταζε και αντιδρουσε σε ολα! Μαζι βλεπαμε τηλεοραση, διπλα μας ηταν οταν παιζαμε σκραμπλ, κι ετσι κι εκανε ο καλος μου να με χαϊδεψει ή να μου βαλει καμια φωνη ορμουσε και τον τσιμπαγε! Το σουπερ παπι λεμε! Τωρα σκεφτομασταν να παρουμε σκαντζοχοιρο, αλλα κατι ακουσαμε για 170 ευρω και μας κοπηκε η ορεξη![/quote ]

χαχαχα!! φοβερο παπι ρε συ . σκαντζοχοιρο θελεις να βρω εναν στα χωραφια να στον φερω την τεταρτη το καλοκαιρι ειχε ερθει ενας στο σπιτι της μαμας μου κ τον φιλοξενησαμε ενα βραδυ τον ταισαμε τον ποτισαμε κ την επομενη μερα πηγε διακοπες στην υπαιθρο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μα την φανταζεσαι να παει να κολυμπησει και να βουλιαζει στο νερο; Μονο το ραμφος της ειχε μεινει εξω κι εκρωζε! Για το you tube ητανε! Παπι γουρουνοπουλο! Αλλα ηταν πανεξυπνο! Μες στα ματια σε κοιταζε και αντιδρουσε σε ολα! Μαζι βλεπαμε τηλεοραση, διπλα μας ηταν οταν παιζαμε σκραμπλ, κι ετσι κι εκανε ο καλος μου να με χαϊδεψει ή να μου βαλει καμια φωνη ορμουσε και τον τσιμπαγε! Το σουπερ παπι λεμε! Τωρα σκεφτομασταν να παρουμε σκαντζοχοιρο, αλλα κατι ακουσαμε για 170 ευρω και μας κοπηκε η ορεξη![/quote ]

χαχαχα!! φοβερο παπι ρε συ . σκαντζοχοιρο θελεις να βρω εναν στα χωραφια να στον φερω την τεταρτη το καλοκαιρι ειχε ερθει ενας στο σπιτι της μαμας μου κ τον φιλοξενησαμε ενα βραδυ τον ταισαμε τον ποτισαμε κ την επομενη μερα πηγε διακοπες στην υπαιθρο

χαχαχαχαχαχα αν βρεις και κανενα μαλτεζακι κρατησε το μου γιατι κανει πανω απο 300 ευρω!

χαχαχαχαχαχα αν βρεις και κανενα μαλτεζακι κρατησε το μου γιατι κανει πανω απο 300 ευρω!

α εχουμε ενα σκυλακι στην πισω μερια της οικοδομης στο πισω οικοπεδο ειναι λιγο μισο μαλι κ μισο με μπολικο μαλι αμα θες να τον πιασω να στο φερω κ σε σενα την τεταρτη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάκια μου μόλις γύρισα και δεν έχω κουράγιο να διαβάσω όλα αυτά που έχετε γράψει τώρα, θα τα διαβάσω αύριο γιατι είμαι χάλια. έπαθα δηλητηρίαση και ο θεοσ ξέρει πως οδήγησα και ήρθα σπίτι μου μισό λιποθυμη. αύριο που θα ειμαι λίγο καλύτερα θα σας απαντήσω σε όλα. φιλάκια πολλά

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...