Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πως πήγε η φανουρόπιτα κορίτσια??

εγώ τελικά θα τη κάνω αύριο πρωι πρωι..

πονάω πολύ τη πλάτη μου και δεν έκανα τίποτα...

την εκανα το μεσημερι κ αυριο θα τα μοιρασω.

γιατι κοριτσι πονας?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α δεν εχω θεμα με τα μαλια οτι θελω τα κανω μονο τωρα τελευταια εχει μια αποψη για το χρωμα τα θελει ξανθα δεν θελει να τα αλλαξω χρωμα .

την ειδα την μικρη στις φωτο που εβαλες κοπελαρα ειναι

Eμενα εχει αποψη και για το χρωμα δεν του αρεσει καθολου το ξανθο.Ειναι του μεσογειακου στυλ.Αφου να φανταστεις η πρωην του μολις χωρισανε τα εκανε πλατινε κι ακομη ετσι τα εχει :D

Η μικρη ειναι κουκλα και πολυ καλο παιδακι.Την λατρευω.Με εκνευριζει που μοιαζει στον πατερα της και ψηλωνει λες και της ριχνουν λιπασμα και εγω σε μερικα χρονια θα φαινομαι νανος διπλα της αλλα τι να κανω...ευτυχως μου αρεσουν τα ψηλα παππουτσια και εχω πολλα...

Εγω, οταν με γνωρισε ο νεαρος, τα ειχα μακρια σπαστα και ειχε φαγωθει να τα κοψω σε κατι πιο μοντερνο! Τωρα που κυκλοφορω με καρφακια πιο κοντα κι απ τα δικα του εχει φρικαρει!!!! Αντρες!

Ο ομοιοπαθητικος μου παιρνει 90 στην πρωτη επισκεψη και 60 στις επομενες, αν χρειστουν βεβαια! Αν σκεφτεις ομως οτι με 90 ευρω γλυτωσα ολοκληρο χειρουργειο, δεν ειναι τιποτα! Ελπιζω να μπορεσει και τωρα να κανει κατι, γιατι οπως ειπε ο γυναικολογος, αυτη η χαζοκυστη φευγει μονο με χειρουργικη αφαιρεση!

Μετα την υστεροσκοπηση αφου ανακαμψουμε λιγο οικονομικα μπορει να τον επισκεφθω θα μου πεις λεπτομερειες απο κοντα!

ποια θα ερθει να με κανει παρεα που ειμαι μονη μου? ο δικος μου πηγε θεσσαλονικη?

Κι εμενα ο δικος μου στη δουλεια ειναι αλλα τι να σου κανω που δεν οδηγω...

Θα μας ψαχνανε :D

Διαφημίσεις

Κι εμενα ο δικος μου στη δουλεια ειναι αλλα τι να σου κανω που δεν οδηγω...

Θα μας ψαχνανε :D

και εγω που οδηγο τι να σε πω απο τοτε που εχουμε ενα αμαξι γιατι του αντρα μου το πουλησαμε σιγα σιγα θα τα πουλησουμε ολα κ απο τοτε το παιζω συνοδηγος που παταει πρωτη φρενο πριν τον αδηγο .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

και εγω που οδηγο τι να σε πω απο τοτε που εχουμε ενα αμαξι γιατι του αντρα μου το πουλησαμε σιγα σιγα θα τα πουλησουμε ολα κ απο τοτε το παιζω συνοδηγος που παταει πρωτη φρενο πριν τον αδηγο .

χαχαχαχα εμενα να δεις που απο την φοβια που εχω παθει απο το ατυχημα ειναι συνοδηγος και λεω συνεχεια κοκκινο,πρασινο,μην τρεχεις,μην κανεις προσπεραση.....οταν εχει νευρα δεν μιλαω αλλα σφιγγομαι γινομαι ενα με την θεση και τον πιανουν τα γελια:D

χαχαχαχα εμενα να δεις που απο την φοβια που εχω παθει απο το ατυχημα ειναι συνοδηγος και λεω συνεχεια κοκκινο,πρασινο,μην τρεχεις,μην κανεις προσπεραση.....οταν εχει νευρα δεν μιλαω αλλα σφιγγομαι γινομαι ενα με την θεση και τον πιανουν τα γελια:D

ασε εχει πολυ γελιο με λεει ενταξει πατησες φρενο? χαχαχα!!

οταν οδηγας κ εισαι συνοδηγος ειναι πολυ δυσκολο υα βλεπεις απο αλλη ματια τα πραγματα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εγω παλι, αρνουμαι να οδηγησω! Δυο χρονια το ειχαμε κατω το αμαξακι για μενα, κοντεψε να σκουριασει το ερμο!! Το δωσαμε κι εχω ενα αγχος λιγοτερο!! Ουφ, ας οδηγανε οι αλλοι, δε μπορω!

Μοναξιες κι εγω, το παληκαρι ριχνει εναν υπνακο κι εγω πηγα και πηρα γαριδακια! Τη χαλασα που τη χαλασα τη διαιτα, ας το φχαριστηθω τουλαχιστον!

ασε εχει πολυ γελιο με λεει ενταξει πατησες φρενο? χαχαχα!!

οταν οδηγας κ εισαι συνοδηγος ειναι πολυ δυσκολο υα βλεπεις απο αλλη ματια τα πραγματα

Εγω ειδικα ειμαι αστα να πανε...Αφου καμια φορα προσπερναει αυτοκινητο ξαφνικα απο διπλα και πεταγομαι τρομαζω...

Διαφημίσεις

Εγω παλι, αρνουμαι να οδηγησω! Δυο χρονια το ειχαμε κατω το αμαξακι για μενα, κοντεψε να σκουριασει το ερμο!! Το δωσαμε κι εχω ενα αγχος λιγοτερο!! Ουφ, ας οδηγανε οι αλλοι, δε μπορω!

Μοναξιες κι εγω, το παληκαρι ριχνει εναν υπνακο κι εγω πηγα και πηρα γαριδακια! Τη χαλασα που τη χαλασα τη διαιτα, ας το φχαριστηθω τουλαχιστον!

Εμενα μου εφερε μισο κιλο κριτσινια απο 'εστια' και τα εχω τσακισει...με πηρε πριν μου λεει βρασε πατατες να φαω οταν ερθω και ελπιζω να μου αφησες και κανενα κριτσινι.Μπα του λεω πρεπει να παρεις κι αλλα...Ειναι νοστιμα τα ατιμα και με την νηστεια γινονται ακομη πιο νοστιμα :P

Χαχαχχα! Γελάω μ αυτα που γραφετε με την οδήγηση.. Κ εγώ επειδή οδηγώ όλο πατάω φρένο σαν συνοδηγός!οσο για τον ομοιοπαθητικο πολύ το σκεφτομαι.. Πιο πολύ κ για το ινομυωμα που έχω..Ευαγγελία μου αυτό το παιδί δεν σε κάνει κ νιώθεις πολύ όμορφα; Τα μικρά παιδιά έχουν τόσο θετική ενέργεια.. Οσο για το μαλλί κ εγώ ξανθιά είμαι! Θα ήθελα ν είχα Facebook κ να βλεπομασταν!προς το παρόν κάνω όπως κάνουμε κ στα βιβλία.. Σας έχω φανταστεί με το δικό μου τροπο πως είναι η καθεμιά...

Χαχαχχα! Γελάω μ αυτα που γραφετε με την οδήγηση.. Κ εγώ επειδή οδηγώ όλο πατάω φρένο σαν συνοδηγός!οσο για τον ομοιοπαθητικο πολύ το σκεφτομαι.. Πιο πολύ κ για το ινομυωμα που έχω..Ευαγγελία μου αυτό το παιδί δεν σε κάνει κ νιώθεις πολύ όμορφα; Τα μικρά παιδιά έχουν τόσο θετική ενέργεια.. Οσο για το μαλλί κ εγώ ξανθιά είμαι! Θα ήθελα ν είχα Facebook κ να βλεπομασταν!προς το παρόν κάνω όπως κάνουμε κ στα βιβλία.. Σας έχω φανταστεί με το δικό μου τροπο πως είναι η καθεμιά...

Aυτο το παιδι ειναι το παιδακι μου!Εχουμε μοναδικη σχεση την πρωτη φορα που με ρωτησε αν μπορει να με λεει μαμα κοντεψα να λιποθυμησω...Εχει τοσο καλη ψυχουλα την λατρευω!

Κανε ενα λογαριασμο στο φατσομπουκ δεν ειναι δυσκολο!

Ξανθια ημουν πριν πολλα πολλα χρονια και δεν σκεφτομαι να τα ξανακανω τα χρωματα μου ειναι πιο γηινα και το καστανο τελικα μου παει πολυ!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...