Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν είναι παράλογο αυτό που λες γιατί και εγώ έχω την ίδια ανησυχία πάντως και για αυτό θέλω να δω τι θα μας πει ο ανδρολόγος. Πόσο καιρό κάνει να βγει το σπερμοδιάγραμμα; Γιατί θέλω να δω αν προλαβαίνει να κάνει ένα μέχρι τις 13 που θα πάμε ανδρολόγο. 

Ένα απλό θέλει 3 μέρες. Καλύτερα όμως να πάτε πρώτα να σας πει τι θέλει να κάνετε και μπορεί να γράψει και ορμονικές στον άντρα σου και ίσως κάποιον υπέρηχο. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Παλιά έκανα και εγώ και μετά το παράτησα για τον ίδιο λόγο.Πριν από 3 μέρες ήταν λίγο αδιάθετη η μικρή και της έβαλα θερμόμετρο.Ήταν πρωί δεν είχαμε σηκωθεί απο το κρεβάτι και λέω δεν βαζώ και εγώ? είχα 37. Αμάν λέω παλιά δεν είχα ποτέ τόσο υψηλή θερμοκρασία.και αυτό ήταν ξανα κατρακύλισα:oops::oops:.Εχθές είχα 36,8 και σήμερα 36,9.Πω βλακία έκανα που το ξεκίνησα εεεεεεεεεε????? ευτυχώς έμειναν 5 μέρες.Μετα θα ξέρω

Μακαρι να βγαλεις ακρη με αυτη τη διαδικασια αλλα απο οτι θυμαμαι πρεπει να παιρνεις πρωινηθερμοκρασια πριν ακομη σηκωθεις απο το κρεβατι...Καλη δυναμη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

janneta μου, έψαξε ο άντρας μου να βρει τις βιταμίνες που μου γράφεις και δεν υπάρχουν στα φαρμακεία της πόλης μου!!!! ο γιατρός σου, σου τις σύστησε; εγώ παίρνω απλές βιταμίνες C από μόνη μου, ο γιατρός, μου έδωσε προγεστερόνη σε κολπική κρέμα.

λοιπον μαρω τις εχω μπροστα μου ,γραφει πανω pregnacare range (original)τησ εταιρειας vitabiotics.απεξω εχει μια γυναικα εγκυος.δεν μου τη συστησε ο γιατρος.

ειναι σε μορφη χαπιου (σχηματος οπως η καψουλα)και χρωματος κεραμιδι!φυσικα μου της πηρε ο συζυγος απο μεγαλο φαρμακειο των αθηνων.ο συζυγος λογω του σπερματος ,εχει ασχοληθει πολυ με το θεμα των βιταμινων και διαβασε που λες για την βιταμινη c και λεει ''μαλλια δε κανουν αυτες'',ειναι πιο πολυ για τους αντρες!μου ειπε φολικο οξυ να παρεις αν δεν μπορεις να της βρεις!αστα να παν που βρηκε ενα βιβλιο με βιταμινες και το εχει ξεψαχνισει!εχθες γυρνωντας απο τη θαλασσα βρηκαμε εναν μελισσοκομο ,που πουλουσε μελι κτλ-πηραμε 10γρ βασιλικο πολτο με 25ε και μας ειπε να το περνουμε το πρωι ,να το βαζουμε κατω απο τη γλωσσα και για 20'να μην τρωμε ή πινουμε κατι(ουτε καφε)!δε το ξερα αυτο-

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

λοιπον μαρω τις εχω μπροστα μου ,γραφει πανω pregnacare range (original)τησ εταιρειας vitabiotics.απεξω εχει μια γυναικα εγκυος.δεν μου τη συστησε ο γιατρος.

ειναι σε μορφη χαπιου (σχηματος οπως η καψουλα)και χρωματος κεραμιδι!φυσικα μου της πηρε ο συζυγος απο μεγαλο φαρμακειο των αθηνων.ο συζυγος λογω του σπερματος ,εχει ασχοληθει πολυ με το θεμα των βιταμινων και διαβασε που λες για την βιταμινη c και λεει ''μαλλια δε κανουν αυτες'',ειναι πιο πολυ για τους αντρες!μου ειπε φολικο οξυ να παρεις αν δεν μπορεις να της βρεις!αστα να παν που βρηκε ενα βιβλιο με βιταμινες και το εχει ξεψαχνισει!εχθες γυρνωντας απο τη θαλασσα βρηκαμε εναν μελισσοκομο ,που πουλουσε μελι κτλ-πηραμε 10γρ βασιλικο πολτο με 25ε και μας ειπε να το περνουμε το πρωι ,να το βαζουμε κατω απο τη γλωσσα και για 20'να μην τρωμε ή πινουμε κατι(ουτε καφε)!δε το ξερα αυτο-

Για την βιταμινη C το ειχα διαβασει κι εγω οτι ειναι καλυτερα να την παιρνει ο αντρας!Και σε περιπτωση εγκυμοσυνης υψηλες δοσεις βιταμινης C κανουν κακο στο μωρο.Υψηλες δοσεις ομως!Για τον βασιλικο πολτο ετσι ειναι οπως σας τα ειπε.Μονο που εγω επειδη δεν μου πολυαρεσει τον βαζω πανω απο την γλωσσα και συμπληρωνω ενα κουταλακι του γλυκου μελι.Δεν μπορω να τον φαω αλλιως.

Για την βιταμινη C το ειχα διαβασει κι εγω οτι ειναι καλυτερα να την παιρνει ο αντρας!Και σε περιπτωση εγκυμοσυνης υψηλες δοσεις βιταμινης C κανουν κακο στο μωρο.Υψηλες δοσεις ομως!Για τον βασιλικο πολτο ετσι ειναι οπως σας τα ειπε.Μονο που εγω επειδη δεν μου πολυαρεσει τον βαζω πανω απο την γλωσσα και συμπληρωνω ενα κουταλακι του γλυκου μελι.Δεν μπορω να τον φαω αλλιως.

αν θελεις ντε και καλα αυτες τις βιταμινες να σου της στειλω με courier με αντικαταβολη!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

αν θελεις ντε και καλα αυτες τις βιταμινες να σου της στειλω με courier με αντικαταβολη!

καλησπέρα κορίτσια, υπάρχει και η γύρη την βρίσκεις στα βιολογικά ή και σε σούπερ μάρκετ και κάνει καλό στην γονιμοτητα.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Μακαρι να βγαλεις ακρη με αυτη τη διαδικασια αλλα απο οτι θυμαμαι πρεπει να παιρνεις πρωινηθερμοκρασια πριν ακομη σηκωθεις απο το κρεβατι...Καλη δυναμη!

Ναι το ξέρω πρωί πρέπει. Και εγώ πρωί την μετράω πριν σηκωθώ από το κρεβάτι.Από το στόμα και κάτω από τη γλώσσα.Παλιά είχα κάνει διατριβή στο θέμα θερμομέτρηση.Άσε άσε!!!!!!:tongue::tongue:

Όσο για να βγάλω άκρη λίγο δύσκολό αν και η θεμομέτρηση αν την κάνεις σώστα βοηθάει αν και αγχώνει πάρα μα πάρα πολύ:confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι το ξέρω πρωί πρέπει. Και εγώ πρωί την μετράω πριν σηκωθώ από το κρεβάτι.Από το στόμα και κάτω από τη γλώσσα.Παλιά είχα κάνει διατριβή στο θέμα θερμομέτρηση.Άσε άσε!!!!!!:tongue::tongue:

Όσο για να βγάλω άκρη λίγο δύσκολό αν και η θεμομέτρηση αν την κάνεις σώστα βοηθάει αν και αγχώνει πάρα μα πάρα πολύ:confused::confused:

Και εγω κατω απο τη γλωσσα το εβαζα αλλα δεν εβγαλα ακρη.Οταν το ειχα πει στο γιατρο μου ειχε πει πως μονο στον ... ποπο ειναι αξιολογη η θερμομετρηση :oops: και φυσικα δεν ξαναπιασα θερμομετρο :tongue:

καλησπέρα κορίτσια, υπάρχει και η γύρη την βρίσκεις στα βιολογικά ή και σε σούπερ μάρκετ και κάνει καλό στην γονιμοτητα.

Το αρθρο για την γυρη και την μελισσοθεραπεια γενικοτερα το ανακαλυψα πριν κανενα μηνα περιπου.Την προηγουμενη βδομαδα ειχαμε βγει με γνωστους και ενα ζευγαρι πανω στην συζητηση μας εξομολογηθηκε πως μετα απο 6 σπερματεγχυσεις και πριν καταφυγουν στην εξωσωματικη δοκιμασανε την νωπη γυρη.Κανανε το παιδακι τους φυσιολογικοτατα.Νωπη γυρη ομως για να εχει ολα τα θρεπτικα συστατικα της και οχι αποξηραμενη.Εγω νωπη ακομη δεν μπορεσα να βρω παντως ακομη...

Εγω οχι φιλη μου η ΜΑΡΙΑ!! μαλλον τις ψαχνει!

με βαρεσε η ζεστη στο κεφαλι μπερδευτηκα!στη λαικη της περιοχης σου αν πας σιγουρα θα βρεις.θα παρω και γω ακουσα και απο αλλες κοπελες οτι κανει καλο!θα δοκιμασουμε τα παντα τι να κανουμε.γιατι μερικες κοπελες ταλαιπωρουνται να κανουν ενα παιδι ,ακομα δε μπορω να καταλαβω!μερικες φορες νευριαζω πολυ και λεω γιατι ρε γ@μωτο!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Τυχαία έπεσα στη συζήτησή σας κι είπα να συνεισφέρω... Εμένα ο γιατρός μου μου έχει συστήσει τις βιταμίνες pregnacare conception. Είναι της ίδιας εταιρίας, αλλά απευθύνονται ειδικώς σε γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν έτσι ή αλλιώς. Δεν ξέρω αν θα με βοηθήσουν να μείνω έγκυος, αλλά νιώθω περδίκι από τότε που τις άρχισα! Επειδή είμαι λάτρης όλων των προϊόντων της μελισσοκομίας, τον ρώτησα αν συμφωνεί να παίρνω και βασιλικό πολτό και μου είπε να διαλέξω ένα από τα δύο, για να μην πάθω υπερβιταμίνωση. Τα μοιράσαμε λοιπόν με τον άντρα μου. Αυτός βασιλικό πολτό κι εγώ pregnacare conception. Κι αντί βασιλικού πολτού καταναλώνω μανιωδώς ρεικόμελο, που θεωρείται το πιο θρεπτικό μέλι (ο οικογενειακός μας γιατρός το θεωρεί φάρμακο).

Το αρθρο για την γυρη και την μελισσοθεραπεια γενικοτερα το ανακαλυψα πριν κανενα μηνα περιπου.Την προηγουμενη βδομαδα ειχαμε βγει με γνωστους και ενα ζευγαρι πανω στην συζητηση μας εξομολογηθηκε πως μετα απο 6 σπερματεγχυσεις και πριν καταφυγουν στην εξωσωματικη δοκιμασανε την νωπη γυρη.Κανανε το παιδακι τους φυσιολογικοτατα.Νωπη γυρη ομως για να εχει ολα τα θρεπτικα συστατικα της και οχι αποξηραμενη.Εγω νωπη ακομη δεν μπορεσα να βρω παντως ακομη...

λοιπον εχθες ο μελισσοκομος μας εδωσε διαφημιστικο φυλλαδιο και βλεπω εχει φτιαξει και ιστοσελιδα !η οποια ειναι www.melopolio.com (μην κλικαρετε απευθειας-θα σας βγαλει οτι δεν υπαρχει η σελιδα -πληκρτολογηστε το)!ο τυπος μου φανηκε ψαγμενος.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Τυχαία έπεσα στη συζήτησή σας κι είπα να συνεισφέρω... Εμένα ο γιατρός μου μου έχει συστήσει τις βιταμίνες pregnacare conception. Είναι της ίδιας εταιρίας, αλλά απευθύνονται ειδικώς σε γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν έτσι ή αλλιώς. Δεν ξέρω αν θα με βοηθήσουν να μείνω έγκυος, αλλά νιώθω περδίκι από τότε που τις άρχισα! Επειδή είμαι λάτρης όλων των προϊόντων της μελισσοκομίας, τον ρώτησα αν συμφωνεί να παίρνω και βασιλικό πολτό και μου είπε να διαλέξω ένα από τα δύο, για να μην πάθω υπερβιταμίνωση. Τα μοιράσαμε λοιπόν με τον άντρα μου. Αυτός βασιλικό πολτό κι εγώ pregnacare conception. Κι αντί βασιλικού πολτού καταναλώνω μανιωδώς ρεικόμελο, που θεωρείται το πιο θρεπτικό μέλι (ο οικογενειακός μας γιατρός το θεωρεί φάρμακο).

κυρία κυρία ερώτηση τι είναι το ρεικόμελο?????

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αααχ καλα που μου το ειπες κοριτσι!σημερα το πρωι πηρα το βασιλικο πολτο και μετα το μεσημεριανο φαγητο πηρα και τη βιταμινη!να προσεχω δηλαδη.να 'σαι καλα κοπελα μου που μου το πες.πως το πες αυτο??ρεικομελο 'η μηπως εννοεις ρακομελο?

4TSMp3.png?R0gWxqoz

κυρία κυρία ερώτηση τι είναι το ρεικόμελο?????

Ρεικόμελο είναι ένα μέλι που παράγουν οι μέλισσες από το ρείκι. Είναι σκουρόχρωμο και η γεύση του θυμίζει καραμέλα. Δεν το βρίσκεις εύκολα, αλλά αξίζει τον κόπο, γιατί είναι θρεπτικότατο. Googlαρέ το και θα δεις!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...