Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γεια σας κουκλες!

georgkat, το ξενοδοχειο σου ειναι πολυ καλο και μες στο κεντρο, ό,τι πρεπει για βολτες! Βεβαια εχει ανηφορα για τον Αη-Δημητρη, αλλα χαλαλι! Εγω θα εχω ραντεβου με τον ομοιοπαθητικο στις μιαμιση, ε ως τις δυομιση βαρια τρεις θα εχω ξεμπερδεψει και ειμαι ολη δικια σας! Ο αντρας μου ελπιζει να εχουν μακρυνει λιγακι τα μαλλια μου ως τοτε, γιατι θαμε παρετε για αγορακι, λεει!!!

Τωρα μαζευτηκα, ολη μερα δουλειες, κι εφτιαξα μια κολοκυθοσουπα σουπερ! Δυο πιατα εφαγα, παει η διαιτα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κουκλες!

georgkat, το ξενοδοχειο σου ειναι πολυ καλο και μες στο κεντρο, ό,τι πρεπει για βολτες! Βεβαια εχει ανηφορα για τον Αη-Δημητρη, αλλα χαλαλι! Εγω θα εχω ραντεβου με τον ομοιοπαθητικο στις μιαμιση, ε ως τις δυομιση βαρια τρεις θα εχω ξεμπερδεψει και ειμαι ολη δικια σας! Ο αντρας μου ελπιζει να εχουν μακρυνει λιγακι τα μαλλια μου ως τοτε, γιατι θαμε παρετε για αγορακι, λεει!!!

Τωρα μαζευτηκα, ολη μερα δουλειες, κι εφτιαξα μια κολοκυθοσουπα σουπερ! Δυο πιατα εφαγα, παει η διαιτα...

Αχ ποσο σας ζηλεύω.. Θα συναντηθείτε ολες μαζί!! Γεωργια μου ο ομοιοπαθητικος σ εχει βοηθήσει; Σκέφτομαι να παω..

Γεια σας κουκλες!

Ο δικος μου τι ειπε του λεω εχω ραντεβου με τα κοριτσια απο το φορουμ για καφεδακι κ με λεει κοιτα μην σε βγουν αγορακια αντι για κριτσακια που περιμενεις χαχαχα!! του λεω ειναι εξακριβομενο ποιες ειναι βρε εχουμε γνωριστει στο φατσοβολιο χιχιχι!!

θα μας βρεις ολες μαζι αλλα η Evangeliapan νομιζω μπορει μεχρι της 4 τωρα καφε θα πιουμε θα παμε να τα πιουμε κατι προλαβουμε να κανουμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

sissy2012, ο ομοιοπαθητικος με ειχε βοηθησει παλιοτερα με διαφορα θεματακια, τωρα παω για αυτη την χαζοκυστη στην αριστερη ωοθηκη που δε λεει να ξεκουμπιστει με τιποτα! Παλιοτερα με δικη του αγωγη μου ειχε εξαφανισει την κυστη κοκυγα, που ηταν ανοιχτο συριγγιο και ετρεχε για μηνες! Ελπιζω να μπορει να κανει κατι και τωρα! Αν οχι, τουλαχιστον με τα ομοιοπαθητικα εξισορροπει ο οργανισμος και εισαι πιο χαλαρη!

maria papa, πρεπει επειγοντως να μακρυνουν τα μαλλακια μου, προβλεπω παρεξηγησεις...:cool::tongue::D

sissy2012, ο ομοιοπαθητικος με ειχε βοηθησει παλιοτερα με διαφορα θεματακια, τωρα παω για αυτη την χαζοκυστη στην αριστερη ωοθηκη που δε λεει να ξεκουμπιστει με τιποτα! Παλιοτερα με δικη του αγωγη μου ειχε εξαφανισει την κυστη κοκυγα, που ηταν ανοιχτο συριγγιο και ετρεχε για μηνες! Ελπιζω να μπορει να κανει κατι και τωρα! Αν οχι, τουλαχιστον με τα ομοιοπαθητικα εξισορροπει ο οργανισμος και εισαι πιο χαλαρη!

maria papa, πρεπει επειγοντως να μακρυνουν τα μαλλακια μου, προβλεπω παρεξηγησεις...:cool::tongue::D

χαχαχα!!! μην ανχωνεσαι καθολου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Ο δικος μου τι ειπε του λεω εχω ραντεβου με τα κοριτσια απο το φορουμ για καφεδακι κ με λεει κοιτα μην σε βγουν αγορακια αντι για κριτσακια που περιμενεις χαχαχα!! του λεω ειναι εξακριβομενο ποιες ειναι βρε εχουμε γνωριστει στο φατσοβολιο χιχιχι!!

θα μας βρεις ολες μαζι αλλα η Evangeliapan νομιζω μπορει μεχρι της 4 τωρα καφε θα πιουμε θα παμε να τα πιουμε κατι προλαβουμε να κανουμε

Εμενα ο δικος μου νηστεψε απο σημερα δεν τον τιμησε τον αρακα εφαγε κι αυτος βραστη πατατα.Με πηρε τωρα και μου λεει βρασε πατατες να ερθω να φαω πειναω σαν λυκος!!!Μου ειπε επισης οτι μπορω να μεινω περισσοτερο θα παει εκεινος να παρει την μικρη αλλα μετα πρεπει οπωσδηποτε να ερθω σπιτι να την κανω μπανιο γιατι τον μπαμπα τον ντρεπεται πλεον ...

Ποσο σου παιρνει ο ομοιοπαθητικος?Το σκεφτομουν κι εγω καποια στιγμη αλλα ακουσα κατι τρελλα ποσα και το εβγαλα απο το μυαλο μου!

Κι εγω κουρευτηκα καμια σχεση με τα δικα σου υποθετω αλλα για καρε πηγαινα και πηρα μονο τις ακρες.Λυσσαξε ο δικος μου.:rolleyes:

Εμενα ο δικος μου νηστεψε απο σημερα δεν τον τιμησε τον αρακα εφαγε κι αυτος βραστη πατατα.Με πηρε τωρα και μου λεει βρασε πατατες να ερθω να φαω πειναω σαν λυκος!!!Μου ειπε επισης οτι μπορω να μεινω περισσοτερο θα παει εκεινος να παρει την μικρη αλλα μετα πρεπει οπωσδηποτε να ερθω σπιτι να την κανω μπανιο γιατι τον μπαμπα τον ντρεπεται πλεον ...

ποσο ειναι η μικρη? αντε ωραια σου εδωσε αδεια αρα θα εχουμε ποιο πολυ χρονο ναιιιιιιιιι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Τοξοτακι μου σου έστειλα πμ γιατι τωρα είδα το μήνυμα..! Γεωργια μου κ εγω να Χαλαρώσω θέλω για αυτο θέλω να παω σε ομοιοπαθητικο.. Είχε συμβεί κάτι άσχημο σε μικρή ηλικία κ εχω φοβια με τις αρρώστιες..:( θέλω να ισορροπήσω κ πιστεύω πως θαμε βοηθήσει!

Διαφημίσεις

Ποσο σου παιρνει ο ομοιοπαθητικος?Το σκεφτομουν κι εγω καποια στιγμη αλλα ακουσα κατι τρελλα ποσα και το εβγαλα απο το μυαλο μου!

Κι εγω κουρευτηκα καμια σχεση με τα δικα σου υποθετω αλλα για καρε πηγαινα και πηρα μονο τις ακρες.Λυσσαξε ο δικος μου.:rolleyes:

Εγω εχω το σύνδρομο του σαμψων!! Χωρις μακρύ μαλλί δεν μπορω...κ ποσο μου αρέσει το καρέ μαλλί!!

Εγω εχω το σύνδρομο του σαμψων!! Χωρις μακρύ μαλλί δεν μπορω...κ ποσο μου αρέσει το καρέ μαλλί!!

Εγω στο παρελθον τα εχω κανει πολλες φορες.Και επειδη εχω και πολυ ισιο μαλλι καθεται τελεια.Απο τοτε που γνωρισα τον αντρα μου ειμαι σαν την ραπουνζελ με την μαλλουρα :tongue: και τωρα παλι μακρια ειναι αλλα τα εκοψα λιγο ειχαν φτασει στην μεση μου!Εχει βιτσιο με τα μαλλια μου ο ανθρωπος!

πως πήγε η φανουρόπιτα κορίτσια??

εγώ τελικά θα τη κάνω αύριο πρωι πρωι..

πονάω πολύ τη πλάτη μου και δεν έκανα τίποτα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

α δεν εχω θεμα με τα μαλια οτι θελω τα κανω μονο τωρα τελευταια εχει μια αποψη για το χρωμα τα θελει ξανθα δεν θελει να τα αλλαξω χρωμα .

την ειδα την μικρη στις φωτο που εβαλες κοπελαρα ειναι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εγω, οταν με γνωρισε ο νεαρος, τα ειχα μακρια σπαστα και ειχε φαγωθει να τα κοψω σε κατι πιο μοντερνο! Τωρα που κυκλοφορω με καρφακια πιο κοντα κι απ τα δικα του εχει φρικαρει!!!! Αντρες!

Ο ομοιοπαθητικος μου παιρνει 90 στην πρωτη επισκεψη και 60 στις επομενες, αν χρειστουν βεβαια! Αν σκεφτεις ομως οτι με 90 ευρω γλυτωσα ολοκληρο χειρουργειο, δεν ειναι τιποτα! Ελπιζω να μπορεσει και τωρα να κανει κατι, γιατι οπως ειπε ο γυναικολογος, αυτη η χαζοκυστη φευγει μονο με χειρουργικη αφαιρεση!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...