Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Οποια κοπελα ενδιαφερεται για μηλαρακι απο την Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου μπορει να στειλει γραμμα στην διευθυνση

Ιερα Μονη Αγιας Ειρηνης Χρυσοβαλαντου & Δημητσανης

Λυκοβρυση Αττικης 14123 τηλ 210-2822146

Μπορειτε να στειλετε γραμμα η να επικοινωνησετε και οι μοναχες θα σας στειλουν μηλαρακι,ζωνιτσα,λαδακι κι αν θελετε μπορειτε να γινετε και συνδομητριες στο περιοδικο που εκδιδουν σχετικα με τα θαυματα της Αγιας!

http://www.eimaimama.gr/2012/07/gramma-stin-agia-eirhnh-xrusovalantou-2.html

Συγκλονιστικη ιστορια οσες φορες κι αν την εχω διαβασει...

Συγκινήθηκα τόσο πολυ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω ευαγγελία ανατρίχιασα με την ιστορία...πραγματικά συγκλονιστική

Οσες φορες προσπαθω να βαλω τον εαυτο μου στην θεση της σφιγγεται η καρδια μου!

Απο την αλλη ομως οταν εχουμε δυνατη πιστη και αφεθουμε στα χερια του Θεου τοτε μπορουμε να βιωσουμε τα μεγαλυτερα θαυματα!

Οσες φορες προσπαθω να βαλω τον εαυτο μου στην θεση της σφιγγεται η καρδια μου!

Απο την αλλη ομως οταν εχουμε δυνατη πιστη και αφεθουμε στα χερια του Θεου τοτε μπορουμε να βιωσουμε τα μεγαλυτερα θαυματα!

Κ εγω αυτο πιστεύω Ευαγγελία μου.. Η πίστη ειναι πάνω απ ολα!! Θέλω να παω κ εγω αυτή τη βδομάδα..

maria papa....οταν ειχα παει στην αγια ειρηνη ειχα παρει παραπανω μηλαρακι και το εχω στην καταψυξη...θα σου το φερω την τεταρτη...

σισσακι μου στον βυρωνα μενω...αλλα βρισκομαστε οπου θελεις....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κ εγω αυτο πιστεύω Ευαγγελία μου.. Η πίστη ειναι πάνω απ ολα!! Θέλω να παω κ εγω αυτή τη βδομάδα..

Κι εγω ηθελα πολυ να παω αλλα επεσε η εκδρομη με την ημερομηνια του γαμου οποτε δεν μπορεσα κι ετσι μου φερανε μηλαρακι!Μεγαλη η χαρη της ας με αξιωσει καποια στιγμη να παω να την προσκυνησω!

Διαφημίσεις

maria papa....οταν ειχα παει στην αγια ειρηνη ειχα παρει παραπανω μηλαρακι και το εχω στην καταψυξη...θα σου το φερω την τεταρτη...

Αν της φερεις εσυ πες μου να μην φερω εγω...Περιμενω και τον φακελο ο πατερ εχει κλειστο το κινητο ολη μερα σημερα και δεν ξερω τι γινεται!!

Αν της φερεις εσυ πες μου να μην φερω εγω...Περιμενω και τον φακελο ο πατερ εχει κλειστο το κινητο ολη μερα σημερα και δεν ξερω τι γινεται!!

Evangeliapan θα μου φερει η κατερινα αφου εχει παραπανο κομματι οποτε μην με φερεις εσυ .

οπως το ειπες συγκλονιστικη η ιστορια .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οκ κοριστι σε ευχαριστω.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Evangeliapan θα μου φερει η κατερινα αφου εχει παραπανο κομματι οποτε μην με φερεις εσυ .

οπως το ειπες συγκλονιστικη η ιστορια .

Ενταξει!Γραψε ομως στις μοναχες να σου στειλουν και ζωνιτσα να την φορας!

Ενταξει!Γραψε ομως στις μοναχες να σου στειλουν και ζωνιτσα να την φορας!

εχω Ζωνιτσα απο το Αγιον Ορος κ την φοραω καθε μερα ολοι μερα μονο οταν κανω μπανιο την βγαζω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εχω Ζωνιτσα απο το Αγιον Ορος κ την φοραω καθε μερα ολοι μερα μονο οταν κανω μπανιο την βγαζω

Κι εγω αυτη περιμενω να μου στειλουν ζητησα και μια για την Κατερινα αλλα δεν ξερω τελικα αν τα στειλανε με κτελ η με ταχυδρομειο!!Ελπιζω μεχρι την Τεταρτη να τα εχω λαβει!

Κι εγω αυτη περιμενω να μου στειλουν ζητησα και μια για την Κατερινα αλλα δεν ξερω τελικα αν τα στειλανε με κτελ η με ταχυδρομειο!!Ελπιζω μεχρι την Τεταρτη να τα εχω λαβει!

αχ γιατι δεν αναφερατε κατι πηγε ο κουμπαρος του αντρα μου το Σαββατο στο Αγιον Ορος θα τον ελεγα να μου φερει . εσυ απο πουτην ζητησες απο την Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αχ γιατι δεν αναφερατε κατι πηγε ο κουμπαρος του αντρα μου το Σαββατο στο Αγιον Ορος θα τον ελεγα να μου φερει . εσυ απο πουτην ζητησες απο την Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου ?

Μου φερανε απο την Αγια Ειρηνη.Εχουμε εναν γνωστο που ειναι μοναχος στο Αγιο Ορος του ειχα ζητησει ζωνιτσα μετα μου ζητησε και η Κατερινα και τον παρακαλεσα να μου στειλει 2-3.Μου ειπε οτι θα τα στειλει.Απο χθες δεν εχω καταφερει να μιλησω μαζι του.Θα με παρει οταν δει την κληση.Πιστευω μεχρι την Τεταρτη να τις εχω για να δωσω και στην Κατερινα την δικη της!

Μου φερανε απο την Αγια Ειρηνη.Εχουμε εναν γνωστο που ειναι μοναχος στο Αγιο Ορος του ειχα ζητησει ζωνιτσα μετα μου ζητησε και η Κατερινα και τον παρακαλεσα να μου στειλει 2-3.Μου ειπε οτι θα τα στειλει.Απο χθες δεν εχω καταφερει να μιλησω μαζι του.Θα με παρει οταν δει την κληση.Πιστευω μεχρι την Τεταρτη να τις εχω για να δωσω και στην Κατερινα την δικη της!

τοτε θα στειλω κ εγω γραμμα να με στειλουν μια Ζωνιτσα απο την Αγια Ειρηνη ειναι ιδιες Ζωνες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Δεν ήξερα οτι μένεις Αθήνα!!!τελεια!! Μολις γυρίσεις να το κανονισουμε! Αν θες πάμε μαζί στη εκκλησία της Αγίας ειρήνης!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...