Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

να μαι κ εγω τελειωσα με φαγητα δουλειες κτλ . εσυ στο περιπου τι ωρα βλεπεις να μπορεις να βρεθουμε?

Εγραψα λεπτομερειες στο πμ της Κατερινας.Ειναι η Τεταρτη που ειναι μερα της μικρης αλλα θα τα καταφερω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι καλο μαγειρεψατε? εγω εκανα καρμποναρα καθολου λιπαρα υγιεινα φαγητα χιχιχι!!

Εγω νηστευω δευτερη μερα για να φαω μηλαρακι απο την Αγια Ειρηνη.Βραστη πατατα με αλατι και λεμονι εχω να φαω!Ο συζυγος θα φαει αρακα!

Διαφημίσεις

Εγω νηστευω δευτερη μερα για να φαω μηλαρακι απο την Αγια Ειρηνη.Βραστη πατατα με αλατι και λεμονι εχω να φαω!Ο συζυγος θα φαει αρακα!

κ που το βρηκες το μηλαρακι θελω κ εγω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κ που το βρηκες το μηλαρακι θελω κ εγω

Πηγε η κουμπαρα μου προσκυνησε και μου εφερε.Να σου κοψω λιγο να σου δωσω.Πρεπει να νηστεψεις 3 μερες εσυ και απο λαδι και μια ο συζυγος και μετα θα τοφατε!

Πηγε η κουμπαρα μου προσκυνησε και μου εφερε.Να σου κοψω λιγο να σου δωσω.Πρεπει να νηστεψεις 3 μερες εσυ και απο λαδι και μια ο συζυγος και μετα θα τοφατε!

Oκ να νηστεψω, κ μου το δινεις την τεταρτη. απο λαδι κ της 3 μερες? εσυ τι εφαγες 3 μερες ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Oκ να νηστεψω, κ μου το δινεις την τεταρτη. απο λαδι κ της 3 μερες? εσυ τι εφαγες 3 μερες ?

Ναι και τις 3 μερες εσυ απο λαδι και την τριτη μαζι σου και ο συζυγος!

Εγω χθες εφαγα ντοματα με αγγουρι καροτο καλαμποκι πιπερια και λιγο βαλσαμικο.Την υπολοιπη μερα την εβγαλα με κριτσινια και ξηρους καρπους.Σημερα το πρωι παξιμαδια με μελι το μεσημερι πατατα βραστη και το απογευμα κανα φρουτο!

Διαφημίσεις

Οποια κοπελα ενδιαφερεται για μηλαρακι απο την Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου μπορει να στειλει γραμμα στην διευθυνση

Ιερα Μονη Αγιας Ειρηνης Χρυσοβαλαντου & Δημητσανης

Λυκοβρυση Αττικης 14123 τηλ 210-2822146

Μπορειτε να στειλετε γραμμα η να επικοινωνησετε και οι μοναχες θα σας στειλουν μηλαρακι,ζωνιτσα,λαδακι κι αν θελετε μπορειτε να γινετε και συνδομητριες στο περιοδικο που εκδιδουν σχετικα με τα θαυματα της Αγιας!

http://www.eimaimama.gr/2012/07/gramma-stin-agia-eirhnh-xrusovalantou-2.html

Συγκλονιστικη ιστορια οσες φορες κι αν την εχω διαβασει...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...