Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα τι μου κανετε?

τελικα βρηκα με τι θα ερθω θα με φερει ο αδερφος μου με την μανα μου αυτοι θα πανε στο σοι κ εγω μαζι σας για οπου θελετε χιχιχι!!

γεωργια την καλυτερη δουλεια κανεις μετα ολα μαζι πες του . κ καλα αποτεσματα μαναρι

tinkerbell!24 αν ψαχνεις φθηνα εισιτηρια εδω η γεωργια θα σε βρει πες ποτε θες εσυ κ στα κανινιζει.

Stardustmg καιρο εχω να το κανω αυτο πρεπει ομως θα ειμαι κ μονη μου σημερα το απογευμα ο δικος μου θα παει θεσσαλονικη σε μια συναυλια ειπα να παω κ εγω αλλα που να κατσω μεχρι της 12 που θα τελειωσει αντε στην αρχη καπου θα παω μετα ? θα δω με τι θα ασχοληθω σημερα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα κ απο μενα τι μου κανετε?

τελικα βρηκα με τι θα ερθω θα με φερει ο αδερφος μου με την μανα μου αυτοι θα πανε στο σοι κ εγω μαζι σας για οπου θελετε χιχιχι!!

γεωργια την καλυτερη δουλεια κανεις μετα ολα μαζι πες του . κ καλα αποτεσματα μαναρι

tinkerbell!24 αν ψαχνεις φθηνα εισιτηρια εδω η γεωργια θα σε βρει πες ποτε θες εσυ κ στα κανινιζει.

Stardustmg καιρο εχω να το κανω αυτο πρεπει ομως θα ειμαι κ μονη μου σημερα το απογευμα ο δικος μου θα παει θεσσαλονικη σε μια συναυλια ειπα να παω κ εγω αλλα που να κατσω μεχρι της 12 που θα τελειωσει αντε στην αρχη καπου θα παω μετα ? θα δω με τι θα ασχοληθω σημερα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!

εισητήρια βρήκα..

έχω και εγώ το ίδιο χόμπυ με τη Γεωργία...:P:p:p

απλά τώρα με όλα αυτά δεν κάνει να ταξιδέψω..άρχισαν και τα πονάκια περιόδου και δεν ξέρω πότε θα μου έρθει να ξεκινήσω και εγώ σιγά σιγά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εισητήρια βρήκα..

έχω και εγώ το ίδιο χόμπυ με τη Γεωργία...:P:p:p

απλά τώρα με όλα αυτά δεν κάνει να ταξιδέψω..άρχισαν και τα πονάκια περιόδου και δεν ξέρω πότε θα μου έρθει να ξεκινήσω και εγώ σιγά σιγά...

τι ενοεις δεν κανει να ταξιδεψεις? καστε καλε εχουμε ακομα μερες για να αδιαθετησουμε εμεις μαζι παμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τι ενοεις δεν κανει να ταξιδεψεις? καστε καλε εχουμε ακομα μερες για να αδιαθετησουμε εμεις μαζι παμε

δεν κάνει για να μην χάσω το προγραμμάτισμό..

τι να πω..έχουν αρχίσει και είναι και έντονοι..και ακόμη δεν έκανα κάτι και με την ένεση..

δεν ξέρω τι μου γίνεται...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

ωραία σε 10 μέρες ξεκινάς, να μας μαθεις τη διαδικασία γιατί είναι το επόμενο βήμα μου...

maria v θέλω και απο σένα πληροφορίες για τους γιατρούς γιατί θεσ/νικη θα το ψάξω αλλά απο τη νέα χρονιά

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

θα δείξει σε πόσες μέρες θα αδιαθετίσω..μόλις μου έρθει την επόμενη μέρα ξεκινώ τις ενέσεις..

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κοριτσακια μου. Τι κάνετε;;

TinaΜου καλα κανείς και βγαίνεις βολτουλες!!!!! Με το να κάθεσαι μέσα κερδίζεις και τιποτα;;;;

Μαρία σταρ μου μην σε πιάνει στεναχώρια σε παρακαλω. Αν δεν έρθει περίοδος κανε την επανάληψη της χοριακης σου μήπως έχουμε ευχάριστα επιτέλους. Μην μου αγχωνεσαι σε παρακαλώ!!!!

Τινκερ μου μακάρι να μπορούσες να έρθεις Ελλάδα!!!!! Τι χαρές τρελές θα κάναμε.

Μαρία παπά, Ευαγγελία, Γεωργία μου σημερα μου έκλεισε ξενοδοχείο ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ μου οπότε ολα τακτοποίηθηκαν. Θα σας ενημερώσω με πμ για λεπτομέρειες. Σαν παιδάκι κανω που παει εκδρομή. Με την Ευαγγελία εχουμε πει τα τέρατα σχετικά με την είσοδο μου στην Θεσσαλονίκη. Οποία ειναι στο φατσοβιβλιο μπορει να τα δει.

Οποία αλλα κορίτσια ειναι Θεσσαλονίκη και δεν το θυμάμαι, ας με συγχωρήσουν κι ας μου στείλουν ενα μηνυματακι αν μπορούν να βρεθούμε!!!! Θα χαρώ πολυ ειλικρινά.

Σισσυ μου οταν επιστρέψω θα βρεθούμε και μαζι για καφεδάκι έτσι;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα κοριτσαρες!

Χθες επεσα ξερη απο την κουραση georgia69 πολυ ξεθεωτικα χομπυ εχω λεω να αρκεστω κι εγω στο ποντικι :D

Ψωνια εκανα ευτυχως περυσι και θα βολευτω και φετος.Πλησιαζουν και τα γενεθλια ολο και κατι θα παρω κι απο κει οποτε μια χαρουλα δοξα το Θεο!

mariapapa ωραια να μην μεινει μονο του το κοριτσι μας μεχρι να ξεμπερδεψω κι εγω...

Stardustmg και tina32 ευχομαι να μην δειτε αιμα για πολλους μηνες ακομη!!

maria_v ευχομαι τα καλυτερα να βρεις τον καλυτερο γιατρο και ολα να πανε κατευχην...Εγω μετα την υστεροσκοπηση αναλογα και με το αποτελεσμα δεν νομιζω να αντεξει η τσεπη μου να συνεχισω ...

tink μου ο,τι χρειαστεις σφυριξε μου κλεφτικα ;)

Καλημέρα κοριτσακια μου. Τι κάνετε;;

TinaΜου καλα κανείς και βγαίνεις βολτουλες!!!!! Με το να κάθεσαι μέσα κερδίζεις και τιποτα;;;;

Μαρία σταρ μου μην σε πιάνει στεναχώρια σε παρακαλω. Αν δεν έρθει περίοδος κανε την επανάληψη της χοριακης σου μήπως έχουμε ευχάριστα επιτέλους. Μην μου αγχωνεσαι σε παρακαλώ!!!!

Τινκερ μου μακάρι να μπορούσες να έρθεις Ελλάδα!!!!! Τι χαρές τρελές θα κάναμε.

Μαρία παπά, Ευαγγελία, Γεωργία μου σημερα μου έκλεισε ξενοδοχείο ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ μου οπότε ολα τακτοποίηθηκαν. Θα σας ενημερώσω με πμ για λεπτομέρειες. Σαν παιδάκι κανω που παει εκδρομή. Με την Ευαγγελία εχουμε πει τα τέρατα σχετικά με την είσοδο μου στην Θεσσαλονίκη. Οποία ειναι στο φατσοβιβλιο μπορει να τα δει.

Οποία αλλα κορίτσια ειναι Θεσσαλονίκη και δεν το θυμάμαι, ας με συγχωρήσουν κι ας μου στείλουν ενα μηνυματακι αν μπορούν να βρεθούμε!!!! Θα χαρώ πολυ ειλικρινά.

Σισσυ μου οταν επιστρέψω θα βρεθούμε και μαζι για καφεδάκι έτσι;;;

Κι εγω χαιρομαι που θα ερθεις αλλα θα χαιρομουν πιο πολυ αν δεν ηταν Τεταρτη :( να δεις τι υποδοχη θα ειχες στο σταθμο.Θα σε ρωτουσαν οι συνεπιβατες σου τις γνωριζεις?Κι εσυ θα ελεγες ναιιιι ειναι φιλες μου και θα σε κοιτουσαν κι εσενα με μισο ματι (παρα πεντε-ορκομωσια) :tongue:

Κι εγω χαιρομαι που θα ερθεις αλλα θα χαιρομουν πιο πολυ αν δεν ηταν Τεταρτη :( να δεις τι υποδοχη θα ειχες στο σταθμο.Θα σε ρωτουσαν οι συνεπιβατες σου τις γνωριζεις?Κι εσυ θα ελεγες ναιιιι ειναι φιλες μου και θα σε κοιτουσαν κι εσενα με μισο ματι (παρα πεντε-ορκομωσια) :tongue:

να μαι κ εγω τελειωσα με φαγητα δουλειες κτλ . εσυ στο περιπου τι ωρα βλεπεις να μπορεις να βρεθουμε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...