Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια κι εγω θα το ηθελα πολυ να ξεσπασω στα ψωνια αλλα...δυσκολα...

Κανουμε αιματηρη οικονομια για την υστεροσκοπηση...

Κ κανεις παρα πολυ καλα.. Κ εμεις οταν ξεκινήσουμε τις άλλες διαδικασίες θα τα κόψω αυτα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια κι εγω θα το ηθελα πολυ να ξεσπασω στα ψωνια αλλα...δυσκολα...

Κανουμε αιματηρη οικονομια για την υστεροσκοπηση...

Λοιπόν…….. έχω να ψωνίσω από πρόπερσι και δεν πήγαινε άλλο. Αυτή τη φορά χρειαζόμουν επειγόντως shopping therapy.

Ξόδεψα 62 ευρώ και πήρα:

Ένα ζευγάρι απίστευτες μπότες 10 ευρώ.

Ένα leather jacket (ο Θεός να το κάνει…….δερματίνη…….αλλα σούπερ) 25 ευρώ.

Ένα μαλλινάκι 5 ευρώ

Μία ριχτή φευγάτη μπλούζα 12 ευρώ

Ένα πολύ sexy κολάν 10 ευρώ

Είμαι τρομερά ματζίρης με τα ψώνια. Μπορεί να ξεποδαριάζομαι με τις ώρες αλλά πρέπει να βρω μόνο ευκαιρίες.

Και όλα τα υπόλοιπα να είναι καλά η μανούλα μου με τη ραπτομηχανή. Έχει να πέσει πολύ κοπτική - ραπτική φέτος……….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Λοιπόν…….. έχω να ψωνίσω από πρόπερσι και δεν πήγαινε άλλο. Αυτή τη φορά χρειαζόμουν επειγόντως shopping therapy.

Ξόδεψα 62 ευρώ και πήρα:

Ένα ζευγάρι απίστευτες μπότες 10 ευρώ.

Ένα leather jacket (ο Θεός να το κάνει…….δερματίνη…….αλλα σούπερ) 25 ευρώ.

Ένα μαλλινάκι 5 ευρώ

Μία ριχτή φευγάτη μπλούζα 12 ευρώ

Ένα πολύ sexy κολάν 10 ευρώ

Είμαι τρομερά ματζίρης με τα ψώνια. Μπορεί να ξεποδαριάζομαι με τις ώρες αλλά πρέπει να βρω μόνο ευκαιρίες.

Και όλα τα υπόλοιπα να είναι καλά η μανούλα μου με τη ραπτομηχανή. Έχει να πέσει πολύ κοπτική - ραπτική φέτος……….

την καλυτερη δουλεια εκανες κ εγω ετσι κανω παιρνω πολλα κ φθηνα δεν πα να χει κ 5 ευρω ουτε με νοιαζει αρκει να μαρεσει κ εγω θα παω να κανω τα μαλια αλλα ποτε? λεω το σαββατο να πιω κ ενα καφεδακι με την φολεναδα μου στο χωριο που παω .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κουράστηκα ρε κορίτσια………Όταν μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία, τα ευρώ άρχισαν να φεύγουν σαν νερό. Σταματήσαμε να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας.

Εξωσωματική? Πώς? Με τα 100 ευρώ που θα βάζω στην άκρη το μήνα? Αν περισσεύουν με τόσους λογαριασμούς…….

Η εποχή που ξοδεύαμε 100 ευρώ για ένα ζευγάρι παπούτσια έχει φύγει ανεπιστρεπτί.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Κουράστηκα ρε κορίτσια………Όταν μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία, τα ευρώ άρχισαν να φεύγουν σαν νερό. Σταματήσαμε να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας.

Εξωσωματική? Πώς? Με τα 100 ευρώ που θα βάζω στην άκρη το μήνα? Αν περισσεύουν με τόσους λογαριασμούς…….

Η εποχή που ξοδεύαμε 100 ευρώ για ένα ζευγάρι παπούτσια έχει φύγει ανεπιστρεπτί.

οι εποχες αλλαξανε δυστηχος καποτε θυμαμαι οταν ημουν ελευθερη δεν τρωγαμε 2ρης μερας φαγητο θελαμε σημερινο επαιρνα τηλ απο την δουλεια μου στην μανα μου κ ρωτουσα τι φαγητο εχει σημερα κ ελεγε πχι φακι μμμ ελαγα να την φας εσυ ελα ομως τωρα που παντρευτηκα κ τρωμε 2ρης μερας φαγητο κ σουπες κ απ΄ολα . κ καθε μερα λεμε Δοξα Τον Θεο που εχουμε ενα πιατο φαγητο να φαμε .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οι εποχες αλλαξανε δυστηχος καποτε θυμαμαι οταν ημουν ελευθερη δεν τρωγαμε 2ρης μερας φαγητο θελαμε σημερινο επαιρνα τηλ απο την δουλεια μου στην μανα μου κ ρωτουσα τι φαγητο εχει σημερα κ ελεγε πχι φακι μμμ ελαγα να την φας εσυ ελα ομως τωρα που παντρευτηκα κ τρωμε 2ρης μερας φαγητο κ σουπες κ απ΄ολα . κ καθε μερα λεμε Δοξα Τον Θεο που εχουμε ενα πιατο φαγητο να φαμε .

Έχεις δίκιο......Δοξα Τον Θεο να λέμε που έχουμε να φάμε και να μας φυλάει απο τα χειρότερα.

9aXep2.png

Γεια σας κουκλαρες! ηρθε και η νυχτερινη βαρδια!!

stardustmg γλυκεια μου, περιμενα με αγωνια τα νεα σου!! Δαγκωθηκα που να παρει, αλλα εκεινο το: "θα το σφιξω στην αγκαλια μου και θα το γεμισω αγαπη" μου εφτιαξε τη μερα!! Να΄σαι καλα και θα γινει!

maria papa, παρε το τρενο για πιο ευκολα, δεν ειναι καιροι για αλκοτεστ....

georgkat, πες μου αν θελεις βοηθεια με το ξενοδοχειο, μονοκλινο ή δικλινο και σε τι τιμες! Το χομπυ μας ειπαμε...

Evangeliapan, εσυ εχεις άλλα χομπυ! Τι σπανακοπιτες, πλεξιμο και προκοπες ειναι αυτες; Εγω μονο το ποντικι πιανω εδω μεσα!

maria_v, νομιζω οτι διαλεξες τους καλυτερους γιατρους στην πολη! Ολα μπαινουν σε σειρα, με το καλο να φερουν το μωρακι σου!

tina32, σουρτουκακι, ε; Καλα εκανες και βγηκες στη γυρα! Καλη διαθεση θελει η εγκυμοσυνη, χαμόγελα κι ανεμελια! Συνεχισε... Ευχομαι τρελλη χαρα το Νοεμβρη!

Λια33, πού τα πετυχες ολα αυτα καλε; Εσυ εστειλες και τη "βασιλισσα του στοκατζιδικου"!!! (Ηταν το αλλο χομπυ μου παλια, εχω γυρισει καθε "τρυπα" της Ευρωπης ψαχνοντας για ευκαιριες, τωρα ομως το σπορ ατονισε!).

Εγω σημερα πηγα για ΑΜΗ, την αλλη βδομαδα αποτελεσματα. Στο παληκαρι μου δεν εχω πει ακομα τιποτα, τον χαιρομαι χαμογελαστο! Μαλλον θα κανω πρωτα μια κουβεντα με την εμβρυολογο και τον εξωσωματικο του κεντρου και αναλογα θα του το σερβιρω! Δεν αντεχει τις αγωνιες, καλυτερα να του το φερω μια κι εξω!

εγώ σήμερα την έκανα τη σπερματέγχυση τελικά..01/11 η χοριακή.πήρα με δυσκολία άδεια απο τη δουλειά κ με τετοια ωραία μέρα άρχισα τις βόλτες,απο το πρωί στους καφέδες είμαι!!!

καλημέρα!!!καλή επιτυχία τινούλα μου!!!

Λεια μου , το σκέφτηκα και κοίταξα κι όλας για να ερχόμουνα σήμερα...αλλά...άλλη φορά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημέρα tinkerbell!24 και Sissy2012! Πρωινές, πρωινές, όπως πάντα!!

georgia69 μου άρχισες και εσύ το ψάξιμο? Με το καλό να βγει η ΑΜΗ σου και όλα καλά θα πάνε. Δυστυχώς όλα εμείς πρέπει να τα τραβάμε και να προστατεύουμε τους άντρες μας γιατί πραγματικά το πιστεύω όσο και να θέλουν δεν μπορούν να διαχειριστούν κάποια πράγματα. Κανόνισε τα όλα όπως νομίζεις καλύτερα.

maria papa αυτό ακριβώς που λες, δόξα το Θεό που έχουμε ένα φαΐ να φάμε, εκεί μας κατάντησαν... την υγειά μας να έχουμε και όλα θα γίνουν.

Λια33 και Evangeliapan όπως τα λέτε και εσείς. Πλέον οι αγορές είναι όνειρο μακρινό, μόνο καμιά τρελή ευκαιρία αν βρεθεί και μιλάμε για κάτι που το έχουμε πραγματικά ανάγκη, όχι για κάτι επιπλέον. Θα γυρίσουμε ποτέ στις καλές εποχές άραγε?

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Χθες δεν εβαλα κωλο κατω.. με επνιγε το σπιτι! πηγα για καφε σε μια φιλη μου, μετα στη γιαγια μου, μετα για καφε με τον αντρα μου και τον αδερφο μου και μετα για φαγητο ολοι μαζι με τα ξαδερφια μου! Ομολογω περασα πολυ ομορφα και ξεχαστηκα αρκετα.

Η περιοδος ακομα αφαντη! Εχει βαλθει να με εκνευρισει μου φαινεται!!

Τινακι μου καλη σου επιτυχια ολοψυχα!!

Σε ολα τα αλλα κοριτσακια πολλα γλυκα φιλακια! (εκανα και ριμα παναθεμα με!!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημέρα σε όλες!!!

maria star καλά έκανες κοριτσάκι μου κ εγώ αυτό κάνω όταν δεν είμαι καλά νομίζω αν μείνω σπίτι θα με πιάσει κατάθλιψη...

Λία όλες το ίδιο κάνουμε,ψάχνουμε για προσφορές αλλιώς δεν έχει ψώνια...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...