Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τα κορίτσια το βορρά κανονίζουν συνάντηση;;;εγω είχα παει στη Μαμα μου κ τωρα ήρθα.. Το πρωι δουλεια κ δεν μπήκα πολυ σημερα.. Νεραιδουλα εννοείται οτι θα περιμένεις τον άντρα σου!!! Μην κοιμηθεις!! Τοξοτακι μου πως είσαι; Maria v κ εγω κάποιες μερες με πιάνει μια κατάθλιψη άλλο πράγμα.. Στα Πατωματα...! Ευαγγελία, μαριεττα ,Κατερινα,γεωργια και τινα που είστε;;

Μαρια σταρ άμα δεν δούμε να κατεβαίνουν οι Ρώσοι κρατάμε ακομα την αισιοδοξία μας!!

εδώ είμαι και εγώ!!

κοριτσάκια που προσκυνήσατε βοήθεια σας, μακάρι να μπορούσα να έρθω κ εγώ...τι ωραία που θα βρεθείτε για καφεδάκι, αν ήταν σαβ/κο θα το σκεφτόμουν να έρθω αλλά καθημερινη δύσκολο να πάρω άδεια...

maria star περιμένουμε επανάληψη της χοριακής κ ελπίζουμε, αν δεν....δεν μας παίρνει απο κάτω αυτό το μήνα, να δείτε που θα μείνουμε όλες μαζί κ δεν θα προλαβαίνουμε τις θετικές χοριακές, τέλεια δεν θα είναι?

maria v πάμε για το επόμενο βήμα,δες τους γιατρούς κ αποφασίζεις

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

εγώ σήμερα την έκανα τη σπερματέγχυση τελικά..01/11 η χοριακή.πήρα με δυσκολία άδεια απο τη δουλειά κ με τετοια ωραία μέρα άρχισα τις βόλτες,απο το πρωί στους καφέδες είμαι!!!

Τώρα γύρισα. Πήρα μποτούλες……..μπλουζάκια……..μπουφανάκι, λιαστήκαμε στη παραλία σαν γελάδες με το φραπέ στο χέρι και κοιτούσαμε την «πασαρέλα» να περνάει. Ωραία ήτανε……..Αφού δεν μπορώ να ψωνίσω για παιδικό δωμάτιο, βγάζω τα απωθημένα μου στη ντουλάπα μου και στο μαλλί μου……..

Αααααα κορίτσια φέτος η μόδα είναι ότι πρέπει για εγκυμοσύνη. Όλα ριχτά και φαρδιά. Βιαστείτε να προλάβουμε τη σεζόν.

Tinker καβάλα ένα αεροπλάνο……και τσουπ !!! Πάμε Αθωνος!!

Maria v προχωράς κοριτσάρα μου……όλα θα πάνε καλά. Όλες για εξωσωματική πάμε σιγά – σιγά. Και εμένα με πιάνει το παράπονο που δεν μπορώ να έχω το πιο απλό πράγμα στον κόσμο δωρεάν και εύκολα όπως εκατομμύρια γυναίκες. Πόσο θα ήθελα να ξυπνήσω μια μέρα με καθυστέρηση και να δω ένα θετικό τεστ……..έτσι τυχαία σαν έκπληξη………….Το θέλω τόοοοοοσο πολύ που πιστεύω πως όταν θα δω θετική χοριακή θα λιποθυμήσω και θα με μαζεύουν από τα πατώματα.

Ο Αγιος Δημήτριος τέτοιες μέρες νομίζω πως είναι ανοιχτά μέχρι τα ξημερώματα, οπότε μην ανησυχείς για την ώρα. 11 το βράδυ έχει απίστευτη ουρά.

Τα δικά μου τα νέα δεν σας τα είπα. Πήγα στο γιατρό τη Δευτέρα και συζητούσαμε καμιά ώρα για ενδομητρίωση, λαπαροσκόπηση και εξωσωματική. Ηθικό δίδαγμα…………..δεν με βάζει χειρουργείο που να χτυπιέμαι, παρά μόνο για λοβοτομή για να ξεκολλήσει ο εγκέφαλος μου λέει.

Για εξωσωματική πάμε λοιπόν, αλλά μετά τις γιορτές, μπάς και φέρει ο Άγιος Βασίλης κανένα χιλιάρικο και ξελασπώσουμε………

Tina ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Μακάρι να είσαι η πρώτη τυχερή του Νοεμβρίου. Καλά……….αντί να πάς για ξάπλες, γυρόφερνες ??

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Λία μου τις προηγούμενες φορές ήμουν όλη μέρα ξάπλα κ τι κατάλαβα???

είχε τόσο ωραία μέρα κ είπα να μην τη χάσω, ξέσπασα κ εγώ στα μαλλια μου κ τα έκοψα αρκετά...ήθελα κ ψώνια αλλά έπεσα στην απεργία κ όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά!

εγώ σήμερα την έκανα τη σπερματέγχυση τελικά..01/11 η χοριακή.πήρα με δυσκολία άδεια απο τη δουλειά κ με τετοια ωραία μέρα άρχισα τις βόλτες,απο το πρωί στους καφέδες είμαι!!!

Καλά αποτελέσματα να έχεις κορίτσι, να ακούσουμε και ένα ευχάριστο νέο εδώ μέσα!!!!

Τώρα γύρισα. Πήρα μποτούλες……..μπλουζάκια……..μπουφανάκι, λιαστήκαμε στη παραλία σαν γελάδες με το φραπέ στο χέρι και κοιτούσαμε την «πασαρέλα» να περνάει. Ωραία ήτανε……..Αφού δεν μπορώ να ψωνίσω για παιδικό δωμάτιο, βγάζω τα απωθημένα μου στη ντουλάπα μου και στο μαλλί μου……..

Αααααα κορίτσια φέτος η μόδα είναι ότι πρέπει για εγκυμοσύνη. Όλα ριχτά και φαρδιά. Βιαστείτε να προλάβουμε τη σεζόν.

Maria v προχωράς κοριτσάρα μου……όλα θα πάνε καλά. Όλες για εξωσωματική πάμε σιγά – σιγά. Και εμένα με πιάνει το παράπονο που δεν μπορώ να έχω το πιο απλό πράγμα στον κόσμο δωρεάν και εύκολα όπως εκατομμύρια γυναίκες. Πόσο θα ήθελα να ξυπνήσω μια μέρα με καθυστέρηση και να δω ένα θετικό τεστ……..έτσι τυχαία σαν έκπληξη………….Το θέλω τόοοοοοσο πολύ που πιστεύω πως όταν θα δω θετική χοριακή θα λιποθυμήσω και θα με μαζεύουν από τα πατώματα.

Ο Αγιος Δημήτριος τέτοιες μέρες νομίζω πως είναι ανοιχτά μέχρι τα ξημερώματα, οπότε μην ανησυχείς για την ώρα. 11 το βράδυ έχει απίστευτη ουρά.

Τα δικά μου τα νέα δεν σας τα είπα. Πήγα στο γιατρό τη Δευτέρα και συζητούσαμε καμιά ώρα για ενδομητρίωση, λαπαροσκόπηση και εξωσωματική. Ηθικό δίδαγμα…………..δεν με βάζει χειρουργείο που να χτυπιέμαι, παρά μόνο για λοβοτομή για να ξεκολλήσει ο εγκέφαλος μου λέει.

Για εξωσωματική πάμε λοιπόν, αλλά μετά τις γιορτές, μπάς και φέρει ο Άγιος Βασίλης κανένα χιλιάρικο και ξελασπώσουμε………

Προχωράμε και να δούμε που θα πάει, για να επιμένει έτσι ο γιατρός σου κάτι παραπάνω θα ξέρει, λέω να τον εμπιστευτούμε!!!! Αυτό που λες και εγώ το σκεφτόμουν, στην αρχή έλεγα τι καλά ξαφνικά, όπως τόσα εκατομμύρια γυναίκες, να είχα μια εβδομάδα καθυστέρηση, να μην ήξερα ούτε για χοριακές, ούτε τίποτα, να έκανα απλά ένα τεστ και ήταν θετικό και όλο χαρά να το ανακοίνωνα σε όλο τον κόσμο, χωρίς αγωνίες, φόβους και ανησυχίες. Μετά βέβαια προσγειώθηκα και είπα, ας δω εγώ θετική χοριακή και ας μην είναι ούτε έκπληξη ούτε τίποτα. Που θα πάει, θα έρθει και η σειρά μας!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

29. Stardustmg 18/10

30. tina32 1/11

Ποσοστό: 5/28

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/1O
  17. deni..29
  18. Λια33
  19. lolita 78
  20. mar1981
  21. maria_v

HvAnp3.png

Κοριτσια ειπα να πλεξω λιγο σημερα βλεπω tv στον υπολογιστη και πλεκω περναει και η ωρα!

maria_v μεσανυχτα κλεινει νομιζω η εκκλησια.Μετα τις 23.00 που περναει απο κει ο αντρας μου μου ειπε πως ηταν ανοιχτα ακομη και ειχε κοσμο!

Να εισαι ηρεμη και ολα θα πανε καλα!Καλη αρχη !

tina γιατι δεν ξαπλωσες λιγο να βοηθησεις την κατασταση βρε κοριτσακι μου?Καλη επιτυχια να χεις και ολα να πανε κατευχην αυτη τη φορα!

Λια η μοδα φετος προτεινει να φορεθουν τα περσινα δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε ουτε καλτσα!Τι τυχερη που εισαι μονο που ακουσα τι πηρες μου εφιαξε διαθεση!:tongue:

Tink καλως τον δεχτηκες ;) θα τα πουμε αυριο για αυτο που συζητουσαμε!

georgia69 που εισαι?Τελειωσε η Σιλα....

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...