Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι φουλ. Εγώ έπαιρνα και 10 τη μέρα πριν την ετ και ένιωθα σα μπαλόνι μετά από ένα σημείο. Στήθος, κοιλιά, όλα 

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Stardustmg ευχομαι ολοψυχα να μην δεις αιμα και η επαναληπτικη χοριακη να ειναι αυτη που περιμενουμε...

Κοριτσια βορειοελλαδιτικα εστω και μια ωριτσα θα καταφερω σιγουρα να σας δω αν δεν εχουμε και διαβασμα μπορει και παραπανω.Θα σας δω σιγουρα ομως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα κοριτσια εχω μπλεξει με την εργασια που πρεπει να παραδωσω κανονιζω και για το ταξιδακι μας γι'αυτο δεν μπηκα χθες!

Μαρια σταρ σου ευχομαι η επαναληπτικη σου να δειξει μεγαλο νουμερο αλλα ακομα και να σου ερθει μην στεναχωριεσαι θα το πιασεις το νινακι σου να εισαι αισιοδοξη!

Τι θα γινει αυτος ο καφες Σισσυ Μαρια ποτε θα το κανονισουμε αντε βρε κοριτσια απο εσας περιμενω εγω που δεν δουλευω μπορω οποτε θελετε.

Κ εγω μπορω τα πρωινα!!

ηρθα κ εγω τελειωσα απο φαγητα κτλ κ τωρα καθομαι κ περιμενω να σχολασει το παλικαρη για να φαμε

Εγω του εκανα και σπανακοτυροπιτα και τωρα ξεκουραζω τα χερακια μου ψοφησα...

Καλημέρα κοριτσάκια μου εδώ είμαι και εγώ. Αυτές τις μέρες τρέχω από καφέ σε καφέ και από σπίτι σε σπίτι…..(με έπιασαν τα κοινωνικά μου…….). Κάνω οτιδήποτε για να ξεχάσω τον πόνο μου, και πονάει η τσέπη του αντρούλη μου γιατι αυτό περιλαμβάνει και shopping therapy. Μάνα μπορεί να μην είμαι ακόμα, αλλα σίγουρα είμαι όμορφη…..(….ψώνιο….!!!!).

Evangelia εχθές ήμασταν και εμείς στον Άγιο Δημήτριο, αλλα πήγαμε νωρίς το απόγευμα κατά τις 5. Και πάλι δεν γλυτώσαμε την ουρά. Είχε αναμονή περίπου μιάμιση ώρα για την εικόνα. Georgekat να είσαι προετοιμασμένη για ορθοστασία μια που την επόμενη εβδομάδα θα γίνεται μεγαλύτερος χαμός όσο πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Άσε την ουρά από τουριστικά λεωφορεία……..

Αξίζει όμως. Κορίτσια προσευχήθηκα για όλες μας. Που θα πάει……κάποια στιγμή θα βαρεθεί ο Θεός να μας ακούει να γκρινιάζουμε και θα μας δώσει το μωράκι.

Stardust όσο δεν έρχεται ελπίζουμε. Και αν έρθει ελπίζουμε. Γενικά ελπίζουμε……….Αυτό το μήνα πολλές προσγειωθήκαμε με τα μούτρα. Μην στεναχωριέσαι. Ο Θεός είναι μεγάλος.

Για κοριτσοκατάσταση είμαι μέσα !! Φραπεδούπολη forever !! Μετράτε και εμένα για καφεδάκι αν μιλάμε για απόγευμα.

Maria papa ………………….. Μαααααα αεροπλααααααααααανα και βαποοοοοοοορια……………….βρες τρόπο.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου εδώ είμαι και εγώ. Αυτές τις μέρες τρέχω από καφέ σε καφέ και από σπίτι σε σπίτι…..(με έπιασαν τα κοινωνικά μου…….). Κάνω οτιδήποτε για να ξεχάσω τον πόνο μου, και πονάει η τσέπη του αντρούλη μου γιατι αυτό περιλαμβάνει και shopping therapy. Μάνα μπορεί να μην είμαι ακόμα, αλλα σίγουρα είμαι όμορφη…..(….ψώνιο….!!!!).

Evangelia εχθές ήμασταν και εμείς στον Άγιο Δημήτριο, αλλα πήγαμε νωρίς το απόγευμα κατά τις 5. Και πάλι δεν γλυτώσαμε την ουρά. Είχε αναμονή περίπου μιάμιση ώρα για την εικόνα. Georgekat να είσαι προετοιμασμένη για ορθοστασία μια που την επόμενη εβδομάδα θα γίνεται μεγαλύτερος χαμός όσο πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Άσε την ουρά από τουριστικά λεωφορεία……..

Αξίζει όμως. Κορίτσια προσευχήθηκα για όλες μας. Που θα πάει……κάποια στιγμή θα βαρεθεί ο Θεός να μας ακούει να γκρινιάζουμε και θα μας δώσει το μωράκι.

Stardust όσο δεν έρχεται ελπίζουμε. Και αν έρθει ελπίζουμε. Γενικά ελπίζουμε……….Αυτό το μήνα πολλές προσγειωθήκαμε με τα μούτρα. Μην στεναχωριέσαι. Ο Θεός είναι μεγάλος.

Για κοριτσοκατάσταση είμαι μέσα !! Φραπεδούπολη forever !! Μετράτε και εμένα για καφεδάκι αν μιλάμε για απόγευμα.

Maria papa ………………….. Μαααααα αεροπλααααααααααανα και βαποοοοοοοορια……………….βρες τρόπο.

εγω πηγα το πρωι 7:30 η ωρα κ ειχε κοσμο καμια 30αρια ατομα στην ουρα θελει να πας το πρωι που δεν εχει κοσμο ειναι ποιο καλα δεν εχει αμετρητα βλεματα επανω σου μαρεσε πολυ χθες. δωσε τηλ να σε παρουμε κ εσενα μαζι μας

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κοριτσια μου, θα παω να προσκυνησω αμεσως μολις φτασω θεσσαλονικη για να μην ειμαι με το αγχος...δεν με πειραζει η ορθοστασια και η κουραση.....θα περιμενω υπομονετικα...... κανονιστε μεταξυ σας για οτιδηποτε θελετε....και καφε και τσιπουρα και μεζεδακια εγω μεχρι πεμπτη απογευμα που φευγω, θα ειμαι διαθεσιμη και μονη σαν το λεμονι!!!!

απλα λεω να κανονισετε εσεις που μενετε πανω, διοτι εγω δεν ξερω τις περιοχες και τα στεκια σας για να το οργανωσω.....εμενα οπου μου πειτε θα ερθω!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Μόλις φάγαμε και πάμε για καφεδάκι. Βγήκε μόλις μια αχτίδα ήλιος.......Θα μπω το βράδυ να τα πούμε. Maria papa σου έστειλα πμ.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Εμεις πηγαμε 8 η ωρα κι επειδη ειχε αγρυπνια καθυστερησαμε πολυ να προσκυνησουμε προσκυνουσαν οι ιερεις και οι μοναχοι οποτε ο κοσμος μαζευοταν στην ουρα.2 ωρες ακριβως καναμε!

Και φυσικα θα ξαναπαω.Χθες πηγαμε για να προσκυνησει και η μικρη γιατι η μαμα της δεν τα παει καλα με τις Εκκλησιες.Ηταν μοναδικη εμπειρια συγκινηθηκα πολυ με πηραν και τα κλαματα αλλα δεν μπορεσα να αφεθω ηταν και τα καναλια εκει...Θα ξαναπαω σιγουρα...

Κοριτσια μαλλον εκει κοντα Αριστοτελους-Αθωνος ειναι καλα να βρεθουμε για τσιπουροκατασταση...

Εμεις πηγαμε 8 η ωρα κι επειδη ειχε αγρυπνια καθυστερησαμε πολυ να προσκυνησουμε προσκυνουσαν οι ιερεις και οι μοναχοι οποτε ο κοσμος μαζευοταν στην ουρα.2 ωρες ακριβως καναμε!

Και φυσικα θα ξαναπαω.Χθες πηγαμε για να προσκυνησει και η μικρη γιατι η μαμα της δεν τα παει καλα με τις Εκκλησιες.Ηταν μοναδικη εμπειρια συγκινηθηκα πολυ με πηραν και τα κλαματα αλλα δεν μπορεσα να αφεθω ηταν και τα καναλια εκει...Θα ξαναπαω σιγουρα...

Κοριτσια μαλλον εκει κοντα Αριστοτελους-Αθωνος ειναι καλα να βρεθουμε για τσιπουροκατασταση...

αντε την Αριστοτελους την ξερω η Αθωνος ποια ειναι ? χαχαχα!! ποιο λεπτομερειες την αλλη εβδομαδα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Koριτσια μου χιλια ευχαριστω για τη συμπαρασταση σας και τα καλα σας λογια!

Ακομα αφαντη η λυσσασμενη!!

Μιλησα με τον γιατρο και του το απεκλεισα για αλλη σπερματεγχυση.. ποιος ξερει πως με ακουσε ο ανθρωπος και μου ειπε οτι θα προχωρησουμε οπως θελω αρκει να ειμαι ηρεμη. Εκλεισα ραντεβου για 30 του μηνα να παμε να συζητησουμε πως ακριβως θα προχωρησουμε στον κυκλο του Νοεμβριου πια. Δεν θα το βαλω κατω, το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου και στο αγεννητο παιδι μου.. οτι θα το κλεισω στην αγκαλια μου και θα το γεμισω αγαπη.

Σας ευχαριστω και παλι πολυ! Ευχομαι ο Θεος να μας δωσει αυτο που επιθυμουμε! Σας φιλωωωωωωωω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσια..πολυ ζηλεψα..

Θελω να παω στο πινακα.

Ενταξει πεθαινω για ουζο μελαθρον

Star μου,ολα θα πανε τελεια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεια σας κορίτσια, μπήκα όλο αγωνία για το κορίτσι μας σήμερα και πάλι τίποτα.

Stardustmg μακάρι να γινόταν ένα θαύμα, εγώ χθες αδιαθέτησα επίσημα, αλλά Τετάρτες είμαι φουλ και δεν έδωσα πολύ σημασία. Σήμερα ήταν δύσκολη μέρα, το πρωί με έπιασε μια καταθλιψάρα, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Ας κάνουμε υπομονή όλες μας και ο Θεός θα μας βοηθήσει...

Georgkat τι ωραία που έρχεσαι, μακάρι να μπορούσα και εγώ να έρθω αλλά Τετάρτη με τίποτα. Να περάσετε τέλεια!!!

Κορίτσια ξέρετε μέχρι τι ώρα μπορούμε να προσκυνήσουμε?

Εγώ προχώρησα, την Δευτέρα έκλεισα ραντεβού στις 6 στο new Life, με τον κ.Δόβα, δωρεάν η 1η επίσκεψη μου είπαν και στις 8 θα πάω στον γιατρό μου να τα πούμε. Την Πέμπτη, πάλι στις 6, έχω ραντεβού με την κ.Ζερβακάκου, 70? παρακαλώ και την Τετάρτη στις 31/10 με τον κ.Χριστοφορίδη από το embryolab 50? και ο Θεός βοηθός. Θέλω να δω τι θα μου πουν και είπα ότι 1 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχω καταλήξει ποιόν θα εμπιστευτώ! Από την μια είμαι ενθουσιασμένη και από την άλλη είμαι τρομοκρατημένη...

HvAnp3.png

Γεια σας κορίτσια, μπήκα όλο αγωνία για το κορίτσι μας σήμερα και πάλι τίποτα.

Stardustmg μακάρι να γινόταν ένα θαύμα, εγώ χθες αδιαθέτησα επίσημα, αλλά Τετάρτες είμαι φουλ και δεν έδωσα πολύ σημασία. Σήμερα ήταν δύσκολη μέρα, το πρωί με έπιασε μια καταθλιψάρα, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Ας κάνουμε υπομονή όλες μας και ο Θεός θα μας βοηθήσει...

Georgkat τι ωραία που έρχεσαι, μακάρι να μπορούσα και εγώ να έρθω αλλά Τετάρτη με τίποτα. Να περάσετε τέλεια!!!

Κορίτσια ξέρετε μέχρι τι ώρα μπορούμε να προσκυνήσουμε?

Εγώ προχώρησα, την Δευτέρα έκλεισα ραντεβού στις 6 στο new Life, με τον κ.Δόβα, δωρεάν η 1η επίσκεψη μου είπαν και στις 8 θα πάω στον γιατρό μου να τα πούμε. Την Πέμπτη, πάλι στις 6, έχω ραντεβού με την κ.Ζερβακάκου, 70? παρακαλώ και την Τετάρτη στις 31/10 με τον κ.Χριστοφορίδη από το embryolab 50? και ο Θεός βοηθός. Θέλω να δω τι θα μου πουν και είπα ότι 1 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχω καταλήξει ποιόν θα εμπιστευτώ! Από την μια είμαι ενθουσιασμένη και από την άλλη είμαι τρομοκρατημένη...

με τον Νικο σε εκλεισαν τελικα ε?μια χαρα ειναι καλος γιατρος αλλα ποιο πολλα θα σε πει ο γεωργια που τον ξερει καλυτερα εγω εχω τον χρηστο .

καλη αρχη να εχεις μην ανχωνεσαι καλα θα πανε ολα απλα ρωτα κ για τι ενεσεις θα σε δωσουν

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...