Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Να σας πω βρε κοριτσια μιας και λεμε τις ανησυχιες μας πριν απο λιγες μερες καπου αναφερθηκατε για τα υγρα μετα την επαφη, ομολογω οτι ντρεπομουνα να ρωτησω. Εμενα μου τρεχουνε :oops::oops: και οταν λεω μου τρεχουνε εννοω οτι ανοιγει η βρυση, χαλαω συνεχεια σερβιετακια καθε φορα που ερχομαστε σε επαφη. Μηπως τα σπερ/ρια δεν φτανουν καν στον προορισμο τους?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγάπη άξιο το προσκύνημα σου!!

φαντάζομαι τη συγκίνηση για να θέλεις να ξαναπας!!

Βοήθεια μας πάντα η Παναγία!!

κοριτσάκια μην μας ξεχάσετε εμάς!!!

εγώ θα πάω απόψε και αύριο στον Απόστολο Λουκά που γιορτάζει!!

μεγαλη συγκινηση φιλεναδα , επισης αναψα κερακια ξεχασα να σας το πω κ εγραψα κ τα ονοματα σας για να διαβαστουν .

σιγουρα θα ξαναπαω το θελω πολυ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Να σας πω βρε κοριτσια μιας και λεμε τις ανησυχιες μας πριν απο λιγες μερες καπου αναφερθηκατε για τα υγρα μετα την επαφη, ομολογω οτι ντρεπομουνα να ρωτησω. Εμενα μου τρεχουνε :oops::oops: και οταν λεω μου τρεχουνε εννοω οτι ανοιγει η βρυση, χαλαω συνεχεια σερβιετακια καθε φορα που ερχομαστε σε επαφη. Μηπως τα σπερ/ρια δεν φτανουν καν στον προορισμο τους?

καταρχην δεν υπαρχει ντροπη καθολου εδω τα λεμε ολα κ οπως μας ερχοντε λοιπον η δικια μου αποψη εαν εχετε πολλες μερες αποχη σιγουρα θα εχεις ποιο πολλα υγρα επισης οταν εκσπερματώνει ο αντρας αυτα με την δυναμη που βγαινουν φευγουν κ πανε στον προορισμο τους , επισης καθομαστε ξαπλα με ενα μαξιλαρη στον ποπο για να εισαι ποιο ψηλα .

κ οταβ σηκωνεσαι παντα τρεχουν τα υγρα τα οποια ειναι το υγρο που βοηθαει τα σπερμα/ρια να κολυμπισουν κ ισως να φευγουν κ λιγα αααα κ κατι ακομα να μην βγαινει ποτε αποτομα κ γρηγορα σιγα σιγα για μην σε βγαζει τα ποιο πολλα υγρα εξω ελπιζω να βοηθησα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καταρχην δεν υπαρχει ντροπη καθολου εδω τα λεμε ολα κ οπως μας ερχοντε λοιπον η δικια μου αποψη εαν εχετε πολλες μερες αποχη σιγουρα θα εχεις ποιο πολλα υγρα επισης οταν εκσπερματώνει ο αντρας αυτα με την δυναμη που βγαινουν φευγουν κ πανε στον προορισμο τους , επισης καθομαστε ξαπλα με ενα μαξιλαρη στον ποπο για να εισαι ποιο ψηλα .

κ οταβ σηκωνεσαι παντα τρεχουν τα υγρα τα οποια ειναι το υγρο που βοηθαει τα σπερμα/ρια να κολυμπισουν κ ισως να φευγουν κ λιγα αααα κ κατι ακομα να μην βγαινει ποτε αποτομα κ γρηγορα σιγα σιγα για μην σε βγαζει τα ποιο πολλα υγρα εξω ελπιζω να βοηθησα

Αυτο που τρεχει σε μενα ειναι σπερμα το καταλαβαινω και απο την οψη και απο την οσμη (τι γραφω Θεε μου), οσο το να ειμαι ξαπλωμενη απο εσας διαβασα οτι καθεστε μιση ωρα και παραπανω εγω καθομουνα 5-10 λεπτα γι'αυτο δεν ειμαι σιγουρη αν φτανουν στον προορισμο τους. Σ'ευχαριστω πολυ παντως και για τα κερακια που μας αναψες.

maria papa μου, ευχαριστούμε πολύ πολύ!!

θα σας ανάψω και εγώ απόψε!!

όσο για τα υγρά εγώ αν δεν μείνω με τα πόδια πάνω τρέχουν και δεν φτάνουν..αφού κοιμάμαι αμέσως μετά και το πρωι πάλι έχω υγρά..

αν όμως μείνω με τα πόδια ψηλά για κανένα 20-30 λεπτά..κοιμάμαι και ξυπνάω στεγνη..

αν δεν ρωτήσουμε εδώ ποιο θα ρωτήσουμε μου λες???!!!!εδώ όλα τα λέμε!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Αυτο που τρεχει σε μενα ειναι σπερμα το καταλαβαινω και απο την οψη και απο την οσμη (τι γραφω Θεε μου), οσο το να ειμαι ξαπλωμενη απο εσας διαβασα οτι καθεστε μιση ωρα και παραπανω εγω καθομουνα 5-10 λεπτα γι'αυτο δεν ειμαι σιγουρη αν φτανουν στον προορισμο τους. Σ'ευχαριστω πολυ παντως και για τα κερακια που μας αναψες.

με 5-10 λεπτα ρε μπουμπου φυσικα κ θα σε φυγουν κατσε εκει ανοιξε τηλοραση για ποτε θα ξεχαστεις κ περασει 1 ωρα χαμπαρι δεν θα παρεις .

μα κ παλι θα φυγει λιγο αν μεινεις ξαπλα κ σε μενα τρεχουν κοιτα ειναι κ τα ποσα υγρα εχεις εσυ εγω αμα δεν εχω τρελα υγρα δεν βγαινει τιποτα εαν εχω πολλα ε τοτε βγαινουν λιγα .

και για να φτασουν στον προορισμο τους θελουν 1ωρα κ 30 λεπτα το ειπα χθες στον αντρα μου κ κουφαθηκε λεει ποσο θελουν? χαχαχα!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καταλαβα με βλεπω κρεμασμενη αναποδα απο το πολυφωτο και αν αντεξω πανω απο μιση ωρα θα παω να πιασω δουλεια σε τσιρκο!:shock:

Κοριτσακια τα λεμε το απογευμα παω να ετοιμασω το τραπεζι!

Καταλαβα με βλεπω κρεμασμενη αναποδα απο το πολυφωτο και αν αντεξω πανω απο μιση ωρα θα παω να πιασω δουλεια σε τσιρκο!:shock:

Κοριτσακια τα λεμε το απογευμα παω να ετοιμασω το τραπεζι!

οκ φιλακια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria papa βοηθεια σου κοριτσακι μου!Εγω θα παω σε λιγο να ετοιμαστει η μικρη και φευγουμε!

Οταν ξαναρθεις πες μου να παμε μαζι εχω σκοπο κι εγω να ξαναπαω να παιρνω την ευλογια της οσο περισσοτερο γινεται!

Και οταν ερθει η Georgkat να με παρετε κι εμενα μαζι σας μην με ξεχασετε :tongue:

maria papa μου, ευχαριστούμε πολύ πολύ!!

θα σας ανάψω και εγώ απόψε!!

όσο για τα υγρά εγώ αν δεν μείνω με τα πόδια πάνω τρέχουν και δεν φτάνουν..αφού κοιμάμαι αμέσως μετά και το πρωι πάλι έχω υγρά..

αν όμως μείνω με τα πόδια ψηλά για κανένα 20-30 λεπτά..κοιμάμαι και ξυπνάω στεγνη..

αν δεν ρωτήσουμε εδώ ποιο θα ρωτήσουμε μου λες???!!!!εδώ όλα τα λέμε!!

Κι εγω κοιμαμαι μετα αν σηκωθω τρεχουν ολα προς τον νομο της βαρυτητας :D

Διαφημίσεις

Κοριτσια κ εγω αυτο το θεμα εχω.. Φευγει

Μεγαλη ποσοτητα!! Αφου ρωτουσα μια φιλη μου που εχει μωρο

Αν της τρεχανε κ εκεινησ!! Κ κου ειπε το ιδιο πραγμα..

Κ εγω καθομαι κ δεν κουνιεμαι...

κοριτσια σε ολες τις γυναικες τρεχει κατιτις υστερα απο την επαφη...μπορειτε μετα την επαφη να καθεστε για λιγο στα πλαγια....μειωνεται η ροη...πετσετουλες χρησιμοποιω κι εγω γιατι αλλιως θα γινοντουσαν ολα χαλια....

βορειοελλαδιτικα κοριτσια!!!!!! εβγαλα τα εισιτηρια....σας ερχομαι τεταρτη 24 οκτωβρη και φευγω την επομενη το μεσημερι....παρασκευη θα κλεισω και ξενοδοχειο....οποτε στειλτε μου τηλεφωνο στο φατσοβιβλιο και να κανονισουμε να σας δω!!!!!!!!!!!

θα κανονισω να βρω να μεινω καπου κοντα στην εκκλησια...δεν εχω και ιδεα που ειναι... θα σας ενημερωσω για να ξερετε παντως!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κοριτσια σε ολες τις γυναικες τρεχει κατιτις υστερα απο την επαφη...μπορειτε μετα την επαφη να καθεστε για λιγο στα πλαγια....μειωνεται η ροη...πετσετουλες χρησιμοποιω κι εγω γιατι αλλιως θα γινοντουσαν ολα χαλια....

βορειοελλαδιτικα κοριτσια!!!!!! εβγαλα τα εισιτηρια....σας ερχομαι τεταρτη 24 οκτωβρη και φευγω την επομενη το μεσημερι....παρασκευη θα κλεισω και ξενοδοχειο....οποτε στειλτε μου τηλεφωνο στο φατσοβιβλιο και να κανονισουμε να σας δω!!!!!!!!!!!

θα κανονισω να βρω να μεινω καπου κοντα στην εκκλησια...δεν εχω και ιδεα που ειναι... θα σας ενημερωσω για να ξερετε παντως!!!!!!

τελεια θα βρεθουμε να πιουμε κ καφεδακι!!!! για ξενοδοχειο θα μιλησεις με τα αλλα κοριτσια να σε πουν εγω δεν εχω ιδεα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...