Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ο στόχος μας είναι να γίνουμε μάνες!!

θα το παλέψουμε όσο μπορούμε και όσο αντέχουμε!!!και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η προηγούμενη γιατρος οταν της είχα πει το καλοκαίρι για σπερματεγχυση ηταν ανενδοτη! Μου λέει οταν θα κανεις σπερματεγχυση να ξερεις οτι μετα πρέπει να φτάσεις μεχρι το τέλος! Κ οταν έλεγε τέλος εννοούσε την εξωσωματικη. Ειμαι26 χρόνων κ προσπαθούμε σχεδόν 2 χρονια. Δηλαδή προσπαθω απο τα 24.εχω αποδεχτεί μεσα μου αυτο που εχει συμβεί κ αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε τεχνητή γονιμοποίηση μου φαίνεται λυτρωτικη!δεν με φοβίζει κάτι γιατι ξερω απο τον εαυτό μου οταν θα φτάσω μεχρι τέλος!ετσι εχω πει κ εγω Ευαγγελία οτι θέλω να ξερω οτι έκανα τα αδύνατα δυνατά! Και εγω μαριεττα μου λέω οτι πρέπει κ εμεις να μπούμε στο χορό!

Κοριτσακι εμενα το προβλημα μου ειναι ο ιδιος μου ο εαυτος γιατι μεχρι σπερ/ση μπορω να φτασω. Για εξωσωματικη ειμαι καθετα αρνητικη γιατι περα απο οσα εχω διαβασει για γυναικες κατω των 35 εχουν συμβει 3 περιστατικα στον ευρυτερο κυκλο μας που με εχουν θορυβησει. Ειναι προσωπικη μου αποψη και αντιληψη και γι'αυτο αγχωνομαι περισσοτερο.

Κοριτσακι εμενα το προβλημα μου ειναι ο ιδιος μου ο εαυτος γιατι μεχρι σπερ/ση μπορω να φτασω. Για εξωσωματικη ειμαι καθετα αρνητικη γιατι περα απο οσα εχω διαβασει για γυναικες κατω των 35 εχουν συμβει 3 περιστατικα στον ευρυτερο κυκλο μας που με εχουν θορυβησει. Ειναι προσωπικη μου αποψη και αντιληψη και γι'αυτο αγχωνομαι περισσοτερο.

Και εγω ειμαι της ιδιας αποψης κι ας ειμαι και πανω απο 35!Θα κανω τωρα την υστεροσκοπηση να δουμε τι γινεται εκ των εσω και σταματαω εκει!Θα παιρνω τις βιταμινουλες μου και θα προσευχομαι και αν θελει ο Θεος το θαυμα θα γινει!

μαριέτα μου, τι εννοείς?

αν θες μπορείς να μου στείλεις και πμ...

Τινκερ γι'αυτο εγραψα οτι ειναι προσωπικη μου αποψη γιατι δεν ειναι σωστο να πω κατι και να επηρεασω καποια κοπελα που παει για εξωσωματικη δεν εχω προβλημα να σου στειλω πμ και να σου πω αλλα θα νιωσω πολυ ασχημα αν εξαιτιας μου εχεις αμφιβολιες.

Διαφημίσεις

Τινκερ γι'αυτο εγραψα οτι ειναι προσωπικη μου αποψη γιατι δεν ειναι σωστο να πω κατι και να επηρεασω καποια κοπελα που παει για εξωσωματικη δεν εχω προβλημα να σου στειλω πμ και να σου πω αλλα θα νιωσω πολυ ασχημα αν εξαιτιας μου εχεις αμφιβολιες.

μαρίετα μου, γι αυτό σου είπα να μου στείλεις π.μ τις απόψεις σου, θέλω πολύ να τις ακούσω..μην ανυσηχείς..δεν θα επηρεαστώ..:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

μαριεττα να μας πεις τι ειναι αυτο που σε προβληματιζει....μην νομιζεις αλλα πολλες απο εμας εχουμε ιδιες αποψεις σε πολλα θεματα αλλα δεν τα λεμε απο φοβο μηπως επηρεασουμε αρνητικα τις αλλες....θεωρω πως καθε αποψη ειναι σεβαστη και εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να μαθω και μια αποψη για παραδειγμα διαφορετικη απο την δικη μου....

με πολλα κοριτσακια οπως την tinker για παραδειγμα, ενα λεμε και καταλαβαινουμε κι οι 2 μας λιγο περισσοτερα απο αυτα που εχουμε γραψει....σωστα κοριτσακι μου?

οποτε μην αγχωνεσαι γιατι κανενας δεν εχει δικαιωμα να σε κρινει για καμμια σου αποφαση!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ποιός θα σε παρεξηγήσει βρε μαριέττα μου? καλό είναι να ακούμε εμπειρίες απο άλλες κοπέλες για να ξέρουμε τι μας γίνεται, δυστυχώς κανείς στο περιβάλλον μας δεν μιλάει ανοιχτά για αυτό το θέμα οποτε αν δεν τα λέμε και εδώ πώς θα μάθουμε?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κ εγω συμφωνώ με σένα Κατερινα! Σίγουρα μαριεττα μου δεν θες να μας φοβισεις αλλα πρέπει να τα ξέρουμε ολα!αλλωστε κ η παρειτσα που κάνουμε ειναι κ βοηθητικη! Εγω πίστευα οτι κανεις μια σπερματεγχυση κ κανεις μπεμπε! Οταν λοιπόν είδα οτι πολλα κορίτσια απο εδω δεν έπιασαν με την πρώτη,προετοιμάστηκε αυτόματα κ για τη δικιά μου περίπτωση!καλο ειναι να τα ξέρουμε ολα.. Κ να φυλαγομαστε!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα και ομορφα καλο ειναι να εκφραζουμε τους φοβους μας και τις ανησυχιες μας αρκει να μην σπερνουμε το φοβο. Επισης καλο ειναι να κανουμε τις προσωπικες μας ερευνες ωστε να ειμαστε σιγουρες με τον εαυτο μας και τις κινησεις μας. Απο εκει και περα εχοντας πιστη στο Θεουλη ολες θα μας ανταμειψει!

μαριεττα να μας πεις τι ειναι αυτο που σε προβληματιζει....μην νομιζεις αλλα πολλες απο εμας εχουμε ιδιες αποψεις σε πολλα θεματα αλλα δεν τα λεμε απο φοβο μηπως επηρεασουμε αρνητικα τις αλλες....θεωρω πως καθε αποψη ειναι σεβαστη και εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να μαθω και μια αποψη για παραδειγμα διαφορετικη απο την δικη μου....

με πολλα κοριτσακια οπως την tinker για παραδειγμα, ενα λεμε και καταλαβαινουμε κι οι 2 μας λιγο περισσοτερα απο αυτα που εχουμε γραψει....σωστα κοριτσακι μου?

οποτε μην αγχωνεσαι γιατι κανενας δεν εχει δικαιωμα να σε κρινει για καμμια σου αποφαση!!!!

ναι!!!!:P:p:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Κ εγω συμφωνώ με σένα Κατερινα! Σίγουρα μαριεττα μου δεν θες να μας φοβισεις αλλα πρέπει να τα ξέρουμε ολα!αλλωστε κ η παρειτσα που κάνουμε ειναι κ βοηθητικη! Εγω πίστευα οτι κανεις μια σπερματεγχυση κ κανεις μπεμπε! Οταν λοιπόν είδα οτι πολλα κορίτσια απο εδω δεν έπιασαν με την πρώτη,προετοιμάστηκε αυτόματα κ για τη δικιά μου περίπτωση!καλο ειναι να τα ξέρουμε ολα.. Κ να φυλαγομαστε!

και εγώ έτσι νόμιζα!!μην σου πω και όλες από εδώ!!

και για την εξωσωματική παλία έτσι νόμιζα τώρα είμαι πιο προσγηομένη!!

όπως και να έχει μόνο μα μόνο ο Θεός μπορεί να μας βοηθήσει...

1533345xcnw09g7xt.gif

γεια σας κ απο μενα γυρισα κ εγω , πηγα κ προσκυνησα κ μαλλον θα ξαναπαω

Georgkat ενα ερθεις θα πιουμε κ καφεδακι θα παρουμε κ μαζι μας κ την

Evangeliapan να βγει κ αυτη λιγο μια βολτα κριμα ειναι χιχιχιχ!!!

να πουμε κ στην γεωργια να βρεθουμε ολες .

mar1981 οσον αφορα την εξωσωματικη υπαρχουν πολες αποψεις καποιοι φοβουνται της ορμονες να μην παθουν τιποτα καποια γνωστη μου αποθαρυνη την κορη της να κανει εξωσωματικη λογο ορμονων να μην παθει κατι , η κουμπαρα μου ειναι στην 3 προσπαθεια της κ αποτι μου ειπε πριν λιγο μαλλον θα παει τζαμπα παλι η προσπαθεια της λογου οτι δεν κανει αυγουλακια συμπερασμα ? αμα δεν δουμε τι συμβαινει γυρω μας δεν θα μαθουμε εξαλου ο καθενας εχεις της αποψεις του κ τα πιστευω του κ τα υποστιριζει.

Sissy2012 ειδες που της πηρε απλα λιγο ποιο χαλαρα εσυ κ ποιο ζουρζουνιστικα να του το λες ειπαμε ειναι σαν μωρα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας κ απο μενα γυρισα κ εγω , πηγα κ προσκυνησα κ μαλλον θα ξαναπαω

Georgkat ενα ερθεις θα πιουμε κ καφεδακι θα παρουμε κ μαζι μας κ την

Evangeliapan να βγει κ αυτη λιγο μια βολτα κριμα ειναι χιχιχιχ!!!

να πουμε κ στην γεωργια να βρεθουμε ολες .

mar1981 οσον αφορα την εξωσωματικη υπαρχουν πολες αποψεις καποιοι φοβουνται της ορμονες να μην παθουν τιποτα καποια γνωστη μου αποθαρυνη την κορη της να κανει εξωσωματικη λογο ορμονων να μην παθει κατι , η κουμπαρα μου ειναι στην 3 προσπαθεια της κ αποτι μου ειπε πριν λιγο μαλλον θα παει τζαμπα παλι η προσπαθεια της λογου οτι δεν κανει αυγουλακια συμπερασμα ? αμα δεν δουμε τι συμβαινει γυρω μας δεν θα μαθουμε εξαλου ο καθενας εχεις της αποψεις του κ τα πιστευω του κ τα υποστιριζει.

Sissy2012 ειδες που της πηρε απλα λιγο ποιο χαλαρα εσυ κ ποιο ζουρζουνιστικα να του το λες ειπαμε ειναι σαν μωρα.

αγάπη άξιο το προσκύνημα σου!!

φαντάζομαι τη συγκίνηση για να θέλεις να ξαναπας!!

Βοήθεια μας πάντα η Παναγία!!

κοριτσάκια μην μας ξεχάσετε εμάς!!!

εγώ θα πάω απόψε και αύριο στον Απόστολο Λουκά που γιορτάζει!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...