Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

δεν το συζητησαμε καθολου.και στους υπερηχους που καναμε ενα μηνα πριν για τεστ παπ και τωρα για να δουμε την προοδο των ωαριων δεν μου μιλησε καθολου για ενδομητριο και ξεχαστηκα και γω να ρωτησω.ο αργυριου που μου εκανε ελεγχο τον μαρτη για την υστεροσκοπηση -λαπαρασκοπηση που ειχα κανει περσι τον σεπτεμβριο μου λεει παρε dufaston για να ενισχυσουμε το ενδομητριο ,βεβαια τοτε προσπαθουσαμε μονοι μας!ααχ θα παρω τηλ.τον αργυριου μου φαινεται.

Εμενα μου ακυρωσε 4 φορες την σπερματεγχυση γιατι ειχα ενδομητριο 4,8.Μου ελεγε αν δεν παει τουλαχιστον 7 εγω δεν σε βαζω σε διαδικασιες χωρις λογο.Αυτη τη φορα ηταν 7,2 και με αγωνα δρομου την καναμε την σπερματεγχυση και ο Θεος βοηθος.Επισης να σου πω πως στον υπερηχο παντα μου δειχνει στην οθονη και ποσα ειναι τα ωοθυλακια σε ποια ωοθηκη ποσα χιλιοστα και ποσο το ενδομητριο.Μπορει να μην εχεις προβλημα με το ενδομητριο σου γιαυτο και να μην σου το ανεφερε.Δεν εχεις να χασεις κατι ομως με το να ρωτησεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΙΑ!! σε ευχαριστω πολυ πολυ γλυκια μου ευχομαι και σε εσενα καλη αναμονη και μονο ευχαριστα αποτελεσματα!

Stardustmg να εισαι καλα κι εσυ ευχομαι να εχεις δυναμη και πιστη για να συνεχισεις!

Aspruli ευχομαι μια μεγαλη χοριακη μεθαυριο χρειαζομαστε μπεμπεδοσκονη!Ατελειωτη μπεμπεδοσκονη!

papagia καλη δυναμη και σε εσενα κοριτσακι μου μην το βαζεις κατω οπως λεει και ο αντρουλης μου 'ο,τι δεν μας σκοτωνει καλυτερα να αρχισει να τρεχει' ;)

Νεραιδακι μου περιμενω νεα σου και ευχομαι να εχεις αυτη τη φορα τα αυγουλακια που επιθυμεις και να ειναι και τσαχπινικα!

Κοριτσια η αληθεια ειναι πως μονο σε εσας λεω και εγω ολες τις ανατριχιαστικες μου λεπτομερειες.Ουτε καν στην μανα μου.Αυτη τη φορα μονο η κουμπαρα μου και η κολλητη μου που ειναι εγκυος γνωριζουν τα γεγονοτα.Κανεις αλλος.Με εχει κουρασει αυτο το αγχος καθε μηνα 'καλα παλι σου ηρθε','εχετε αγχος μην πατε αδικα στον γιατρο','να πατε ενα ταξιδι να ηρεμησετε','γιατι δεν δοκιμαζετε το ενα γιατι δεν κανετε το αλλο...'Μην μιλησω για το βλεμα που σε κοιταζουν σαν να σε λυπουνται αλλοι απο αγαπη και ενδιαφερον βεβαια αλλα και καποιοι αλλοι ετσι γιατι χαιρονται με την λυπη σου!Ειπαμε σε ολους οτι αφησαμε την θεραπεια επειδη επαθα υπερδιεγερση και τελος.Σας ευχαριστω που με ακουτε,που με ανεχεστε και που μου συμπαραστεκεστε.Να ειστε ολες καλα και ευλογημενες με το θειο δωρο συντομα.Σας φιλω!

ααα εγω παιρνω και κατι βιταμινες σε χαπια που βοηθανε τη συλληψη και την εγκυμοσυνη .τισ λενε pregnacare range κοστιζουν 13ε απο το φαρμακειο

janneta μου, έψαξε ο άντρας μου να βρει τις βιταμίνες που μου γράφεις και δεν υπάρχουν στα φαρμακεία της πόλης μου!!!! ο γιατρός σου, σου τις σύστησε; εγώ παίρνω απλές βιταμίνες C από μόνη μου, ο γιατρός, μου έδωσε προγεστερόνη σε κολπική κρέμα.

Διαφημίσεις

janneta μου, έψαξε ο άντρας μου να βρει τις βιταμίνες που μου γράφεις και δεν υπάρχουν στα φαρμακεία της πόλης μου!!!! ο γιατρός σου, σου τις σύστησε; εγώ παίρνω απλές βιταμίνες C από μόνη μου, ο γιατρός, μου έδωσε προγεστερόνη σε κολπική κρέμα.

δεν τις έχουν όλα τα φαρμακεία..να παίρνεις και φολισιλ..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα και από μένα :-)

papagia μου, λυπάμαι γλυκιά μου, μην απογοητευτείς και το θαύμα θα γίνει!

Ευαγγελία μου να έχεις μια τεράστια χοριακή σε 14 μέρες σου εύχομαι ολόψυχα!

Aspouli μου αύριο περιμένουμε την τεράστια χοριακή σου!

κορίτσια είμαστε πολλές με το όνειρο της μητρότητας, ο Θεός θα μας ακούσει όλες και θα μας δώσει το μωράκι :-) και γω σας αισθάνομαι ως δικό μου άνθρωπο και γω δεν λέω στην κολητή μου λεπτομερειες, με σας μοιράζομαι τις ίδιες ανησυχίες και σύντομα όλες όσες μείναμε να μοιραζόμαστε τις ανυσηχίες της εγκυμοσυνης μας :-)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα και από μένα :-)

papagia μου, λυπάμαι γλυκιά μου, μην απογοητευτείς και το θαύμα θα γίνει!

Ευαγγελία μου να έχεις μια τεράστια χοριακή σε 14 μέρες σου εύχομαι ολόψυχα!

Aspouli μου αύριο περιμένουμε την τεράστια χοριακή σου!

κορίτσια είμαστε πολλές με το όνειρο της μητρότητας, ο Θεός θα μας ακούσει όλες και θα μας δώσει το μωράκι :-) και γω σας αισθάνομαι ως δικό μου άνθρωπο και γω δεν λέω στην κολητή μου λεπτομερειες, με σας μοιράζομαι τις ίδιες ανησυχίες και σύντομα όλες όσες μείναμε να μοιραζόμαστε τις ανυσηχίες της εγκυμοσυνης μας :-)

Vasulini μου καλημερα!Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα και συντομα η Παναγιτσα να ακουσει τις προσευχουλες μας!

Διαφημίσεις

Θα καταλάβει αυτό είναι το σίγουρο. Της αδερφής μου έχουν 2 χρόνια διαφορά και ο μικρός της της κάνει τρελές ζήλιες. Δεν της μιλάει, κάνει ότι αδιαφορεί, τη διώχνει από το σπίτι. Ζηλεύει πολύ τη νεογέννητη αδερφούλα του. Οπότε κάθε εμπόδιο για καλό που λένε. Τουλάχιστον δεν θά έχεις τέτοια.

αχ μακάρι να πάνε όλα καλά και ναι πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα ζήλιας από τη μικρή μου γιατί το ζητάει τρελά!!!!!!:oops:

καλημέρα!!!!4 μέρα σήμερα!!!!!όλα καλά!!!

εσείς τι κάνετε??μέρα για μπάνιο σήμερα!!!!

φιλεναδίτσα σαν φαντάρος ακούγεσαι χιχιχι:lol::lol::lol:

Πω τι ζέστη είναι αυτή σήμερα ρε κορίτσια δεν έχω κουράγιο να σηκωθώ από τον καναπέ.Μόνο ντους και καναπέ πιάνω.

Να ρωτήσω κάτι?????? Κάνει καμιά σας θερμομέτρηση????:confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρακι μου καλυτερα να παιρνεις φολικο οξυ και βιταμινη Ε.Εγω παιρνω και προγεστερονη απο το στομα 2χ3 την ημερα και οχι κολπικα.Χθες η κολλητη μου μου ειπε πως εκεινη επαιρνε και καψουλες μουρουνελαιου που εχουν Ω3 λιπαρα και βοηθανε πολυ στη συλληψη.Seven seas λεγονται!Να σε ρωτησω κατι εσενα εχει πρηστει το στηθος σου?Εμενα μερα με την μερα γινεται τουμπανο και επειδη συνηθως πρηζεται μια βδομαδα πριν την περιοδο αυτη τη φορα φοβαμαι μηπως προεκυψε καμια ορμονικη διαταραχη και τζαμπα ο κοπος και το τρεξιμο...Δεν απελπιζομαι ομως το εχω παρει πολυ ψυχραιμα στο κατω κατω η πρωτη ειναι.Γερες να ειμαστε να συνεχιζουμε!

αχ μακάρι να πάνε όλα καλά και ναι πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα ζήλιας από τη μικρή μου γιατί το ζητάει τρελά!!!!!!:oops:

φιλεναδίτσα σαν φαντάρος ακούγεσαι χιχιχι:lol::lol::lol:

Πω τι ζέστη είναι αυτή σήμερα ρε κορίτσια δεν έχω κουράγιο να σηκωθώ από τον καναπέ.Μόνο ντους και καναπέ πιάνω.

Να ρωτήσω κάτι?????? Κάνει καμιά σας θερμομέτρηση????:confused::confused:

καλημερα σας!!

καλλη μην μπαινεις στον κοπο για θερμομετρηση την εχω κανει κ εγω κ το μονο που καταλαβα ειναι το ανχος μου κ τιποτα αλλο!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα σας!!

καλλη μην μπαινεις στον κοπο για θερμομετρηση την εχω κανει κ εγω κ το μονο που καταλαβα ειναι το ανχος μου κ τιποτα αλλο!!

Συμφωνω και εγω!Πριν ενα χρονο εβγαλα τρελλο αγχος με το θερμομετρο στο χερι συνεχεια και το ημερολογιο.Ασε που με το απλο θερμομετρο συνεχεια την ιδια θερμοκρασια ειχα.Μαλλον θελει πιο εξειδικευμενα...

καλημερα σας!!

Συμφωνω και εγω!Πριν ενα χρονο εβγαλα τρελλο αγχος με το θερμομετρο στο χερι συνεχεια και το ημερολογιο.Ασε που με το απλο θερμομετρο συνεχεια την ιδια θερμοκρασια ειχα.Μαλλον θελει πιο εξειδικευμενα...

Παλιά έκανα και εγώ και μετά το παράτησα για τον ίδιο λόγο.Πριν από 3 μέρες ήταν λίγο αδιάθετη η μικρή και της έβαλα θερμόμετρο.Ήταν πρωί δεν είχαμε σηκωθεί απο το κρεβάτι και λέω δεν βαζώ και εγώ? είχα 37. Αμάν λέω παλιά δεν είχα ποτέ τόσο υψηλή θερμοκρασία.και αυτό ήταν ξανα κατρακύλισα:oops::oops:.Εχθές είχα 36,8 και σήμερα 36,9.Πω βλακία έκανα που το ξεκίνησα εεεεεεεεεε????? ευτυχώς έμειναν 5 μέρες.Μετα θα ξέρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...