Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

δίκιο έχετε βρε κορίτσια αλλά το πήρα πολύ στραβά,τις άλλες φορές με 4 ωάρια κ δεν έγινε τίποτα τώρα με το ένα θα γίνει? άδικα το φάρμακο που ξόδεψα κ θα πετάξω κ λεφτά που δεν μου περισεύουν για τη διαδικασία, αυτά σκέφτομαι απο χθές

Για τα ωαρια διαφωνω γιατι ενα μονο χρειαζεσαι.Οπως και σπερματοζαωρια ενα μονο χρειαζεσαι!Οσα μα οσα και να εχεις ενα θα υπερισχυσει!Μην σε αγχωνει αυτο!Για το οικονομικο συμφωνω και σε καταλαβαινω απολυτα αλλα πρεπει να προσπαθησουμε και το κοστος ειναι μεγαλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευαγγελία μου κ τινα μου θα δούμε τωρα πως θα συνεχίσει..απλά μου λέει οτι δεν θέλει να μου γίνεται εμμονή ολο αυτο..πως όμως να το βγάλω απ το μυαλο μου;;τινα μου ενα ωαριακι χρειαζόμαστε δεν λέμε;; Μια χαρα.. Ολα θα πανε καλα!!

Ευαγγελία μου κ τινα μου θα δούμε τωρα πως θα συνεχίσει..απλά μου λέει οτι δεν θέλει να μου γίνεται εμμονή ολο αυτο..πως όμως να το βγάλω απ το μυαλο μου;;τινα μου ενα ωαριακι χρειαζόμαστε δεν λέμε;; Μια χαρα.. Ολα θα πανε καλα!!

Εξηγησε του πως αυτο δεν εχει να κανει με την εμμονη αλλα με την υπευθυνοτητα να φερεις εις περας το ποθητο αποτελεσμα.Οταν το ακουω αυτο περι εμμονης η μην το σκεφτεσαι βγαλτο απο το μυαλο σου καντηλες βγαζω...Στην τελικη αν δεις πως συνεχιζει να μην τις παιρνει να τις διαλυεις στο φαγητο του!

Τινα μου θα σε μαλωσω!! ενα δεν θελουμε? τελειωσε! και να δεις αυτο το ενα θα ειναι κ το τυχερο σου!!

Σισσυ μου κ εγω τα ιδια τραβαω.. απο πισω τον κυνηγαω με τις βιταμινες. Εχω ριξει καβγαδες που δεν βγαλανε πουθενα.. ωσπου τον επιασα με το καλο και τον παρακαλεσα, του εξηγησα ποσο σημαντικο ειναι για εμενα και τον αφησα να σκεφτει. τωρα καποιες φορες μου το λεει και μονος του: σημερα δεν μου δωσες τις βιταμινες μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Τινα μου θα σε μαλωσω!! ενα δεν θελουμε? τελειωσε! και να δεις αυτο το ενα θα ειναι κ το τυχερο σου!!

Σισσυ μου κ εγω τα ιδια τραβαω.. απο πισω τον κυνηγαω με τις βιταμινες. Εχω ριξει καβγαδες που δεν βγαλανε πουθενα.. ωσπου τον επιασα με το καλο και τον παρακαλεσα, του εξηγησα ποσο σημαντικο ειναι για εμενα και τον αφησα να σκεφτει. τωρα καποιες φορες μου το λεει και μονος του: σημερα δεν μου δωσες τις βιταμινες μου!

Οπως λέει κ μαρια παππα σαν μωρά κάνουνε.. Εμένα οταν εχει πολυ πιεση με τη δουλεια τον πιάνει κ δεν θέλει να τα πάρει! Εσυ πως είσαι κοριτσάκι μου σημερα;;

Διαφημίσεις

όπως τα μωρά...

εμένα τις παίρνει μόνος του και με θυμίζει να παίρνω και τα δικά μου...αλλά μόνο αυτά που αποφάσισε να παίρνει..με το πολτό τραβώ ένα ζόρι...δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα..μέχρι που το αγόρασα και τώρα του το δίνω με το ζόρι..εκείνα που αποφάσισε ότι θα παίρνει δεν έχω πρόβλημα με ότι άλλο όμως δεν το δέχεται..

και εννοείται πως τώρα που λείπει από το σπίτι δεν τα πήρε μαζί του..λίγες μέρες είναι μου λέει δεν θα τα πάρω..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εμενα ο δικος μου νιωθει τυψεις που δεν μπορει να κοψει το καπνισμα και παιρνει τα παντα αδιαμαρτυρητα!Και παντα μονος του ποτε δεν τον επιασα να εχει ξεχασει να παρει κατι.Με την γυρη ξυνιστηκε λιγο γιατι εχει περιεργη γευση αλλα μια χαρα την πηρε!

καλό είναι να νιώθουν μέσα μέσα λίγες τύψεις..

ο δικός μου δεν καπνίζει..λίγο τη διατροφή πρέπει να προσέξουμε και οι 2 αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ θα έπρεπε να πάρω πιο ζεστά το θέμα της διατροφής..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Οπως λέει κ μαρια παππα σαν μωρά κάνουνε.. Εμένα οταν εχει πολυ πιεση με τη δουλεια τον πιάνει κ δεν θέλει να τα πάρει! Εσυ πως είσαι κοριτσάκι μου σημερα;;

Σισσακι μου καλα ειμαι.. ετσι λεω.. το στηθος με ποναει αλλα λιγοτερο απο χθες και με ποναει κ η κοιλια μου.. γι' αυτο κ εχω λιγο ριξει τα μαυρα πανια σημερα. Βεβαια ειμαι καθαρη ακομα ( και ελπιζω να μεινω!).. και βλεπουμε!!

Εσυ πως εισαι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημερα σε ολες!!!

σισσυ μου ψυχραιμια.... ισως το οτι σε βλεπει πολυ τσιτωμενη τον πεισμωνει....ηρεμησε οσο γινεται!!!!

tinaki ξεκινα με αισιοδοξια την σπερματεγχυση γιατι θα σε δειρω!!!!! αν αυτο το ενα ωαριακι ειναι το σουπερ γιατι το σνομπαρεις ετσι εσυ??????? maria papa για να αναλαβεις καθηκοντα συμμορφωσεως....

evangelia μου μακαρι να εχεις βρεθει με τον παππουλη και οταν βρεθουμε να την εχω παρει.....ιδανικα θα ηταν.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!!

σισσυ μου ψυχραιμια.... ισως το οτι σε βλεπει πολυ τσιτωμενη τον πεισμωνει....ηρεμησε οσο γινεται!!!!

tinaki ξεκινα με αισιοδοξια την σπερματεγχυση γιατι θα σε δειρω!!!!! αν αυτο το ενα ωαριακι ειναι το σουπερ γιατι το σνομπαρεις ετσι εσυ??????? maria papa για να αναλαβεις καθηκοντα συμμορφωσεως....

evangelia μου μακαρι να εχεις βρεθει με τον παππουλη και οταν βρεθουμε να την εχω παρει.....ιδανικα θα ηταν.....

Ειναι στις Σερρες απο χθες το βραδυ μου ειπε αν θελω να μου τα στειλει με κτελ η με ταχυδρομειο!Θα τα εχω σιγουρα μεχρι να ρθεις!Κι αν δεν μπορεσεις να ερθεις σου τα στελνω!

Και εγω αυτο το βγάλτο από το μυαλο σου δεν μπορω να τ ακούω!!για την εμμονή που μου λέει, το λέει επειδη εχει αλλάξει η συμπεριφορά μου..πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες κ πάντα δηλαδή ήμουν πολυ ανέμελη!Η αναισθησια μου άγγιζε κόκκινο..αφηστ που ποτε δν με πτοουσε τίποτα!! Τελευταία χανομαι.. Ειμαι στον κόσμο μου τελείως κ εχω μια θλίψη! Νομίζω οτι ειναι λογικο.. Αλλοι βέβαια το θεωρούν υπερβολικό! Χθες που το συζητήσαμε μου ειπε οτι δεν θα μας καταστρέψει τη ζωη αυτο το γεγονός κ οταν λέει σταματήσω να ασχολούμαι θα έρθει.. Εγω αυτα γιατι δεν τα πιστεύω;;;σας κούρασα με τη φλυαρία μου!! Λοιπόν μαρια σταρ ΕΊΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ μας!!!!!!!!!αυριο ειναι η μεγάλη μερα....Ευαγγελία μου σατανικο το σχέδιο με το φαγητό χαχαχαχαχαχα!νεραιδουλα η διατροφή παίζει σημαντικό Ρολο!φιλη μου Διαιτολογος οταν πανε ζευγάρια για διατροφή μετα της λένε οτι εγκυμονούν!! Τον αυριο θα πας για τη σπερματεγχυση;

Και εγω αυτο το βγάλτο από το μυαλο σου δεν μπορω να τ ακούω!!για την εμμονή που μου λέει, το λέει επειδη εχει αλλάξει η συμπεριφορά μου..πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες κ πάντα δηλαδή ήμουν πολυ ανέμελη!Η αναισθησια μου άγγιζε κόκκινο..αφηστ που ποτε δν με πτοουσε τίποτα!! Τελευταία χανομαι.. Ειμαι στον κόσμο μου τελείως κ εχω μια θλίψη! Νομίζω οτι ειναι λογικο.. Αλλοι βέβαια το θεωρούν υπερβολικό! Χθες που το συζητήσαμε μου ειπε οτι δεν θα μας καταστρέψει τη ζωη αυτο το γεγονός κ οταν λέει σταματήσω να ασχολούμαι θα έρθει.. Εγω αυτα γιατι δεν τα πιστεύω;;;σας κούρασα με τη φλυαρία μου!! Λοιπόν μαρια σταρ ΕΊΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ μας!!!!!!!!!αυριο ειναι η μεγάλη μερα....Ευαγγελία μου σατανικο το σχέδιο με το φαγητό χαχαχαχαχαχα!νεραιδουλα η διατροφή παίζει σημαντικό Ρολο!φιλη μου Διαιτολογος οταν πανε ζευγάρια για διατροφή μετα της λένε οτι εγκυμονούν!! Τον αυριο θα πας για τη σπερματεγχυση;

Εγω εκνευριζομαι αφανταστα οταν μου το λενε...Χωρις να ξερουν τι προβλημα εχω ,τι περναω ,πεταει ο καθενας την βλακεια του.Λες κι αν ηταν αυτο το φαρμακο θα ημουν χαζη εγω να αγχωνομαι...Κι εγω εχω αλλαξει πολυ ειμαστε σε παρεα και ωρες ωρες δεν βρισκω κατι να πω μενω αμιλητη και σκεφτικη δεν εχω διαθεση.Οχι τοσο για την κατασταση οσο για το οικονομικο γιατι ακομη κι αν μπορουν να γινουν πραγματα που θα μας βοηθησουν εμεις δυσκολευομαστε πολυ να ανταπεξελθουμε...Οταν βεβαια εξαντλησω ολα τα περιθωρια και δω πως δεν...τοτε θα πρεπει να το δεχτω καινα συνεχισω την ζωη μου.Θα εχω ομως ησυχη την συνειδηση μου γιατι θα ξερω πως προσπαθησα!Αλλωστε Αλλος αποφασιζει...

Καλημερα κοριτσια! Πω πω Σισσυ ακριβως την ιδια συζυτηση-λογομαχια ειχα χθες το βραδυ με τον δικο μου με αφορμη οχι τις βιταμινες, γιατι εμενα με κυνηγαει με τις βιταμινες και γενικα ειναι φαν της υγιεινης διατροφης, αλλα με αφορμη οτι εγω αγχωνομαι παρα πολυ με ολη αυτη την κατασταση. Και να φανταστεις οτι αυτος ηταν που ηθελε να παρουμε πιο δραστικα μετρα και να ξεκινησουμε σπερ/ση, γι'αυτο και μενα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και του ειπα οτι αφου μπηκαμε στο χορο θα χορεψουμε!

Η προηγούμενη γιατρος οταν της είχα πει το καλοκαίρι για σπερματεγχυση ηταν ανενδοτη! Μου λέει οταν θα κανεις σπερματεγχυση να ξερεις οτι μετα πρέπει να φτάσεις μεχρι το τέλος! Κ οταν έλεγε τέλος εννοούσε την εξωσωματικη. Ειμαι26 χρόνων κ προσπαθούμε σχεδόν 2 χρονια. Δηλαδή προσπαθω απο τα 24.εχω αποδεχτεί μεσα μου αυτο που εχει συμβεί κ αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε τεχνητή γονιμοποίηση μου φαίνεται λυτρωτικη!δεν με φοβίζει κάτι γιατι ξερω απο τον εαυτό μου οταν θα φτάσω μεχρι τέλος!ετσι εχω πει κ εγω Ευαγγελία οτι θέλω να ξερω οτι έκανα τα αδύνατα δυνατά! Και εγω μαριεττα μου λέω οτι πρέπει κ εμεις να μπούμε στο χορό!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...