Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ παρά μα παρά πολύ για όλα μακάρι να πάνε όλα καλά

Μην με ευχαριστεις...δεν εκανα τιποτα...Πες μας οταν μιλησεις με το φαρμακειο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

29. Stardustmg 18/10

Ποσοστό: 5/28

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/1O
  17. deni..29
  18. Λια33
  19. lolita 78
  20. mar1981
  21. maria_v

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

σισσυ μου δωσε του να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι για σενα και δες ομως αν ειναι και για εκεινον σημαντικο στην παρουσα φαση της ζωης του. Οι αντρες, ειδικα οταν νοιωθουν οτι ευθυνονται αυτοι, βγαζουν μια περιεργη αμυνα γιατι θιγεται ο εγωισμος τους. Απο εκει και περα, εσυ ξερεις τον χαρακτηρα του, οποτε καλο θα ειναι πριν ξεκινησεις ολες αυτες τις επωδυνες διαδικασιες, να εισαι απολυτα σιγουρη πως θελετε κι οι 2 το ιδιο πραγμα...

εγω προσωπικά θα του ελεγα πως οι βιταμινες σου ειναι εδω και πως πρεπει να τις παιρνεις πρωι και βραδυ...δεν χρειαζεται να κανεις την μαμα του που του δινει το γαλατακι του....καλο θα ηταν να εχει κι εκεινος την συμμετοχη στην θεραπεια σας με το κανει το πολυ απλο να παιρνει τις βιταμινες που πρεπει! Αν δεν τις επαιρνε, εγω προσωπικά θα εκανα καυγα....Αλλα φυσικά δεν σου λέω να καυγαδίσεις βραδιάτικα...ο καθένας λύνει τα θέματα του διαφορετικά μέσα στο σπιτι του..εγω είμαι λίγο έντονη...

Κοριτσια σκεφτομαι να ανεβω την επομενη τεταρτη για μια μερα στη Θεσσαλονικη για να προσκυνησω την εικονα του αξιον εστι...δεν εχω ακομα αποφασισει γιατι θελω να δω και τα οικονομικά μου....σκεφτηκα να ειναι μεσοβδομαδα για να μην εχει παρα πολυ κοσμο, καλα δεν το σκεφτομαι....αν και ειχα προσκυνησει και το 1999 που την ειχαν φερει στην αθηνα, θελω πολυ να ανεβω παλι για την εικονα....

Παιζει να δω καμμια απο εσας??????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

sissy δεν χρειάζονται καυγάδες, είδες που τις πήρε μόνος του?? θα σε είδε στεναχωρημένη κ το κατάλαβε,δυστυχώς όλοι οι άντρες θέλουν λίγο σπρώξιμο σε αυτά...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

πήγα χθες στο γιατρό για υπέρηχο, αυτή τη φορά μόνο ένα αυγουλάκι....μου είχε μειώση τη δόση γιατί φοβήθηκε για κύστες, απογοητεύτηκα είναι η αλήθεια κ δεν ήθελα να προχωρήσω, τελικά επέμενε ο αντρούλης μου κ ετσι αυριο το πρωί πάω για σπερματέγχυση αν και δεν ελπίζω...

Καλημερα!!!

Georgkat σημερα πηγε να προσκυνησει και η maria papa και το απογευμα θα παμε κι εμεις!Αν ερθεις θα χαρω πολυ να πιουμε καφεδακι!Και οποιο αλλο κοριτσακι μπορει...

Ο πατερ ειναι Σερρες οποτε αυτες τις μερες θα εχω και το δεματακι!

Sissy μου ειδες που αδικα στεναχωριοσουν?

πήγα χθες στο γιατρό για υπέρηχο, αυτή τη φορά μόνο ένα αυγουλάκι....μου είχε μειώση τη δόση γιατί φοβήθηκε για κύστες, απογοητεύτηκα είναι η αλήθεια κ δεν ήθελα να προχωρήσω, τελικά επέμενε ο αντρούλης μου κ ετσι αυριο το πρωί πάω για σπερματέγχυση αν και δεν ελπίζω...

tina μου, εμείς θέλουμε ένα ωάριο και ένα σπερματοζωάριο..!!

μακάρι να πάνε όλα τέλεια!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Παντα θα ελπιζουμε κοριτσακι μου.Μια χαρα ειναι το αυγουλακι σου γιατι να μην το αξιοποιησεις?Εμενα ο γιατρος με εκραξε οταν του ειπα πως ημασταν σε γαμο και χασαμε χασαμε την ωορρηξια.Και ειχα κι εγω ενα ωοθυλακιο.Αλλα χωρις φαρμακα και ηταν τεραστιο.Κοριτσια νομιζω πως η γυρη κανει δουλεια.Χθες μου τελειωσε αλλα μετα την υστεροσκοπηση θα ξαναπαρω!

Μην αγχωνεσαι ασε τον εαυτο σου ελευθερο και κανε την προσπαθεια σου γιαυτο τον ιερο σκοπο με ηρεμια και αισιοδοξια!

δίκιο έχετε βρε κορίτσια αλλά το πήρα πολύ στραβά,τις άλλες φορές με 4 ωάρια κ δεν έγινε τίποτα τώρα με το ένα θα γίνει? άδικα το φάρμακο που ξόδεψα κ θα πετάξω κ λεφτά που δεν μου περισεύουν για τη διαδικασία, αυτά σκέφτομαι απο χθές

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...