Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

τις σταμάτησα γιατί δεν μου τις είχε δώσει βασισμένος σε κάτι που βρήκε αλλά με βάση επιστημονικων μελετών..και τις πίνω μόνο όταν πραγματικά δεν αιθάνομαι καλά..

δεν ξέρω θα τη στείλει στο χημείο με φαξ..μόλις τη πιάσει το χημείο θα πάω να τη κάνω..θα σας πω μετά...

Κοριτσάκι μου να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός διοτι εμένα η αδερφή μου στην πρώτη της εγκυμοσύνη δεν ξέραμε ότι είχε θέμα με την θρομβοφιλία και έπαθε θρόμβωση 7 μέρες μετά την γέννα και τρέχαμε. Πλήρη ακινησία για 24 ημέρες, άστα!!! Δεν είναι να παίζουμε με αυτά, δυστυχώς.

Εγώ έχω κάνει όλο τον έλεγχο θρομβοφιλίας, μας το είπαν τότε από το νοσοκομείο ότι εφόσον έχει θέμα η αδερφή μου και είναι κληρονομικό από τη γιαγιά μας, πρέπει να κάνω εγώ και η μητέρα μου τον έλεγχο. Ευτυχώσ δεν έχω θέμα αλλά την επόμενη Πέμπτη έχω ραντεβού κι εγώ με τον γιατρό, αγγειοχειρουργό για έναν καλό έλεγχο. Τις είδε τις εξετάσεις μου ο γυναικολόγος και λόγω ιστορικού και μόνο μου είπε ότι καλό θα ήταν να δω και τον αγγειοχειρουργό.

Κάποιο κορίτσι με ρώτησε αν μένω Αθήνα, αλλά δεν θυμάμαι ποιό, συγνώμη, ναι, Αθήνα μένω, ότι θέλετε και μπορώ να βοηθήσω με χαρά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι απο μένα!

Εύχομαι να μην τις χρειαστείς τις altermon τελικά. Θα τις πάρεις για εξωσωματική κι εσύ ή για σπερματέγχυση? Σου είπε και για άλλα φάρμακα?

Ειπαμε.. θα τις χρειαστω μονο αν δεεεεεεεεν (απαπα μακρια απο εμας!) και θα προχωρησουμε σε αλλη μια σπερματεγχυση. αν δεεεεεεεεν και εκει μετα εξωσωματικη παλι με τις αλτερμον σε συνδυασμο με αλλα φαρμακα. δεν εχουμε συζητησει το πρωτοκολλο ακομα γιατι ειμαι σε φαση αναμονης. αυτα! απο αθηνα εισαι? αν ναι, να ξερεις οτι τις δινουν τα φαρμακει εοπυυ της ν.ιωνιας και του ρεντη, κανενα αλλο. εγω τις πηρα απο της ν.ιωνιας. αν θες να σου πω και τι δικαιολογητικα χρειαζονται! (πτυχιουχος! :P:p)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Ειπαμε.. θα τις χρειαστω μονο αν δεεεεεεεεν (απαπα μακρια απο εμας!) και θα προχωρησουμε σε αλλη μια σπερματεγχυση. αν δεεεεεεεεν και εκει μετα εξωσωματικη παλι με τις αλτερμον σε συνδυασμο με αλλα φαρμακα. δεν εχουμε συζητησει το πρωτοκολλο ακομα γιατι ειμαι σε φαση αναμονης. αυτα! απο αθηνα εισαι? αν ναι, να ξερεις οτι τις δινουν τα φαρμακει εοπυυ της ν.ιωνιας και του ρεντη, κανενα αλλο. εγω τις πηρα απο της ν.ιωνιας. αν θες να σου πω και τι δικαιολογητικα χρειαζονται! (πτυχιουχος! :P:p)

Να μην τις χρειαστείς!!! ΦΤου φτου φτου!!!

Κι εγώ από της Νέας Ιωνίας τις πήρα χθες. Μου τις έγραψε η γραμματέας του γιατρού για υποτιθέμενη πρόκληση ωοριξίας για σπερματέγχυση. Εσύ γιατί τις πήρες? αφου μπορεί να μην τις χρειαστείς!!!

Να μην τις χρειαστείς!!! ΦΤου φτου φτου!!!

Κι εγώ από της Νέας Ιωνίας τις πήρα χθες. Μου τις έγραψε η γραμματέας του γιατρού για υποτιθέμενη πρόκληση ωοριξίας για σπερματέγχυση. Εσύ γιατί τις πήρες? αφου μπορεί να μην τις χρειαστείς!!!

Εγω τις πηρα να τις εχω σπιτι για παν ενδεχομενο!! Ειμαι αγχωδης σε θεματα οργανωσης.. θελω να τα εχω υπο ελεγχο! ας τις εχω σπιτι και ας μην μου χρειαστουν ποτε.. εχουν ληξη σε 2 χρονια! το πολυ πολυ να τις χαρισω σε καποια κοπελα που εχει πολυ αναγκη..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω τις πηρα να τις εχω σπιτι για παν ενδεχομενο!! Ειμαι αγχωδης σε θεματα οργανωσης.. θελω να τα εχω υπο ελεγχο! ας τις εχω σπιτι και ας μην μου χρειαστουν ποτε.. εχουν ληξη σε 2 χρονια! το πολυ πολυ να τις χαρισω σε καποια κοπελα που εχει πολυ αναγκη..

Μαρια μου δεν θα τις χρειαστείς!! Ετσι να λες..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε?

Τινκερ μην ανησυχεις ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου και ολα θα πανε καλα και καλυτερα που τις εκανες τωρα τις εξετασεις ετσι οταν θα μεινεις εγκυουλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Μαρια σταρ ποτε δεν περιμενεις να σου ερθει τωρα κοντα δεν ειναι?

Ναι κοριτσια μου.. ετσι θα λεω οτι δεν θα τις χρειαστω!! παρολα αυτα φοβαμαι λιγο..

την πεμπτη μαριεττα μου παω για χοριακη αν δεν εχω καμια απροοπτη επισκεψη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα μολις γυρισα κι εγω απο τον γιατρο!

Μου εδωσε θεραπεια για την κολπιτιδα μου τα εψαλε γιατι φορουσα στενη παντελονι και λεει δεν κανει.Ε του λεω το ενα ετσι το αλλο γιουβετσι ανθρωπος ειμαι κι εγω!

Stardustmg καλη αναμονη και καλα αποτελεσματα.Μακαρι οι προσευχες μας να εισακουστηκαν και να παρουμε λιγη χαρα μαζι σου μετα απο τοσες πικρες!

maria_v ρωτησα κι εγω σημερα τον γιατρο τι θα γινει σε περιπτωση που η υστεροσκοπηση δειξει πως δεν υπαρχει πολυποδας η συμφυσεις.Τοτε μου λεει θα ασχοληθουμε με τους υποδοχεις και θα πρεπει να παμε σε πρωτοκολλο.

Δεν θελω να το σκεφτομαι πολυ ας γινει η υστεροσκοπηση και μετα θα δουμε.

Αλλα σε καταλαβαινω απολυτα.Καθε φορα που μας στελνουν να κολυμπησουμε και σε πιο βαθεια νερα λογικο ειναι να τα χανουμε και να αγχωνομαστε!Θα τα καταφερουμε ομως δεν θα πιασουμε πατο!Με ολα τα προβληματα και ολες τις στεναχωριες εμεις θα φτασουμε στο τερμα!

καλημερα κ απο μενα αργησα να μπω σημερα ειχα παρεα πρωινη !!!!

τι κανετε?

tinkerbell!24 οτι μας δινουν οι γιατροι πρεπει να τα πινουμε !!!

Evangeliapan καλα σε ειπα για τα στενα τα παντελονια οχι μονο στους αντρες αλλα κ σε μας δεν κανει το λεω κ εγω το βλημα που φορουσα η κοιλια μου πρισμενη αλλα εκει το παιδευα να μπει τοσο ουφο κ εγω

Stardustmgκ εσυ σαν εμενα εισαι κ εγω πηρα τα φαρμακα οπως λες για παν ενδεχωμενο

maria_v επιτροπη περνας καθε πεμπτη κ κλεινεις ραντεβου οποτε εχουν κενο κ παιρνας στην θεσσαλονικη ή στην Αθηνα

καλημερα σε ολα τα κοριτσια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα κ απο μενα αργησα να μπω σημερα ειχα παρεα πρωινη !!!!

τι κανετε?

tinkerbell!24 οτι μας δινουν οι γιατροι πρεπει να τα πινουμε !!!

Evangeliapan καλα σε ειπα για τα στενα τα παντελονια οχι μονο στους αντρες αλλα κ σε μας δεν κανει το λεω κ εγω το βλημα που φορουσα η κοιλια μου πρισμενη αλλα εκει το παιδευα να μπει τοσο ουφο κ εγω

Stardustmgκ εσυ σαν εμενα εισαι κ εγω πηρα τα φαρμακα οπως λες για παν ενδεχωμενο

maria_v επιτροπη περνας καθε πεμπτη κ κλεινεις ραντεβου οποτε εχουν κενο κ παιρνας στην θεσσαλονικη ή στην Αθηνα

καλημερα σε ολα τα κοριτσια

Δεν εχω φαρδια παντελονια καρδια μου!!!:D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...