Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μαρακι ν μη στεναχωριεσαι ειπαμε μεχρι τα Χριστουγεννα θα μεινουμε ολες εγκυουλες, απο ο,τι φιανεται σε καμια δεν πετυχε ελπιζουμε και ευχομαστε να σπασει η γκαντεμια με τη Μαρια σταρ. Κατσε ξεκουρασου απολαυσε τον αντρα σου διασκεδασε, ξεδωσε εν ολιγοις ολα θα ερθουν.

Καλο βραδυ στις υπολοιπες και καλο ξημερωμα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλες!!

Πω, πω, λετε,λετε, παλι ανακατωμενο μηνυμα θα στειλω!

maria_v μου, κριμα γλυκεια μου! Το θελαμε ολες τοοοοοοσο πολυ! Ουισκακι κερασμενο απο μενα αποψε....

sissy 2012, τα κεντρα που καναν αυτη την τεχνικη στην Αθηνα ειναι του Μαστρομηνα και του Λαϊνα. Για θεσσαλονικη δεν ξερω ακομα. Καλα βρε θηριο, 2ο γυρο; Ωρε, νιατα! Το ειπα στον δικο μου και με ρωτησε: "τι δευτερο γυρο; μηπως εννοει πιτα-γυρο;":evil:

maria papa, αν υποθεσουμε οτι ο κυκλος θα ειναι παλι 30 μερες, τοτε το χαμογελο θα εινα την 16η. Καμια φορα βεβαια δε σκαει, αλλα δε θα σκασουμε κι ολας! Οσο για τη μεθη, μη διανοηθεις να κανεις ωοληψια χωρις, θα σε ακουσει ολη η Καλαμαρια!

lolita78, η υστεροσκοπηση ειναι μιση ωριτσα υποθεση, κοιμασαι (εκτος αν κανεις μονο διαγνωστικη, οποτε μπορεις να ξεκινησεις και χωρις μεθη) και ξυπνας με ενα dvd με τον εσωτερικο σου κοσμο σε πρωτη προβολη! Καντην οπωσδηποτε, δινει σημαντικοτατες πληροφοριες και σιγουρια για τις επομενες κινησεις.

tinkerbell!24, καλα αποτελεσματα να εχεις! Η θρομβοφιλια ειναι μεγαλο μπερδεμα και ουτε οι γυναικολογοι δε μπορουν να αξιολογησουν σωστα τα αποτελεσματα! Ο δικος σου αν θυμαμαι καλα ειναι και αιματολογος; Αν ναι, σιγουρα θα βρει ακρη, αν οχι πηγαινε τα και σε αιματολογο.

Evangeliapan, maria papa και sissy2012, κι εσεις με ακροβατικα τη βγαζετε; Εμενα με αρπαζει το παληκαρι μου με το που τελειωνουμε και με γυρναει αναποδα! Υστερα μενω για μια με μιαμιση ωρα με τα ποδια να στηριζουν τον τοιχο, ελπιζοντας τα ζωαριακια να παρουν φορα για τσουληθρα!!!! Τις προαλλες απο την κουραση με πηρε ο υπνος αναποδα και ξυπνησα μετα απο ωρες με τα ποδια ψηλα και τον αυχενα ζουληγμενο! Ολη μερα δεν μπορουσα να γυρισω το κεφαλι μου!

Κοριτσαρες, νεα σεληνη σημερα, κι οπως ελεγε και η βελονιστρια μου, ειναι ιδανικη στιγμη για συλληψη!!! Ορματε λοιπον! Ο δικος μου μετα απο 5 μερες πρωταθλημα, μου δηλωσε πως αν θελω να αξιοποιησω και τα φεγγαρια θα πρεπει να διαλεξω γειτονα, γιατι αυτος δεεεν....:shock:

καλημέρα κορίτσια!!!

μαρία μου, πολύ λυπάμαι...:( :(

ελπίζω σύντομα να ακούσουμε νέα ευχάριστα στο καφέ μας γιατί έχει πραγματικά πολύ πολύ καιρό....:( :(

ακόμα δεν με πήρε να μου πει..θα το πάρω σήμερα!!!

δλδ εγώ ξεκινάω πρώτη την εξωσωματική??μακάρι να πάνε όλα καλά!!!και να σας δώσω θετική σκυτάλη!!!!

ενδοκρινολόγος είναι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου! χθες το απογευμα δεν μπηκα γιατι ειχα κοσμο μεχρι αργα!

Λολιτακι μου τιποτα δεν ειναι η υστεροσκοπηση! εκανα εγω στις 8/9.. οχι απλα διαγνωστικη, επεμβατικη γιατι ειχα 3 πολυποδες στη μητρα. 20 λεπτα υποθεση ειναι, καθεσαι μετα λιγο να συνελθεις απο τη μεθη και σηκωνεσαι και φευγεις! να την κανεις οπωσδηποτε! κ εμενα ετσι ξεκινησε η ιστορια.. με υπονοια για πολυποδα και τελικα ειχα 3! Τις altermon μου εδωσε και μενα σε περιπτωση που δεεεεν ευοδωσει η τωρινη μας προσπαθεια..

Μαρια ν ποσο σε καταλαβαινω κοριτσι μου γλυκο.. ξεσπασε και μετα σηκωσε το κεφαλι και χαμογελα. Ειπαμε ολες θα γινουμε μανουλες απλα μας παιδευει εμας λιγο ακομα.. μαλλον για να το αγαπαμε πιο πολυ!

Τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσουδια? Εγω οπως τα ξερετε! Μπαλονι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημερα κοριτσακια μου! χθες το απογευμα δεν μπηκα γιατι ειχα κοσμο μεχρι αργα!

Λολιτακι μου τιποτα δεν ειναι η υστεροσκοπηση! εκανα εγω στις 8/9.. οχι απλα διαγνωστικη, επεμβατικη γιατι ειχα 3 πολυποδες στη μητρα. 20 λεπτα υποθεση ειναι, καθεσαι μετα λιγο να συνελθεις απο τη μεθη και σηκωνεσαι και φευγεις! να την κανεις οπωσδηποτε! κ εμενα ετσι ξεκινησε η ιστορια.. με υπονοια για πολυποδα και τελικα ειχα 3! Τις altermon μου εδωσε και μενα σε περιπτωση που δεεεεν ευοδωσει η τωρινη μας προσπαθεια..

Μαρια ν ποσο σε καταλαβαινω κοριτσι μου γλυκο.. ξεσπασε και μετα σηκωσε το κεφαλι και χαμογελα. Ειπαμε ολες θα γινουμε μανουλες απλα μας παιδευει εμας λιγο ακομα.. μαλλον για να το αγαπαμε πιο πολυ!

Πως είσαι σημερα μαρια μου;;

Καλημέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ όλες για την συμπαράσταση. Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα, αλλά λίγο πελαγωμένη... από που να ξεκινήσω, τι να ψάξω... θα βρω άκρη πιστεύω, θα με βοηθήσουν και τα κορίτσια.

lolita78 εσύ είσαι από Αθήνα? Για την υστεροσκόπηση μην ανησυχείς καθόλου, όπως σου τα είπαν τα κορίτσια είναι.

Πέρασε κανένα κορίτσι επιτροπή για τα φάρμακα?

HvAnp3.png

κορίτσια κάτι μου βρήκε για τη θρομβοφιλία και πρέπει να πίνω φολικό οξύ και θα πάω να κάνω ακόμη μια ανάλυση να δούμε τι γίνεται...αυτά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κορίτσια κάτι μου βρήκε για τη θρομβοφιλία και πρέπει να πίνω φολικό οξύ και θα πάω να κάνω ακόμη μια ανάλυση να δούμε τι γίνεται...αυτά...

Το φολικο οξύ το δίνουν και στην αρχή της εγκυμοσύνης και σε προσπάθειες σύλληψης!απλο συμπληρωματακι ειναι! Η δεύτερη ανάλυση τι ειναι;

Διαφημίσεις

σίσσυ μου πίνω ήδη..:(

θα κάνω μια ανάλυση να δούμε ότι όντως το φολικό οξύ δουλεύει..θα πάω και στο καρδιολόγο..νομίζω θα αρχίσω τις ασπηρίνες..αρκετά τις σταμάτησα...

1533345xcnw09g7xt.gif

σίσσυ μου πίνω ήδη..:(

θα κάνω μια ανάλυση να δούμε ότι όντως το φολικό οξύ δουλεύει..θα πάω και στο καρδιολόγο..νομίζω θα αρχίσω τις ασπηρίνες..αρκετά τις σταμάτησα...

Να κανεις οτι ακριβώς σου λέει ο γιατρος σου! Μη μου στεναχωριεσαι.. Δεν σου βρήκε κάτι!

τις σταμάτησα γιατί δεν μου τις είχε δώσει βασισμένος σε κάτι που βρήκε αλλά με βάση επιστημονικων μελετών..και τις πίνω μόνο όταν πραγματικά δεν αιθάνομαι καλά..

δεν ξέρω θα τη στείλει στο χημείο με φαξ..μόλις τη πιάσει το χημείο θα πάω να τη κάνω..θα σας πω μετά...

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κι απο μένα!

Εύχομαι να μην τις χρειαστείς τις altermon τελικά. Θα τις πάρεις για εξωσωματική κι εσύ ή για σπερματέγχυση? Σου είπε και για άλλα φάρμακα?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...