Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

lolita μου εχω κανει εγω.Πριν χρονια αφαιρεσα ενα πολυποδακι και τωρα πρεπει να ξανακανω μηπως και ξαναδημιουργηθηκε γιατι το ενδομητριο μου ειναι πολυ λεπτο.Η εξεταση γινεται στο χειρουργειο.Σου κανουν ναρκωση με μεθη δεν καταλαβαινεις τιποτα.Μπαινει ο γιατρος με καμερα μεσα στην μητρα και βλεπει τι γινεται εκει μεσα.Αν υπαρχει πολυποδας η συμφυσεις τα αφαιρει.Οταν ξυπνας εχεις λιγο αιμα και πονους περιοδου!Δεν ειναι τιποτα!

αυτην την μεθη πολυ την σκεφτομαι κοιμασαι κανονικα ε? την σκεφτομαι γιατι αν κοιμασε κανονικα δεν ξερεις τι κανεις χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λολιτα μου δεν εχω κάνει υστεροκοπηση αλλα μια κοπέλα που εχει κάνει μου ειπε οτι δεν ειναι κάτι επίπονο! Κ εγω κάποια στιγμή ήθελα να κανω για να δω τι γινεται μεσα.. Με τόσα που εχω ακούσει!! Τοξοτινα μου σιγα σιγά του λέω να βγαίνει!!

Λολιτα μου δεν εχω κάνει υστεροκοπηση αλλα μια κοπέλα που εχει κάνει μου ειπε οτι δεν ειναι κάτι επίπονο! Κ εγω κάποια στιγμή ήθελα να κανω για να δω τι γινεται μεσα.. Με τόσα που εχω ακούσει!! Τοξοτινα μου σιγα σιγά του λέω να βγαίνει!!

ετσι μπραβο σιγα σιγα ;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αυτην την μεθη πολυ την σκεφτομαι κοιμασαι κανονικα ε? την σκεφτομαι γιατι αν κοιμασε κανονικα δεν ξερεις τι κανεις χαχαχα!!!

Kοιμασαι κανονικοτατα.Με ρωτουσε διαφορα ο αναισθησιολογος και μου ανοιγε φλεβα και ξαφνικα χαθηκα!Τι γλυκος υπνος ομως δεν ηθελα να ανοιξω τα ματια μου και ολοι μου μιλουσανε και μου σπασανε τα νευρα :tongue:

Διαφημίσεις

Kοιμασαι κανονικοτατα.Με ρωτουσε διαφορα ο αναισθησιολογος και μου ανοιγε φλεβα και ξαφνικα χαθηκα!Τι γλυκος υπνος ομως δεν ηθελα να ανοιξω τα ματια μου και ολοι μου μιλουσανε και μου σπασανε τα νευρα :tongue:

απο την μια αυτο φοβαμαι οτι αμα κοιμηθω δεν θα ξυπνησω ξανα κ απο την αλλη οτι αμα κοιμηθω μπορει να ροχαλιζω χιχιχι η οτι αλλο κανεις μες στον υπνο σου χιχιχ!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

απο την μια αυτο φοβαμαι οτι αμα κοιμηθω δεν θα ξυπνησω ξανα κ απο την αλλη οτι αμα κοιμηθω μπορει να ροχαλιζω χιχιχι η οτι αλλο κανεις μες στον υπνο σου χιχιχ!!

Eγω παντως πρεπει να παραμιλουσα να ελεγα τα δικα μου αλλα δεν μου ειπανε τι ακριβως ελεγα!Ρεζιλι !

Eγω παντως πρεπει να παραμιλουσα να ελεγα τα δικα μου αλλα δεν μου ειπανε τι ακριβως ελεγα!Ρεζιλι !

ε κατι τετοια χαζα σκεφομαι κ αμα δεν με κανουν μεθη τι πειραζει? να μου παρουν τα ωαρια χωρις μεθη θα βαλω ακουστικα να ακουω μουσικη κ ας κανουν οτι θελουν

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

περαν απο της ενεσεις τι αλλα φαρμακα σε εδωσε? γιατι κ εμενα με εδωσε κιαλλα εκτος την ενεσεις.

Κι εσένα altermon σου έδωσε???

Τα άλλα είναι Lentogest 341 mg (1), Orgalutran (7), Pregnyl (2), Cyclacur (4), Vibramycin (1), Yutopar (1), Duphaston (1), Utrogestan (5), Salospir (1), Medrol (1)

Αυτά μόνο!!!!!!!

Εσένα τι σου έδωσε?

Πότε ξεκινάς?

Κορίτσια είσαστε φοβερές, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση! Μπήκα στο internet και διάβασα τα πάντα! Μπορώ να πω ότι ξεαγχώθηκα αρκετά! Πιστέυω ότι θα πάνε όλα καλά!

Διαφημίσεις

Κι εσένα altermon σου έδωσε???

Τα άλλα είναι Lentogest 341 mg (1), Orgalutran (7), Pregnyl (2), Cyclacur (4), Vibramycin (1), Yutopar (1), Duphaston (1), Utrogestan (5), Salospir (1), Medrol (1)

Αυτά μόνο!!!!!!!

Εσένα τι σου έδωσε?

Πότε ξεκινάς?

οχι εγω θα κανω της πουρεγκον 1 πρεκνυλ 1 κουτι zinadol ταμπλετες 1 κουτι Orgalutran και vasclor

σαν πολλα σε εδωσε γιατι τοσα?

τι ειναι ολα αυτα που σε εδωσε? εγω θα ξεκινησω τελη νοεμβριου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κορίτσια είσαστε φοβερές, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση! Μπήκα στο internet και διάβασα τα πάντα! Μπορώ να πω ότι ξεαγχώθηκα αρκετά! Πιστέυω ότι θα πάνε όλα καλά!

ποια ενημερωσει καλε? τι ειπαμε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οχι εγω θα κανω της πουρεγκον 1 πρεκνυλ 1 κουτι zinadol ταμπλετες 1 κουτι Orgalutran και vasclor

σαν πολλα σε εδωσε γιατι τοσα?

τι ειναι ολα αυτα που σε εδωσε? εγω θα ξεκινησω τελη νοεμβριου

Τι να σου πω... Πάντως και στην φίλη μου τα ίδια της έδωσε ακριβώς! Αυτά είναι όλα τα χάπια που θα χρειαστώ πριν την εξωσωματική αλλά και μετά την εμβρυομεταφορά. Εγώ θα αδιαθετήσω γύρω στις 8 Νοέμβρη, οπότε γύρω στις 10 Νοέμβρη θα ξεκινήσω!

χαχαχαχαχα και εγω την ιδια αποφαση εχω παρει!!!!

μαρια ν περιμένουμε νεα σου να ανεβουμε λιγο ψυχολογικα γιατι αρχιζω να σκεφτομαι να μην μπω στη διαδικασια.....

αυτο παλι πως εγινε 1 μερα πριν την περιοδο?
Εχουμε νεα?

Ακόμη να με παρει ό γιατρόσ

Αρνητική κορίτσια, 0,1... τι να πω, μόλις με πήρε και ο γιατρός μου, λέει να κάνουμε άλλη μια τελευταία και μετά να πάω για εξωσωματική. Έτσι κι αλλιώς αυτόν τον κύκλο, δεν θα κάνω τίποτα. Εγώ θα ξεκινήσω τις επισκέψεις, να οργανώσω την εξωσωματική και βλέπουμε. Τζάμπα λεφτά μου φαίνεται πλέον η σπερματέγχυση. Και αυτές οι επισκέψεις, λεφτά θέλουν γ@μώτο... Ακόμα είμαι ψύχραιμη, μόλις έρθει ο άντρας μου πιστεύω θα ξεσπάσω...
Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα!

Μαρία ν μην στενοχωριέσαι, είπαμε ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε!!!

Εγώ πήγα το πρωί στο γιατρο...Παρόλο που έχω περίοδο μου έκανε υπέρηχο και μου είπε ότι για να πάμε σε εξωσωματική θέλει οπωσδήποτε να κάνω υστεροσκόπιση...Είδε κάτι πολύ μικρό το οποίο μπορεί να είναι "πολυποδάκι" όπως μου το χαρακτήρισε ή μπορεί απλά να είναι διόγκσω του ενδομητρίου. Όμως πρέπει να κάνω υστεροσκόπιση διότι αν είναι πολυποδάκι με τα φάρμακα της εξωσωματικής θα μεγαλώσει και δεν θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική, οπόυε στην υστεροσκόπιση θα μου το αφαιρέσει. Τι να κάνω λοιπόν, θα το κάνω κι αυτό!!!

Έχει κάνει κανένα κορίτσι υστεροσκόπιση???

Κατά τα άλλα μου έγραψαν τισ ενέσεις altermon τις οποίες τις πήρα ήδη από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και επιπλέον 9 φάρμακα τα οποία θα πάω αύριο να τα αγοράσω με 25% συμμετοχή! Άρχισαν τα έξοδα αλλά ελπίζω τουλάχιστον να έχουμε καλό απουέλεσμα...

Θα ξεκινήσω την 2η μέρα της επόμενης περιόδου μου!!!

Μέχρι τότε λέω να χαλαρώσω και να χαρώ τον αντρούλη μου!

Υπομονή και επιμονή κορίτσια σε όλες μας, κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε!

peggoulini λαβε υποψη σου πως η διαδικασια της σπερματεγχυσης δεν εχει πολυ μεγαλα ποσοστα επιτυχιας βασει στατιστικης. ειναι ο προθαλαμος της εξωσωματικής + οτι μπορει να κατσει κιολας..... οποτε η επιλογη ειναι καθαρα δικη σου....

maria papa ελα μου ντε??? απο τοτε μου λεει πως η συλληψη μονο κατα την ωορρηξια ειναι τελικά πολύ σχετικό....

tinker τι εγινε με την θρομβοφιλία????

maria_v ψυχραιμια κοριτσι μου.....μακαρι να ηταν ολα θετικά αλλα δυστυχως, γυριζεις την σελιδα και συζητας με τον αντρα σου το επομενο βημα....μην στεναχωριεσαι ομως!!!!!!! η επομενη φορά θα ειναι με επιτυχια!!!!!!

lolita μου μην φοβασαι τιποτα...εγω απο μονη μου θελω να κανω υστεροσκοπηση....δεν ειναι τιποτα, ουτε πονας ουτε καταλαβαινεις τιποτα...λιγο αιματακι εχεις μετα αλλα τιποτα σημαντικο... εκανε προχθες μια φιλη μου για να αφαιρεσει εναν πολυποδα και την επομενη μερα ηρθε σπιτι μου για καφε.....και μην ανησυχεις για την ναρκωση...για μιση ωρα δουλεια δεν θα σου βαλουν τετοια ποσοτητα ωστε να ανησυχεις μηπως δεν ξυπνησεις...θα πας με αισιοδοξια!!!!

evangelia μου ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...