Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κι εγω τηλ περιμενω απο τον γιατρο το τεστ παπ δεν ηταν ετοιμο μου ειπε μεχρι τις 9 θα με παρει!

παρτων εσυ μπορει να σε ξεχασε αμα ειχε κ πολυ δουλεια σιγουρα σε ξεχασε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παρτων εσυ μπορει να σε ξεχασε αμα ειχε κ πολυ δουλεια σιγουρα σε ξεχασε

Πανω στην ωρα!Με πηρε.Καλο λεει το τεστ εχουμε λιγους μυκητες θα παω αυριο το πρωι να μου δωσει αγωγη και οταν εχω ξανα περιοδο θα κλεισω ραντεβου για υπερηχο στηθους γιατι μου ειχε βρει μυ κυστουλα την Πεμπτη!Εμ του λεω πως να μην εχω μυκητες με τοσο σεξ και να μην κανεις και ντουζακι μετα αλλα να πρεπει να κανεις την Κομανετσι με τα ποδια κατακορυφο!

Πανω στην ωρα!Με πηρε.Καλο λεει το τεστ εχουμε λιγους μυκητες θα παω αυριο το πρωι να μου δωσει αγωγη και οταν εχω ξανα περιοδο θα κλεισω ραντεβου για υπερηχο στηθους γιατι μου ειχε βρει μυ κυστουλα την Πεμπτη!Εμ του λεω πως να μην εχω μυκητες με τοσο σεξ και να μην κανεις και ντουζακι μετα αλλα να πρεπει να κανεις την Κομανετσι με τα ποδια κατακορυφο!

ειναι κ αυτο ενα θεμα εγω τωρα κανω αυτο με της πλυσεις πριν το σεξ οποτε καπως ειμαι καλυμενη , αμαν αυτοι οι μυκητες εχουμε ολα ταλλα εχουμε κ αυτους γιατι δεν κανεις κ εσυ πλυσεις με χαμομηλι κ σοδα.?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κορίτσια μου τωρα γύρισα απ τη δουλεια. Maria v καλο ειναι να ξεσπασεις σημερα.. Γιατι απο αυριο ειναι μια καινούργια μερα!! Την αισιοδοξία μας εν τη χάνουμε..Ευαγγελία κ εγω είχα κολπιτιδα την τελευταία φορά! Νεραιδουλα σε πήρε ο γιατρος; Τοξοτακι μου συνεχίζετε το ξεζουμισμα;;

ειναι κ αυτο ενα θεμα εγω τωρα κανω αυτο με της πλυσεις πριν το σεξ οποτε καπως ειμαι καλυμενη , αμαν αυτοι οι μυκητες εχουμε ολα ταλλα εχουμε κ αυτους γιατι δεν κανεις κ εσυ πλυσεις με χαμομηλι κ σοδα.?

Ναι κανω πριν.Μετα μενω ξαπλωμενη και δεν το κουναω ρουπι.Κι αν εχουμε ορεξη συνεχιζουμε κι αλλο γυρο...Το καλοκαιρι ειχα παθει ουρολοιμωξη.Ποσο να αντεξω η γυναικα!

Διαφημίσεις

Ναι κανω πριν.Μετα μενω ξαπλωμενη και δεν το κουναω ρουπι.Κι αν εχουμε ορεξη συνεχιζουμε κι αλλο γυρο...Το καλοκαιρι ειχα παθει ουρολοιμωξη.Ποσο να αντεξω η γυναικα!

2 γυρο?μετα εμενα λετε οτι εχω αντοχες στο σεξ εμεις μια φορα κ μετα ξαπλα για 1 με 2 ωρες οσο μου την δωσει εκεινη την ωρα βασικα μεχρι να με πιασει κατουρημα γιατι το εχω κ αυτο οταν ειναι να μην σηκωθω τοτε με πιανει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κορίτσια μου τωρα γύρισα απ τη δουλεια. Maria v καλο ειναι να ξεσπασεις σημερα.. Γιατι απο αυριο ειναι μια καινούργια μερα!! Την αισιοδοξία μας εν τη χάνουμε..Ευαγγελία κ εγω είχα κολπιτιδα την τελευταία φορά! Νεραιδουλα σε πήρε ο γιατρος; Τοξοτακι μου συνεχίζετε το ξεζουμισμα;;

αλλη μια αυριο κ μετα τελος διακοπες χιχιχι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

2 γυρο?μετα εμενα λετε οτι εχω αντοχες στο σεξ εμεις μια φορα κ μετα ξαπλα για 1 με 2 ωρες οσο μου την δωσει εκεινη την ωρα βασικα μεχρι να με πιασει κατουρημα γιατι το εχω κ αυτο οταν ειναι να μην σηκωθω τοτε με πιανει

Εμεις οταν ειναι οι μερες της ωορρηξιας του δινουμε και καταλαβαινει αλλα χωρις αποτελεσμα ως τωρα βεβαια...Εγω μενω οπωσδηποτε 2 ωρες ξαπλα.Θελει τον χρονο του το σπερματοζωαριο να φτασει επανω!

Εμεις οταν ειναι οι μερες της ωορρηξιας του δινουμε και καταλαβαινει αλλα χωρις αποτελεσμα ως τωρα βεβαια...Εγω μενω οπωσδηποτε 2 ωρες ξαπλα.Θελει τον χρονο του το σπερματοζωαριο να φτασει επανω!

1.ωρα κ 30 λεπτα κανει να φτασει στον στοχο του απλα ειναι η ιδεα μας οτι πρεπει να κατσουμε ξαπλα 2 με 3 ωρες ή κ να κοιμηθουμε μετα φανταζομε ολες τα εχουμε κανει ολα απο αυτα που ειπα αλλα το αποτελεσμα μετραει βρε κ στο καπακι να σηκωθεις αν ειναι να φτασει κ τα τρυπωσει στο ωαριο οπως με ειπε κ ο γιατρος μου στην κλινικη γιατι τον ρωτησαμε ποση ωρα μετα ξαπλα γιατ ο δικος μου δεν με αφηνε να κανω ρουπι μας λεει ουτε λεπτο απο ερευνες που εχουν γινει σε μια γυναικα που την ειχαν ξαπλωμενη κ σε μια που την σηκωσαν αμεσως ειχαν τα ιδια αποτελεσματα γιατι με την φορα που βγαινουν φευγουν κατευθειαν στον προορισμο τους

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

1.ωρα κ 30 λεπτα κανει να φτασει στον στοχο του απλα ειναι η ιδεα μας οτι πρεπει να κατσουμε ξαπλα 2 με 3 ωρες ή κ να κοιμηθουμε μετα φανταζομε ολες τα εχουμε κανει ολα απο αυτα που ειπα αλλα το αποτελεσμα μετραει βρε κ στο καπακι να σηκωθεις αν ειναι να φτασει κ τα τρυπωσει στο ωαριο οπως με ειπε κ ο γιατρος μου στην κλινικη γιατι τον ρωτησαμε ποση ωρα μετα ξαπλα γιατ ο δικος μου δεν με αφηνε να κανω ρουπι μας λεει ουτε λεπτο απο ερευνες που εχουν γινει σε μια γυναικα που την ειχαν ξαπλωμενη κ σε μια που την σηκωσαν αμεσως ειχαν τα ιδια αποτελεσματα γιατι με την φορα που βγαινουν φευγουν κατευθειαν στον προορισμο τους

Εγω εχω διαβασει πως αυτο ισχυει για φυσιολογικο σπερμα!Το δικο μας που ειναι τεμπελικο ομως θελει λιγο σπρωξιμο παραπανω!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα κι από μένα!

Μαρία ν μην στενοχωριέσαι, είπαμε ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε!!!

Εγώ πήγα το πρωί στο γιατρο...Παρόλο που έχω περίοδο μου έκανε υπέρηχο και μου είπε ότι για να πάμε σε εξωσωματική θέλει οπωσδήποτε να κάνω υστεροσκόπιση...Είδε κάτι πολύ μικρό το οποίο μπορεί να είναι "πολυποδάκι" όπως μου το χαρακτήρισε ή μπορεί απλά να είναι διόγκσω του ενδομητρίου. Όμως πρέπει να κάνω υστεροσκόπιση διότι αν είναι πολυποδάκι με τα φάρμακα της εξωσωματικής θα μεγαλώσει και δεν θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική, οπόυε στην υστεροσκόπιση θα μου το αφαιρέσει. Τι να κάνω λοιπόν, θα το κάνω κι αυτό!!!

Έχει κάνει κανένα κορίτσι υστεροσκόπιση???

Κατά τα άλλα μου έγραψαν τισ ενέσεις altermon τις οποίες τις πήρα ήδη από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και επιπλέον 9 φάρμακα τα οποία θα πάω αύριο να τα αγοράσω με 25% συμμετοχή! Άρχισαν τα έξοδα αλλά ελπίζω τουλάχιστον να έχουμε καλό απουέλεσμα...

Θα ξεκινήσω την 2η μέρα της επόμενης περιόδου μου!!!

Μέχρι τότε λέω να χαλαρώσω και να χαρώ τον αντρούλη μου!

Υπομονή και επιμονή κορίτσια σε όλες μας, κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε!

Εγώ πήγα το πρωί στο γιατρο...Παρόλο που έχω περίοδο μου έκανε υπέρηχο και μου είπε ότι για να πάμε σε εξωσωματική θέλει οπωσδήποτε να κάνω υστεροσκόπιση...Είδε κάτι πολύ μικρό το οποίο μπορεί να είναι "πολυποδάκι" όπως μου το χαρακτήρισε ή μπορεί απλά να είναι διόγκσω του ενδομητρίου. Όμως πρέπει να κάνω υστεροσκόπιση διότι αν είναι πολυποδάκι με τα φάρμακα της εξωσωματικής θα μεγαλώσει και δεν θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική, οπόυε στην υστεροσκόπιση θα μου το αφαιρέσει. Τι να κάνω λοιπόν, θα το κάνω κι αυτό!!!

Κατά τα άλλα μου έγραψαν τισ ενέσεις altermon τις οποίες τις πήρα ήδη από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ και επιπλέον 9 φάρμακα τα οποία θα πάω αύριο να τα αγοράσω με 25% συμμετοχή! Άρχισαν τα έξοδα αλλά ελπίζω τουλάχιστον να έχουμε καλό απουέλεσμα...

lolita μου εχω κανει εγω.Πριν χρονια αφαιρεσα ενα πολυποδακι και τωρα πρεπει να ξανακανω μηπως και ξαναδημιουργηθηκε γιατι το ενδομητριο μου ειναι πολυ λεπτο.Η εξεταση γινεται στο χειρουργειο.Σου κανουν ναρκωση με μεθη δεν καταλαβαινεις τιποτα.Μπαινει ο γιατρος με καμερα μεσα στην μητρα και βλεπει τι γινεται εκει μεσα.Αν υπαρχει πολυποδας η συμφυσεις τα αφαιρει.Οταν ξυπνας εχεις λιγο αιμα και πονους περιοδου!Δεν ειναι τιποτα!

περαν απο της ενεσεις τι αλλα φαρμακα σε εδωσε? γιατι κ εμενα με εδωσε κιαλλα εκτος την ενεσεις.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κ εγω κάθομαι καμία ωριτςα.. Το καλύτερο μου όμως ειναι οταν κοιμάμαι!!παντως κ ξαπλωμένος που ειμαι φεύγει κάποια ποσότητα!!

ε καλα παντα φευγουν καποιοα υγρα ειναι αυτα που κανουν το σπερμα να κολυμβηση κ φευγουν κ λιγα σπερματα απλα να μην βγαινει κ πολυ αποτομα γιατι με την κινιση αυτη βγαζει κ ποιο πολα υγρα προς τα εξω σιγα σιγα να βγαινει .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...