Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια μου και καλη βδομαδα!

Γυρισαμε χθες αργα εκανα ντουζακι και ξεραθηκα!Σημερα εχω να πλυνω ενα βουνο ρουχα...

Georgkat περασαμε τελεια ποναει ολο μου το κορμι κι εμενα απο το χορο..Εχασα βεβαια την ωορρηξια μου γιατι δεν μειναμε καθολου μονοι μας αλλα δεν πειραζει...Τον επομενο μηνα!Για το πηχτο αιμα που αναφερεις θεωρω πως δεν πρεπει να ανησυχεις.Οπως ξερεις το περασα κι εγω τον προηγουμενο μηνα!

georgia69 συμφωνω κι εγω με τα υπολοιπα κοριτσια.Απο την στιγμη που εχεις τα αυγουλακια σου μια χαρα πιθανοτητες εχεις και αφου φροντιζεις και τον συζυγο με τις βιταμινουλες ακομη καλυτερα!Να σου πω μονο πως η πρωην του αντρα μου στα 43 εκανε το τριτο με τον νυν αντρα της φυσιολογικοτατα!Δεν σε φοβαμαι εσυ θα την βρεις την ακρη ετσι κι αλλιως εισαι ικανη να βαλεις τα γυαλια σε πολλους γιατρους θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη!

maria_v μην το βαζεις κατω,αν δεν παλεψουμε πως θα νικησουμε?

Καλημερα κοριτσια και καλες ζεστες γιατι ερχονται!

Πολυ χαιρομαι που περασατε ωραια το σαβ/κο με μπολικο ξεζουμισμα :tongue:!

Μαρακι ν περιμενουμε νεα σου πηρες το γιατρο? εκανες χοριακη?

Γεωργια μου εκτος του οτι να συνεχισεις τις καυτες σου βραδιες....καλα κανεις και το ψαχνεις για δευτερη γνωμη γιατρου εξαλου τα παραδειγματα γυναικων που μεινανε εγκυες ανω των 40 ειναι παρα πολλα και μια απο αυτες η γυναικα του κουνιαδου μου ετων 42 με αφαιρεσει σαλπιγγων πηγε στον Παντο (ο οποιος ειναι κορυφη στις εξωσ/κες γυναικων ανω των 40) και ειναι εγκυος με την πρωτη.

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! τι κανετε?

γεωργια γερα θα δεις που δεν θα χρειαστει να κανεις τιποτα απο ολα αυτα θα ερθει αυτη την φορα αλλα κ αν δεν (ξουτ ξουτ ) οπως ειπαν κ τα κοριτσια εσυ ξερεις τι κανεις με της βιταμινες σου τα κοκτειλ σου τουρμπο θα ειναι το νινακι σου!!!

Evangeliapan μπορει να εχασες την οωρρηξια σου αλλα περασες καλα κ αυτο εχει σημασια.

tinkerbell!24 τ κανεις? περασες καλα με την μαμα χθες?

Sissy2012, mar1981 ,tina32 καλημερα σας!

maria_v καλα ειναι να παρεις τηλ τον γιατρο σου να τον πεις τι πρεπει να κανεις.

αν ξεχασα καμια καλημερα σας!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! τι κανετε?

γεωργια γερα θα δεις που δεν θα χρειαστει να κανεις τιποτα απο ολα αυτα θα ερθει αυτη την φορα αλλα κ αν δεν (ξουτ ξουτ ) οπως ειπαν κ τα κοριτσια εσυ ξερεις τι κανεις με της βιταμινες σου τα κοκτειλ σου τουρμπο θα ειναι το νινακι σου!!!

Evangeliapan μπορει να εχασες την οωρρηξια σου αλλα περασες καλα κ αυτο εχει σημασια.

tinkerbell!24 τ κανεις? περασες καλα με την μαμα χθες?

Sissy2012, mar1981 ,tina32 καλημερα σας!

maria_v καλα ειναι να παρεις τηλ τον γιατρο σου να τον πεις τι πρεπει να κανεις.

αν ξεχασα καμια καλημερα σας!!

Καλημερα κουκλιτσα μου!Οντως περασα πολυ ωραια το ειχα αναγκη...

Για τα τεστ δεν μπορω να βοθησω,δεν εβγαλα ποτε ακρη μαζι τους!

στη μαμά μου, με βλέπω να τη βγάζω όλες τις μέρες!!!:)

κάνε μέρα παρά μέρα όλο το κύκλο και άστο χαμόγελο..χαμογέλα εσύ του αντρούλη σου. και η καλύτερη τακτική είναι μέρα παρά μέρα, από τη μέρα που καθαρίζεις και όλες τις μέρες...

αφού έχεις και αντοχές!!!!:) :) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ποτε εκανες τον προηγουμενο μηνα και ποσο ηταν ο κυκλος σου?

εχω κυκλο 28 μερες αλλα την προηγουμενο κυκλο με πηγε 30 στης 28 μερες κανω 13-14 τωρα ξεκινησα απο την 9 μερα τα τεστ κ τιποτα αλλα ξεκινησα κ της επαφες απο την 9 μερα 9 -12 - 14 ε κ μια αυριο κ οτι γινει

Τοξοτακι μου ασε τα τεστ και κανε κανονικά μεχρι τη 18 η μερα

18? μεχρι αυριο θα κανω . μα δεν την καταλαβα κ αυτον τον μηνα εγω εχω συμπτωματα οταν εχω οωρρηξια πονους στην δεξια μερια σε σημειο που δεν μπορω να κοιμηθω απο δεξια .

αντε μωρε ολα γινουν θα δειξει αντε πια!! :D:D:D:D

στη μαμά μου, με βλέπω να τη βγάζω όλες τις μέρες!!!:)

κάνε μέρα παρά μέρα όλο το κύκλο και άστο χαμόγελο..χαμογέλα εσύ του αντρούλη σου. και η καλύτερη τακτική είναι μέρα παρά μέρα, από τη μέρα που καθαρίζεις και όλες τις μέρες...

αφού έχεις και αντοχές!!!!:) :) :)

εγω παντως απο την ημερα που αραβωνιαστικα δεν μπορω να παω να κοιμηθω στο πατρικο μου μονο 1 βραδυ κοιμηθηκα γιατι τα ειχα πιει κ δεν μπορουσα ουτε απο το κρεββατι να σηκωθω αλλα κ παλι ξυπνησα 5:30 το πρωι για να βρω καποιον να με παει σπιτι τρελα σε λεω .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εχω κυκλο 28 μερες αλλα την προηγουμενο κυκλο με πηγε 30 στης 28 μερες κανω 13-14 τωρα ξεκινησα απο την 9 μερα τα τεστ κ τιποτα αλλα ξεκινησα κ της επαφες απο την 9 μερα 9 -12 - 14 ε κ μια αυριο κ οτι γινει

18? μεχρι αυριο θα κανω . μα δεν την καταλαβα κ αυτον τον μηνα εγω εχω συμπτωματα οταν εχω οωρρηξια πονους στην δεξια μερια σε σημειο που δεν μπορω να κοιμηθω απο δεξια .

αντε μωρε ολα γινουν θα δειξει αντε πια!! :D:D:D:D

εγω παντως απο την ημερα που αραβωνιαστικα δεν μπορω να παω να κοιμηθω στο πατρικο μου μονο 1 βραδυ κοιμηθηκα γιατι τα ειχα πιει κ δεν μπορουσα ουτε απο το κρεββατι να σηκωθω αλλα κ παλι ξυπνησα 5:30 το πρωι για να βρω καποιον να με παει σπιτι τρελα σε λεω .

Αφου λοιπον εχεις και κυκλο 30 μπορει να κανεις την 15η μη δινεις ομως σημασια για να μην αγχωθεις. Συνεχισε τα γουτσου γουτσου :oops: και απολαυσε το! Εμας μας εδωσε tips ο γιατρος οσο μπορουμε και ειναι εφικτο πρωινες ωρες που ειναι πιο δυνατο το σπερμα.

Αφου λοιπον εχεις και κυκλο 30 μπορει να κανεις την 15η μη δινεις ομως σημασια για να μην αγχωθεις. Συνεχισε τα γουτσου γουτσου :oops: και απολαυσε το! Εμας μας εδωσε tips ο γιατρος οσο μπορουμε και ειναι εφικτο πρωινες ωρες που ειναι πιο δυνατο το σπερμα.

αυτο με το πρωινο που λες μας το εχουν ξαναπει καποιο φιλη μας κ οταν το ρωτησα στην εμβρυολογο γελουσε κ λεει ποιος σας τα λεει αυτα καντε σεξ κ μην σκεφτεσται ετσι αυτο ακριβως μας ειπε.

απλα το πρωινο ειναι αυτο που λεμε οι πρωινες γκ..... να μην το πω ολο τωρα εχουμε κ ανηλικα εδω μεσα ;););):-P:razz:

30 μερες ειχα μονο τον προηγουμενο κυκλο εχω παντα 28 μερες αλλα οπως ειπα κ πριν οτι ειναι να γινει θα γινει εξαλου ερχοντε αυτην την εβδομαδα η ενεσεις μου κ τελη του μηνα παμε για εξετασει του συζυγου .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ο καθε γιατροσ λέει τα δικά του! Εμένα μου εχει πει οταν εχω ωορηξια να κανω αυτες τις 3 μερες πρωι βραδυ για να είμαστε σίγουροι! Η προηγούμενη μου έλεγε μερα παρα μερα κ μιας φίλης μου ο γιατρος έλεγε οπωσδήποτε 3 φορές τη βδομάδα! Κ εκτός ωορηξιας.. Ο καθένας λοιπόν εχει τη δική του συνταγή!!

Ο καθε γιατροσ λέει τα δικά του! Εμένα μου εχει πει οταν εχω ωορηξια να κανω αυτες τις 3 μερες πρωι βραδυ για να είμαστε σίγουροι! Η προηγούμενη μου έλεγε μερα παρα μερα κ μιας φίλης μου ο γιατρος έλεγε οπωσδήποτε 3 φορές τη βδομάδα! Κ εκτός ωορηξιας.. Ο καθένας λοιπόν εχει τη δική του συνταγή!!

για να ειναι το σπερμα ανανεομενο πρεπει καθε 2 μερες επαφη οτι μας ειπε κ η εμβρυολος το 2 φορες την ημερα τι ποσοτητα θα βγαλει ο καημενος? αντε 1 σταγονα οκ αν και οι όρχεις, παράγουν κάθε λεπτό 50.000 σπερματοζωάρια οσο ποιο πολυ το αφηνεις κ μαζευονται δεν κανεις καλο γιατι πρεπει να απελευθερωθουν αλλιως χανουν την δυναμη τους , κ πεπει να ξεκινησει παλι ο οργανισμος να παραγει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...