Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

η σημερινή και ακόμη 2 μέρες!!

τρίτη θα πάω σε ένα άλλο γυναικολόγο να ακούσω ακόμη μια άποψη, αν είμαι καθαρή θα με δει και εκείνος..διαφορετικά θα πάω στο γυναικολόγο τη Πέμπτη και Παρασκευή ή Σάββατο θα πάω στον άλλο γιατρό..μακάρι να κάνω πολλά και καλά..να μεγαλώσουν ομοιόμορφα....

Καλά κάνεις και παίρνεις πολλές γνώμες μόνο να μην σε διχάσουν:confused::confused::confused:

όσο για τα αυγουλάκια σου θα δεις σου είπα θα είναι τρία μεγάλα και ομοιόμορφα.Το προαισθάνομαι θα δεις........εσύ θετική σκέψη και τίποτε άλλο;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η σημερινή και ακόμη 2 μέρες!!

τρίτη θα πάω σε ένα άλλο γυναικολόγο να ακούσω ακόμη μια άποψη, αν είμαι καθαρή θα με δει και εκείνος..διαφορετικά θα πάω στο γυναικολόγο τη Πέμπτη και Παρασκευή ή Σάββατο θα πάω στον άλλο γιατρό..μακάρι να κάνω πολλά και καλά..να μεγαλώσουν ομοιόμορφα....

Μακάρι να κάνεις πολλά και καλά αυγουλάκια και να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!! Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να είναι και η τυχερή!!

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Evangelia καλη επιτυχια κοριτσι μου!! Ευχομαι μετα απο αυτον τον αγωνα δρομου που ριξατε να ανταμοιφθουν οι κοποι σας!!!

Papagia μου γλυκια, μη μου στεναχωριεσαι..! Αυριο ξημερωνει μια καινουρια μερα.. Θα εισαι καλυτερα κ θα πας για την επομενη προσπαθεια με δυναμη κ πιστη!

Aspoulaki μου περιμενουμε τα ευχαριστα σου μεθαυριοοοο!!

Κοριτσαρες μου καλες προσπαθειες ειτε με σπερματεγχυση ειτε "ο Θεος βοηθος" κ καλη μας επιτυχια!!

Τελικα αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι περα απο τον τιτλο αυτου του τοπικ που μας ωθησε να γραψουμε κ την αγωνια μας για το αναμενομενο αποτελεσμα πριν ή μετα τη σπερματεγχυση πανω απο ολα ειμαστε ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ! Κ αυτο πιστευω ειναι το σημαντικοτερο ολων..

Ευχαριστώ!! Εύχομαι να έχω όντως καλά νέα!! Συμφωνώ απόλυτα!! Ευτυχώς που η σπερματέγχυση έγινε τελικά αφορμή να γίνουμε τόσο ωραία παρέα!

Ναι είμαστε μια πολύ καλή παρέα και πιστέυω ότι όσα τόπικ και αν αλλάξουμε πάλι μαζί θα τα λέμε για πολύ πολύ καιρό ακόμα.Ξέρεις κάποια πράγματα νιώθω πιο άνετα να τα συζητάω μαζί σας παρά με την κολλητή μου!!!!

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

πανω απο ολα ειμαστε ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ! Κ αυτο πιστευω ειναι το σημαντικοτερο ολων..

Αυτό είναι;)!!!:P:p:p:p:p

Ναι είμαστε μια πολύ καλή παρέα και πιστέυω ότι όσα τόπικ και αν αλλάξουμε πάλι μαζί θα τα λέμε για πολύ πολύ καιρό ακόμα.Ξέρεις κάποια πράγματα νιώθω πιο άνετα να τα συζητάω μαζί σας παρά με την κολλητή μου!!!!

Αυτό εννοείται..εκτός από τους πολύ στενούς κανένας δεν το ξέρει..σε σας τα λέω εσείς με καταλαβαίνεται καλύτερα

Καλά κάνεις και παίρνεις πολλές γνώμες μόνο να μην σε διχάσουν:confused::confused::confused:

όσο για τα αυγουλάκια σου θα δεις σου είπα θα είναι τρία μεγάλα και ομοιόμορφα.Το προαισθάνομαι θα δεις........εσύ θετική σκέψη και τίποτε άλλο;)

Μακάρι μακάρι!!!από θετική σκέψη τίποτε άλλο..και ότι θέλει ας γίνει..;););)

Μακάρι να κάνεις πολλά και καλά αυγουλάκια και να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!! Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να είναι και η τυχερή!!

Ελπίζω να είναι η τυχερή μου..θέλουμε να δούμε θετική χοριακή τη Δευτέρα να πάρουμε τα πάνω μας!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

'Αντε πες μας ότι δεν ήρθε η να μην πω για να χαρούμε:P:p:p:p:p:p:p:p

Δεύτερη μερα σήμερα εεεεεεεε????????

Ναι ναι!!! Δεν ήρθε η καταραμένη!!! Φτου μακριά!!! Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω για χοριακή!!! Εύχομαι να έχω καλά νέα και να εγκαινιάσω τη λίστα μας!!!

Άντε να φυσίξουμε να πάει μακριά για τους επόμενους 9 μήνες.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

βασικά εμένα μου είχε δώσει προγεστερόνη χωρίς να ελέξει το ενδομήτριο. η άποψη του είναι ότι από τη στιγμά που η σύλληψη δεν είναι φυσιολογική πρέπει να τα ενισχύσουμε λίγο. ποίο κάτω στο λινκ που έβαλα αυτό λέει..εμένα ο γιατρός μου ακολούθησε τη πιο κάτω διαδικασία εκτός από το υπερηχογράφημα πριν.

όμως θα σε συμβούλευα να ενημερώσεις το γιατρό σου για όποια απόφαση πάρεις και να σου πει την άποψη του. τον είχες ρωτήσει και σου είπε να μην πάρεις?ή δεν το συζητήσατε καθόλου..

δεν το συζητησαμε καθολου.και στους υπερηχους που καναμε ενα μηνα πριν για τεστ παπ και τωρα για να δουμε την προοδο των ωαριων δεν μου μιλησε καθολου για ενδομητριο και ξεχαστηκα και γω να ρωτησω.ο αργυριου που μου εκανε ελεγχο τον μαρτη για την υστεροσκοπηση -λαπαρασκοπηση που ειχα κανει περσι τον σεπτεμβριο μου λεει παρε dufaston για να ενισχυσουμε το ενδομητριο ,βεβαια τοτε προσπαθουσαμε μονοι μας!ααχ θα παρω τηλ.τον αργυριου μου φαινεται.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Εγώ γλυκιά μου έχω ένα κοριτσάκι 6 ετών και μια αποτυχημένη δίδυμη κύηση.

Μετα από 2 χρόνια προσπαθειών δεν τα καταφέραμε να ξαναμείνω.Έκανα 2 σπερματεγχύσεις που απέτυχαν και μετα την τρίτη λήψη κλομιφαινης ο γιατρός μου είπε να κάνω την πρεγνιλ και μετα να έχω φυσική επαφή.Τώρα είμαι στην αναμονή μέχρι τις 20/7 και όπως ξαναείπα ο θεός βοηθός ;););)

Εύχομαι η Παναγίτσα να φέρει ένα αδερφάκι να παίζει η μικρούλα σου σε εννέα μήνες από σήμερα. Άντε υπομονή η αντίστροφη μέτρηση για τα ευχάριστα νέα έχει αρχίσει;)

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

δεν το συζητησαμε καθολου.και στους υπερηχους που καναμε ενα μηνα πριν για τεστ παπ και τωρα για να δουμε την προοδο των ωαριων δεν μου μιλησε καθολου για ενδομητριο και ξεχαστηκα και γω να ρωτησω.ο αργυριου που μου εκανε ελεγχο τον μαρτη για την υστεροσκοπηση -λαπαρασκοπηση που ειχα κανει περσι τον σεπτεμβριο μου λεει παρε dufaston για να ενισχυσουμε το ενδομητριο ,βεβαια τοτε προσπαθουσαμε μονοι μας!ααχ θα παρω τηλ.τον αργυριου μου φαινεται.

να μιλήσεις οποσδήποτε με γιατρό πριν κάνεις οτιδήποτε..πάντως δεν δίνουν όλοι..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γεια σας κοριτσια τελικα η χοριακη μου ηταν αρνητικη:(:(:(:(:(:(:(

ευχομαι σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια να εχουν τεραστιες χοριακες!!!!!!!!!!!!!!!

παπαγια μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου.φαινεται δεν ηταν ο μηνας σου κοπελιτσα μου!ανασυνταξε τις δυναμεις σου και παρε φορα για την επομενη φορα!ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ και οτι θελεις να μας το λες .ειναι σημαντικο να υπαρχει συμπαρασταση και αλληλοβοηθεια προς ολα τα μελη της παρεας και να μην νιωθει καμια αρνητικοτητα 'η απογοητευση!φιλακια πολλα κοριτσι μου και χαμογελα!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

καλι εγω δεν εχω πει τιποτα σε καμια φιλη μου!η αληθεια ειναι οτι εχω απομακρυνθει αρκετα,τα περναω μονη μου,ειναι πολυ δυσκολο. ευτυχως εχω το σκυλακι μου,το οποιο μου χαριζει τεραστια δυναμη!πραγματι εδω μεσα και γω νιωθω ανακουφιση!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Εύχομαι η Παναγίτσα να φέρει ένα αδερφάκι να παίζει η μικρούλα σου σε εννέα μήνες από σήμερα. Άντε υπομονή η αντίστροφη μέτρηση για τα ευχάριστα νέα έχει αρχίσει;)

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί:D:D:D

Και το πιο δύσκολο για μένα είναι το γεγονός ότι πριν 2,5 χρόνια που είπαμε να ξαναπροσπαθήσουμε η μικρή μας έβαλε φιτίλια και μέχρι σήμερα η καιμένη ρωτάει και ξανα ρωτάει πότε θα έρθει το αδερφάκι της και μας λέει ότι εμείς θέλουμε να την αφήσουμε μόνη για να ζηλεύει τις φίλες της που έχουν και να κλαίει. Πονάει η ψυχή μου που την ακούω αλλά ξέρω ότι όταν μεγαλώσει θα καταλάβει γιατί αργήσαμε να της κάνουμε αδερφάκι:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ναι!!! Δεν ήρθε η καταραμένη!!! Φτου μακριά!!! Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω για χοριακή!!!

Εύχομαι και πιστεύω να είναι μεγάλη!

καλι εγω δεν εχω πει τιποτα σε καμια φιλη μου!η αληθεια ειναι οτι εχω απομακρυνθει αρκετα,τα περναω μονη μου,ειναι πολυ δυσκολο. ευτυχως εχω το σκυλακι μου,το οποιο μου χαριζει τεραστια δυναμη!πραγματι εδω μεσα και γω νιωθω ανακουφιση!

Ούτε κι εγώ έχω πει σε κανέναν πέρα από μια φίλη της μαμάς μου, εσάς εδώ και στο διπλανό site. Όσες έχετε τη μάνα σας και η σχέση σας σας επιτρέπει να τα συζητάτε, είστε πολύ τυχερές...

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί:D:D:D

Και το πιο δύσκολο για μένα είναι το γεγονός ότι πριν 2,5 χρόνια που είπαμε να ξαναπροσπαθήσουμε η μικρή μας έβαλε φιτίλια και μέχρι σήμερα η καιμένη ρωτάει και ξανα ρωτάει πότε θα έρθει το αδερφάκι της και μας λέει ότι εμείς θέλουμε να την αφήσουμε μόνη για να ζηλεύει τις φίλες της που έχουν και να κλαίει. Πονάει η ψυχή μου που την ακούω αλλά ξέρω ότι όταν μεγαλώσει θα καταλάβει γιατί αργήσαμε να της κάνουμε αδερφάκι:(

Θα καταλάβει αυτό είναι το σίγουρο. Της αδερφής μου έχουν 2 χρόνια διαφορά και ο μικρός της της κάνει τρελές ζήλιες. Δεν της μιλάει, κάνει ότι αδιαφορεί, τη διώχνει από το σπίτι. Ζηλεύει πολύ τη νεογέννητη αδερφούλα του. Οπότε κάθε εμπόδιο για καλό που λένε. Τουλάχιστον δεν θά έχεις τέτοια.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

καλημερα κοριτσακια μου!θελω να σας πω κατι που σκεφτομαι!λεω να παρω απο μονη μου προγεστερονη για να ενισχυσω το ενδομητριο!βλεπω σε πολλες κοπελες ε εδωσε ο γιατρος!ξερω ακουγεται ανωριμο ,αλλα και οι γιατροι δε κανουν οτι πρεπει!μια κοπελα ειπε νομιζω η skybeam οτι της ειπε η μαια της για προγεστορενη-για να το λεει μια μαια!please μη με βρισετε.

Η προγεστερονη ενισχυει το ενδομητριο ωστε να διευκολυνει την εμφυτευση του γονιμοποιημενου ωαριου στην στο ενδομητριο.Εγω παιρνω απο την σπερματεγχυση 2 utrogestan 3 φορες τη μερα εχω βεβαια ενα θεμα γιατι μου φερνουν υπνηλια και μεχρι τωρα τα εβαζα ενδοκολπικα αλλα αυτη τη φορα ο γιατρος μου ζητησε να κανω υπομονη να κλειστω στο σπιτι και να τα παιρνω απο το στομα μην παει στραφι η σπερματεγχυση.

Εγω ειχα θεμα με το ενδομητριο το οποιο ηταν πολυ λεπτο και μου εδινε cyclacur αλλα και παλι τιποτα οποτε πηγαμε σε ενεσεις!Η προγεστερονη ειναι για την γονιμοποιηση και μετα παντως ενω τα cyclacur (οιστρογονα) ειναι για πριν.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...